kızlar ben loru mandıradan da alıyorum,en azından tadına bakarak alıyorum daha lezzetli oluyor.poşetlilerin tadı bazen kötü çıkabiliyor.
palamut mu yaptın bakem
bulunduğun yerrde hakmar market varsa lor peynirini tavsiye ederim 10 yazıyordu yağ oranı ve de güzel
bu arada seninle aynı kiloyuz ama benim tartım bir 60 bir 59 gösteriyor delircem valla akşamda burdaki bir arkadaşın tavsiyesiyle balık yedim poşette çok lezzetliydi sağolsun kimdi hatırlamıyorum ama öpüyorum çokca
kızlar ben loru mandıradan da alıyorum,en azından tadına bakarak alıyorum daha lezzetli oluyor.poşetlilerin tadı bazen kötü çıkabiliyor.
palamut mu yaptın bakem
medoshummmm yine forumdasin bebeimmm yetisemiyorum size
Mandıradan alıyorsan yağ oranını nasıl bilebiliyorsunki o zaman medesam:44:
Valla ben 59 a sabitlemiştim, bir hafta bekledim baktım gram oynamıyor, dukan amca da bana 59 demişti geçtim güçlendirmeyeama son yediklerimden sonra geçen hafta 60 ı bir kere gördüm, tekrar görmek hiç istemem
evet sen tavsiye etmiştin dimi evet çok lezzetli poşetle yapmamıştım hiç iyi oldu bu
vay anasini hatuna bak bizden sonra basladi güclendirmeye bile gectiValla ben 59 a sabitlemiştim, bir hafta bekledim baktım gram oynamıyor, dukan amca da bana 59 demişti geçtim güçlendirmeyeama son yediklerimden sonra geçen hafta 60 ı bir kere gördüm, tekrar görmek hiç istemem
kuzu kaçında istanbuldasın,söyle de ona göre program yapayım
vay anasini hatuna bak bizden sonra basladi güclendirmeye bile gecti
mest çayı ne ya meraklandım şimdi
vay anasini hatuna bak bizden sonra basladi güclendirmeye bile gecti
medoshummm tam belli degil ya siz bir bakin bana haber verinm 15.11.-15.12 arasi birsey olsun :26:
Aslında bıldıgımız form cayı. Adı var işete. A101 de satılıyor. Burda herkesler soyle rahatlattı benı böyle çıkardı wc ye dedıklerı cın aldım deniyorum. 2. Fincanımıda içtim ama gurultu bıle gelmedı karnımdan. Ha arada gelıyo ama açlıktan. Kahvaltısız oğlen sadece yedıgım salatayla duruyorumda :26:
Sen de mi tiyatro şeyediyon :) Ben de ben deeeNErdesin bakiyim sen :) İstanbul'da mısıınn :)
Selamlar
Sabah yazacaklarımın yarısını yazmamışım şimdi baktımdaGeçen hafta seyir halinden usanıp güçlendirmeye geçmeye niyetlenmiştim ya ben, sonra güçlendirmeyi tekrar okudum ve seyirden sonra güçlendirmenin kendisi bana ödül gibi geldi, biraz daha şevklendim seyirde kalmaya çok kolaylıkla yapabileceğim bir dönem olacak benim için, ödüllerden sonra o kapıyı kapatmak biraz zor olacak ama irademde biraz güçlenir yemeklere karşı artık bu sayede
Sabahda söylediğim gibi haftasonu sapıttım, onları atmak için bu hafta tamamen protein yapıyorum, Love01'ciğimin gönderdiği nefis salçayı krebe sürmek ve yumurta sarısı dışında beyaz besleniyorum, yaşasın balık mevsimi
Medesa turşu ben de hep ödem yapar, geçen 5 tane salatalık turşusu yedim davul gibi oldum, doğal olarak şalgam da aynı şeyi yapıyor onunda içinde turşu suyu var malum, ama genel olarak su tutacak cinsten bir içecek :44:. Bağırsak çalıştırması çok iyiymiş ama ben hiç bilmiyordum bu yönünü, bir dahaki sefere acısız alayım en iyisi
Sevgicim Dünyanın gözü serisine başladım, 13 ciltlik bir seri
Günaydın güzel bıdıklarım
Birazdan çıkıcam peşin peşin yazayım.. Dün döndüm dukanıma bugün o fazlalık olan 5 kilodan geriye 2,5 kilo kalmış... büyüksün dukan, azizsin dukan, senin de işin düşer, kayırırım seni dukaaaannn
Büyük uyanış harekatına katılan bacılarr, yani dün "ben de ben de" diye yazanlarr!!
rapor bekliyorum, bakcemmm
ayrıca da bugünün teması
İyi Düşün İyi Olsun!!"
Eki Görüntüle 534520 Eki Görüntüle 534519
merhaba kızlar dukan diyetiniz nasıl gidiyor ???​
GÜNAYDIN CANLARRR
Hadi karar verelim İstanbul buluşması için ona göre otel motel bişeyler ayarlayayım. Çalışma saatlerimi düzelteyim. Çiek pasajında yer ayarlayayım. Dansözü organize edeyimm. Ben belirsizlik sevmem hadiii tarih alayımmm..
Aaa nereye yaaa. Bende geleyimmii
...
Sonuç öyle 2 kilo falan değil. Geçen hafta gördüğüm rakama yakın bile değilim. Ama - eğilimi başladı. Tartıyı değiştirdiğim için çok takmıyorum kafaya. Belki diğeri yanlıştııı bilemedim.
2 günde yağ oranım %1,2 azalıp, kas oranım % 1 artmış görünüyorr. Çok eğlenceliiii bu tartı olayı. Bu arada % 28 im de suymuşşş benimm. Azmı çokmu bilemedimmm.
.....ama ben kahveyi fazlami kaciriyorum acaba????? günde 2 fincan :26:7g mi ne yaziyordu kitapta bi ölcmem lazim
...
Son olarak da bana dukana uygun lor tavsiye edermisinz, marka ve nerde bulunduğu, ben peynir tüketmediğim için hiç almıyordum ama poğaçaların içine falan azıcık katıcam artık, ama hangisi iyi bilmiyorum , bir yardım eli uzatıverin bakem
arkadaşlar merhabalar...
sizden yardım istemeye geldim.. umarım yardımcı olursunuz.. şimdi 67 kilo ile hamile kalıp 81 kilo ile hamileliğimi bitirdim. şuan 69 kiloyum bayramdan sonra dukan diyetine başlamayı düşünüyorum. ancak kısmetse 1 yıl içinde 2. çocuğu düşünüyorum. sizce şimdi diyete başlamalı mı yoksa 2.den sonra mı başlamalı.. etraftakiler 2.yi doğur bir defada kurtul kilolarından diyor.. ama ben açıkçası bu kiloyla hamile kalmayı göze alamıyorum...
fikirlerinize ihtiyacım var..
kitabı alamadım hala dısarı cıkamadım bugün kızlar:18:seni bekliyoruz. aldın mı kitabını?