Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin kuzu.onlar geçici kilolar. birkaç gün dikkatli beslenir, biraz da spor yaparsan gider.

Selam fıstıklarrr :))) günaydın herkesee güpgüzel enercik manyak bi hafta olsun hepinizeeeee :)))

Ben bugün size 59 kilo olarak sesleniyorum...:))dün callen yaptıgım için tüm kaslarım kımıl kımıl şu an :)))

Çok mutluyum...iyi ki varsınız...

gereksiz gerginlikleri görmezden gelebilir miyiz...noooluuuurrrr....(

benim sizin enerjinize ihtiyacım var..

Ekim34 hoşgeldin canım özledim seni :)

Kızlar bu callen ve dukan beni adam edecek...Bugün de kotlarım bol geldi..giyecek bişey bulamadım hehehehe :))

Hoşgeldin canım,
Canım benim zaten vermen gerekenden fazla kilo vermiştin, hiç dert etme bence, bir kaç güne kadar gider. Yalnız azıcık kaçırmaya başlayınca toparlamak ve eski disipline dönmek zor oluyor. Bu yüzden güçlendirme seyirden daha zor ve güçlendirmeye geçecek arkadaşlar bilsin ki seyirde kaçamak olur ama güçlendirmede olmamalı. Aralık olan kapıyı daha çok açınca kapatmak daha zor oluyor, biline :))

Senle ben zaten bu gidişle herkesi mezun edip edip geçemiycez korumaya, müzmin güçlendirmeciler, ben bunu bilir bunu söylerim :))

Günaydın ne kadar çok karışmış buras yahu
Bende yeniyim burada ama ilk kez bu kadar çok karıştığını görüyorum. Burada kimse birine kötü davranmıyor aksine çok destek oluyor.
Ben buraya deşarz olmaya geliyorum açıkcası. Burada yazılan yazılar beni eğlendiriyor kilo verilenleri görmek beni motive ettiği için buradayım ve gelenlerinde öyle gelmesi gerekiyor. Sonuçta burada herkes kendi elinden geldiği kadar kendi sağlığı için uğraşıyor. Burası olmasaydı elimizdeki kitaplar ile işi götürmek zorunda kalacaktık. Burası bildirim günleriyle birbirine sorumluluk veren ve daha azimli olmayı sağlayan bir forum sadece bence...

Kimse diyet konusunda burada ben bilirim sen böyle yap demiyor demezde yeni gelenler sadece burada yazılanları okuyup kitap almadanbaşlamak istiyorlar bu yanlış ve yanlışı düzeltmek isteyenlerde kötü oluyor ayıp bu ama ya kitabı oku anlamadığın yer varsa o zaman sor herkes elinden geldiği kadar zaten cevap veriyor.
Gerginliğe gerek yok burası sonuçta bireysel bir yer ve herkesin kendi yaptığı diyet kendinedir.
Burada uzman doktor yok sadece birbirine destek olan hatunlar var.
Yapmayın böyle bozmayın buranın huzurunu kitabı okuyun gelin sonrası zaten su gibi akıyor..

inş öle olur cnm yerlesmeden gider.bu arada sen naptın,guclendırme 2.yarıya geçtin mi? ben dedim ya daha 1 ayda bunla ugrasırım,2.yarıya ne zmn gecerim Allah kerim

agzınıza saglık..dogru söze ne hacet..

Günaydınnn (evet yeni kalktım sayılır ne vaağğ )
bu arada nesliiiii nerdesin gelmedin mi,neden aramadın sen beni
yok kuzum çarşamba yola çıkacaktım ama yurtdışından bayram ziyaretine gelen bi dostumuz bizi sonlara atmış.. ertelemek zorunda kalıciim ben de İzmir'i ( Ama olsun ben de koccca bir haftalığına gelirim bu sefer :))

ekimim kuzum geçmiş olsun.. senin daha önce de oldu baş ağrıların yanılıyor muyum?? bildiğin bir sebebi var mı kuzum.. benim hafıza epey sıkıntıda bu aralar :26:

Son düzenleme:
+900 ile kapadım 10 günlük günahkar tıkınma saçmalığını..
şaşırtıcı ama ya korumada sanıyo benim bünye kendini
ya da çıkacak sonradan "aheste aheste"..
dukan'ın sopası yok ki... du bakalım neler olacak..

