- 3 Mart 2010
- 960
- 0
günaydınn
bildirim güncel 90,0
içtiğim mest çayı anca etkısını gosderecek sanırsam karnımda agrılar var
Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 75,7 kg
Bu hafta; 76,4 kg
Fark; +700 gr
günaydın bacılarım, güzel tatilin hüsran sonu + oldu
selam kızlar ne çok konuşuyorsunuz yetişemiyorum bu aralar size:)) Allah muhabbetinizi arttırsın:))))
şimdik bayramda ne yapıyoruz yahuu biraz yardımcı olsanız benim ilk bayramım dukan diyeti ile biraz yardım :)))
yaa ben bu arada fena şişim ne olacak bu halim acep? regl olamadım duaknın yan etkisi mi diyorum ama zaten düzensiz görüyordum ya şimdi iyice şiştimyarın tartılacağım ama fena halde tırsıyorum ödem çok çıkacak dei ((
Selam dukancı kızlar ,
çok daha önceleri üye olmuştum fakat yoğunluğumdan sebep pek takip etmeye yada aranıza katılmaya pek fırsatım olmuyordu..
Bu aralar bende dukana başlama niyetine girdim, kitabı aldım boş vaktim oldukça okuyorum.. Kilom oldukça fazlalaştı ve ben buna artık bir dur demek istiyorum, evlenmeden önceki kilom 65 ile 68 arası gidip geliyordu , boyum 1,75 .. Derken 2007 de evlendim, hamile kaldım ve ikiz gebelik yaşayarak 35 kilo aldım, 101 kilo ile doğum yaptım.. Daha sonra 25 kilosunu verdim.. Fakat sonra bazı sebeplerden yavaş yavaş tekrar kilo almaya başladım.. çok defa diyet yapmayı denedim ama hep sonrasında daha çok kilo aldım , şu an 92 kiloyum ve her defasında '' bu sefer kesin'' dediğim modundayım şu an .. Ama anladımki tek başına olmuyor, birilerinin iteklemesi ve iyiyide kötüyüde paylaştıkça hırslandırılmak gerekiyor.. Forumdaki yazılanları okumaya çalıştım her biriniz çok güzel sonuçlar elde etmişsiniz, umarım bu güzel enerjiniz banada yansır ve motivasyonum tavan yapar sayenizde.. :) aranıza hoşgeldim diyeyimmi?? :))
selam kızlar bi sorum olacak yulaf kepeği yerine buğday kepeği kullansam olurmu bulması benim için çok kolay ve çok ucuz deneyen oldumu cevaplarsanız sevinirim
selam kızlar bi sorum olacak yulaf kepeği yerine buğday kepeği kullansam olurmu bulması benim için çok kolay ve çok ucuz deneyen oldumu cevaplarsanız sevinirim
Günaydın canlarım,hepiniz iyisinizdir inşallah.
Herkes için güzel bir bildirim günü olmasını diliyorum.Eeeeee noldu şimdi oyun bitti mi,ben yok muyum bildirim listesinde bühüüüüü
nerde dely'nin vay başıma gelenler abowwww smileysi 60 mıydı yok kaçtı ki o yaa neyse ondan işte.
hoşgeldin cnm,nasıl geçti tatilin ?
şimdi bayramda napıyorsunuz derken ne sormak istedin acaba ? bayramda da dün bugün napıyorsak onu yapıyoruz hani baklava börek yiyiyoruz dicez sanıyorsan yanılıyorsunyulaf kepekli keklerini yiyiyorsun sonra da kurban kesen evlerde kavurma falan varsa yağsız yerinden yiyebilirsin.neyse ki protein bayramı
kitabını da aldığına göre hoşgeldin cnm başarılar
Günaydın canlarım,hepiniz iyisinizdir inşallah.
