Kızçelerim ben hayatım boyunca koca bacak bir insandım, aslında öyle değilmişim ama hep kendimi bacakları incecik insanlarla kıyasladığım için her daim şikayetçi oldum bu durumdan, halbuki çoğu insanda olmayan incecik bir belim kaç kilo olursam olayım dümdüz bir karnım varmış benim 2 sene öncesine kadar ve şimdi de doğum yapmış olmama rağmen hiç karnım yok. 2 hafta önce ilk defa sırf denemek için siyah renk bir streç pantolun alıp girdim kabine, siz anlatıyordunuz ya şunu denedim şu bedene girdim falan diye
neyse çocuk bana 38 verdi ben de ohaaa o bana hayatta olmaz en azından 40 deneyeyim bari dedim ve aldım, içine girdim ve güzel de durdu
hatta ertesi gün bol gelmeye başladım, belini falan daralttım, çeksin diye kurutmada kurutup durdum çekti biraz şimdi
işte bundan cesaretle gittim mavide o streç kotları denedim ama renkli olunca kocccaman göründü bacaklarım, ıyyyy çok moralim bozuldu
Ben zaten güçlendirmeye geçmiştim ama bayramda izin verdim kendime, ne bulursam yedim o derece yani ama çok rahatsız etti beni yediklerim, reglininde verdiği bir midesizlikle çok karıştırdım, bu hafta sırf protein yapıcam bitince de tekrar güçlendirmeye geçeyim o zaman, yoksa az daha seyir mi yapsam :18::18:
Valla bana 1 ay atak olsa yaparım ama seyiri hiç sevmiyorum ya
seyire geçince motivasyonum düşüyor