- 29 Nisan 2011
- 2.062
- 15
- 36
Yıl dönümünüz kutlu olsun canım...bayramı az hasarla atlatmışsın ne güzel...Ben daha tartıya çıkmadım :18: Çıkmak da istemiyorum, perşembeye kadar sebze protein olarak güçlendirmeyi devam ettireceğim sonra çıkarım tartıya, umarım artı görmem o zaman
O titreşimli şeyler dediğin pasif jimnastiğin bir üst versiyonu falandır herhalde...Ben çok kalıcı olarak işe yaradığını düşünmüyorum açıkcası...Ama fiatı çok makulse birkaç seans dene derim...Bacaklar için incelmede callenics birebir...Hatta geçen gün bir kadın çıktı tv ye 57 yaşındaymış, vücut jimnastik şampiyonu mu neymiş ama o yaşında taş gibi hatunduNeyse basenleri küçültmek için şu bizim callen de yaptığımız hareketleri gösterdi, birebir aynısı yani,şok oldum Bir ay yapın pantolonlarınızın basen kısmı bol gelicek, küçültmeye vereceksiniz dedi, haklıda ben 15 gün mü ne düzenli olarak yapmıştım... 4 cm gitmişti yani Bel den sıkıntın yoksa o hareketleri günde 100 defa yapsan yeter bence, 15 dakikanı bile almaz....
Şaşırıyorum bu yazılara, neden yeni başlayanlara sert davranıyorsunuz, hayat yetirince zorluk çıkarıyor zaten hepimize, üstelik yaşamak güzel olmasa bizler bu konuyla ilgilenmez burada olmaz ve doludizgin yazışmazdık. Kişiselleştirmesek, sertleşmesek, küstürüp kızdırmasak; burası daha verimli ve daha paylaşımcı ve de daha öğretici olurdu, inanın bana!
Bir kaç gündür buradayım, eğer bu şekilde yazışmalar devam ederse korkarım ben çekilmek durumunda kalacağım, herkeslere sevgiler..
Aslı
Canlarım günaydın,
İşlerden önce size bir bakiiim dedim nasılsınız,nasıl geçti tatil bakalım.daha okumadım geçmişi,birazdan hızla göz atarım
bu sabah itibariyle kilom 69.6,çok süpper gidiyor çok şükür
bayramı hiç kaçamaksız atlattım.ay ama babanemler çok ısrar ettiler ye de ye diye.bugünm bayram bugün rejim olmaz,hadi şimdi ye akşama az yersin diyor kadıncağız,anlatamadım derdimi bir türlü.yok yemicem dedikçe bana yine de bir tabak hazırladı.ben de gönlü olsun diye böreğin birinin ucunda küçücük kopardım gösterdim bak yiyiyorum diye,sonra tabağımdaki herşeyi yanımda otıran halama paketledim.ama uyanık babanem çaktı galiba,yemedin dimi diyor.yedim ya diye kandırdım.çok şükür tuzaklara düşmedim
tatlıları falan görmezden geldim
cuma sabahı kahvaltıda gevrek yedim 1 tane nişastalı öğün yerine,akşam da ekimime telefonla joker danışmak suretityle ödül öğünümü yedimgerçi sonradan düşündüm de o çoook ödül bile sayılmazdı bence ama çok canım çekmişti.bir avm'deydik.friend's burgerin inanılmaz görüntüdeki burgerleri vardı canım çekti,onu yedim işte ödül diye.ama sonra düşündüm içindeki zaten %100 dana etinden yapılmış köfteydi,sonra mantar,domates,marul yani buraya kadarı normal seyir öğünü,tek işi bozan ekmeği.geri kalanı diyete uygun bile yani.yanındaki elme dilimlerden de 1-2 tane tadımlık yedim kalanını yemedim.ne başlangıç,ne tatlı,ne alkol masum bir ödül olmuş dimi,hatta ekmeği nişastalı öğün saysak ödül bile sayılmayabilir
