Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım benim,pressevgilisi de gelecek almanyadan,ben de onun geliş tarihine göre ayarlayacağım.
aslında bayramda da gelebilirdim ama canım hiç bişey yapmak istemiyor
hem bayram sonrası iş için gelince daha güzel,bi zahmet uçak paralarımı falan karşılarlar bari
10 kasım ananemin doğumgünü olan c.tesi,onun için 17 kasım olabilir bence,herkese uygunsa tabi

hashish,alıntı yapıp cevaplamamışım.
evet o paylaştığın şeyi yaptım,ben fırında yaptım makarna gibi olacak,ben de öyle dilimleyeceğim sanmıştım.fırında çıkarınca ucunda ısırdım baktım hımmm güzel omlete benziyor öylecene yedim
sonra 3 tane daha yaptım aynısından,sabahları yanımda işe getiriyorum üstüne peynir koyup mikroda ısıtıp kahvaltıda omlet niyetine yiyiyorum.silikon kalıpta yaptığımdan yapışmıyor,tavaya yapışma ihtimalini düşününce fırında yapmak iyi oldu.ama canım da makarna çekti doğrusu.eee ben şimdi nişastalı hakkım için azcık makarna yiyebilirim dimi kızlar,ohhh be güçlendirme süpermiş ama insan yine de korkuyor hee

gelcez gelcez inşşş ama sende buraya daha sık gelsen cok sewınecezzzzz :2: nasıl kilo almadın dımı hiç?
yaz tatilinde biraz alma eğilimine girdim ama hemen silkelenip toparladım..şu an sabit yani.zaten kurallar tam olarak uyglanınca alınmıyor kesinlikle..yani hangi diyet olursa olsun çok afedersiniz eşek gibi yersen kilo almamak mümkün değil.çevremdeki bazı tipler arkadaşım dukan yaptı sonra kilo aldı diyor.oysa arkadaşı bir oturuşta bir tepsi börek yiyor:))
özet olarak sağlıklı küçük posiyonlar ve protein perşembesi hayat kurtarıyor...

Tonbalıklı salata yedım. Şimdi 1. Fincan mest çayımı hüpletiorum… neslii dergiye eklersin

yiyebilirsin tabiiiiiii ooooh ne güzel bi de tarif blogunda vişneli süper bi kek tarifi vardı güçlendirme için tipine bayılmıştım ben yaparsan aklında olsun

pek komikmiş bu yahu

bende içiyorum süper içim dışım rahatladı şükür

1ayda beş kilo süper bana tam uyar evet bundan istiyorum

bende 3-4 yıl önce bir 36 beden pantolan almıştım 60 kg düşmüştüm hala durur kıyamadım o kadar para vermişim :)))) saklıyom giycem seneye :))))))) valla süpersin darısı başımıza :)

sağl canım. bizlerde iyiyiz. oğlum gecen hafta bugun düştü dudakları patladı ama çok şükür toparladı. normale dönuyor yavas yavas. onun dısında sıkıntımız yok çok şükür.

Kızlaaaaaaaar,

Ben bu alıntıları yapmıştım, hepicine de yazdım yazdım ama hepsi pufffffffffff diye uçtu üstelik bu 3. denemem Tekrar yazamıycam ama hepinize teşekkür ederim, darısı 36 isteyen herkesin başına.

Benim boyum 1,67 canlar, 1,76 olanların 36 olmasını bekleyemeyiz ama dimi :)) Hepiniz çıtırsınız, çıtır olacaksınız

merhaba kızlarr
nasılsınız?
koruma evresi harika birşey..hadi gelin artık bekliyorummm

Ömürcüm seni gördüğüm çok sevindim , geçen gün burun farkıyla kaçırdım seni :)) Ben de 15 kasım gibi tam olarak korumaya gelicem artık, aslında 4 gün önce gelmem lazımdı ama düzenli güçlendirme yapamadığım için uzattım. Bekle beni geliyorummm.

