Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydiiiiiiin bebekler...saskinim nasil karismis buralar böyle

oh cok iyi hissediyorum kendimi bugün nedeni yok oof iki gün sonra tarti günü iki gün P m yapsam malumunuz korkuyorum artiikin

canimmm tekrar baktim yanlis lanse etmisim...bu kavitasyon mu ne oymus....callen de benim pilates gibi ama uzun zamandir yapamiyorum :26: bu hafta sonra asilicam tekrar ama belki yaninda kavitasyonda yaparim bakalim bugün bir konusayimda :44:

Burada bir kurumu veya bir düşünceyi temsilen bulunmuyoruz, hepimiz kendi adımıza düşüncelerimizi deneyimlerimizi yazıyoruz, sorulara kendimiz olarak cevap veriyoruz ve yeni gelenler her daim bu durumdan rahatsız oluyorlar. Evet anlıyorum bu ciddi bir sorun ve yardıma ihtiyacınız var ama kimsenin size sizin istediğiniz gibi yardım etme lüksü ve zorunluluğu yok, insanları size kendi tarzında cevap verdi diye eleştirip şikayet etme hakkını nasıl kendinizde görüyorsunuz çok şaşırıyorum.

KK YÖNETİMİ HER ŞİKAYETTE BİR UYARI MESAJI ATMAYI KENDİNE ADET EDİNDİ, YENİ GELENLERİ KAZANMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ AMA ANLAMADAN DİNLEMEDEN ESKİLERİ KAYBEDİYORSUNUZ HABERİNİZ OLA. BEN DE GEÇEN GÜN ÇOK GEREKSİZ BİR ŞEKİLDE UYARI ALDIM HEM DE SONUNA KADAR HAKLI OLDUĞUM BİR KONUDA SADECE ŞİKAYET EDEN KİŞİNİN GÖSTERDİĞİ MESAJ OKUNARAK OLDU BU, ÖNCESİ OKUNMAMIŞ BİŞE, ZATEN OKUNSA UYARI MESAJINI BANA DEĞİL O KİŞİYE YAZARLARDI...

YENİ GELENLERE SESLENİYORUM EĞER BURADA İNSANLARIN SİZİN GÖNLÜNÜZÜ EĞLENDİRECEĞİNİ SANIYORSUNUZ HATA EDİYORSUNUZ, KİMSE SİZE SİZİN İSTEDİĞİNİZ CEVAPLARI VEREMEZ, KENDİNİZ DIŞINDA HİÇ KİMSE...

Günaydın canlarım, herkeslere ihi bir hafta diliyorum

Geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun (acele çıktım yazamadım arefe günü)
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun nice 89 yıllarrrrr görmek dileğiyle

5,5 gün tatil çok başarılı geçmedi bitmeyen ısrarlar misafirlere mecburi eşlik etmeler ama bitti şükür perşembeye kadar tartılmak yok dişi sıkmak var, bugünde yiğenimin 2. yaş günü kutlamaları var bakalım en az hasarla nasıl kurtulacağız

yeni gelenler hoşgelmişler, ama biçoğu streslilerdi herhalde bilinen birşey söylendiğinde alınganlık yapıyorlar... Bu bi gerçek o kitap okunacak adam okunmasını istemeseydi internetten yayınlar milletin ulaşmasını sağlardı birşekilde ama biz biraz alınganız galiba gerçekler söylenincede geriliyoruzzz

Canlarım günaydın,
İşlerden önce size bir bakiiim dedim nasılsınız,nasıl geçti tatil bakalım.daha okumadım geçmişi,birazdan hızla göz atarım
bu sabah itibariyle kilom 69.6,çok süpper gidiyor çok şükür
bayramı hiç kaçamaksız atlattım.ay ama babanemler çok ısrar ettiler ye de ye diye.bugünm bayram bugün rejim olmaz,hadi şimdi ye akşama az yersin diyor kadıncağız,anlatamadım derdimi bir türlü.yok yemicem dedikçe bana yine de bir tabak hazırladı.ben de gönlü olsun diye böreğin birinin ucunda küçücük kopardım gösterdim bak yiyiyorum diye,sonra tabağımdaki herşeyi yanımda otıran halama paketledim.ama uyanık babanem çaktı galiba,yemedin dimi diyor.yedim ya diye kandırdım.çok şükür tuzaklara düşmedim
tatlıları falan görmezden geldim
cuma sabahı kahvaltıda gevrek yedim 1 tane nişastalı öğün yerine,akşam da ekimime telefonla joker danışmak suretityle ödül öğünümü yedim gerçi sonradan düşündüm de o çoook ödül bile sayılmazdı bence ama çok canım çekmişti.bir avm'deydik.friend's burgerin inanılmaz görüntüdeki burgerleri vardı canım çekti,onu yedim işte ödül diye.ama sonra düşündüm içindeki zaten %100 dana etinden yapılmış köfteydi,sonra mantar,domates,marul yani buraya kadarı normal seyir öğünü,tek işi bozan ekmeği.geri kalanı diyete uygun bile yani.yanındaki elme dilimlerden de 1-2 tane tadımlık yedim kalanını yemedim.ne başlangıç,ne tatlı,ne alkol masum bir ödül olmuş dimi,hatta ekmeği nişastalı öğün saysak ödül bile sayılmayabilir
bu arada nesliiiii nerdesin gelmedin mi,neden aramadın sen beni

