- 19 Nisan 2012
- 1.760
- 28
Medesam zaten kitabı okuyup okumadığını anlamaya çalışırken patlıyor olay, okudun mu diye sordun ya bittin o zaman işte, sormaya hakkımız yok onlara göre, onlar ne dilerse o cevabı verip köşemize çekilmeliyiz, ama bu tipler kendini belli ediyor hemen, keşke burada da engel olsa, çakarsın engeli görmezsin ne yazıyor
Ekimcim tam okuyamadım herşeyi başın mı ağrıyor kuzum? bu sonbahar girdiğinden beri benim de eşiminde başı ağrıyor sürekli, ben de gidicem bir türlü gidemedim ama eşimi kesin göndermem lazım çok sık oluyor onda, o diyet yapmıyor ama ensene vuruyorsa tansiyon veya kolesterol olabilir ihmal etme emi
Nesli azra kim ola ki?
Sevgim beni adanaya götür yoksa adanayı bana getirmek durumunda kalacaksın
Prenses Eşimin bir arkadaşı sepetçiler kasrında düğün yapmıştı bir bak istersen dün gördüm de aklıma geldin
Sağol canım benim,
Evet başım 2 gündür çook ağrıdı, sabah hafiflemişti şimdi de ağrıyor ama dayanamayacak gibi değil. Başımı öne bile eğemiyordum ağrıdan. İnsan iyiyken hiç kıymetini bilmiyor sağlığın Yarın gidicem canım bakalım, tiroid için gidicem ama bunu da söylerim. Eşin de mutlaka gitsin, ihmal etmemek lazım, bak ben gidiyorum, onu da gönder :))