bu arada nesliiiii nerdesin gelmedin mi,neden aramadın sen beni
Günaydın canlarım, herkeslere ihi bir hafta diliyorum
Geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun (acele çıktım yazamadım arefe günü)
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun nice 89 yıllarrrrr görmek dileğiyle
5,5 gün tatil çok başarılı geçmedi bitmeyen ısrarlar misafirlere mecburi eşlik etmeler ama bitti şükür perşembeye kadar tartılmak yok dişi sıkmak var, bugünde yiğenimin 2. yaş günü kutlamaları var bakalım en az hasarla nasıl kurtulacağız
yeni gelenler hoşgelmişler, ama biçoğu streslilerdi herhalde bilinen birşey söylendiğinde alınganlık yapıyorlar... Bu bi gerçek o kitap okunacak adam okunmasını istemeseydi internetten yayınlar milletin ulaşmasını sağlardı birşekilde ama biz biraz alınganız galiba gerçekler söylenincede geriliyoruzzz
Burada bir kurumu veya bir düşünceyi temsilen bulunmuyoruz, hepimiz kendi adımıza düşüncelerimizi deneyimlerimizi yazıyoruz, sorulara kendimiz olarak cevap veriyoruz ve yeni gelenler her daim bu durumdan rahatsız oluyorlar. Evet anlıyorum bu ciddi bir sorun ve yardıma ihtiyacınız var ama kimsenin size sizin istediğiniz gibi yardım etme lüksü ve zorunluluğu yok, insanları size kendi tarzında cevap verdi diye eleştirip şikayet etme hakkını nasıl kendinizde görüyorsunuz çok şaşırıyorum.
KK YÖNETİMİ HER ŞİKAYETTE BİR UYARI MESAJI ATMAYI KENDİNE ADET EDİNDİ, YENİ GELENLERİ KAZANMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ AMA ANLAMADAN DİNLEMEDEN ESKİLERİ KAYBEDİYORSUNUZ HABERİNİZ OLA. BEN DE GEÇEN GÜN ÇOK GEREKSİZ BİR ŞEKİLDE UYARI ALDIM HEM DE SONUNA KADAR HAKLI OLDUĞUM BİR KONUDA SADECE ŞİKAYET EDEN KİŞİNİN GÖSTERDİĞİ MESAJ OKUNARAK OLDU BU, ÖNCESİ OKUNMAMIŞ BİŞE, ZATEN OKUNSA UYARI MESAJINI BANA DEĞİL O KİŞİYE YAZARLARDI...
YENİ GELENLERE SESLENİYORUM EĞER BURADA İNSANLARIN SİZİN GÖNLÜNÜZÜ EĞLENDİRECEĞİNİ SANIYORSUNUZ HATA EDİYORSUNUZ, KİMSE SİZE SİZİN İSTEDİĞİNİZ CEVAPLARI VEREMEZ, KENDİNİZ DIŞINDA HİÇ KİMSE...
Bu saçma sapan cevapları benim yazdıklarımı okuyarak mı veriyorsun sen cidden ? Okuduğunu anlamama gibi bir sorunun var sanırım, bundan sonra yazdığın hiçbir şeye cevap da vermiyorum hatta okumuyorum da senin gibi densizlerle uğraşacak vaktim yok...
acıktırdı mı aliyecim seni bu hap...Çok saç dökülmem oluyorda yarın bir de ben gidip alayım eczaneden...
Sayın rachelfine,
insanları yanlış yönlendirmeyiniz, aldığınız uyarı ki banlanmadınız, ceza puanı bile almadınız sadece uyarı aldınız, aldığınız uyarının aynısını o gün tartıştığınız üyede aldı.Sizde kötü içeriğe basın, sizin şikayetlerinizde değerlendirilsin, yeni ya da eski üye kavramı diye birşey yoktur, üyeler ve uyulması gereken kurallar vardır. Bu diyetin temelinde kitabı okumak varsa okumayan veya okumaya yeni başlayanların soru/sorunlarına cevap verme zorunluluğunuz yok lakin illaki cevap verme gereği duyuluyorsa herkes birbirine saygılı olmalı...