Günaydin dukancanlar hepimize güzel ve kacamaksiz bir gün diliyorum..Kayinvalidem ugradi simdi yolcu ettim uyumaya kaciyorum..

medoshummmmmm cok bayiliyorum iradeneeee ben neden bastaki gibi degilimmmmki millet basimin etini yiyor yok efendim su mamalardan al ic son kilolarini vermek icin falan filan anlatamiyorum....ben dukani yeme aliskanliginida degistirdigine inandigim icin sevdim illede dukan diyorum

bazi arkadaslarla takismalar olmus son sayfalarda cok üzücü maalesef ki ben ömrüm boyunca bu dukandan sonra daha bilincli beslenecegimi biliyorum yüzde yüz eminim cocuklarim esim ailem herkesede yanistacagim böyle güzel bir degisim icin 10-15 lira hakikaten cok degil cok üzüldüm inanin!

buarada icim kipir kipir dün kendime pilates sözü verdim tekrar yarin basliyorum o kavitasyn icinde randevu aldim haftaya bakalim belki 10 seans falan giderim yaaaa nolur nolur bulusmaya güclendirmede gelmek istiyorum:18:

İlk olarak günaydın herkese....
dukan diyetıne baslamaya karar verdıgımde kıtabı almıstım.. okumaya baslamıstım... ama burada kıtabın okunmasıyla ılgılı kesın seyler duyunca daha dıkkatlı oldum... kımse bana kotu davranmadı kımse azarlamadı habıre sordum sordum sordum.. Allah razı olsun sayenızde ıstedıgım kıloya ulastım...
ıkıncı olarak kımseye kotu davranma nıyetınden degıl bılıp bılmeden kımsenın saglıgı bozulsun ıstemedık cunkı yasadıgım yerde bırı duymus dukan dıyetı yaptıgımı ınternetten arastırmıs ama kıtabı okumadıgı ıcın dukanın ıkna edıcı dılınden mahrum kalmıs ..kendıne 10 gun atak uygun gormus yulaf kepegı yok 9. gunun sonunda hastalanmıs..kımse ıcın boyle bı rıskı alamayız.. zaten ben artık dukan yapıyorum demıyorum ..burada kımsenın kotu nıyetı olduguna asla ınanamam.. gonlumuz butun tombıklerın cıtır olmasını ıster cunkı bız de yasadık uzulduk demoralıze olduk sısmanlık mutsuzluk verıyor..

Günaydın kızlar,

Dün yazamadım, hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Upuzun gibi gelen bayram tatili de bitti ve kürkçü dükkanına döndük yine. Allah sağlık versin de çalışalım, pazar gecesinden bu sabaha kadar başım komalık halde ağrıyınca sağlığın kıymetini daha çok anladım. Sağlığımız yerinde, başımız hoş olsun da çalışalım. :126:Şimdi daha iyiyim çok şükür.

Dün geceki yaşanan tatsızlık tamamen bir yanlış anlamadan ibaret, akşam telefondan bir ara girmiştim, o son mesaja kadar herşey yolundaydı, sonra aliyecim gayet içten, insanın kendi kendine yetmesi gerektiğini anlattı, hepimiz biliyoruz ki o buranın en eskilerinden ve buna rağmen bıkıp usanmadan herkese cevap vermeye devam ediyor. Hem de hiç gocunmadan, kendinden örnekler vererek. Mesajın sonu ve başı tam olarak okunsa zaten o şekilde bir cevap verilmemesi gerekirdi. Hepimiz bir zamanlar yeniydik ve yeni gelen arkadaşlara kucak açmaya devam ediyoruz. Bazen defalarca aynı şey sorulduğunda bile tekrar tekrar cevap veriyoruz. Bazen kızıyoruz bazen şakayla söylüyoruz ama bütün bunlar o söylediğimiz arkadaşın iyiliği için. Yoksa kim ne kadar kilo vermiş, ne kadar kaçamak yapmış kimsenin umrunda değil. Ayrıca tam anlaşılmadan, tamamını okumadan 7.500 sayfa olmuş, bir ya da iki olayda bu şekilde yargılamamak gerekiyor. Ben buradaki arkadaşlarımın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizler burada olmasaydınız ben yıllarca uğraşıp başaramadığım kilolarımı veremezdim. Burada herkesin elektriği birbiriyle tutmak zorunda değil.

