Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ya bende istiyorum artık şu 60 lı küsüratlarıı. Ramazandan beri durdu mübarekk. Kaçamaklarım oldu tabi ama hamur yemedim şeker yemedimmm. Poffff. Kırmam lazımm şu 73-75 arası gidiş gelişleriiiii.
Bende hissetmek istiyorummmm.
Lise 1 de 71 dim bennn. Üniversite boyuncada 71-75 gittim geldim sanırım. Kaç yıl bu seviyede kaldığımdan mı zor gidiyorki bu haller.
Demek ben ora okulda 60 lı rakamları görmüşüm. Yuh diyorummm kendime. Yürüyen dubaaa bacak kadar boyumlaaa.
Ay nefret ettim kendimden. geçnliğimi zehir etmişim kendimee.
Gerçi Allah bana biliyorda vermiyorrr. Birde zayıf bi şey olsammm neler olurdu düşünemiyorummm şu fani hayattaaa.

Kuzum ondan soruyorum tarih söyleyin diyee. Tamammen senin gelişine göre...

canım benim,pressevgilisi de gelecek almanyadan,ben de onun geliş tarihine göre ayarlayacağım.
aslında bayramda da gelebilirdim ama canım hiç bişey yapmak istemiyor:KK50:
hem bayram sonrası iş için gelince daha güzel,bi zahmet uçak paralarımı falan karşılarlar bari:KK9:
10 kasım ananemin doğumgünü olan c.tesi,onun için 17 kasım olabilir bence,herkese uygunsa tabi:KK34:

medesa sanırım bunu diyosun canım, bende fırını açmaya üşenip tavada 2 postada yapmıştım. yerken bunun tadı neye benziyo diye çok düşündüm hay ağzına sağlık valla:KK9: omlete benziyodu cidden:KK53: ben tavada yaptğm için öyle olmuştur heralde ben beceremedim diye düşündüm hatta çünkü tipi de benzemedi:KK56: ama fırındaki tadını da merak ediyorum insanın başına ne gelirse meraktan geliyo zaten:KK9:

yarın şu mest formdan aliym bende bari tadı çok kötü diildir umarım :KK50:

$53371229.jpg

kızlar çok komik dimi :))

hashish,alıntı yapıp cevaplamamışım.
evet o paylaştığın şeyi yaptım,ben fırında yaptım makarna gibi olacak,ben de öyle dilimleyeceğim sanmıştım.fırında çıkarınca ucunda ısırdım baktım hımmm güzel omlete benziyor öylecene yedim:KK56:
sonra 3 tane daha yaptım aynısından,sabahları yanımda işe getiriyorum üstüne peynir koyup mikroda ısıtıp kahvaltıda omlet niyetine yiyiyorum.silikon kalıpta yaptığımdan yapışmıyor,tavaya yapışma ihtimalini düşününce fırında yapmak iyi oldu.ama canım da makarna çekti doğrusu.eee ben şimdi nişastalı hakkım için azcık makarna yiyebilirim dimi kızlar,ohhh be güçlendirme süpermiş ama insan yine de korkuyor hee :KK34:

:21:

gelcez gelcez inşşş ama sende buraya daha sık gelsen cok sewınecezzzzz :2: nasıl kilo almadın dımı hiç?
yaz tatilinde biraz alma eğilimine girdim ama hemen silkelenip toparladım..şu an sabit yani.zaten kurallar tam olarak uyglanınca alınmıyor kesinlikle..yani hangi diyet olursa olsun çok afedersiniz eşek gibi yersen kilo almamak mümkün değil.çevremdeki bazı tipler arkadaşım dukan yaptı sonra kilo aldı diyor.oysa arkadaşı bir oturuşta bir tepsi börek yiyor:))
özet olarak sağlıklı küçük posiyonlar ve protein perşembesi hayat kurtarıyor...

