Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın herkeseee

bildirim yapayım hemen

başlangıç tarihi :22/06/2012
başlangıç kilo :78,5
geçen hafta :67 (sanırım)
Bu hafta : 67

neyse 3 günlük çılgınlığın bedelini ödedim bitti, bgün ve yarın da protein yapayım da belki 66 görürüm

Bu arada haftasonu aldığım 40 beden streç pantolon büyük geliyor, 38 alaymışım iyiymiş, terziye vereyim belki daralır, kurutmada çeker kesin demiştim ama cıks, giyince yine bollaşıyo

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
hafta bendede değişiklik yok(
Başlangıç : 66
Geçen hafta: 61.5
Bu hafta: 61.5
Hedef: 55

başlangıç tarihi:07.09.2012
başlangıç kilo:84
geçen haftaki kilo:77.6
şu anki kilo:77.3
hedef:60
fark:-300gr

bakalim, regl yaklasiyor, onun ertesinde eksileri goremezsem morali bozarim.
ayda iki kilonun uzerinde veremezseniz, metabolizmaniz yavaslamistir diyetin guclendirme evresine gecip, bir sure sonra tekrar deneyebilirsiniz diyodu. benim 20 gun oldu -300 gr. neyse bi bakalim.

günaydınn

bildirim güncel 90,0
içtiğim mest çayı anca etkısını gosderecek sanırsam karnımda agrılar var

nesliii raporumu hemen vereyim..

akşam hamsi buğlama yidimmm..

sabahta 1 adet haslanmıs yumurta ve mınnak peynir yidimmm... bende yerın dıbıne gırmek ıstıyorum bende bende....

günaydın
kilo bildirimim

başlama 10 eylül 2012
başlangıç kilo: 91
geçen hafta 85
bu hafta 84. 7( aslında dün 83. 9 görmüştüm. ama bu sabah noldu anlamadım )
giden -300
toplam 6. 300
herkese başarılar...

Günaydın canlarım,hepiniz iyisinizdir inşallah.
Herkes için güzel bir bildirim günü olmasını diliyorum.Eeeeee noldu şimdi oyun bitti mi,ben yok muyum bildirim listesinde bühüüüüü
nerde dely'nin vay başıma gelenler abowwww smileysi 60 mıydı yok kaçtı ki o yaa neyse ondan işte.

Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 75,7 kg
Bu hafta; 76,4 kg
Fark; +700 gr

günaydın bacılarım, güzel tatilin hüsran sonu + oldu

hoşgeldin cnm,nasıl geçti tatilin ?

şimdi bayramda napıyorsunuz derken ne sormak istedin acaba ? bayramda da dün bugün napıyorsak onu yapıyoruz hani baklava börek yiyiyoruz dicez sanıyorsan yanılıyorsun yulaf kepekli keklerini yiyiyorsun sonra da kurban kesen evlerde kavurma falan varsa yağsız yerinden yiyebilirsin.neyse ki protein bayramı

kitabını da aldığına göre hoşgeldin cnm başarılar

kuzummm benim için olur 18 kasım sonrası farketmez.eğer prensese de uygunsa 24 kasım c.tesi buluşalım o zaman öğretmenler günü falan demezseniz ama kesin kararı verelim ki ben de ona göre işyerime şu şu tarihler arasında ben istanbuldayım diyebileyim ve randevularımı ona göre alayım.bu arada kuzum sen bana cevap vermedin mi,ne zaman geliyorsun izmire bakem ???

selam kızlar bi sorum olacak yulaf kepeği yerine buğday kepeği kullansam olurmu bulması benim için çok kolay ve çok ucuz deneyen oldumu cevaplarsanız sevinirim

selam kızlar bi sorum olacak yulaf kepeği yerine buğday kepeği kullansam olurmu bulması benim için çok kolay ve çok ucuz deneyen oldumu cevaplarsanız sevinirim

yulaf kepeği tüketmen lazım ama bende kabızlık problemi olduğunda 1+1 karıştırıyorum

canım yulaf kepeği olmazsa olmaz.ama buğday kepeğini şuı şekilde kullanıyoruz,mesela kek falan yaparken 3 kaşık yulaf kepeğiyse 1 kaşık buğday kepeği olarak kullanabiliyoruz.ama direkt yulaf yerine buğday kepeği kullanamazsın

teşekkürler kızlar birde şu msjların altındaki resimli kilo çizelgesini nasıl nereden yapacağım bilgilendirirseniz çok sevinirim ..

