İyi akşamlar hatunlarrrrr :) şuuu uzuuuuun çizmelerden giyeceğim günüüüüü iple çekiyorum, en son hedefim bu
selam kızlar bende dukan yapıyorum 3 gün atak yaptım yarından itibaren seyir evresine geçiyorum kitabıda okudum ama kafamda bi dolu soru var lütfen yardımcı olurmusunuz..
1.soru -
dukan amca bana 3 gün atak 57 gün seyir verdi ve vermem gereken 8 kilo var sizce bu zaman zarfında aynen uygularsam 57 günde 8kiloyu verebilirmiyim?
2.soru - şimdi bu tarifler kısmında bi dolu tarif var çikolatalar pudingler tatlandırıcıyla light sütle .. bunları sınırsız yiyebilirmiyiz? yani sınırsız dediğim mesela ben bugün dukan muhallebisi yaptım 4kase çıktı hergün bir kase yesem diyetime zararı olurmu?
3.soru - ben yulaf kepeğine tahammül edemiyorum mesela 1 kaşık yulaf bir kaşık buğday şeklinde yapabilirmiyim?
4.soru - bazı tariflerde mısır nişastası mısır unu falan var onları tüketebilirmiyiz? onları tükettiğimz gün yulaf kepeği yemeyecekmiyiz?
5.soru - şimdi ben 1+1 mi yapsam 5+5 mi? hangisiyle daha hızlı veririm?
6.soru-hiç yağ kullanmıyormuyuz bu diyet boyunca?
şimdilik aklıma takılanlar bunlar cevap verirseniz çook sevinirim
bende deri dar çeket giymek istiyormİyi akşamlar hatunlarrrrr :) şuuu uzuuuuun çizmelerden giyeceğim günüüüüü iple çekiyorum, en son hedefim bu
selam kızlar bende dukan yapıyorum 3 gün atak yaptım yarından itibaren seyir evresine geçiyorum kitabıda okudum ama kafamda bi dolu soru var lütfen yardımcı olurmusunuz..
1.soru -
dukan amca bana 3 gün atak 57 gün seyir verdi ve vermem gereken 8 kilo var sizce bu zaman zarfında aynen uygularsam 57 günde 8kiloyu verebilirmiyim?
2.soru - şimdi bu tarifler kısmında bi dolu tarif var çikolatalar pudingler tatlandırıcıyla light sütle .. bunları sınırsız yiyebilirmiyiz? yani sınırsız dediğim mesela ben bugün dukan muhallebisi yaptım 4kase çıktı hergün bir kase yesem diyetime zararı olurmu?
3.soru - ben yulaf kepeğine tahammül edemiyorum mesela 1 kaşık yulaf bir kaşık buğday şeklinde yapabilirmiyim?
4.soru - bazı tariflerde mısır nişastası mısır unu falan var onları tüketebilirmiyiz? onları tükettiğimz gün yulaf kepeği yemeyecekmiyiz?
Kusummmm olsum yinede pasa pasa yaptin bitirdin.....bnde Forum bakmadigim zamanlar diyet disiplininden ciktigimi saniyorum tuhaf hahahaBen son 3 ayda falan o 10 kiloyu aldığım için, 2. kez dukan yapmış olsam da hızlı ilerledi metabolizmaAma işin kötü yanı, yakın çevrem dışında kimse kilo verdiğimi anlamıyor, hatta bu son halime kilo almışsın diyen bile var diyemiyorumki ben sen yokken bir ara balon gibi şiştim, sonra dukan amca söndürdü beni...ahhh, ahhh neyse yarın güçlendirmeye tam geçiş olacak, ben sizi bekliyorum ama güçlendirmede...Korumaya geçmem ben, sapıtıyorum çünkü Hazır sizlerde burdayken her gün güçlendirme diyerek kandırırım kendimi
Medoshum yarin Themen bakiyorum iofiste17 kasımda buluşalım diyorum bi terslik çıkmazsa inşallah,sana da uyuyorsa ?
kız içme daha fazla motou fena bozcaksın anca etki gösterir,akşama görürsün
Canim tabiiiki verirsin hepimiz dukanin dedigi tarihlerde dedigi kiloya dustuk. Ben bir iki ay ara verdim o yuzden cebelleeiyorumselam kızlar bende dukan yapıyorum 3 gün atak yaptım yarından itibaren seyir evresine geçiyorum kitabıda okudum ama kafamda bi dolu soru var lütfen yardımcı olurmusunuz..
1.soru -
Selam dukancı kızlar ,
çok daha önceleri üye olmuştum fakat yoğunluğumdan sebep pek takip etmeye yada aranıza katılmaya pek fırsatım olmuyordu..