Tonbalıklı salata yedım. Şimdi 1. Fincan mest çayımı hüpletiorum… neslii dergiye eklersin :KK34:

hashish,alıntı yapıp cevaplamamışım.
evet o paylaştığın şeyi yaptım,ben fırında yaptım makarna gibi olacak,ben de öyle dilimleyeceğim sanmıştım.fırında çıkarınca ucunda ısırdım baktım hımmm güzel omlete benziyor öylecene yedim:KK56:
sonra 3 tane daha yaptım aynısından,sabahları yanımda işe getiriyorum üstüne peynir koyup mikroda ısıtıp kahvaltıda omlet niyetine yiyiyorum.silikon kalıpta yaptığımdan yapışmıyor,tavaya yapışma ihtimalini düşününce fırında yapmak iyi oldu.ama canım da makarna çekti doğrusu.eee ben şimdi nişastalı hakkım için azcık makarna yiyebilirim dimi kızlar,ohhh be güçlendirme süpermiş ama insan yine de korkuyor hee :KK34:

yiyebilirsin tabiiiiiii ooooh ne güzel :KK76::KK76::KK76::KK76: bi de tarif blogunda vişneli süper bi kek tarifi vardı güçlendirme için tipine bayılmıştım ben yaparsan aklında olsun:KK28:

pek komikmiş bu yahu :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Günaydın Dukaniçeler,
Herkes iyi mi bakalım.Bu sabah 69.5 idim.İyiymiş yaa güçlendirme de kilo alacağıma veriyorum,bu evreyi de sevdim ben :KK56:
dün akşam taze fasulye,tavuk çorbası,1 dilim ekmek ve ayran hüplettim.neyseki normale yakın beslenmeye başladım,en azından yiyebiliyorum artık.3-4 gün önce midem resmen sırtıma yapışmıştı,çok kötü duruyordu şimdi biraz toparlandım.
geçen gün bir arkadaş makarna tarifi diye vermişti,ben onu yaptım makarna değil de daha ziyade omlet gibi oldu.1 yumurta,1 yumurta beyazı,1 kaşık kepek. şimdi onu 2 dilim tulum peyniri ve çayla yedim.öğlen sanırım ıspanak ve yoğurt yiyeceğim,akşama da taze börülce ve yoğurt yicem.araya bir yerlere de 2 dilim ekmeğimi sıkıştıracağım :KK34:

ben 1 paket mest çayı ile perişan oluyorum,3 paket içince motor pervaneye takılmasın kuzum:KK9:

Şalgamı bende içiyorum süper içim dışım temizlendi şükürrrr....için arkadaşlar adanalı kardeşler kebaplarla niye içiyo???hazmı kolaylaştırıyorda ondan için ödem bödem olmaz bence o kadar protein içimizden nasıl çıkacak

neslimmmm var ya okuduğuma inanamadım cidden söylüyorum bugünün beni en mutlu edecek haberi bu oldu sanırım.
inanır mısın sanki 40 yıldır görmediğim bir dostum geliyormuşçasına sevindim.yani o kadar ki bugün artık kolay kolay canımı sıkamaz hiç kimse.ne zaman geliyorsun ve bu kadar heyecanımın üstüne ay ama görüşemeyebiliriz falan deme sakın valla oturur ağlarım:KK14:
grace senin de gelmene sevindim canım.ben bayramda izmir dışına çıkmayı düşünmüyorum,buralarda biraz kafa dinlemek,dinlenmek istiyorum.çok sevinirim görüşürsek:KK34:

canım ben içeriğine baktım,sakınca yok.doğanay marka şekersiz olandan arada tüketiyorum turşu suyu gibi.en azından koladan faydalı olduğu kesin.ayrıca kabızlık sorunu çekenlere de birebir.ödem yapmıyor aksine bağırsakları çalıştırıyor:KK34:

bende içiyorum süper içim dışım rahatladı şükür

14 ayda bu ne sabırsızlık canım benimde 14 ay oldu ama öyle soran eden yok bazıları çıkıyor daha erken diyorum bu kadar canını sıkma soranada biz daha yeni evliyiz dersin sallarsın
herşeyin bir zamanı var eskide kalmış düğünden 9 ay sonra bebeği kucağına almak sıkma canını :)

