Ya bende istiyorum artık şu 60 lı küsüratlarıı. Ramazandan beri durdu mübarekk. Kaçamaklarım oldu tabi ama hamur yemedim şeker yemedimmm. Poffff. Kırmam lazımm şu 73-75 arası gidiş gelişleriiiii.
Bende hissetmek istiyorummmm.
Lise 1 de 71 dim bennn. Üniversite boyuncada 71-75 gittim geldim sanırım. Kaç yıl bu seviyede kaldığımdan mı zor gidiyorki bu haller.
Demek ben ora okulda 60 lı rakamları görmüşüm. Yuh diyorummm kendime. Yürüyen dubaaa bacak kadar boyumlaaa.
Ay nefret ettim kendimden. geçnliğimi zehir etmişim kendimee.
Gerçi Allah bana biliyorda vermiyorrr. Birde zayıf bi şey olsammm neler olurdu düşünemiyorummm şu fani hayattaaa.
Kuzum ondan soruyorum tarih söyleyin diyee. Tamammen senin gelişine göre...
canım benim,pressevgilisi de gelecek almanyadan,ben de onun geliş tarihine göre ayarlayacağım.
aslında bayramda da gelebilirdim ama canım hiç bişey yapmak istemiyor
hem bayram sonrası iş için gelince daha güzel,bi zahmet uçak paralarımı falan karşılarlar bari
10 kasım ananemin doğumgünü olan c.tesi,onun için 17 kasım olabilir bence,herkese uygunsa tabi
medesa sanırım bunu diyosun canım, bende fırını açmaya üşenip tavada 2 postada yapmıştım. yerken bunun tadı neye benziyo diye çok düşündüm hay ağzına sağlık valla omlete benziyodu cidden ben tavada yaptğm için öyle olmuştur heralde ben beceremedim diye düşündüm hatta çünkü tipi de benzemedi ama fırındaki tadını da merak ediyorum insanın başına ne gelirse meraktan geliyo zaten
yarın şu mest formdan aliym bende bari tadı çok kötü diildir umarım