Sonuç olarak arkadaşlarım hepimiz bir amaç için buradayız ve kimseyi azarlamayıp hırpalamıyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımız da var geçen haftalardan, her gün biraz daha kalabalık ve mutlu oluyoruz. Bir anlık gerginlikle hepimizi germeyelim. Amma yazdım kızlar ya aslında çoook işim var. :)))

Ben hepinizi çok seviyorum canlarım, iyi ki varsınız. Ve hep olmaya devam edin.

Medesam, ödülün ödüle benzememiş pek ama iyi ki yemişsin ve maşallah hala 69 lardasın :) afiyet bal olsun

Günaydınnn canımm sana da güpgüzel haftalar :)

yaa ben de yeni geldim..ama çok sevdim herkesi..bana ailem bile bu kadar destek olmuyo yaaa...nasıl sevmem sizi :))
iyi ki varsınız :)

Sayın rachelfine,
insanları yanlış yönlendirmeyiniz, aldığınız uyarı ki banlanmadınız, ceza puanı bile almadınız sadece uyarı aldınız, aldığınız uyarının aynısını o gün tartıştığınız üyede aldı.Sizde kötü içeriğe basın, sizin şikayetlerinizde değerlendirilsin, yeni ya da eski üye kavramı diye birşey yoktur, üyeler ve uyulması gereken kurallar vardır. Bu diyetin temelinde kitabı okumak varsa okumayan veya okumaya yeni başlayanların soru/sorunlarına cevap verme zorunluluğunuz yok lakin illaki cevap verme gereği duyuluyorsa herkes birbirine saygılı olmalı...
Not:Forum kurallarına göre büyük harfle başlayan ve biten yazılar bağırmak anlamına gelir.

Uyarı aldığınız mesajınız:

canım arkadaşlarımmm

bir bayramı daha kazasız atlattım demek isterdim malesef son gün bozdum diyeti

olsun bunun için sıkmıycam canımı dün itibari ile tam gaz devam dukana

bayram yogundu gezmeler misafirler falan işte

işler yogun yine klasik muhasebecinin halleri yanii

kaçamak yapmayanları tebirk ediyorum MEDESA özelliklede seni canım

hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun

sevgiler

Ne konuda kimi yanlış yönlendirmişim acaba? ben gereksiz yere banlandım mı dedim? uyarı aldım dedim, her şikayette otomatik olarak mı uyarı atıyorsunuz? konuyu anlamadan, okumadan mı geliyor uyarı? ben o mesajı yazıncaya kadar bir sürü saçma sapan şey yazdı o kişi bana, hakaret edene sen hakaret edensin demek nasıl uyarı alma nedeni oluyor anlamış değilim...

Medesam afiye olsunnnn

Günaydınnn canımm sana da güpgüzel haftalar :)

yaa ben de yeni geldim..ama çok sevdim herkesi..bana ailem bile bu kadar destek olmuyo yaaa...nasıl sevmem sizi :))
iyi ki varsınız :)

bencede burayı sevmemek mümkünmü :))

acıkma v.b. hissetmedim. sadece biraz daha enerjik hissediyorum o kadar. ama saç dökülmem bariz şekilde durdu.

aliyem aynı sorun bendede var sürekli ortalıktan saç toplamaktan bıktım, 1 kutu mu kullandın bide günde 1 tane mi?

günaydın millet..hepiniz umarım tatil dönüşü iyisinizdir.ben sapıtmıs bi waziyette yedimde yedim bayramda,,yulaf fln hiç tüketmedim we 10 gunde +2 ile geri döndüm daha önceki gidisimde 17 gun kalmıstım o zmn bile 2,5 ile donmustum yaaa,bu sefer 10 günde 2 kılo ile dondum ama ben bu yulafı tuketmenın faydasına kesın inanıorum artk cunku bu kez hıc tuektmedım,tüketmedıkcede daha cok yedim sanırım.neyse artk 1-2 haftada bu fazlalıkları atmakla ugrasırım..bu gidişle sanırım ben artk 2014.te fln ancak korumaya gecerim we bana ne oldu bilmiorum böle ama hıc yenıden baslama motıwasyonu flnda kalmadı sanırım sıkıldım artk ama hadiii bakalım Sevgi,sık dişini verme canını diorum kendime

