Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kendime nazar deydireceğim diye korkuyorum inan ki arkadaşım. bayram boyunca hergün 2,5 saat otobüsle yol gittim. 3-4 saat yürüyüş yaptım. sonra 2,5 saat otobüsle geri döndüm. gık demedim. şaka değil benim yaşım 40'ın üzerinde. maşallah diyorum, 20 yaşındayken bile bu kadar enerjik değildim ben.

Canım Sen bu kadar kiloyla mucize gercekelestirmissin zaten...zayiflamak ne kelime :))
Ama bundan sonra cok dikkat et..hayatının geri kalan kısmını zarif bir hanımefendi olarak geçir :)
Verdiklerini geri alırsan toparlanman çok zor olur..sanırım yoruldun ve sikildin birazcık..uzun bi süre bu tarz kaçamakları tekrarlamamalisin canimcimmm..en çok örnek aldığım kişilerden birisin haberin olsun :))öptüm seni:)

Canimm benim harikasın masallaaah..:)aliyecim duraklama zamanların icin neler yaptın..bikac tüyona ihtiyacım var

sıkıldım evet ama yine de devam ediyorum. kaçamak çok olmaz bende. işte bazen yemek durumunda kalıyorum. ama çok az yedim zaten. öyle doya doya yemedim yani. 3 çeşit tatlı vardı mesela, 2 çeşit börek vardı. hiç dokunmadım. korkma sakın, kimseyi hayal kırıklığına uğratmak niyetinde değilim

Canimm benim harikasın masallaaah..:)aliyecim duraklama zamanların icin neler yaptın..bikac tüyona ihtiyacım var

bugüne kadar çok duraklama yaşadım. her seferinde de durumu biraz daha sıkılayarak devam ettim. bazen birkaç gün protein yaptım üst üste. (ki ben bunun öyle zırt pırt yapılmaması gereken birşey olduğunu düşünüyorum.) yeşil çayı artırdım, yürüyüşü artırdım, form çaylarından içtim .(her duraklamada form çayımı değiştirdim) ama bana sorarsan, duraklamayı kıran bunlardan hiçbirisi değil. tamam bunların da katkısı vardır ama duraklamadan çıkman için asıl yapılması gereken, diyeti ve yürüyüşü aksatmadan sabırla beklemek. duraklama dediğimiz şey, vücudun savunma mekanizması. yeterince sabredersen, vücut yeni yağ oranına adapte oluyor ve yağ yakmaya yeniden başlıyor. bakma sen bin türlü şey öneriyoruz duraklamadan çıkmak için ama bence hepsinin tek fonksiyonu var, bizi biraz daha bileyip, diyeti aksatmadan sürdürmek için bahane yaratmak.

şimdi arkadaşlar sabah kahvaltıda neler yiyebilirim mesela

Burdaki hatunlar çok hamarat güzel güzel seyler yapiyolar yiyolar..
Ben beceriksiz ise fix menü olarak şunu verebilirim..

Haşlanmış yumurta,light peynir bol bol çay açık olursa iyi olur..
Bi kase light yoğurt..

Bu kadar :)

çok teşekkürler peki jambon yiyebilirmiyim yağsız

Çok tesekkur ederim canım..sabırla bekliyorum..

Bu kadar tepki 15 tl içinmi. Bence linke de ihtiyacın yok. 3 kg için okumaya değmezzz.

Demekki sadece buraya geldiğinde değil KK nın diğer sayfalarında da aynı durum mevcut. Aynaya bakma zamanı mı gelmiş ne??
Sana hayatta başarılar diliyorum. Umarım en az zararla atarsın 3 kilonu. Çünkü bazen ruh sağlığı herşeyden daha önemli. Geçmiş olsun

sen bu soruyu kesinlikle, benim kitabı oku diye çemkirmem için sordun. Zaten gülmenden belli

ben bu diyete başlayıp başlamamakta kararsızım ben yemek yemeyi biraz fazla seven bir tipim de acaba sinir kat sayım artar mı kitabı aldım fakat okuma lüksünde bulunmadım daha :)))) yarın başlayım diyorum ama ne yiycem bilmiyorum ama anladım kadarıyla ilk başladığım günler de süt ürünleri yağsız beyaz ve yağsız kırmızı et yiyebiliyorum galba