Not:Forum kurallarına göre büyük harfle başlayan ve biten yazılar bağırmak anlamına gelir.
Uyarı aldığınız mesajınız:
Canlarım günaydın,
İşlerden önce size bir bakiiim dedim nasılsınız,nasıl geçti tatil bakalım.daha okumadım geçmişi,birazdan hızla göz atarım
bu sabah itibariyle kilom 69.6,çok süpper gidiyor çok şükür
bayramı hiç kaçamaksız atlattım.ay ama babanemler çok ısrar ettiler ye de ye diye.bugünm bayram bugün rejim olmaz,hadi şimdi ye akşama az yersin diyor kadıncağız,anlatamadım derdimi bir türlü.yok yemicem dedikçe bana yine de bir tabak hazırladı.ben de gönlü olsun diye böreğin birinin ucunda küçücük kopardım gösterdim bak yiyiyorum diye,sonra tabağımdaki herşeyi yanımda otıran halama paketledim.ama uyanık babanem çaktı galiba,yemedin dimi diyor.yedim ya diye kandırdım.çok şükür tuzaklara düşmedim
tatlıları falan görmezden geldim
cuma sabahı kahvaltıda gevrek yedim 1 tane nişastalı öğün yerine,akşam da ekimime telefonla joker danışmak suretityle ödül öğünümü yedimgerçi sonradan düşündüm de o çoook ödül bile sayılmazdı bence ama çok canım çekmişti.bir avm'deydik.friend's burgerin inanılmaz görüntüdeki burgerleri vardı canım çekti,onu yedim işte ödül diye.ama sonra düşündüm içindeki zaten %100 dana etinden yapılmış köfteydi,sonra mantar,domates,marul yani buraya kadarı normal seyir öğünü,tek işi bozan ekmeği.geri kalanı diyete uygun bile yani.yanındaki elme dilimlerden de 1-2 tane tadımlık yedim kalanını yemedim.ne başlangıç,ne tatlı,ne alkol masum bir ödül olmuş dimi,hatta ekmeği nişastalı öğün saysak ödül bile sayılmayabilir
bu arada nesliiiii nerdesin gelmedin mi,neden aramadın sen beni
Günaydınnn canımm sana da güpgüzel haftalar :)
yaa ben de yeni geldim..ama çok sevdim herkesi..bana ailem bile bu kadar destek olmuyo yaaa...nasıl sevmem sizi :))
iyi ki varsınız :)
acıkma v.b. hissetmedim. sadece biraz daha enerjik hissediyorum o kadar. ama saç dökülmem bariz şekilde durdu.
aliyem aynı sorun bendede var sürekli ortalıktan saç toplamaktan bıktım, 1 kutu mu kullandın bide günde 1 tane mi?
Biri beni kendime getirebilir miCozuttum iyice böhüüüüüüü. İstediğiniz cezayı verebilirsiniz. Korkudan tartılamıyorum Neyse geçer bu günler. Geçmişi okumaya çalışacağım. Sanırım istenmeyen, hoş olmayan şeyler yaşanmış. Takılmayın, üzülmeyin, sevin, sevilin vs vs
cnm bence 1 kutuyu bitene kdr kullan,,durumuna bak ona göre ikinci kutuya dewam edersin.bu ilacı ben önermiştim,ben 1 kutu aldım suara azaldı,artarsa tekrar başlıcam.ewt günde 1 tane içiorsun.
aliyem aynı sorun bendede var sürekli ortalıktan saç toplamaktan bıktım, 1 kutu mu kullandın bide günde 1 tane mi?