Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selenyum aklımda bulunsun, benim şimdilik böyle bir problemim yok ama diyetin yan etkilerine karşı ne yapacağını bilmek önemli.

Tatlıyı çok kullanmamak lazım gerçekten. o yüzden sana özendim. şeker yememek lazım ama tatlandırıcı da çok sağlıklı bir alternatif değil. bi de gerçek şu ki, tatlı yedikçe daha çok tatlı yiyesin geliyor, vücudu o açlığa alıştırmamak en iyisi. ben ne güzel baya terbiye etmiştim kendimi. ama bayram da biraz tatlandırıcı miktarını kaçırdım. yarından itibaren eski düzene devam.

Herkese iyi akşamlar :)

Upuzun görünen tatilimiz bitiverdi. Bu gece hazırlık gecesi... Ekmeğimi pişirdim, 5 gün rahatım. Bir de Nesli usulü ciğer yapacağım. Annemler de çok sevdi, 2 posta pişireceğim bu sefer.
Geçende bayram çikolatası tarifinde mi gördüydüm hatırlayamadım, yumurta akı-süt tozu-süt karıştırıp azcık buzlukta beklettim. Allah'ım... Kaymaklı dondurma oldu resmen!!! Tatlandırıcı olmadan bile mıç mıç yiyebilirdim, öylesine güzeldi. Ama hep yapamam, yumurta akını ayırıyorum geriye kalıyor sarısı. Haydi o sarı çöpe gitmesin, omlete koy. Onu da ye. Sonra "Acep kolestrol değerim kaçtır, Allah'ım kendimi sana emanet ediyorum." diye duaya başla.

Mistik çayı tavsiye eden, hakkında yazan herkese de çok teşekkür ederim. O ne güzel vanilya kokusudur... Herkes boşuna vanilya aroması peşinde koşmuyormuş. Tatlı bir içecek içiyormuşum gibi öyle güzel geldi ki. Paketteki öneriye uyup sütle içtim. Çok güzeldi çok.

Jelatini ben aktardan almıştım, helal sertifikalı olduğunu söylemişlerdi. Malum jelatin konusunda tek sıkıntımız o. Lor peynirleri light diye satılmıyor, zaten çoğunun yağı az. Değerleri yazıyorsa okuyup bak, yazmıyorsa elinle mıncıkladığında parça pinçik dağılıyorsa yağı az demektir. :)

Su muhallebisi tarifi var bir tane, jelatinle yapılıyor. Yabancı filmlerde dokununca bink bink eden jöleler olur onlar gibi kıvamı oluyor. İlk zamanlar hayat kurtarıcı olmuştu benim için, atakta bol tarçın döküp yiyordum. Sadece 1 bardak sütten 4 kase çıkıyordu, malzeme açısından da rahat.

Arkadaşlar, bu arada yeni bir bilgi paylaşayım. Havalar soğudu. Vücudumuz için yağ daha da kıymete binecek ve onu kaybetmek istemeyecek. Kış aylarında kilo vermek biraz daha zordur bu yüzden. Bu günlerde bazılarımızı duraklama bekleyebilir. Azıcık felaket tellalı gibi oldum ama gerçek de bu işte...

Şaşırıyorum bu yazılara, neden yeni başlayanlara sert davranıyorsunuz, hayat yetirince zorluk çıkarıyor zaten hepimize, üstelik yaşamak güzel olmasa bizler bu konuyla ilgilenmez burada olmaz ve doludizgin yazışmazdık. Kişiselleştirmesek, sertleşmesek, küstürüp kızdırmasak; burası daha verimli ve daha paylaşımcı ve de daha öğretici olurdu, inanın bana!
Bir kaç gündür buradayım, eğer bu şekilde yazışmalar devam ederse korkarım ben çekilmek durumunda kalacağım, herkeslere sevgiler..
Aslı

evet tatlıyı yedikçe yiyesim geliyor. Bak bugün dukan kekinin yarısını yemem gerekirken, tamamını götürdüm. üstelik de karnım tokken...

bu "sert" tanımlaması benim yadıklarım için değildir sanırım. Eğer öyleyse, söyleyecek birşeyim yok zaten, olsa olsa selam söylerim ))

Canlar ben yatisa geçiyorum..hepinize iyi geceler diliyorum..yarın pazartesi versiyonunun bir diğer çeşidini yasiycamşimdiden stres bastı..
yarına görüşmek ümidiyle..iyi geceler hepiciginize....

Canlar ben yatisa geçiyorum..hepinize iyi geceler diliyorum..yarın pazartesi versiyonunun bir diğer çeşidini yasiycamşimdiden stres bastı..
yarına görüşmek ümidiyle..iyi geceler hepiciginize....

İyi geceler, callanetics olayını iyice kafama soktunuz gene, koskocaman 1 saat gözümde büyüyor bir yandan ya neyse. Hayırlısı, bakalım başlamaya cesaret edebilecek miyim? :))

iyi geceler, callanetics olayını iyice kafama soktunuz gene, koskocaman 1 saat gözümde büyüyor bir yandan ya neyse. Hayırlısı, bakalım başlamaya cesaret edebilecek miyim? :))

ben de tembellik etmesem de başlasam ne güzel olur. Gözünde büyütme, 1 saat sürmüyor aslında. Hareketleri nasıl yapacağını öğrenip, sırasını da ezberlersen, 20-25 dakika. 1 saat süren şey video sadece

İyi geceler, callanetics olayını iyice kafama soktunuz gene, koskocaman 1 saat gözümde büyüyor bir yandan ya neyse. Hayırlısı, bakalım başlamaya cesaret edebilecek miyim? :))

Delisin Sen... videoyu indir ve kendini callen ablanin kollarına bırak..ben yaptım 1saat..çok muhteşem bişey..geç tanistim malesef,
Ama etkili bişey olduğu belli..yarın başla ya da uyumaycaksan şimdi yap..sonra birlikte ilerleriz ne dersin :))

Ne güzelde özetlemiş...