Kuzular bu arada kelimelere tam olarak dökemiyorum ama ben güçlendirmeden çok tırsıyorum, yüksek matematik, fizik falan gibi bi dersi seçmişim gibi, kontrol mekanizmasından , sorumluluğundan.. ekim'in de dediği gibi kapının aralanıp aralanıp gıcırdamasından falan korkuyorum.. Sanırım o yüzden hedefe yaklaşırken böyle bile bile taş koyuyorum önüme ((
........
Bi de şu saç dökme meselesinde bahsi geçen hap nedir??? bana da diyiverin..

Azra'nın imzalarına sulanan Nesli'den sevgilerle

Son düzenleme:
canlarım kuzularım bitanelerim benim yaaaa,şu yaşanan tatsızlıkları okudum biraz da ciddi anlamda üzüldüm
ne kadar gereksiz tartışmalar olmuş,bayram günü durduk yere neden birbirini üzmüş ki insanlar,cidden çok ama çok üzüldümaliyemin yazdığını yanlış anlamış sanırım yeni gelen arkadaşımız.aliye yanlış bişey yazmamış ki,bu hepimizin söylediği bir şey kitabı okumadan olmaz,eğer olsaydı kitap olmazdı heralde dimi
hepimiz acemiydik,hepimiz forumu inceledik,hepimiz kitabımızı aldık okuduk ve hepimiz takıldığımız yerlerde arkadaşlara sorduk.karşılığında da cevaplarımızı aldık,destek gördük.ben buradaki arkadaşlarım olmasaydı asla bu kadar irade gösterebileceğimi zannetmiyorum.sanki kaçamak yapsam onlar da kilo alacakmış gibi bir vicdan azabı çekiyorum.buradaki güçlü bağlar beni daha çok motive etti.şu an toplam 23 kilo verdim,kitabı noktası virgülüne kadar hatmetmiş olmama rağmen hala kafama takılanlar olduğunda açıp kitabı bakıyorum.ne olur ki bir kitap alıp okuyarak bilinçli bir şekilde başlasanız diyete.burda kimse birbirini kırmak üzmek için tek kelime bile söylemez.eski yeni diye bir ayrımda yok.sonradan aramıza katılan arkadaşlarımızla birlikte daha da büyük bir aile gibi olduk hepimiz.lütfen bu konu daha fazla uzamasın.güzel bir tatilden sonra iş günü zaten çekilmezken,bir de bu konularla üzmeyelim birbirimizi.alınganlık göstermeyelim.yeni arkadaşlarımız,siz de kitabı okuduktan sonra takıldığınız yerler olursa sorun herkes cevaplar.ama kitabı okumazsanız cevaplanmayabilir sorularınız.
herkese sevgiler,iyi haftalar

kuzu ben senin yerinde olsam hemen tartılır farkı görür ona göre önlem alırım,yoksa ipin ucu kaçar aman haa

canım sen neden böyle düşüncelere kapıldın ki ?
niye şımarsın,niye çatlasın insanlar neden böyle düşünüyorsun ki,neden sormak istediklerini sormuyorsun ki?
kilo verince elbette herkes mutlu olur hatta sadece kendimiz değil ki sizler de kilo verdiğinizde çook mutlu oluyoruz biz,şımara da biliriz bu da doğal.ama burda kimse kibirli yada burnu havada değil.herkes sana cevap verir.
bak ben sana söyleyeyimn kilomu nasıl verdiğimi.onlarca yöntem denedim hiç birinden sonuç alamadım.sonra dukanı duydum.aslında çok ümitsizdim.kitabı okudum,kk takip ettim.alışverişimi yaptım başladım.inan bana nasıl olduğunu bile anlamadan ve çok keyifle inanılmaz kilolar verdim.dukan bana hedef için 17 kilo demişti,ben 23 kilo verdim.hiç kaçamak yapmadım,kitaptaki tüm kurallara uydum,sporumu yaptım.93 kilo ve 46 beden olarak başladığım yolculuğumda şu anda 69.5 kilo ve 38-40 bedenim en son ne zaman bu kilodaydım hatırlamıyorum bile.gayet mutluyum.bunu sadece dukana değil,buradaki arkadaşlarıma da borçluyum sen de lütfen canını sıkma,kendi kendine kuruntu yapma,inan bana herkes sana yardımcı olmak isteyecektir,yersiz alınganlıklarla üzmeyelim birbirimizi

kuzum hadi ama artık senden de irade bekliyorum.valla buluşmaya kadar geçmezsen güçlendirmeye gelmem ben de
bu arada kavitasyon pek faydalı bişey değil ki,ben daha önce gitmiştim faydasını göremedim.gerçi o zaman yanında diyet falan vermişti,belki de diyet yapmadığımdan etkisini görememişimdir.diyetle beraber işe yarar belki.ama bence yine de ona para vereceğine bol bol yürüsen daha etkili olur

acıkma v.b. hissetmedim. sadece biraz daha enerjik hissediyorum o kadar. ama saç dökülmem bariz şekilde durdu.