Canımsın ya,
Bu kadar ilgili alakalı bir yer vardı da niye ben ancak şimdi buldum acaba?:)
Şöyleki; tatlı krizlerim olur benim, akşam ve geceleri. Tatlandırıcı-tarçın süt deniyeceğim, hatta yarın kurabiye de yapıp, muhallebiyle destekliyeyim diyordum. Sorun katılan jelatin mi? Kitap bizim migrosta yok, sadece sitesinden ve forumlardan okudum. Kitap olmadan olmayacağını anladım yazılarınızdan, sanırım kitap olayı bir ilacın prospektüsü ya da doktorun reçetesi gibi, doğru anlamışmıyım? Epeydir araştırmadaydım, karatay, ducan vs. emin olunca başlamak istedim, inannınca, ve sizler inandırdınız, sitesi çok güzel ve detaylı. Şimdi artık başladım, ilk gecem, şimdilik iyiyim. Yarın zaten çalışıyorum, kitabı bi şekil bulurum, okurum. Aslı sorunum tatlı da değil çikolata, yazıkki seyirde kullanabileceğimi düşünüyorum, ama atakta bana tatlı gerek Aliyecim ne yapayım sen söyle??
Sevgiler,
Aslı

Hemen eline al o kitabı ve okumaya başla...hiç bi yazılan kitap kadar etkili olmaz..buradaki herkes o kitabı hatmetti ama kimse kitabı baştan sona anlatamaz..ne söylesek eksik kalır..sana zarar verir..hiiic usenme ve okumaya başla:)

Bence Alıye cok dogru demısö ınsanın duraklamalarda cok moralı bozuluyor ama bırden o kadar cok kıloyu verınce, bedenımızın bır sure dınlenmek ıcın ara vermesıö onun zamaanının gelmesını beklemek, vucudu cok yormaktan daha ıyıdır.

Bu arada sac dokulmesinin nedenlerinden biri de sükralazlı tatlandırıcıları çok kullanmakmış.(splenda) o yüzden tatlandırıcı kullanımınız çoksa diğer çeşit tatlandırıcılardanda kullanın , biraz ondan biraz bundan.

ben de light labneli dukanellayı yaptım bu seferde, bu çikolatalı tatlılar üstüste çok oldu ama hem karşılaştırmak istedim. hem de bayramda insanlar baklavaları götürürken, izlemek zor geliyor. bunu çiğ yumurtalı tariften daha az tatlı yaptım. light labneyi, activia yoğurdu mayalandırıp, süzerek dukan diyet tarifleri blogundaki gibi yaptım. bu tarifin daha yağlı gibi tadı oldu labne yüzünden. daha az miktarlarda tüketilebiliyor.

arkadaşım yanlış anlama söyleyeceklerimi. Hepsi senin ve senin gibi düşünen arkadaşların iyiliği için.
3 satır okumaya aciz davranmayın. Bak kitabı da almışsın. Bir sürü soru sorup minnet etmeye, başkasının aklıyla iş yapmaya, başkasnın bilgisiyle yola çıkmaya ne gerek var. Kendin oku kendin öğren. Hadi yarın sabah ne yiyeceğini öğrendin, sonra öğleni var, akşamı var, ertesi günü var... Hem diyet demek yemek demek değil, bazen yememek demek, bazen içmek ya da içmemek demek, bazen zamanlama demek... Bir sürü şey var. Hangi birini soracaksın. Ben sana kafama göre bir kahvaltı söyleyeyim mesela 250 gr kıyma kavur, içine 2 yumurta kır. üzerine sarımsaklı yoğurt ve 3 yemek kaşığı pul biber. Kahvalıtda bunu ye. Uyar mı sana? Muhtemelen uymaz. Ama dukana uygun.. Ne anladım ben bu işten?..
Duyduğuyla gördüğüyle iş yapanlar, hep elin aklına uyarlar, kendi akıllarını kullanmazlar. Bu yüzden de başlarına gelenden hep başkalarını sorumlu tutarlar. öyle olma derim ben. Abla tavsiyesi, ister uyarsın ister uymazsın kuzum.

ben ace selenyum aldım love01 in tavsiyesiyle. 10 gün kadar kullanınca durdu saç dökülmem. splenda diyetin başından beri 1. kutumu bitirdim. 2. kutuyu splenda bulamayınca takita aldım. tadı ve değerleri aynı. zaten çok ender yapıyorum tatlı. işte öyle-böyle dişimi sıkıp şu birkaç kiloyu da vereceğim. az kaldı artık. vücut da çok direniyor tabi.

sizlere de geçmiş olsun.
belli ki diyet sinirlerinizi geriyor.
sataşıp duruyorsunuz.

selam evet kaçamak yapmamaya çalışıyorum, ama herkesin kendine göre bünyesi var, ben mesela üç hafta hiç kilo veremedim sonra o sürede vermem gereken kilolar bir hafta içinde gitti. şimdi tekrar duraklamaktan korkuyorum. regl döneminden dönemine kilo verebilecekmişim gibi geliyo.
Ben de arakadaşları görünce, acaba çok kilo veremiyor muyum faalan diye düşündüğüm oluyor, bir yandan iyi böyle düşünmek, diyette daah sıkı bağlı kalmanı sağlıyo, ama bir yandan da stres yaratıyo.
dediğim gibi önemli olan hedefe ulaşmak. çok hızlı gidip yarıda bırakmak değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…