benimde 24ünde 1 ay olcak 5 kg vermiş olucam sanırımm :)

slm kızlar günaydın dün gece regl oldum 4 gün önce geldi hemde nasıl geldi haşatımı çıkardı suyumu çıkardı resmen belim kasıklarım heryerim ağrıyor mahvoldum resmen hiç uyuyamadım ateş basıp durdu pofff hala ölüyorum ağrıdan ilaç almayım diye tutuyorum kendimi bakalım ne kadar tutucam :KK43:(((( regle rağmen 74,7 çıktım sabah bakalım regl sonrası durum ne olucak :)))):KK9:

1ayda beş kilo süper bana tam uyar evet bundan istiyorum

bende 3-4 yıl önce bir 36 beden pantolan almıştım 60 kg düşmüştüm hala durur kıyamadım o kadar para vermişim :)))) saklıyom giycem seneye :))))))) valla süpersin darısı başımıza :):KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

medesam zati benimde oldu okadar 1,5 ayıda geçti hatta gerçi bunda benimde hatalarım oldu ufak kuruyemiş vs. gibi atıştırmalar nedeniyle oldu sanırım bir süre daha normal kasma yapıp sonr aolmadı yapıcam yumrukk

teşekkür kuzum

ekim canım evet daha dün gibiydi çok yol kateddim sayenizde hepinize gönülden sevgiler

tiroid ile kilo vereceğime hiç inanmıyordum ama oldu işte şimdi bu kadar vermişken ömrümde nerdeyse ilk kez başarmışken kesip atmatan korkuyorum ama 69 bir türlü gelmiyo bi gelse ardı gelecek biliyorum dayanıyorum zorla

güçlendirme iyi bir rejşm yani baya süre yapabilirm bi geçebilsem sporu artıdım belki bi sonuç görürüm senin kilolar nası artış olmuyordur umarım ben bi lokma tatlı yiyim ertesi gün kilo ffark edecek kadar şişiyorum ee güçlendirmede çok alırım o zaman diyorum senin nası kaçamak günlerini yapıyormusun yoksa hala katımısın nişastalarını tüketiyormusun

bu süper bi fikir hemn fırın poşeti alıcam palamut uygunmu canım bunun için balık alıp bu hafta bol balık yapim bende

ekimiiiiiim cok sevindim tatlimmmmm bende 36 beden istiyorummmm....elbisede falan giyiniyorum ama pantol olmuyo anacim ölcülerim 85-65-108 de :KK9::KK9::KK9:

bilemiyorumki bitanem ben birtek som baligi yiyorum oda dondurulmus satin aliyorum almanya bu konuda zengin degil maalesef:KK50: ama bir dene olur elbet

sağl canım. bizlerde iyiyiz. oğlum gecen hafta bugun düştü dudakları patladı ama çok şükür toparladı. normale dönuyor yavas yavas. onun dısında sıkıntımız yok çok şükür.

slmsss beybilerrr :KK16:

üzülme yalnız deilsin bu konuda :KK1:

kitabı alıp okursan,öğrenirsin arkadaşım.

allah davull ol emiii Nesliii,,ben şair kalemi olmuşum yaaaa,,ne güldümmmmmm,hohoohh :KK1:

aa delycannn bi silkelen ve kendine gel lütfenn,,hiç sana yakışmıo bu durumlarr.bu arada patronuna söle kaşınmasınn :KK1:

adın gibi 34 beden oldugun günlere darısı şekerimmm :KK1:

tabisideeeeeeee...

:) Keşke işim burası olsaydı.. Ne eğlencelii..

Gözüm aç kaldı iyice, ondan heralde :KK43: Doymak bilmiyoommm :KK43: Dur bakalım Cuma'ya kadar dikkat edince bi değişiklik olacak mı :44:

Patron da uyuz ediyo.. Patron sistemine karşıyım zaten.. Birinin sana hesap sorması ne uyuz bi durumdur yaa..:95: İnşallah hepimiz şu patronların elinden kurtulur da kendi patronumuz oluruz.. Ya da zengin olup aylaklık yaparız..