canım benim de var ya deli gibi dökülüyor saçlar.evde kedi olsa yün yumağı sanıp oynayacak dökülenlerle o derece yani
bu ilaç kilo aldırmıyor dimi,eğer durduruyorsa hemen alıcam eczaneye koşup hemen bugün içeceğim vallahi

canım senin de geçmiş bayramın mübarek olsun
olur öyle 1 günlük kaçamak,telafi edersin sen

kuzu var ya adanaya gitsem ben de kesin 3-4 kilo alıp dönerdim,onun için helaldir senin kaçamağın ne diyeyim
zaten ödem falan da vardır onun için de,1-2 haftaya atarsın sen onu eminim ben
aman sakın salma kendini,hemen toparla,bak ne kaldı ki şurda korumaya,ne kadar şanslısınız yaa ekim de sen de bitirmek üzeresiniz.bir de bana bak,taaa yaz başı geçicem korumaya

inş öle olur cnm yerlesmeden gider.bu arada sen naptın,guclendırme 2.yarıya geçtin mi? ben dedim ya daha 1 ayda bunla ugrasırım,2.yarıya ne zmn gecerim Allah kerim

agzınıza saglık..dogru söze ne hacet..

Canım, ben dedim ya, ortaya karışık oldu benim 2. dönem, hele bayramda 3 öğün, ödül günü gibi şeyler de oldu :)) Şimdi reglim yakın tartılmadım ama bir kaç gün dikkat ederek gidicem bakalım, ben de perşembeye tartılıcam :))

15 Kasımda korumaya geçeyim diyorum artık ya, suyunun suyunun suyu oldu bu iş, anlamadım ben, bir yerde kesmek lazım

Günaydın canımm,

Valla hafızanın maşallahı var kuzum, evet daha önce de oldu, acile hastaneye gitmiş serum taktırmıştım. Ben de sanırım tansiyon var, bir defa doktora gittim, düzenli ölçtür dedi ölçtürmeye üşendim, şimdi yine kötü oldu, ensemden vuruyor ama kabul etmek istemiyorum, yarın doktora gidip şu tiroid, karaciğer, böbrek vs. tahlillerimi yaptırıcam tansiyonuma da baktırırım, beni beklemiyordur tansiyon ama olsun, ölçsün bakalım ne diyecek.

Senin bıcırık ın doğum günü nasıl geçti canım?

:)) Yerim seni ben, kahkaha deposu fıstık :)

Valla öyle bak, kapı meselesi, ciddiye alın ha :)) Baksana biz de korkudan Love01 ciğimle korumaya geçemiyoruz

Ben de çok sevdim azra nın imzalarını, ne kadar güzel içten yazıyor değil mi :))

Geçemiyoz kuzum, koruma yazıp yazıp ileri atıyorum ben, sana arkadaş olurum kuzum hiç sıkma canını, sen üzülme biz varızzzzz

bizi habersiz, kendini de ilgisiz bırakma (ki zaten yapmazsın bilirim)
basit, önlem alınabilir bi şey çıkacak zaten, rahat ol kuzum
levoşun doğumgünü: benim fakülteden çekirdek bi kadrom var, sanki pasaprtlarına el koymuşum da her türlü organizasyona gelmek durumda kalıyolar gariplerim.. onlar geldi , bi de uzaktan kuzenimsi bi arkadaşım.. ben kendi adıma çok keyif aldım da neyseki levin hala çok küçük, "esas kız benim! noooluyo lem burda!!! falan diyemiyo :)) bir sonrakine sağdan soldan çocuk toparlasam iyi olacak