günaydın medesam hoşbuldum
sen şimdi maşallah güçlendirmeci olduğun içunnn listede olmayacak mısın

tatilin kötüsü yok hele böyle dolu dolu bir kafayla gidilince çok iyi geldi
tek kötü tarafı fena kaçamaklar oldu hani bu hafta zor toparlıyorum kendimi önümüz bayram inşallahhh sapkınlıklar olmaz

senin güçlendirmen nasıl geçiyor?
Ankara'ya müşteri ziyaretin yok mu

mesaj şeetmedim mi ben sana :26: gitmiş görünüyo halbuki:44:

bayram bitimindeki ilk çarşamba gecesi çıkabilirim sanuğsam

günaydın canlarım ,
bu hafta benim için çok yorucu ve üzücü geçti,minik kızım 4 gündür yüksek ateşle savaşıyor,kayınpederim kanser ve kurtulma şansı yok ,bir haftadır uyku yok ,düzenli yemek yok ,herşey altüst oldu ,hedef kiloma sadece 2.900 gr kalmıştı ama dün akşam ve bu sabah diyeti bozdum ,gücüm kalmadı ,çok yoruldum ben toplam 20 kiloya yakın bir kilo verdim dukan ve dukan haricinde .... 50 kiloyu göremeden tekrar artıları görecekmişim gibi geliyor ,artık güçlendirmeye geçeyim mi kızlar ne diyorsunuz ,3.5 kg kaldı bu sabah itibariyle ...

başlangıç tarihi:26 haziran
başlangıç kilo:67
geçen haftaki kilo: hatırlayamıyorum listede var zaten
şu anki kilo: 53.5
hedef: 50

hadi bana bir fikir verin canlar ne yapayım ,artık araba gitmiyor

Allah içine sindirsin canım,çok sevindim tatilinin iyi geçmesine
heee güçlendirmeci oldum artıkın ben
iyi gidiyor valla hepinize tavsiye ederim,inşallah bir an önce gelirsiniz siz de yanımıza.
çok deli gibi yapmıyorum şöyle ki her gün sebze protein yiyebiliyor olmak güzel,perşembe yani bugün p günüm sadece.
günde 2 dilim tahıllı ekmeğimi ve 40 gr peynirimi yiyiyorum.meyve hiç yemedim çünkü zaten normalde de sevmem
nişastalı da yemedim henüz sanırım biraz ürkek davranıyorum
ödül de yapmadım,belki bu h.sonu yaparım küçük bişeyler ama Allah biliyor yaa hiç de öyle ödüllük canımın çektiği bişey yok,ben anormal miyim acaba
kuzum sadece sizin için geleceğim Ankara'ya söz verdim size.
çaktırmadan istanbul ve ankara fizibilitelerine başladım bile.merelere geleyim,kimleri ziyaret edeyim bir hedef liste oluşturuyorum.
kasım sonu gibi istanbul yapacağım gibi görünüyor.aralığın ilk haftası izmirde turizm fuarı var katılımcı oluruz ben orda olmak zorundayım.ondan sonra heralde aralık 3.hafta gibi ankara yapabilirim

mesaj şeetmedim mi ben sana :26: gitmiş görünüyo halbuki:44:

bayram bitimindeki ilk çarşamba gecesi çıkabilirim sanuğsam

kuzum özel mesaj attıysan benim ayarlarıma bişey oldu sanırsam,daha önce özel msj gelince hotmailime de msj geliyordu.şimdi öyle bir bilgilendirme gelmiyor,onun için de görmüyorum ben özel mesajlarımı ancak girip bakmam lazım.mesela rachelfine 3 hafta önce falan bişey yazmış daha yeni gördüm,kusura bakmayın

merhaba kuzucuklarıımmm

gayet yogun bir günden hepcinize öpücüklerr

gelelimm haftanın raporunu vermeye

malum bu hafta kçamklar ile 1 kilo artıya geçmiştim ama son günlerde ancak bunları vererek geçen haftaki kilomu yakalayabildim bunada şükür

bildirimm

başlangıç:07.06.2012
baş kilo:83,3
geçen hafta:70,8
bu hafta:70,9
gelen 100 gram

toplam giden:12,4

görüşürüz güzellerimm

canım bence hemen geçmelisin güçlendirmeye.daha fazla dayanacak gücün kalmadığını düşünüyorsun,vereceğin de az kilo kalmış,kendini böyle iyi hissediyorsan geç gitsin.diyeti bozmaktan iyidir güçlendirmeye geçmek.ilerde gerekirse 1 ay kadar tekrar seyir yapar kalan kiloyu verirsin ama şu anda verdiğin kiloları riske atmamalısın

canım çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Teşekkür ederim kuzum,inşallahhh bizde güçlendirme günlerini görürüz
meyve sevmeyende seni gördüm iyi mi benimde canım hep elma çekiyor
Ankara fizibilitende bende yardımcı olurum belki müşteri ziyaretin arasında yer alılırım olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…