Dukan beni dely gibi delyrenler diye kitap yapcak sanırım sonunda :KK35::KK35: Bu gidişle.. :KK1:

İnşallah biter canım, saol. Denicem bakalım ben de işte :KK43:
Ya "yetişecek mi" diyo.. "Bence yetişmicek" diyo.. Şimdi o öyle deyince "aaa, bence de yetişmez, bi 10 gün daha geç olsun o zaman" diyemiyosun. Psikolojik baskı :S Dese ki bi 10 gün daha veriyim istersen falan diye, tamam dicem.. Ama yok.. Nerdeee.. Patronn işte!! Patronn! :KK47: :63:

Seninkiler de manyamış zaten.. Hepsi dayaklık bunların.. en iyisinden en kötüsüneee :KK4::KK4:

Vayyy!! Çok artizsiinnn :KK66: Gayet de incelmişsin, maşallaahhh :nazar::nazar: Kaç kilo verdiinn?

Kaşınıyo eveeeettt :88:

Çok sıkılmışım diyetteeennn :KK31: Şimdi güçlendirmeyle devam etmeye çalışıyorum... 2-3 kilo artım vardır heralde.. Onlar da gider umarım dikkat edersem.. Bakalım ne olcak.. :100:
:99: :99:

Maşallah sana canımmm :KK16: Ben de istiyom otuzaltııııııı :KK52:36 36 36 :):KK23: Bana duyruluurrrr!!

bitanemmm aramışsındır mutlaka ama üstüste çok telefon geldi,zaman zaman konuşabilecek durumda değildim ya benim yerime arkadaşlar baktı telefonlara yada hiç bakmamışız demekki.nolur kusura bakma.dün akşam arayacaktım seni ama ilaç aldığım için saat 8lerde sızmışım tv karşısında :KK43:
çok sağol aradığın için,hepiniz sağolun.evet yaa işyerim de böyle bir uyuzluk yaptı.normalde yapmazlar da bu aralar 2 tane bildiğiniz mal var üzerime oynuyorlar.ukalalık olarak nitelendirmeyin ama bazen resmen başarınız çekilemez hale geliyor bazıları için demekki.
ne kadar üzücü.hiç böyle pis duygular besleyen biri olmadığım için bu insanları anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum.
kimseye beddua edemem sadece Allahlarından bulsunlar diyorum başka da bişey demiyorum.
geçtim canım güçlendirmeye de tam olarak nolduğunu bile anlayamadım.
güle oynaya kutlamalarla geçecektim sözde ama 68.2 gördüğümde bile sevinemedim.
ne geçiş tarihimi,ne geçiş kilomu tam olarak bilmiyorum.
yine de garanti olsun diye 9 ekimde 69.9 ile geçtim farzedeceğim.230 gün var önümde,hadi bakalım hayırlısı.
bu arada sevdim ben güçlendirmeyi ama dely'e katılıyorum tehlikeli kısımları da var fazlasıyla.
yani mesela kepek hakkım 2.5 ya bazen 3 olabiliyor.yada ekmek 2 dilimken 2.5 olabiliyor.nişastalı bişey,meyve ve ödül yemedim henüz.
meyve mümkünse yemek istemiyorum,eziyet benim için.ödüle de keyfim olursa bakarım.

oyyy fıstığım benim yaaa,biz de burda 40 bedenlerdeyiz diye sevinelim:KK34:
acaba hayatımda hiç 36 beden giymiş miyimdir:KK53:

canım palamutla da süpper olur,kesinlikle dene.
ben palamutu şu şekilde de yapıyorum:borcamın altına soğanı diz,üstüne palamutlar,üstüne domates biber dilimle alüminyum folyoyla kapa,at fırına 10 dk sonra misler gibi ye.
bu hafta biraz sıkı tut,baktın veremiyorsun o zaman yumruğu dene.
ben yumrukta sadece yumurta beyazı,süt,yoğurt ve balık yedim bilgine.hatta öğlen akşam balık yedim,nadiren de tavuk :KK34:

canım tebrik ederim,göbeğin falan gitmiş fıstık gibi olmuşsun:KK9:

Süper 4lüm: Fırın torbası, fırın kağıdı, güveç kabı ve silikon kalıplar :))) Fırın torbasında muhteşem oluyor balıklar, hem de ortalık fazla pislenmemiş-kokmamış oluyor. :KK56:

Muhteşemsin! :nazar: Ben de 70 gibi başladım işte, ah cidden 55 olunca 36 beden oluyor mu insan o pantolonlara girebiliyor mu :KK5: O günleri bir görebilsem...

Kızlaaaaaaaar,

Ben bu alıntıları yapmıştım, hepicine de yazdım yazdım ama hepsi pufffffffffff diye uçtu üstelik bu 3. denemem:KK47: Tekrar yazamıycam ama hepinize teşekkür ederim, darısı 36 isteyen herkesin başına.

Benim boyum 1,67 canlar, 1,76 olanların 36 olmasını bekleyemeyiz ama dimi :)) Hepiniz çıtırsınız, çıtır olacaksınız :emir_bebek::emir_bebek:

merhaba kızlarr
nasılsınız?
koruma evresi harika birşey..hadi gelin artık bekliyorummm:KK54::KK54::KK54:

Ömürcüm seni gördüğüm çok sevindim :KK16:, geçen gün burun farkıyla kaçırdım seni :)) Ben de 15 kasım gibi tam olarak korumaya gelicem artık, aslında 4 gün önce gelmem lazımdı ama düzenli güçlendirme yapamadığım için uzattım. Bekle beni geliyorummm.:KK55::KK55:

yiyebilirsin tabiiiiiii ooooh ne güzel :KK76::KK76::KK76::KK76: bi de tarif blogunda vişneli süper bi kek tarifi vardı güçlendirme için tipine bayılmıştım ben yaparsan aklında olsun:KK28:

pek komikmiş bu yahu :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

tarif bloğuna hiç girmedim ben,neymiş o vişneli kek yahuuu bi araştırmam lazım:KK56:

Kızlaaaaaaaar,

Ben bu alıntıları yapmıştım, hepicine de yazdım yazdım ama hepsi pufffffffffff diye uçtu üstelik bu 3. denemem:KK47: Tekrar yazamıycam ama hepinize teşekkür ederim, darısı 36 isteyen herkesin başına.

Benim boyum 1,67 canlar, 1,76 olanların 36 olmasını bekleyemeyiz ama dimi :)) Hepiniz çıtırsınız, çıtır olacaksınız :emir_bebek::emir_bebek:

ya bence boyu 1.76 olanların da 36 beden olması beklenebilir:KK34:

Birsürü alıntı yapmıştım ama hepsi gitmiş :KK47: :KK47:

günaydın kızlar demeyi çok isterdim ama artık tünaydın demem gerekiyor herhalde, gerçi bu kelimenin nasıl türetildiğini oldum olası merak etmişimdir nese....
Yarın benim için büyük gün 58.5 görmek istiyorum tartıda ama pufff.... daha fazlası beni bekliyor gibi, kendimi yeşil çaya vuracağım bu gece....Akşam yemeğinde balık yesem birazcık eksi görürmüyüm ki acep :44:Neyse yarından itibaren tam anlamıyla güçlendirme uygulayacağım, meyve ve ekmeği de tüketeceğim....