Herkes için güzel bir bildirim günü olmasını diliyorum.Eeeeee noldu şimdi oyun bitti mi,ben yok muyum bildirim listesinde bühüüüüü
nerde dely'nin vay başıma gelenler abowwww smileysi 60 mıydı yok kaçtı ki o yaa neyse ondan işte.
hoşgeldin cnm,nasıl geçti tatilin ?
mesaj şeetmedim mi ben sana :26: gitmiş görünüyo halbuki:44:kuzummm benim için olur 18 kasım sonrası farketmez.eğer prensese de uygunsa 24 kasım c.tesi buluşalım o zaman öğretmenler günü falan demezsenizama kesin kararı verelim ki ben de ona göre işyerime şu şu tarihler arasında ben istanbuldayım diyebileyim ve randevularımı ona göre alayım.bu arada kuzum sen bana cevap vermedin mi,ne zaman geliyorsun izmire bakem ???
günaydın medesam hoşbuldum
sen şimdi maşallah güçlendirmeci olduğun içunnn listede olmayacak mısın
tatilin kötüsü yok hele böyle dolu dolu bir kafayla gidilince çok iyi geldi
tek kötü tarafı fena kaçamaklar oldu hani bu hafta zor toparlıyorum kendimi önümüz bayram inşallahhh sapkınlıklar olmaz
senin güçlendirmen nasıl geçiyor?
Ankara'ya müşteri ziyaretin yok mu
mesaj şeetmedim mi ben sana :26: gitmiş görünüyo halbuki:44:
bayram bitimindeki ilk çarşamba gecesi çıkabilirim sanuğsam
günaydın canlarım ,
bu hafta benim için çok yorucu ve üzücü geçti,minik kızım 4 gündür yüksek ateşle savaşıyor,kayınpederim kanser ve kurtulma şansı yok ,bir haftadır uyku yok ,düzenli yemek yok ,herşey altüst oldu ,hedef kiloma sadece 2.900 gr kalmıştı ama dün akşam ve bu sabah diyeti bozdum ,gücüm kalmadı ,çok yoruldum ben toplam 20 kiloya yakın bir kilo verdim dukan ve dukan haricinde .... 50 kiloyu göremeden tekrar artıları görecekmişim gibi geliyor ,artık güçlendirmeye geçeyim mi kızlar ne diyorsunuz ,3.5 kg kaldı bu sabah itibariyle ...
başlangıç tarihi:26 haziran
başlangıç kilo:67
geçen haftaki kilo: hatırlayamıyorum listede var zaten
şu anki kilo: 53.5
hedef: 50
hadi bana bir fikir verin canlar ne yapayım ,artık araba gitmiyor
günaydın canlarım ,
bu hafta benim için çok yorucu ve üzücü geçti,minik kızım 4 gündür yüksek ateşle savaşıyor,kayınpederim kanser ve kurtulma şansı yok ,bir haftadır uyku yok ,düzenli yemek yok ,herşey altüst oldu ,hedef kiloma sadece 2.900 gr kalmıştı ama dün akşam ve bu sabah diyeti bozdum ,gücüm kalmadı ,çok yoruldum ben toplam 20 kiloya yakın bir kilo verdim dukan ve dukan haricinde .... 50 kiloyu göremeden tekrar artıları görecekmişim gibi geliyor ,artık güçlendirmeye geçeyim mi kızlar ne diyorsunuz ,3.5 kg kaldı bu sabah itibariyle ...
başlangıç tarihi:26 haziran
başlangıç kilo:67
geçen haftaki kilo: hatırlayamıyorum listede var zaten
şu anki kilo: 53.5
hedef: 50
hadi bana bir fikir verin canlar ne yapayım ,artık araba gitmiyor
Allah içine sindirsin canım,çok sevindim tatilinin iyi geçmesine
heee güçlendirmeci oldum artıkın ben
iyi gidiyor valla hepinize tavsiye ederim,inşallah bir an önce gelirsiniz siz de yanımıza.
çok deli gibi yapmıyorum şöyle ki her gün sebze protein yiyebiliyor olmak güzel,perşembe yani bugün p günüm sadece.
günde 2 dilim tahıllı ekmeğimi ve 40 gr peynirimi yiyiyorum.meyve hiç yemedim çünkü zaten normalde de sevmem
nişastalı da yemedim henüz sanırım biraz ürkek davranıyorum
ödül de yapmadım,belki bu h.sonu yaparım küçük bişeyler ama Allah biliyor yaa hiç de öyle ödüllük canımın çektiği bişey yok,ben anormal miyim acaba
kuzum sadece sizin için geleceğim Ankara'ya söz verdim size.
çaktırmadan istanbul ve ankara fizibilitelerine başladım bile.merelere geleyim,kimleri ziyaret edeyim bir hedef liste oluşturuyorum.
kasım sonu gibi istanbul yapacağım gibi görünüyor.aralığın ilk haftası izmirde turizm fuarı var katılımcı oluruz ben orda olmak zorundayım.ondan sonra heralde aralık 3.hafta gibi ankara yapabilirim