Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sağol canım benim,

Evet başım 2 gündür çook ağrıdı, sabah hafiflemişti şimdi de ağrıyor ama dayanamayacak gibi değil. Başımı öne bile eğemiyordum ağrıdan. İnsan iyiyken hiç kıymetini bilmiyor sağlığın Yarın gidicem canım bakalım, tiroid için gidicem ama bunu da söylerim. Eşin de mutlaka gitsin, ihmal etmemek lazım, bak ben gidiyorum, onu da gönder :))

Sevgim beni adanaya götür yoksa adanayı bana getirmek durumunda kalacaksın

walla katılıorum,,agzımı acmaya hakkımız gercekten yokmus.ama madem öle hakkaten artk bende kitabı okumamıs kımseye kendı adıma cvp wermiorum.bu arada senin siparişleri getirdim.buluşmayı beklemek istemezsen (cunku daha net belli deil bulusma :) ) benden aldırabilirsin.

Ben de alayım o vitaminden canım, sağol.

E artık koy bakalım hedefi, ipin ucunu yakalayamıycaz böyle giderse.

ewt ya aynen..bu arada cok gecmiş olsun cnm,,dikkat et kendinee.

"kitabı okudun mu" diyince, karşısında "ödevini yaptın mı" diyen öğretmeni varmış gibi hissediyor. sanki suç işlerken yakalanmış gibi, hemen kabahati üstünden atmaya bakıyor.

aslında çok fazla üstünde durulacak, can sıkılacak bir durum değil bu. okuma alışkanlığı olmayan toplumun klasik sorunlarının uzantılarını yaşıyoruz. dukan diyetinden de sosyolojik çıkarım yaptım ya, heyt diyorum kendime

rachelcim, dukanın özelliği malum, yağdan gidiyor. o yüzden de aynı kilo ama daha ince. streç pantolon mevzusuna gelince, alınmaca gücenmece yok, bazı giysiler, bazı fiziklerin giysisi değilidr. streç pantolon dediğin zaten çok az insana yakışıyor. zayıf olmakla ilgili değil bu. insanı çok daha kısa boylu, daha göbekli, daha popolu gösteriyor. bana da yakışmıyor. iyice bastı bacak oluyorum. bi tane var, arkadaşım getirmişti. giyiyorum bazen ama yakışmıyor yani, zorlamanın manası yok. haaa çok hevesim var illa giyeyim diyorsan bir süre daha devam et diyete ama bana kalsa, sana çok daha fazla yakışacak giysiler vardır. onların tadını çıkar derim.

eger seyırden sıkıldıysan bence artk karatay fln yapıp iyice karıstırıp,metabolızmanın dengesını saşırtacagına,guclendırmeye gec,enazından werdiklerini korumus olursun.belkide guclendırmede istediğin goruntuyede gelirsin.kilo olarak az olsada vucut dahada sekıllenıor cunku biliorsun.

love01 canımcım sen ne zamandır bu serüvendesin:)

yaklaşık kilolarla başlamışız da o yüzden merak ettim

Canım, o streçlerden giyince nasıl durur seni gören arkadaşlarım daha net cevap verebilir buna, ben örneğin hayatımın hiçbir döneminde zayıf olmadığım için hiç giymedim, cesaret edemedim.

Diyete gelince 60 lar falan çok uçuk kilolar bence, bu kadar zorlama kendini, bence ne dukan ne karatay değişmez sıkıldıysan zaten sıkılmışsındır. Güçlendirmeye geç, olanı sabitle sonrasında hala memnun değilsen kalanı sporla vs. verirsin. Hem güçlendirmede vereceğin 3 - 4 kilo çok önemli, küçümseme.

Bu arada şu callan ı yapsana kuzum, tam bazenler ve popo için iyi gelir sana. 57 yaşındaki kadın çıkmış armuttan şeftaliye dönüştüren hareket diye callan ın 2 hareketini gösterdi tv. de. Geçekten işe yarıyor, sen de yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam bir dönem. Neslim in o muhteşem fotoları da gözümün önünden gitmiyor :)
Güçlendirmeden sonra seyir de sahiden zor canım, o yüzden sen verdiklerini de tehlikeye atma bana sorarsan, güçlen canım sen. :13:

Aliyem benim :)

love01 canımcım sen ne zamandır bu serüvendesin:)

yaklaşık kilolarla başlamışız da o yüzden merak ettim

ben 12 mart.ta basladım.ama sımdıye kdr coktan korumaya yaklasmıs olmam lazımdı.cunku arada ameliyat oldum,sonra bayramlar fln derken kacamak zamanları gırdı araya.o nedenle 12 kiloyu yaklasık 3,5 ayda fln werdim diebilirim.2-2,5 kg.da güçlendirmede werdim.hala dewam ediorum sonu nerde biter bilinmez

valla dely bütün herşey dahil büfeyi talan etti anlaşılan,hala sesi çıkmadığına göre

kuzu valla hiç can sıkmaya gerek yok.kitabı okumayana cevap vermeyiz olur biter.gerçekten istekli olan insanlar zaten bir merak edip kitabı alır diye düşünüyorum

