Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

niye kimse konuşmuyor,herkes çalışıyor mu.eee bende çalışıyorum ama konuşuyorum da.siz sessiz kaldıkça benim canım sıkılıyor,çalışasım da gelmiyor iyi alışmışız yan gelip yatmaya.yaz tatilinden sonra okula yeni başlamış çocuklar gibiyim hee.çok isterdim ağlasam da velim gelip beni alıp eve götürse

off az once tartıldım 82 kıloyum nasıl gıder bu kılolar....

ıkıncı gunum bugun dıyette açlık hıssetmıyorum sımdılık iyi gıdıyor..

ne zamn gıder bu 22 kılo (((((( gercı yaza kadar vaktım varr gıder heralde :)

Protein bitince güçlendirmeye geç fıstığım, streç e gelince de canın istiyorsa al giy canım ya, amaaan kimler ne yakışmayan şeyleri giyiyor. Al hevesini fıstığım

Yaa hiç sorma kuzum, benim zaten başım da ağrıyor, bugün hiç iş yapmadım desem yeri, canım hiç istemiyor, az önce mecburen azıcık yaptım işte Akşam olsa da eve gitsek

Canım, alıntı yapmış yazmamışım sana :)

Merak etme, başlamak bitirmenin yarısı demektir, gidecek mecburen kilocuklar, sen yeter ki pes etme.

hoşgeldin canım,dukan amca söylemedi mi sana ne zaman gidermiş bu kilolar

Selaaaammm..

Kendimde değişiklikler yapmak istiyorum ama ne yapsam bılemıyorum. Böyle iççamaşırıma kadar butun kıyafetlerımı cope atasım var. Üşenmeden hergün kendıme bakım yapasım. Hiiiççç boyatmadığım saçlarımı çok farklı bir renge boyatasım. Kestirebilirimde.. ama ama bunlar sadece lafta var. Yapmaya gelınce cesaretım yoookk..

bende de var herşeyi çöpe atma isteği :))))
zaten saçlarını azcıcık kestirsen..gidip bi kaç parça kozmetik ürünü alsan bile kendini afro gibi hissedebilirsin :))

söyledi söylemezmi :) temmuz 7 finish insallah :)))

7 temmuz da güçlendirme mi yoksa koruma mı,eğer korumaysa süpper.
kuzum ben 7.5 aydır dukanla yaşıyorum,daha uzun süredir olan arkadaşlar da var.inan bana işin mantığını kavradıktan sonra eğlenceli bile oluyor.ben kendimi hiç önceki gibi sıkıcı diyet psikolojilerinde hissetmedim.nasıl olduğunu anlamadan bir de baktım ki 23 kilo gitmiş,cidden bak zorlanmadım şaka gibi
zaten kilo vermenin tadını aldıkça,kendi kendine ihanet etmeyeyi öğreniyorsun

Asya!! sakin ol kuzumm... geçecek, eğer bir nebze benzerliğimiz varsa emin ol ki geçecekk!!
şimdi her neyle uğraşıyorsan bırak ve bulunduğun yerde dinginlik sağlayabileceğin bir yere otur.. içinden sadece 6 kere şu cümleyi "ben türk kadınısıyım, o kaa bakım yapamam, ben türk kadınısıyımmm o kaaa bakım neme gerek..."
sonna da sonsuza dek şunu diyiveğ : ben zati güzeliim oooolummm :))

şaka bi yana da ben de hep böyle bi delleniyorum, çok istiyorum falan ama olmuyo vardır tıbben bi açıklaması herhal :))
yahu ayrıca da 21 den 3 set callan yap çok bişeye kanalize olcam, odaklancam, başarcam diyosan yavruşşko

Son düzenleme:
bende de var herşeyi çöpe atma isteği :))))
zaten saçlarını azcıcık kestirsen..gidip bi kaç parça kozmetik ürünü alsan bile kendini afro gibi hissedebilirsin :))

yok kuzum malzemeden bol bısey yok belkı ıkı canta makyaj ürünüm var ama ya nasıl anlatsam bazen aska gelıyorum yapıyorum sonra aman ben boylede guzelım dıyıp bı kenarlara atıverıyorum.. bıde begenılmek hosumamı gıtmıyo ne yada hosuma gıdıyo begenıleyım dıye arada sırada sıvrılmek hosuma gıdıyor. ayyy nebılım öyle bişey işteee

Hah bende onu dıyorum ıste ben böylede guzelım diyorum ve hiçbişeycik yapmıyorum.. demekki normalmişim ohh bee..