Şalgam konusu geçmiş herhalde ben çok sevdiğimden içiyorum, turşuya izin veriyorsa şalgama neden izin vermesin.... Çok fazla içmemek gerekir tabiki....Bir de benim acil olarak spora başlamam gerekiyor :KK50: eskiden boş olduğumdan sanırım spor yapmak için can atardım ama şimdi zul geliyor resmen...Gerçi şu saatte işim bitti ama okulda öğrencilerin arkasından koşuşturmaktan evde de spor yapmaya hal kalmıyor bende...Yazarken bile bahane üretiyorum diyorum kendi kendime :KK1: Şu pilatese başlasam iyi olacak, yarım saatlik videolar vardı bir nette gezineyim ben en iyisi :KK55:

Son olarak da bana dukana uygun lor tavsiye edermisinz, marka ve nerde bulunduğu, ben peynir tüketmediğim için hiç almıyordum ama poğaçaların içine falan azıcık katıcam artık, ama hangisi iyi bilmiyorum , bir yardım eli uzatıverin bakem :KK1:

Dalga gecıyo bak yaaa…:KK20: tıpın açığı vardıda bizmi okumadık..:KK9: saka bı yana fotoğrafçılık fıkrım devam edıyor. Cuma kayıt son yazıyo nette ama kacırdıysamda yapcak bısey yok..hıc gözümde kesmıyor yıne kıtapların arasında uyumaya…:KK31:
........
Şaka tabi kiii gülüümmm :KK71::KK54: Oku okuu.. Ay çok eğlenceli olur bencee.. Kolaydır kolaydıırr :KK66: Yaparsın seennn :KK34:

Günaydin dukanciceklerimmmmm.....

dün aksam yine kokteyl vardi Allahim olamaz böyle sey dukana basayali kacinci bu???

ama dün zaten SP günümdü:nazar:

öglen burada kesfettigim o salataciya gittim salata ve tavuk gögsü yedim aksama da tavuklu mantar sosunu birazcik siyirdim oldugu kadar tabiiiki.....ama ben kahveyi fazlami kaciriyorum acaba????? günde 2 fincan :26:7g mi ne yaziyordu kitapta bi ölcmem lazim
Anam kahvenin de mi sınırı varrr :KK53: yok daha neleerr :S :)) Ben hiiçç bilmiyorum öyle bişey :KK70: bilmek de istemem :p

merhaba kızlarr
nasılsınız?
koruma evresi harika birşey..hadi gelin artık bekliyorummm:KK54::KK54::KK54:
Merabaa :KK3: Ay güçlendirmeyi bi sağ salim atlatsak daa :) Gelebilsseeekk :KK55:

...........
...........
slm kızlar günaydın dün gece regl oldum 4 gün önce geldi hemde nasıl geldi haşatımı çıkardı suyumu çıkardı resmen belim kasıklarım heryerim ağrıyor mahvoldum resmen hiç uyuyamadım ateş basıp durdu pofff hala ölüyorum ağrıdan ilaç almayım diye tutuyorum kendimi bakalım ne kadar tutucam :KK43:(((( regle rağmen 74,7 çıktım sabah bakalım regl sonrası durum ne olucak :)))):KK9:
Geçmiş olsun.. ama unutma buna değecek :KK1: Çünkü regl zamanı daha çok kilo verildiğini test ettik ve onayladık :KK34: 1 kilo gider 1 kg :KK66:

Ömürcüm seni gördüğüm çok sevindim :KK16:, geçen gün burun farkıyla kaçırdım seni :)) Ben de 15 kasım gibi tam olarak korumaya gelicem artık, aslında 4 gün önce gelmem lazımdı ama düzenli güçlendirme yapamadığım için uzattım. Bekle beni geliyorummm.:KK55::KK55:
Ay senin o kadar oldu mu canım yaaa:KK52: Süpeeerrr!!! Maşşallah tatlımaaaaa :nazar::nazar:

arkadaşlar merhabalar...

sizden yardım istemeye geldim.. umarım yardımcı olursunuz.. şimdi 67 kilo ile hamile kalıp 81 kilo ile hamileliğimi bitirdim. şuan 69 kiloyum bayramdan sonra dukan diyetine başlamayı düşünüyorum. ancak kısmetse 1 yıl içinde 2. çocuğu düşünüyorum. sizce şimdi diyete başlamalı mı yoksa 2.den sonra mı başlamalı.. etraftakiler 2.yi doğur bir defada kurtul kilolarından diyor.. ama ben açıkçası bu kiloyla hamile kalmayı göze alamıyorum...