Dukan diyetini tam ve doğru uygulamak için kitabını almak gerekiyorsa, burda soru cevaplarla konu tıkanıyorsa bunu çok daha naif bir şekilde izah etmek gerekir, kişilere hakaret ederek, saygısızlık yaparak değil.

O dediğin video canım, callen koçumuz ipektir o sana gereken bilgiyi verir, belinde sıkıntı yoksa sadece ısınmadan sonra basen hareketlerine geçebilirsin....

Kitabı internetten sipariş edebilirsin, jambonlar yasak ve bence başlangıç için çoook fazla şey aramışsın, gojiyi ben hiç tüketmedim mesela, tadını beğenmedim, tofuyu ve jelatini falanda hiç aramadım, tüketme ihtiyacı duymadım mesela....atağın saf pro olmalı...Yani sınırlı izinlileri tüketmemelisin ya da hadi çok canın istiyor minumuma indirmelisin bence...Su muhallebisi ya da kurabiye için erken gibi geldi bana...

acıktırdı mı aliyecim seni bu hap...Çok saç dökülmem oluyorda yarın bir de ben gidip alayım eczaneden...

iyi aksamlar dukancanlar...:)

isteyim yogunluktan dolayi giremedim herkesin keyfi yerindedir insallah.Gecmisi ilerleyen saatlerde durgunlasirsa basim okuyacagim..Mide agrim bugün dahada artti yarin erken uyanabilirsem mutlaka doktora gitmeliyim.Öpüyorum hepiciginizi..

1 sayfa öncesi...:26:neler olduki..Cevap versen suc vermesen suc bence bi gönem oldugu gibi susma hakkimizi kullanmak..

1 sayfa öncesi...:26:neler olduki..Cevap versen suc vermesen suc bence bi gönem oldugu gibi susma hakkimizi kullanmak..

Kardeş senin için demiyorum ama cidden burda ulaşa tipler var bişey sorunca hemen kitap diye atlatarlar ama çok tatlı insanlardan var senin derdinde dertlenen ben artık tanımadıklarında konuşmuyorum çatlıyorum ilâdan kiloyu nasıl vermiş diye ama sormuyorum üZülüyorum kilo verdiler şımaranlar var veremeyiz çatlayanlar var burası ayrı bi dünya en iyisi okumak selam aleyküm selam....

Arkadaşlar hızlı yaZdım hep yanlış olmuş ben bile ne yazdığımı anlamadım affola

Kitabi oku diye yine okumayanlarin iyiligi icin deniyor kitap okunmadan yapilacak bir diyet degil cünkü dukan.Neden cekiniyorsun ki sor cekinmeden sen benim ilk basladigim dönemlerde foruma katiliyordun eskilerdensin yani iste tecrübeli olduklari icin yardimci olmaya calisiyorlar.Cevap vermeyincede neden cevap vermiyorsunuz gruplasma var diye aliniyorlar.Verincede begenilmiyor..Bende ilk foruma girdigimde derdim ben kendi kendime yaziyormus gibi olsada ben burdayim.Paylasmadan olmuyor ben burdan uzak kaldigimda dukan felan yapamiyorum.Simarma olarak görmüyorum ben burda hepimiz kili verdikce seviniyoruz..Sende böyle düsünme firsat buldukca da paylasimlarda bulun. Ben burdaki yoldaslarin motivasyonlari destekleri olmasaydi bu kadar güzel kilo veremezdim..Kacamak yaptigimda bidaha olmasin diye cikismasalar ben ertesi günü yine ayni kacamagi yapardim..

Günaydın canlarım, neler olmuş burada anlamadım ben bakarım birazdan geçmişe

Arefe günü regl oldum, o günden beri dukan dışıyım uzun bir protein haftası beni bekliyor, olabildiğince beyaz yapmaya çalışacağım bakalım ne olacak, şu an +2 görünüyor ama çoğu ödem sanıyorum çünkü çok ama çok az su içtim Dün de uzuuuuun zamandır yürümediğim kadar yol yürüdüm, karaköyden eminönüne, oradan gülhaneye geçtik, Emre'yi saldık gülhaneye hava da iyiydi emre için, hiç esmedi, sanki evin içinde gibiydik ama çok boğuktu hava içimiz bayıldı, gezdiğimizden bişey anlamadık, sonra sapıttı zaten fırtınamsı bişi çıktı

Umarım herkesin bayramı güzel geçmiştir hepinizi çok öpüyorum

Biri beni kendime getirebilir mi Cozuttum iyice böhüüüüüüü. İstediğiniz cezayı verebilirsiniz. Korkudan tartılamıyorum Neyse geçer bu günler. Geçmişi okumaya çalışacağım. Sanırım istenmeyen, hoş olmayan şeyler yaşanmış. Takılmayın, üzülmeyin, sevin, sevilin vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…