- 29 Nisan 2011
- 2.062
- 15
- 36
Günaydiiiiiiin bebekler...saskinim nasil karismis buralar böyle
oh cok iyi hissediyorum kendimi bugün nedeni yok oof iki gün sonra tarti günü iki gün P m yapsam malumunuz korkuyorum artiikin
canimmm tekrar baktim yanlis lanse etmisim...bu kavitasyon mu ne oymus....callen de benim pilates gibi ama uzun zamandir yapamiyorum :26: bu hafta sonra asilicam tekrar ama belki yaninda kavitasyonda yaparim bakalim bugün bir konusayimda :44:
oh cok iyi hissediyorum kendimi bugün nedeni yok oof iki gün sonra tarti günü iki gün P m yapsam malumunuz korkuyorum artiikin
Yıl dönümünüz kutlu olsun canım...bayramı az hasarla atlatmışsın ne güzel...Ben daha tartıya çıkmadım :18: Çıkmak da istemiyorum, perşembeye kadar sebze protein olarak güçlendirmeyi devam ettireceğim sonra çıkarım tartıya, umarım artı görmem o zaman
O titreşimli şeyler dediğin pasif jimnastiğin bir üst versiyonu falandır herhalde...Ben çok kalıcı olarak işe yaradığını düşünmüyorum açıkcası...Ama fiatı çok makulse birkaç seans dene derim...Bacaklar için incelmede callenics birebir...Hatta geçen gün bir kadın çıktı tv ye 57 yaşındaymış, vücut jimnastik şampiyonu mu neymiş ama o yaşında taş gibi hatundu Neyse basenleri küçültmek için şu bizim callen de yaptığımız hareketleri gösterdi, birebir aynısı yani,şok oldum Bir ay yapın pantolonlarınızın basen kısmı bol gelicek, küçültmeye vereceksiniz dedi, haklıda ben 15 gün mü ne düzenli olarak yapmıştım... 4 cm gitmişti yani Bel den sıkıntın yoksa o hareketleri günde 100 defa yapsan yeter bence, 15 dakikanı bile almaz....
canimmm tekrar baktim yanlis lanse etmisim...bu kavitasyon mu ne oymus....callen de benim pilates gibi ama uzun zamandir yapamiyorum :26: bu hafta sonra asilicam tekrar ama belki yaninda kavitasyonda yaparim bakalim bugün bir konusayimda :44: