Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydin dukancanlar... Kacamaksiz birgün olsun hepimize...geceden beri kasyklarim fena agriyor ama halen bir isaret yok..kendindem emin olmasam geliyor diyecem..

Günaydın güzel bıdıklarım

Birazdan çıkıcam peşin peşin yazayım.. Dün döndüm dukanıma bugün o fazlalık olan 5 kilodan geriye 2,5 kilo kalmış... büyüksün dukan, azizsin dukan, senin de işin düşer, kayırırım seni dukaaaannn

Büyük uyanış harekatına katılan bacılarr, yani dün "ben de ben de" diye yazanlarr!!
rapor bekliyorum, bakcemmm
ayrıca da bugünün teması
İyi Düşün İyi Olsun!!"

Son düzenleme:
günaydın tatlım.

tebrıkler 1 gunde 2,5 kılo. ben 1 gunde daha bu kadar kılo veremedım yanı...2. aynadakı benım
ben bugun kahvaltı yapmadım. yanımda da getırmedım yapmıycam. zaten yapasımda yok. mest form getırdım gun boyu 3 fincan ıcmeyı dusunuyorum. benım acıl wc ye ıhtıyacım var o nedenle 3 bardak..

ağzımada 1 tane şekresiz çilekli sakız atıverdım.. raporum budur.. yedıgım ıctıgımı an be an yazarım...

Günaydın kızlar,

Dün Dukan'a uyduğum halde, sabah 58,8 çıktım. Vay başıma gelenleeeerrr :96: Hahah Bayıldım bu smileye yaa Abooovvv :96: haahah

Demek dün 60'sam bugün anca bu kadar düşmüşüm

Mutlu bir gün herkesee...

aliyeye rakıp olup adalet okusam ordanda dıkeyle hukukmu okusam yoksa. Benımde gonlum fotografcılıkta ama..
Tıp oku istersen, ordan mühendisliğe geçiş, ordan halkla ilişkiler falan hihihoh

En iyisini yapıyorsun.. Biz seni sararııızzz

Sen var yaaa... Süppersin heee!! Bu azimle daha ne kilolar verirsin maşallah maşallah... Takma kimseleri tabi yaa :) Aç bi güzel, yi yimeklerinii.. Ohh!! Afiyetler olsuunn..

Öyle mi dersin Dur hemen üstüme aliniyim İyiyz yaa.. Güzeliz yaaa!!

ru-sheim yulaf kepeği siparişimi vermiş bulunmaktayım,haftaya p.tesi inş.. başlıycamm,ay çok heyecenalıyımmmmmm...
Hayırlı uğurlu olsuunnnn!! Bir an önce kurtulursun inşallah kilolarındannn!

Tiyatro'da oksuruk tuttu, oksuruk icin pastil almak zorunda kaldim. hala bakmaya korkuyorum, onun icinde seker vardir ya.
Sen de mi tiyatro şeyediyon :) Ben de ben deee NErdesin bakiyim sen :) İstanbul'da mısıınn :)

.......
Canim ben bi regl olsaydim o zaman anlayacagim neden bu artilar ya gercekten icimde doymak bilmeyen bi öküz var komsuma diyorum keselim kurbanda..
............
Aahahha Benim de yaaa İşin kötüsü regl falan da olmucam daha :S Allah gözümüzü doyursun yaaa!!

Maşallah sana Neslicanıımmm!! Kış kış kilolar kışkışşş!! İyi olsun yaaaa!!!

Son düzenleme:
Günaydın Dukaniçeler,
Herkes iyi mi bakalım.Bu sabah 69.5 idim.İyiymiş yaa güçlendirme de kilo alacağıma veriyorum,bu evreyi de sevdim ben
dün akşam taze fasulye,tavuk çorbası,1 dilim ekmek ve ayran hüplettim.neyseki normale yakın beslenmeye başladım,en azından yiyebiliyorum artık.3-4 gün önce midem resmen sırtıma yapışmıştı,çok kötü duruyordu şimdi biraz toparlandım.
geçen gün bir arkadaş makarna tarifi diye vermişti,ben onu yaptım makarna değil de daha ziyade omlet gibi oldu.1 yumurta,1 yumurta beyazı,1 kaşık kepek. şimdi onu 2 dilim tulum peyniri ve çayla yedim.öğlen sanırım ıspanak ve yoğurt yiyeceğim,akşama da taze börülce ve yoğurt yicem.araya bir yerlere de 2 dilim ekmeğimi sıkıştıracağım
ben 1 paket mest çayı ile perişan oluyorum,3 paket içince motor pervaneye takılmasın kuzum

Bende geliyorum izmir'e güzel izmirime bayram için

Medesaaa aç böğrünü ben geliyommm İzmir'ee :))

neslimmmm var ya okuduğuma inanamadım cidden söylüyorum bugünün beni en mutlu edecek haberi bu oldu sanırım.
inanır mısın sanki 40 yıldır görmediğim bir dostum geliyormuşçasına sevindim.yani o kadar ki bugün artık kolay kolay canımı sıkamaz hiç kimse.ne zaman geliyorsun ve bu kadar heyecanımın üstüne ay ama görüşemeyebiliriz falan deme sakın valla oturur ağlarım
grace senin de gelmene sevindim canım.ben bayramda izmir dışına çıkmayı düşünmüyorum,buralarda biraz kafa dinlemek,dinlenmek istiyorum.çok sevinirim görüşürsek

kızlar salgam içen varmış sanırım şalgam yasak ödem yapar dikkat

bu arada hepinize tesekkrlerr

canım ben içeriğine baktım,sakınca yok.doğanay marka şekersiz olandan arada tüketiyorum turşu suyu gibi.en azından koladan faydalı olduğu kesin.ayrıca kabızlık sorunu çekenlere de birebir.ödem yapmıyor aksine bağırsakları çalıştırıyor

GÜNAYDIN CANLARRR

Hadi karar verelim İstanbul buluşması için ona göre otel motel bişeyler ayarlayayım. Çalışma saatlerimi düzelteyim. Çiek pasajında yer ayarlayayım. Dansözü organize edeyimm. Ben belirsizlik sevmem hadiii tarih alayımmm..

Medesaaa aç böğrünü ben geliyommm İzmir'ee :))

Aaa nereye yaaa. Bende geleyimmii

BEn 2 gündür P yapıyorum. Bozmadım 1 gıdım bile. Sabahları 15 dk. akşamları 1 saat kadar yürüdüm. İlk gün callen yaptım. Dün gece ve bu sabah dukanın kitabındaki egsersizleri yaptım. Bunlar çok eğlenceli ve gerçekten kaslarımın yanıdığını hissettirdi bana. Hem o bölümü bir daha okuyunca önemini tekrar anladımmm. Lüfen herkes bir daha okusun son bölümü. 6 ayda toplarmış vücut sarkmayı ama o da boş boş durarak olmazmış... Bu hareketleri kesin yapın diyor dukan. Bunu neden hiç dile geitrmedik bu güne kadar bilmiyorummm

Sonuç öyle 2 kilo falan değil. Geçen hafta gördüğüm rakama yakın bile değilim. Ama - eğilimi başladı. Tartıyı değiştirdiğim için çok takmıyorum kafaya. Belki diğeri yanlıştııı bilemedim.
2 günde yağ oranım %1,2 azalıp, kas oranım % 1 artmış görünüyorr. Çok eğlenceliiii bu tartı olayı. Bu arada % 28 im de suymuşşş benimm. Azmı çokmu bilemedimmm.

Günaydın herkeseeee arada okuyorum ama yazamıyorum, bir kitabın esiri oldum wc ye bile onunla gidiyorum oğluşda yine sapıtmış durumda tepemde sürekli
Ben malum her hafta sonu olduğu gibi sapıttım yine, şimdide onun diyetini ödüyorum +2 görmüştüm hatta biraz daha fazla dünden beri +1 oldu. Şalgam şalgam dediniz bende aldırdım dün akşam acılısından, 1 saat geçmeden kendimi wc ye zor attıım, arkadaş o ne biçim bişeymiş öyleeee işin garibi sabah da wc ye çıkamamıştım, direk şalgamın acısını bütüüüüüün fücudumda hissettim Kabızlık çekenlere duyurulur ama ödem de yapar onu da diyim yani

Ben kaçtım yine çok işim var, arada gelmeye çalışırım, öptüm sizi

...

Tıp oku istersen, ordan mühendisliğe geçiş, ordan halkla ilişkiler falan hihihoh

Dalga gecıyo bak yaaa… tıpın açığı vardıda bizmi okumadık.. saka bı yana fotoğrafçılık fıkrım devam edıyor. Cuma kayıt son yazıyo nette ama kacırdıysamda yapcak bısey yok..hıc gözümde kesmıyor yıne kıtapların arasında uyumaya…

ben 1 paket mest çayı ile perişan oluyorum,3 paket içince motor pervaneye takılmasın kuzum

yok yaaa . sız demek bu sebeplen patır patır verdınız kıloları. ben ıcıyorum ama tık yok valla.. olanda zorla yaniii..

Günaydin dukanciceklerimmmmm.....

dün aksam yine kokteyl vardi Allahim olamaz böyle sey dukana basayali kacinci bu???

ama dün zaten SP günümdü

öglen burada kesfettigim o salataciya gittim salata ve tavuk gögsü yedim aksama da tavuklu mantar sosunu birazcik siyirdim oldugu kadar tabiiiki.....ama ben kahveyi fazlami kaciriyorum acaba????? günde 2 fincan :26:7g mi ne yaziyordu kitapta bi ölcmem lazim

ödem yapmadı bende yaa direkt cırcır oldum,kabızlığa en lezzetli ilaç diyebilirim

günaydın canlarım...
hayatımda ilk defa 69 rakamını gordum tartıda şükürler olsun..

kuzuummm,senin ne hisettiğini benden iyi kimse bilemez,ne çok beklemiştim o 69lu kiloları,çok şükür kavuştum bende

kaç kişi kaldık ki konuşalım? nerde buranın şenlikli curcunalı günleri. topik bu halde olunca bende motivasyon da kalmıyor valla...
bak buna katıldım.biz burda birbirini hiç tanımamış ama aile olmayı başarmıştık...

merhaba kızlarr
nasılsınız?
koruma evresi harika birşey..hadi gelin artık bekliyorummm

Ya bende istiyorum artık şu 60 lı küsüratlarıı. Ramazandan beri durdu mübarekk. Kaçamaklarım oldu tabi ama hamur yemedim şeker yemedimmm. Poffff. Kırmam lazımm şu 73-75 arası gidiş gelişleriiiii.
Bende hissetmek istiyorummmm.
Lise 1 de 71 dim bennn. Üniversite boyuncada 71-75 gittim geldim sanırım. Kaç yıl bu seviyede kaldığımdan mı zor gidiyorki bu haller.
Demek ben ora okulda 60 lı rakamları görmüşüm. Yuh diyorummm kendime. Yürüyen dubaaa bacak kadar boyumlaaa.
Ay nefret ettim kendimden. geçnliğimi zehir etmişim kendimee.
Gerçi Allah bana biliyorda vermiyorrr. Birde zayıf bi şey olsammm neler olurdu düşünemiyorummm şu fani hayattaaa.

ipekommm herlade artık bensiz buluşma organize etmiyorsunuzdur değil mi

Kuzum ondan soruyorum tarih söyleyin diyee. Tamammen senin gelişine göre...

medesa sanırım bunu diyosun canım, bende fırını açmaya üşenip tavada 2 postada yapmıştım. yerken bunun tadı neye benziyo diye çok düşündüm hay ağzına sağlık valla omlete benziyodu cidden ben tavada yaptğm için öyle olmuştur heralde ben beceremedim diye düşündüm hatta çünkü tipi de benzemedi ama fırındaki tadını da merak ediyorum insanın başına ne gelirse meraktan geliyo zaten

yarın şu mest formdan aliym bende bari tadı çok kötü diildir umarım

14 ayda bu ne sabırsızlık canım benimde 14 ay oldu ama öyle soran eden yok bazıları çıkıyor daha erken diyorum bu kadar canını sıkma soranada biz daha yeni evliyiz dersin sallarsın
herşeyin bir zamanı var eskide kalmış düğünden 9 ay sonra bebeği kucağına almak sıkma canını :)
teşekkür ederim deneyeceğim bu tarifide fikri de.seyir evresindeyim ayın 24 üne 1.ayımı bitiriyorum inş

benimde 24ünde 1 ay olcak 5 kg vermiş olucam sanırımm :)

slm kızlar günaydın dün gece regl oldum 4 gün önce geldi hemde nasıl geldi haşatımı çıkardı suyumu çıkardı resmen belim kasıklarım heryerim ağrıyor mahvoldum resmen hiç uyuyamadım ateş basıp durdu pofff hala ölüyorum ağrıdan ilaç almayım diye tutuyorum kendimi bakalım ne kadar tutucam (((( regle rağmen 74,7 çıktım sabah bakalım regl sonrası durum ne olucak :))))

Günaydın Millet,Canım cok sıkkın cok bunalmıs durumdayım.artk hafta sonu olsada kaçıp gitsem :2:

kızlar askolsun ya ne otelı moteli.ben yapayalnızım ewde gelin bende kalırsınız.benim içinde süper olur hemmm...

adı neymiş o kitabın,bizede söleseneee

merhaba kızlarr
nasılsınız?
koruma evresi harika birşey..hadi gelin artık bekliyorummm

gelcez gelcez inşşş ama sende buraya daha sık gelsen cok sewınecezzzzz :2: nasıl kilo almadın dımı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…