arkadaşlar yönetim ipeko'ya da ceza vermiş bu gece yarısına kadar
üff yaa çok üzücü bu durumlar gerçekten.bunu da son kez yazıyorum ,sonra da konuyu kapatalım ki daha fazla huzurumuz kaçmasın.bence kendimizi paralamamız boşuna.yani bazı arkadaşların iyiliği için uğraşırken yanlış anlaşılabiliyoruz demekki
bu konuyu daha önce bahar arkadaşımızda da konuşmuştuk.bence kitabı alıp okuyan arkadaşlara her zamanki gibi desteğimizi verelim,okumayanlara da okumalarını önerelim.gerçi bu zaten yaptığımız şey.bende anlamadım ne yapacağımızı ama böyle sevdiğimiz arkadaşlarımız da birileri tarafından üzülünce ben çok üzülüyorum
kendi adıma kitabı okumayan arkadaşlara cevap vermeyeceğim bundan sonra

c.tesi hastalandım ben burnum aktı,hapşırıp durdum öylee yatıp durdum.sonra dün akşam aklıma geldi anaa nesli gelecekti diye.valla geldin de aramadın sandım üzülmüştüm neyseki henüz gelmemişsin
o zaman iple çekiyorum gelişiniiiiii

canım hemen gidip yaptır şu tahlillerini bakliiim,sen ki hepimize örnek olursun,böyle bişeyi nasıl ihmal edersin
hem de ihmal etme,hemen bu hafta yaptırmaya bak kuzum lütfeeennnnn
bu arada dely nerde,sanırım tatil kaçamakları atlatamayacağı kadar çok ki bağlanmadı henüz

Sağol canımm, yarın gidicem sabahtan randevumu aldım bile :))

Levoş anlamıyorken tadını çıkar canım, sonra yapamayacaksın :)) Senin kadroya bayıldım yalnız, nasıl buluyorsun bu lafları, pasaportuna el koymuşmuş, deli kız:))

Ben de ipektoşa baktım geçici olarak pasiftir yazıyordu anlamadım:44: haklısın canım yardımcı olalım derken gereksiz yere geriliyoruz.

Sana da geçmiş olsun kuzum benim, yarın sabah gidicem fısığım merak etme, söyledim artık burda, istesem de ihmal edemem, sizden çekinir giderim yine giderim

Dely yi ben de sana soracaktım haberin var mı diye, sonra biriken işlere bakıyordur diye öğleni bekleyim dedim :)) İnşallah çook iyi geçiştir tatili :) kaçamaklar atlatamayacağı kadar mı yoksa anlatamayacağı kadar mı ona karar veremedim işte

sağol kuzum,siz hep olun zaten ama geçin güzelce korumanıza da
ben korumadan korkmuyorum da güçlendirme gerçekten bence en zoru yahu
ilk 2 evrede yasaklar belli,kurallar belli !!!
ama burda cozutmak çok mümkün.yani ne bileyim benim 2.5 yerine 3 kaşık kepek tükettiğim oluyor.yani bu masum bişey sayılabilir tabiki ama diğer durumlarda da zor zaptediyorum kendimi.amann şunu şunun yerine yesem nolcakki,amannn bu nişastalı sayılır hüpleteyim falan dediği oluyor insanın.ama neyseki içimde beni bile şaşırtan o irade canavarı nasıl bişeyse tuzaklara düşmeden atlatıyorum ama gerçekten o kapının açık olduğunu bilmek,yanına kadar gidip de o kapıdan geçmeden kapıyı kapatmak gerçekten çok zor.ben sanırım daha sert yasakları daha çok seviyorum.yani kurallar keskin olmalı.beni kendi halime,kendi irademe bırakmamalı neyse şimdilik bayramı seyranı da kazasız belasız atlattım çok şükür
şu haziran gelse de artık korunmaya başlasam

cnm o ilaç ACE PLUS Selenyum.kilo alımı weya iştah acımı yapmıor.ben dukandan oncede kullanmıstım hiç böle bi etki yaptıgını gormedim.korumaya gelincede yok cnm yaa,,ben bu gidişle hakkaten 2014.te fln gecerım korumay,,bir ileri iki geri git gel oldukca

ayy ya ben ne zmn gecıcem artk bılmıorum bile.ama dur şuan sana yazarken kendime hedef koyayım bari yoksa bu böle gitmicek ben şimdi bu ayıda güçlendirme 1.yarı şeklinde giderim,Aralık başı 2.yarıya geçerim,şubat sonuna kdr 3 ayda onu yaparım. eee malum güçlendirme 1.yarı iki ay olması gerekirken,4.5 ay sürdü,bi enaz 3 ayda bu sürer..umarım Allahın izni ile Mart bası korumaya gectıgım gunlerı gorurum bende artk yaa walla sıkıldım

