canlarım kuzularım bitanelerim benim yaaaa,şu yaşanan tatsızlıkları okudum biraz da ciddi anlamda üzüldüm
ne kadar gereksiz tartışmalar olmuş,bayram günü durduk yere neden birbirini üzmüş ki insanlar,cidden çok ama çok üzüldüm
aliyemin yazdığını yanlış anlamış sanırım yeni gelen arkadaşımız.aliye yanlış bişey yazmamış ki,bu hepimizin söylediği bir şey kitabı okumadan olmaz,eğer olsaydı kitap olmazdı heralde dimi
hepimiz acemiydik,hepimiz forumu inceledik,hepimiz kitabımızı aldık okuduk ve hepimiz takıldığımız yerlerde arkadaşlara sorduk.karşılığında da cevaplarımızı aldık,destek gördük.ben buradaki arkadaşlarım olmasaydı asla bu kadar irade gösterebileceğimi zannetmiyorum.sanki kaçamak yapsam onlar da kilo alacakmış gibi bir vicdan azabı çekiyorum.buradaki güçlü bağlar beni daha çok motive etti.şu an toplam 23 kilo verdim,kitabı noktası virgülüne kadar hatmetmiş olmama rağmen hala kafama takılanlar olduğunda açıp kitabı bakıyorum.ne olur ki bir kitap alıp okuyarak bilinçli bir şekilde başlasanız diyete.burda kimse birbirini kırmak üzmek için tek kelime bile söylemez.eski yeni diye bir ayrımda yok.sonradan aramıza katılan arkadaşlarımızla birlikte daha da büyük bir aile gibi olduk hepimiz.lütfen bu konu daha fazla uzamasın.güzel bir tatilden sonra iş günü zaten çekilmezken,bir de bu konularla üzmeyelim birbirimizi.alınganlık göstermeyelim.yeni arkadaşlarımız,siz de kitabı okuduktan sonra takıldığınız yerler olursa sorun herkes cevaplar.ama kitabı okumazsanız cevaplanmayabilir sorularınız.
herkese sevgiler,iyi haftalar
Biri beni kendime getirebilir mi
Cozuttum iyice böhüüüüüüü. İstediğiniz cezayı verebilirsiniz. Korkudan tartılamıyorum
Neyse geçer bu günler. Geçmişi okumaya çalışacağım. Sanırım istenmeyen, hoş olmayan şeyler yaşanmış. Takılmayın, üzülmeyin, sevin, sevilin vs vs
kuzu ben senin yerinde olsam hemen tartılır farkı görür ona göre önlem alırım,yoksa ipin ucu kaçar aman haa
Kardeş senin için demiyorum ama cidden burda ulaşa tipler var bişey sorunca hemen kitap diye atlatarlar ama çok tatlı insanlardan var senin derdinde dertlenen ben artık tanımadıklarında konuşmuyorum çatlıyorum ilâdan kiloyu nasıl vermiş diye ama sormuyorum üZülüyorum kilo verdiler şımaranlar var veremeyiz çatlayanlar var burası ayrı bi dünya en iyisi okumak selam aleyküm selam....
canım sen neden böyle düşüncelere kapıldın ki ?
niye şımarsın,niye çatlasın insanlar neden böyle düşünüyorsun ki,neden sormak istediklerini sormuyorsun ki?
kilo verince elbette herkes mutlu olur hatta sadece kendimiz değil ki sizler de kilo verdiğinizde çook mutlu oluyoruz biz,şımara da biliriz bu da doğal.ama burda kimse kibirli yada burnu havada değil.herkes sana cevap verir.
bak ben sana söyleyeyimn kilomu nasıl verdiğimi.onlarca yöntem denedim hiç birinden sonuç alamadım.sonra dukanı duydum.aslında çok ümitsizdim.kitabı okudum,kk takip ettim.alışverişimi yaptım başladım.inan bana nasıl olduğunu bile anlamadan ve çok keyifle inanılmaz kilolar verdim.dukan bana hedef için 17 kilo demişti,ben 23 kilo verdim.hiç kaçamak yapmadım,kitaptaki tüm kurallara uydum,sporumu yaptım.93 kilo ve 46 beden olarak başladığım yolculuğumda şu anda 69.5 kilo ve 38-40 bedenim
en son ne zaman bu kilodaydım hatırlamıyorum bile.gayet mutluyum.bunu sadece dukana değil,buradaki arkadaşlarıma da borçluyum
sen de lütfen canını sıkma,kendi kendine kuruntu yapma,inan bana herkes sana yardımcı olmak isteyecektir,yersiz alınganlıklarla üzmeyelim birbirimizi
kuzum hadi ama artık senden de irade bekliyorum.valla buluşmaya kadar geçmezsen güçlendirmeye gelmem ben de
bu arada kavitasyon pek faydalı bişey değil ki,ben daha önce gitmiştim faydasını göremedim.gerçi o zaman yanında diyet falan vermişti,belki de diyet yapmadığımdan etkisini görememişimdir.diyetle beraber işe yarar belki.ama bence yine de ona para vereceğine bol bol yürüsen daha etkili olur
acıkma v.b. hissetmedim. sadece biraz daha enerjik hissediyorum o kadar. ama saç dökülmem bariz şekilde durdu.