12 kilo tüp 23 kilo mu yapıyor anlamadım :26:

cancağazım bence karataya falan geçmeyi unut.vücut da neye uyum sağlayacağını bilsin.şimdi karatayda bol bol yağ var,dukana aykırı biliyorsun.kaş yapayım derken göz çıkmasın
1-2 kilo daha verip geç güçlendirmeye en güzeli

kuzuuum sen ille de streç pantolon giymek istiyorsan al giy be kuzum,kalmasın içinde
valla ben de gittim aldım hem de 31 beden,eminim ki sen daha küçük bedene girersin.h.sonları giyiyorum valla ohhh sefam olsun
hi,ç bişey içinizde ukde kalmasın kuzular,ohhh streç de giyin mini etekler de giyin

Hahahaha, 12 kg lık 2 tüp kadar yazacaktım 2 rakamına basmamış elim, el işte göz oynaşta olunca, bi de gözlerimden ateş çıkıyor ağrıdan ama ben yazıyorum, napıyım burası bana iyi geliyor, siz bana iyi geliyorsunuz canlarım, iyi ki, varsınız

hehh şimdi oldu,ben de anlamadım dedim ekimin bir bildiği vardır.demekki tüplerin içi 12 kilo darası da bir o kadar falan diye hesap yaptım kendi kendime ihihihihi
kuzummm yarın hemen git sonra da bize sınuçları bildir.hatta ben de cuma sabahı artık hastaneye gidip tahlil yaptırayım diyorum.ne diyetten önce ne sonra hiç yaptırmadım
bir ara niyetlendim ama işten fırsat kalmıyor ki,izin de alamıyorum
eczaneyi aradım az önce ace selenyum için.o da dedi ki eğer bu vitaminlerin eksikliğinden dökülüyorsa saçlar o zaman etkili olur yoksa olmaz dedi.ben de düşündüm işte cuma günü doktora gideyim,o ne kullan derse onu kullanayım en iyisi dedim.hem de kan tahlillerimi yaptırırım

Tatlı arımayam benim :)) Gidicem sabah 8 e randevu aldım canım, artık sen de gitsen iyi edersin, ben de yarın sorayım bakalım bu vitamini, bana doktor supradyn energ alabilirsin demişti ama tam hatırlamıyorum içinde 15 - 16 tane falan vardı fiyatı da pahalı geldi almamıştım, o kadarı aklımda kalmış, bi akıl yaza mı güze mi evdeki sarı öküze mi demiş eskiler, yetmiyor işte

kuzu supradyn 15 tl civarı,bu ace de 11 tl gibi bişeymiş.saç için farklı bişey önerdi eczacı ama 79 tl deyince gerek yok ben saç ektiririm daha iyi diyecektim
dur bakalım,cuma günü inşallah gidebilirim doktora da onun tavsiytesine göre hem de indirimli alırım bari
aslında sen de yarın hazır gitmişken cildiyeye görünsene.dr yazarsa ilacını sen de sigortadan alırsın

Canım, baktım şimdi 15 tablet 19,50 TL diyor, love01 in dediğinde 60 tane varmış bana o zaman ayda 2 kutu 40 TL çok gelmiş işte. İyi diyorsun canım 8.20 ye de cildiyeye randevu alayım ben.

Aslında dökülme nedeniyle gitmiştim ben geçen yıl, bana bephantene in iğnesinden vermişti, haftada 1 vurdur diye ben 2 sini vurdurup gerisini bıraktım :18: Bir de priorin şampuan vermişti, onu kullandım 1 yıldır iyi gelmişti ama ben tiroidden şüpheleniyorum canım, yarın belli olacak ak koyun kara koyun

hadi bakalım hayırlısı kuzum,inşallahh çooook iyileşmiştir sonuçların
yaa bu arada ben de profesyonel şampuanlardan kullanmak istiyorum aslında ama geçen gün kuaförde sordum 70 tl dedi yaaa
yuh yani,zaten çok saçım var 1 ay bile dayanmaz o şampuanlar bana

Kızçelerim ben hayatım boyunca koca bacak bir insandım, aslında öyle değilmişim ama hep kendimi bacakları incecik insanlarla kıyasladığım için her daim şikayetçi oldum bu durumdan, halbuki çoğu insanda olmayan incecik bir belim kaç kilo olursam olayım dümdüz bir karnım varmış benim 2 sene öncesine kadar ve şimdi de doğum yapmış olmama rağmen hiç karnım yok. 2 hafta önce ilk defa sırf denemek için siyah renk bir streç pantolun alıp girdim kabine, siz anlatıyordunuz ya şunu denedim şu bedene girdim falan diye neyse çocuk bana 38 verdi ben de ohaaa o bana hayatta olmaz en azından 40 deneyeyim bari dedim ve aldım, içine girdim ve güzel de durdu hatta ertesi gün bol gelmeye başladım, belini falan daralttım, çeksin diye kurutmada kurutup durdum çekti biraz şimdi işte bundan cesaretle gittim mavide o streç kotları denedim ama renkli olunca kocccaman göründü bacaklarım, ıyyyy çok moralim bozuldu

Ben zaten güçlendirmeye geçmiştim ama bayramda izin verdim kendime, ne bulursam yedim o derece yani ama çok rahatsız etti beni yediklerim, reglininde verdiği bir midesizlikle çok karıştırdım, bu hafta sırf protein yapıcam bitince de tekrar güçlendirmeye geçeyim o zaman, yoksa az daha seyir mi yapsam :18::18:

Valla bana 1 ay atak olsa yaparım ama seyiri hiç sevmiyorum ya seyire geçince motivasyonum düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…