yiyebilirsin tabiiiiiii ooooh ne güzel bi de tarif blogunda vişneli süper bi kek tarifi vardı güçlendirme için tipine bayılmıştım ben yaparsan aklında olsun

pek komikmiş bu yahu

tarif bloğuna hiç girmedim ben,neymiş o vişneli kek yahuuu bi araştırmam lazım

ya bence boyu 1.76 olanların da 36 beden olması beklenebilir

Birsürü alıntı yapmıştım ama hepsi gitmiş

günaydın kızlar demeyi çok isterdim ama artık tünaydın demem gerekiyor herhalde, gerçi bu kelimenin nasıl türetildiğini oldum olası merak etmişimdir nese....
Yarın benim için büyük gün 58.5 görmek istiyorum tartıda ama pufff.... daha fazlası beni bekliyor gibi, kendimi yeşil çaya vuracağım bu gece....Akşam yemeğinde balık yesem birazcık eksi görürmüyüm ki acep :44:Neyse yarından itibaren tam anlamıyla güçlendirme uygulayacağım, meyve ve ekmeği de tüketeceğim....

Şalgam konusu geçmiş herhalde ben çok sevdiğimden içiyorum, turşuya izin veriyorsa şalgama neden izin vermesin.... Çok fazla içmemek gerekir tabiki....Bir de benim acil olarak spora başlamam gerekiyor eskiden boş olduğumdan sanırım spor yapmak için can atardım ama şimdi zul geliyor resmen...Gerçi şu saatte işim bitti ama okulda öğrencilerin arkasından koşuşturmaktan evde de spor yapmaya hal kalmıyor bende...Yazarken bile bahane üretiyorum diyorum kendi kendime Şu pilatese başlasam iyi olacak, yarım saatlik videolar vardı bir nette gezineyim ben en iyisi

Son olarak da bana dukana uygun lor tavsiye edermisinz, marka ve nerde bulunduğu, ben peynir tüketmediğim için hiç almıyordum ama poğaçaların içine falan azıcık katıcam artık, ama hangisi iyi bilmiyorum , bir yardım eli uzatıverin bakem

Şaka tabi kiii gülüümmm Oku okuu.. Ay çok eğlenceli olur bencee.. Kolaydır kolaydıırr Yaparsın seennn

Anam kahvenin de mi sınırı varrr yok daha neleerr :S :)) Ben hiiçç bilmiyorum öyle bişey bilmek de istemem

merhaba kızlarr
nasılsınız?
koruma evresi harika birşey..hadi gelin artık bekliyorummm
Merabaa Ay güçlendirmeyi bi sağ salim atlatsak daa :) Gelebilsseeekk

Geçmiş olsun.. ama unutma buna değecek Çünkü regl zamanı daha çok kilo verildiğini test ettik ve onayladık 1 kilo gider 1 kg

Ay senin o kadar oldu mu canım yaaa Süpeeerrr!!! Maşşallah tatlımaaaaa

arkadaşlar merhabalar...

sizden yardım istemeye geldim.. umarım yardımcı olursunuz.. şimdi 67 kilo ile hamile kalıp 81 kilo ile hamileliğimi bitirdim. şuan 69 kiloyum bayramdan sonra dukan diyetine başlamayı düşünüyorum. ancak kısmetse 1 yıl içinde 2. çocuğu düşünüyorum. sizce şimdi diyete başlamalı mı yoksa 2.den sonra mı başlamalı.. etraftakiler 2.yi doğur bir defada kurtul kilolarından diyor.. ama ben açıkçası bu kiloyla hamile kalmayı göze alamıyorum...

fikirlerinize ihtiyacım var..

bulunduğun yerrde hakmar market varsa lor peynirini tavsiye ederim 10 yazıyordu yağ oranı ve de güzel

bu arada seninle aynı kiloyuz ama benim tartım bir 60 bir 59 gösteriyor delircem valla akşamda burdaki bir arkadaşın tavsiyesiyle balık yedim poşette çok lezzetliydi sağolsun kimdi hatırlamıyorum ama öpüyorum çokca

Canım ne kadar güzel ki doğum kilolarından kurtulabilmişsin.İlk bebişine hamile kaldığın kiloyla hamile kalacaksın yine.ama bana soracak olursan bence de 2.çocuğu doğurduktan sonra önce kendin ver verebildiğin kilolarını daha sonra da dukana başla derim nacizane

kızlar ben loru mandıradan da alıyorum,en azından tadına bakarak alıyorum daha lezzetli oluyor.poşetlilerin tadı bazen kötü çıkabiliyor.
palamut mu yaptın bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…