Bu aralar bende dukana başlama niyetine girdim, kitabı aldım boş vaktim oldukça okuyorum.. Kilom oldukça fazlalaştı ve ben buna artık bir dur demek istiyorum, evlenmeden önceki kilom 65 ile 68 arası gidip geliyordu , boyum 1,75 .. Derken 2007 de evlendim, hamile kaldım ve ikiz gebelik yaşayarak 35 kilo aldım, 101 kilo ile doğum yaptım.. Daha sonra 25 kilosunu verdim.. Fakat sonra bazı sebeplerden yavaş yavaş tekrar kilo almaya başladım.. çok defa diyet yapmayı denedim ama hep sonrasında daha çok kilo aldım , şu an 92 kiloyum ve her defasında '' bu sefer kesin'' dediğim modundayım şu an .. Ama anladımki tek başına olmuyor, birilerinin iteklemesi ve iyiyide kötüyüde paylaştıkça hırslandırılmak gerekiyor.. Forumdaki yazılanları okumaya çalıştım her biriniz çok güzel sonuçlar elde etmişsiniz, umarım bu güzel enerjiniz banada yansır ve motivasyonum tavan yapar sayenizde.. :) aranıza hoşgeldim diyeyimmi?? :))
Selam dukancı kızlar ,
çok daha önceleri üye olmuştum fakat yoğunluğumdan sebep pek takip etmeye yada aranıza katılmaya pek fırsatım olmuyordu..
Bu aralar bende dukana başlama niyetine girdim, kitabı aldım boş vaktim oldukça okuyorum.. Kilom oldukça fazlalaştı ve ben buna artık bir dur demek istiyorum, evlenmeden önceki kilom 65 ile 68 arası gidip geliyordu , boyum 1,75 .. Derken 2007 de evlendim, hamile kaldım ve ikiz gebelik yaşayarak 35 kilo aldım, 101 kilo ile doğum yaptım.. Daha sonra 25 kilosunu verdim.. Fakat sonra bazı sebeplerden yavaş yavaş tekrar kilo almaya başladım.. çok defa diyet yapmayı denedim ama hep sonrasında daha çok kilo aldım , şu an 92 kiloyum ve her defasında '' bu sefer kesin'' dediğim modundayım şu an .. Ama anladımki tek başına olmuyor, birilerinin iteklemesi ve iyiyide kötüyüde paylaştıkça hırslandırılmak gerekiyor.. Forumdaki yazılanları okumaya çalıştım her biriniz çok güzel sonuçlar elde etmişsiniz, umarım bu güzel enerjiniz banada yansır ve motivasyonum tavan yapar sayenizde.. :) aranıza hoşgeldim diyeyimmi?? :))
kitabın giriş ve atak bölümlerini okuduysan diyete başlayabilirsin. Bir de dukanın sitesindeki testi yap. Süreçlerini öğren. Gerisi irade ve motivasyon...
Selam dukancı kızlar ,
herkese iyi geceler..
uzun zamandır yazamıyorum foruma maalesef iş stresi şu bu derken vertigo olmuşum..süreklı başım dönuyor mıdem bulanıyordu sonunda acillik oldum..bır kaç gundur kalkmadan dınlendım ilaçlarımı düzenlı aldım ama dıyetıme ara verdım..bu sabah baktım +2 kg olmuşum ama inşAllah bu hafta sonuna atmış olurum o fazlalıkları..form çayı içiyor olamama ragmen ınanılmaz şişlık var..şalgam suyunu bırde ben deneyeyım bakalım..sizler nasılsınız arkadaşlar..güzel kılolar verdınız mı ?
herkese iyi geceler..
uzun zamandır yazamıyorum foruma maalesef iş stresi şu bu derken vertigo olmuşum..süreklı başım dönuyor mıdem bulanıyordu sonunda acillik oldum..bır kaç gundur kalkmadan dınlendım ilaçlarımı düzenlı aldım ama dıyetıme ara verdım..bu sabah baktım +2 kg olmuşum ama inşAllah bu hafta sonuna atmış olurum o fazlalıkları..form çayı içiyor olamama ragmen ınanılmaz şişlık var..şalgam suyunu bırde ben deneyeyım bakalım..sizler nasılsınız arkadaşlar..güzel kılolar verdınız mı ?
Yörsan'ın böreklik loru yüzde 3 küsür yağlıydı sanırım,, tadı biraz kuru haliyle, ama pişirmeye müsaitSon olarak da bana dukana uygun lor tavsiye edermisinz, marka ve nerde bulunduğu, ben peynir tüketmediğim için hiç almıyordum ama poğaçaların içine falan azıcık katıcam artık, ama hangisi iyi bilmiyorum , bir yardım eli uzatıverin bakem
medoshummm tam belli degil ya siz bir bakin bana haber verinm 15.11.-15.12 arasi birsey olsun :26:
11 kasım ALES 18 KASIM KPDS17 kasımda buluşalım diyorum bi terslik çıkmazsa inşallah,sana da uyuyorsa ?
geçmiş olsunherkese iyi geceler..