canım benim de var ya deli gibi dökülüyor saçlar.evde kedi olsa yün yumağı sanıp oynayacak dökülenlerle o derece yani
bu ilaç kilo aldırmıyor dimi,eğer durduruyorsa hemen alıcam eczaneye koşup hemen bugün içeceğim vallahi
canım arkadaşlarımmm
bir bayramı daha kazasız atlattım demek isterdim malesef son gün bozdum diyeti
olsun bunun için sıkmıycam canımı dün itibari ile tam gaz devam dukana
bayram yogundu gezmeler misafirler falan işte
işler yogun yine klasik muhasebecinin halleri yanii
kaçamak yapmayanları tebirk ediyorum MEDESA özelliklede seni canım
hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun
sevgiler
canım senin de geçmiş bayramın mübarek olsun
olur öyle 1 günlük kaçamak,telafi edersin sen
günaydın millet..hepiniz umarım tatil dönüşü iyisinizdir.ben sapıtmıs bi waziyette yedimde yedim bayramda,,yulaf fln hiç tüketmedim we 10 gunde +2 ile geri döndüm
daha önceki gidisimde 17 gun kalmıstım o zmn bile 2,5 ile donmustum yaaa,bu sefer 10 günde 2 kılo ile dondum
ama ben bu yulafı tuketmenın faydasına kesın inanıorum artk cunku bu kez hıc tuektmedım,tüketmedıkcede daha cok yedim sanırım.neyse artk 1-2 haftada bu fazlalıkları atmakla ugrasırım..bu gidişle sanırım ben artk 2014.te fln ancak korumaya gecerim
we bana ne oldu bilmiorum böle ama hıc yenıden baslama motıwasyonu flnda kalmadı sanırım sıkıldım artk ama hadiii bakalım Sevgi,sık dişini verme canını diorum kendime
Ayrıca arkadaslar bu tartısma konusunda ise,artk gercekten bence kitap alıp okumamış,keyfe keder soru soran insanlara hiç cvp yazmayalım.sonra biz iyiliğine bişi sölerken yanlıs anlanan yıne biz oluoruz.kitap die bagıranlardan biride benim we kitapta cok fazla ayrıntı war.bunu sölememiz ne kilo werdik die sımarmaktan nede baska bisiden.ama bi laf wardır "emeksiz yemek olmaz" die..biz bu kdr caba gosterıp bu kdr kilo werdiysek,bu kişilerde bi zhmet az bi emek werip okusunlar kitabı.cunku bu diyet kolay bi diyet deil we sadece bizim werdiğimiz cvplarla yapıp,yarın bı sorun yasadıgınızda kımse bunun sorumlulugu altında kalamaz.bu sozlerım yzundende bana ısteyen ukala desin,isteyen baska bişi.ben arkadaşlar tekrar söylüorum bu tarz insanlara bence hiç cvp wrmeyelim,sonra yine uyarı alan biz oluyoruz.we biçok kitabı okumus,bilinçli arkadasımıza yardımcı olunduguda burda gün gibi acık kimsede inkar etmiyor ztn.eger kötu dawranma gıbı bı nıyet olsa herkese öle dawranılırdı ki,,burası birilerinin sahsi malı değil öle bi amaç güdülsün..
kuzu var ya adanaya gitsem ben de kesin 3-4 kilo alıp dönerdim,onun için helaldir senin kaçamağın ne diyeyim
zaten ödem falan da vardır onun için de,1-2 haftaya atarsın sen onu eminim ben
aman sakın salma kendini,hemen toparla,bak ne kaldı ki şurda korumaya,ne kadar şanslısınız yaa ekim de sen de bitirmek üzeresiniz.bir de bana bak,taaa yaz başı geçicem korumaya