Ayrıca arkadaslar bu tartısma konusunda ise,artk gercekten bence kitap alıp okumamış,keyfe keder soru soran insanlara hiç cvp yazmayalım.sonra biz iyiliğine bişi sölerken yanlıs anlanan yıne biz oluoruz.kitap die bagıranlardan biride benim we kitapta cok fazla ayrıntı war.bunu sölememiz ne kilo werdik die sımarmaktan nede baska bisiden.ama bi laf wardır "emeksiz yemek olmaz" die..biz bu kdr caba gosterıp bu kdr kilo werdiysek,bu kişilerde bi zhmet az bi emek werip okusunlar kitabı.cunku bu diyet kolay bi diyet deil we sadece bizim werdiğimiz cvplarla yapıp,yarın bı sorun yasadıgınızda kımse bunun sorumlulugu altında kalamaz.bu sozlerım yzundende bana ısteyen ukala desin,isteyen baska bişi.ben arkadaşlar tekrar söylüorum bu tarz insanlara bence hiç cvp wrmeyelim,sonra yine uyarı alan biz oluyoruz.we biçok kitabı okumus,bilinçli arkadasımıza yardımcı olunduguda burda gün gibi acık kimsede inkar etmiyor ztn.eger kötu dawranma gıbı bı nıyet olsa herkese öle dawranılırdı ki,,burası birilerinin sahsi malı değil öle bi amaç güdülsün..

Kitabı okuyun dediğim ve bu konuda ısrarcı olduğum için bana kızan, kırılan, bozulan, gücenen ve daha buna benzer herhangi bir negatif duygu hisseden arkadaşlara sesleniyorum. Dileyen kızar, dileyen satır aralarındaki iyi niyeti anlar. Aylardır üşenmeden, sorulan sorulara cevap veriyorum, yeni öğrendiğim şeyleri ve konu hakkındaki görüşlerimi paylaşıyorum. Bunları kimseden bir beklentim olduğu için de yapmıyorum. hayatımı değiştirmeye başardım ve artık daha mutlu bir insanım. İstiyorum ki dileyen başkaları da bu mutluluğu yaşasın ve elimden geliyorsa ben de bir parçacık vesile olayım.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum; ben ve başka pek çok arkadaş, foruma yeni katılan birinin sorduğu tek bir sorudan kitabı okuyup okumadığını anlayabiliyorsak, demek ki kitabı okuyanla okumayan arasında ciddi bir bilgi farkı var. Neden kimse bu basit gerçeği göremiyor anlamıyorum.

İnsanlara kitabı okuyun diye ısrarcı olmamın 2 sebebi var. Bir tanesi, yeterli bilgiye sahip olmadan bu diyeti yaparlarsa, ortaya çıkacak hatalardan dolayı sağlıklarının etkilenebileceğinden endişelenmemdir. İkinci sebepse, bir kitap parası harcamaya çekinen ya da topu topu bir kitabı okumaya üşenen insanların bu kadar zor bir süreçte zaten başarısız olacaklarını bilmemdir. Boşa kürek çektiğine emin olduğum birindense, bu işe daha kararlı başlayan birine 2 katı emek veririm diye düşünüyorum.

Bu mesaja kadar, kimseye karşı sert, agresif, ukala ya da buna benzer başka bir sıfatı hak eden bir mesaj yazmadığımı da gayet iyi biliyorum.
Ben böyle düşünüyorum. Kendimi bu konuda son derece haklı görüyorum.

aliyem aynı sorun bendede var sürekli ortalıktan saç toplamaktan bıktım, 1 kutu mu kullandın bide günde 1 tane mi?

cnm bence 1 kutuyu bitene kdr kullan,,durumuna bak ona göre ikinci kutuya dewam edersin.bu ilacı ben önermiştim,ben 1 kutu aldım suara azaldı,artarsa tekrar başlıcam.ewt günde 1 tane içiorsun.

ah bulaşığım ah. ben demiştim dicem şimdi olmayacak. poposuna terlikle vurulasıca seni.

cnm bence 1 kutuyu bitene kdr kullan,,durumuna bak ona göre ikinci kutuya dewam edersin.bu ilacı ben önermiştim,ben 1 kutu aldım suara azaldı,artarsa tekrar başlıcam.ewt günde 1 tane içiorsun.

Teşekkür ederim canım denesem iyi olacak

ilk günlerde sabah akşam kullandım. grip olduğum için güç versin istedim. şimdi günde 1 tane alıyorum. daha yarım kutu kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…