fikirlerinize ihtiyacım var..:KK14:

Birsürü alıntı yapmıştım ama hepsi gitmiş :KK47: :KK47:

günaydın kızlar demeyi çok isterdim ama artık tünaydın demem gerekiyor herhalde, gerçi bu kelimenin nasıl türetildiğini oldum olası merak etmişimdir nese....
Yarın benim için büyük gün 58.5 görmek istiyorum tartıda ama pufff.... daha fazlası beni bekliyor gibi, kendimi yeşil çaya vuracağım bu gece....Akşam yemeğinde balık yesem birazcık eksi görürmüyüm ki acep :44:Neyse yarından itibaren tam anlamıyla güçlendirme uygulayacağım, meyve ve ekmeği de tüketeceğim....

Şalgam konusu geçmiş herhalde ben çok sevdiğimden içiyorum, turşuya izin veriyorsa şalgama neden izin vermesin.... Çok fazla içmemek gerekir tabiki....Bir de benim acil olarak spora başlamam gerekiyor :KK50: eskiden boş olduğumdan sanırım spor yapmak için can atardım ama şimdi zul geliyor resmen...Gerçi şu saatte işim bitti ama okulda öğrencilerin arkasından koşuşturmaktan evde de spor yapmaya hal kalmıyor bende...Yazarken bile bahane üretiyorum diyorum kendi kendime :KK1: Şu pilatese başlasam iyi olacak, yarım saatlik videolar vardı bir nette gezineyim ben en iyisi :KK55:

Son olarak da bana dukana uygun lor tavsiye edermisinz, marka ve nerde bulunduğu, ben peynir tüketmediğim için hiç almıyordum ama poğaçaların içine falan azıcık katıcam artık, ama hangisi iyi bilmiyorum , bir yardım eli uzatıverin bakem :KK1:

bulunduğun yerrde hakmar market varsa lor peynirini tavsiye ederim 10 yazıyordu yağ oranı ve de güzel

bu arada seninle aynı kiloyuz ama benim tartım bir 60 bir 59 gösteriyor delircem valla akşamda burdaki bir arkadaşın tavsiyesiyle balık yedim poşette çok lezzetliydi sağolsun kimdi hatırlamıyorum ama öpüyorum çokca:KK54:

arkadaşlar merhabalar...

sizden yardım istemeye geldim.. umarım yardımcı olursunuz.. şimdi 67 kilo ile hamile kalıp 81 kilo ile hamileliğimi bitirdim. şuan 69 kiloyum bayramdan sonra dukan diyetine başlamayı düşünüyorum. ancak kısmetse 1 yıl içinde 2. çocuğu düşünüyorum. sizce şimdi diyete başlamalı mı yoksa 2.den sonra mı başlamalı.. etraftakiler 2.yi doğur bir defada kurtul kilolarından diyor.. ama ben açıkçası bu kiloyla hamile kalmayı göze alamıyorum...

fikirlerinize ihtiyacım var..:KK14:

Canım ne kadar güzel ki doğum kilolarından kurtulabilmişsin.İlk bebişine hamile kaldığın kiloyla hamile kalacaksın yine.ama bana soracak olursan bence de 2.çocuğu doğurduktan sonra önce kendin ver verebildiğin kilolarını daha sonra da dukana başla derim nacizane:KK34:

bulunduğun yerrde hakmar market varsa lor peynirini tavsiye ederim 10 yazıyordu yağ oranı ve de güzel

bu arada seninle aynı kiloyuz ama benim tartım bir 60 bir 59 gösteriyor delircem valla akşamda burdaki bir arkadaşın tavsiyesiyle balık yedim poşette çok lezzetliydi sağolsun kimdi hatırlamıyorum ama öpüyorum çokca:KK54:

kızlar ben loru mandıradan da alıyorum,en azından tadına bakarak alıyorum daha lezzetli oluyor.poşetlilerin tadı bazen kötü çıkabiliyor.
palamut mu yaptın bakem:KK34:

X