Son düzenleme:

Canımmm, bayram ertesi yoğun herhalde nerde bu kız diyordum meğer sen ne kadan çok şey düşünüyormuşsun :))

Yaaa madem yapasın var gel bana yap bakımı :)) Ben de üşeniyorum. Ama zaten iç çamaşırların da dış çamaşırların da zaten bir süre sonra olmayacak, mecburen atacaksın:13:

Ben de söyleyim o zaman canım, kaç seferdi :)) Tıbben açıklaması mutlaka vardır bu kadar çoksak eğer. Valla iyi dedin canım, callende ben bu akşam 3. yü yapıcam kuzum, senin ağlayan surat sırtını hatırlıyorum yaparken, bi de ipektoşun kırmızı geceliğini

Ayyyyyyyyyyyyy Aliye ablam yaaaaaa bıye sımdı strec dedın nıye cok az kısıye yakısıyor dedın.. bak sımdı 29 ekım etkınlıgı ıcın ben sarkı solıcem son bır saat fılan sahne almama... ve strecımın bana yakıstıgını sanıyodum... onu gıyınce bı star olcam sanıyodum ağlarıııııııııııııııııım vöhöööööööööööööööööööööööööööööğ

ben de 21'lik set adına değil "haybeye, sevabına, yapıp yapıp denize atmaya" yapıcam.. haftaya izmir-balıkesir döngüsünde olucam muhtemelen.. oralarda yapamam ama 5 gün 5 gündür

anaammm asyam dellenmiş
git kuzum boyat,kestir nolcakki değişiklik olur.istiyorsan köpük boyalardan al kuzum,zaten çabucak akıyorlar
ayyy ben en son boyattım da simsiyah oldu,bir de kısacık kesti ya uyuz kuaför,ben de gittim köpük aldım ateşli kızıl kahve mi ne öyle bişey.muhtemelen sizle buluşmadan önce boyarım onunla

Kuzum, sen neden mutsuz oldun bu kadar, aliyem genel söylemedi ki, sana yakışıyor streç, göğsünü gere gere şarkını söyle in canım, biz arkandayız

sevgili arkadaslarım ben ogrencıyımde oglen yemeklerınde ne yıyebılrım blmıyorum bugun krep peynır durum yaptm goturdum :) zero kola ile onu yedım..

pekii tavuk döner yesem olurmu acaba

off kızlar bende çok mutsuzum ya dukkan mukkan hikaye oldu ya ne güzel 57 ye düşmüştüm bayram mahvetti beni
58.6 yı gördüm ve tarfileri yapamıyorum o istek gitti bana bir moral lazım

sevgili arkadaslarım ben ogrencıyımde oglen yemeklerınde ne yıyebılrım blmıyorum bugun krep peynır durum yaptm goturdum :) zero kola ile onu yedım..

pekii tavuk döner yesem olurmu acaba

Canım, dukan ekmeği yapıp arasına hindi füme koyabilirsin, tavuk döner de yiyebilirsin ama yağ oranının % 10 un altında olması gerekiyor. Tavuk şiş yiyebilirsin göğüs etinden ama o pahalı olabilir her gün, arada yersin. Ortaya bunlardan karışık yap bi de yanında ayran içersen süper olur canım

off kızlar bende çok mutsuzum ya dukkan mukkan hikaye oldu ya ne güzel 57 ye düşmüştüm bayram mahvetti beni
58.6 yı gördüm ve tarfileri yapamıyorum o istek gitti bana bir moral lazım

Canım, bayram herkesi mahfetti, kaldığın yerden aynen devam. Ben bugün eski kıyafetlerime baktım, 2 popo girer pantolonlara, o derece yani, kendimden korktum anlayacağınız, sonra ya tekrar kilo alırsam ne olur dedim, yerken güzel, ya sonraki pişmanlık eziyet. İpin ucunu sıkı tutmazsak elimizden kaçar yakalayamayız bi daha. +1,6 hiçbişey değil, 3 - 4 gün sınırlı izinlilerden uzak durur hiç kaçamak yapmazsan zaten gider. Emeklerine yazık etmiyorsun ve yemek sitesine bakıp canının en çok istediğini yapıyorsun, bol su ve yeşilçay içiyorsun, 2 günde o + yok oluyor.

Hadi bakalım, moral bozmak yok, herşey bizim elimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…