Medesam zaten kitabı okuyup okumadığını anlamaya çalışırken patlıyor olay, okudun mu diye sordun ya bittin o zaman işte, sormaya hakkımız yok onlara göre, onlar ne dilerse o cevabı verip köşemize çekilmeliyiz, ama bu tipler kendini belli ediyor hemen, keşke burada da engel olsa, çakarsın engeli görmezsin ne yazıyor

Ekimcim tam okuyamadım herşeyi başın mı ağrıyor kuzum? bu sonbahar girdiğinden beri benim de eşiminde başı ağrıyor sürekli, ben de gidicem bir türlü gidemedim ama eşimi kesin göndermem lazım çok sık oluyor onda, o diyet yapmıyor ama ensene vuruyorsa tansiyon veya kolesterol olabilir ihmal etme emi

Nesli azra kim ola ki?

Sevgim beni adanaya götür yoksa adanayı bana getirmek durumunda kalacaksın

Prenses Eşimin bir arkadaşı sepetçiler kasrında düğün yapmıştı bir bak istersen dün gördüm de aklıma geldin

Son düzenleme:

Canımm, maşallah sana, sen ki koskoca 12 kg lık tüp kadar kilo vermiş insansın (hayal et bakalım ne kadar), güçlendirme ballı badem gibi gelir sana :)) Zaten dukan yemekleri o kadar güzel ki normal hayata geçmek istemiyor bile insan. O konuda da çok haklısın atak ve seyirde kurallar net, güçlendirmede kapı aralık ama muhafızlar var geçmek yok. Ben bugünlerde aynen love01 ciğim gibi yulaf kepeğimi tüketemedim, o yüzden mutsuzum ama tekrar düzene oturtacağım bugünden itibaren.

Ben de alayım o vitaminden canım, sağol.

E artık koy bakalım hedefi, ipin ucunu yakalayamıycaz böyle giderse.

ben kendi kendime diyorum ki, diyetin bitmiyor, sadece şekil değiştiriyor. 1 senedir zayıflama diyeti yapıyordum. 1 sene de kilomu sabitleme diyeti yapacağım diyorum. bu diyeti yapmazsam, yeniden kilo alır, eskiye dönerim. kendimi buna ikna ettim. sadece kendimi değil, çevremdekileri de tabi... insanların bana tamam artık zayıfladın, diyet bitti psikolojisi vermesine müsade edemem.

ilaç ace selenyum. multivitaminimsi bişey. love 01 kullanmıştı. ben de kullandım. direncim yükseldi. saç dökülmem durdu. gribi de rahat geçirdim. malum, bu diyette grip zor geçiyor.

ben zaten duraklamadaydım ilacı kullanmaya başladığımda. iştah açılması gibi birşey olmadı. kilo aldırdığını da sanmıyorum. zaten duraklamadaydım ama 1 hafta kadar sonrasında geçti duraklama.love01'e de sormuştum kilo aldırır mı mevzusunu. onda da olmamıştı öyle bişey.

Kızlar bişi danışcam size, şimdi ben en son 67 kg idim ama 1 haftalık aradan sonra + 2 oldum şu an ama 67 üzerinden konuşacağım şimdi.

Verdiğim kilo inanılmaz fark etti bende, ciddi bir incelme oldu bu kadarını beklemiyordum açıkcası, doğumdan önce de bu kilodaydım ama o zaman giydiğim etek vs bol geliyor şu an, anlamadım nasıl oldu.
Neyse şimdi bayramda her görenin ağzı açık kaldı, uzaktan tanıyamayanlar falan oldu çok değişmişsin dedi herkes ehh öyle de diyince benim kafam tavanlara vurdu tabe. Şimdi bu kilo benim eski kiloma göre çok çok iyi, giydiğim üzerimde güzel duruyor, göbek möbek gitti ammmaaaaa mavide çok beğendiğim streç pantolonlardan denedim çok çirkin oldu yaaaa ben o renkli streçlerin içine girmek istiyorum, bunun için de en az 60 olmam lazım güçlendirmede versem versem 3-4 kg veriririm ne yapayım ben şimdi, seyire devam mı edeyim, güçlendirmede mi kalayım yoksa karatay yapıp ondan sonra mı güçlendirmeye geçeyim, çok sıkıldım seyirden çok sık kaçamak yapıyorum napsam kafam çok karıştı ya. Yaza doğru tekrar diyete başlarım diyordum ama yok güçlendirmeden sonra tekrar seyire dönmek işkence olur bana yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…