günaydın tatlım.Günaydın güzel bıdıklarım
Birazdan çıkıcam peşin peşin yazayım.. Dün döndüm dukanıma bugün o fazlalık olan 5 kilodan geriye 2,5 kilo kalmış... büyüksün dukan, azizsin dukan, senin de işin düşer, kayırırım seni dukaaaannn
Büyük uyanış harekatına katılan bacılarr, yani dün "ben de ben de" diye yazanlarr!!
rapor bekliyorum, bakcemmm
ayrıca da bugünün teması
İyi Düşün İyi Olsun!!"
Eki Görüntüle 534520 Eki Görüntüle 534519
Tıp oku istersen, ordan mühendisliğe geçiş, ordan halkla ilişkiler falan hihihohaliyeye rakıp olup adalet okusam ordanda dıkeyle hukukmu okusam yoksa. Benımde gonlum fotografcılıkta ama..
En iyisini yapıyorsun.. Biz seni sararııızzzamin canım.çok duygusal çok stresli çok evhamlı ...bi insanım.bende sebebini buna bağlıyorum.kafaya takmayayım diyorum ama engelleyemiyorum.önceden kk yı açınca gebelik bölümünde dolaşırdım moralim bozulurdu, şimdi girmiyorum bile.direk diyet ve spora giriyorum.sizler bana iyi geldiniz.
Sen var yaaa... Süppersin heee!!Bugün resmen 30. günümü tamamlıyorum, şaka maka 1 ay olmuş. İnişli çıkışlı küsüratları göz ardı edersem eğer, yaklaşık 6 kiloluk bir kaybım olmuş. .............
.......
Beslenme çantası hazırlayıp götürüyorum ben.Plastik saklama kaplarından aldım, bazen normal kaseye koyup üstünü streçle vb. kapatıyorum. Sonra kantinde açıp yiyorum.
Yulaf hakkımla krepçikler pişirip arasında light peynir, yağı uygun hindi füme koyup yiyebiliyorum. Gene yulafı lor, maydonoz, sütle falan karıştırıp ufak kekçikler yapıyorum onları alabiliyorum. Yağı uygun tavuk döner buldum onu götüreceğim ileriki günlerde. Tonbalık her zaman kurtarıcı. Marketlerde et-süt reyonlarında gariban kediler gibi dört dönüyorum kafamda "nerede indirim varmış, yağı kaçmış, gramajı uygun mu, kazık mı yiyorum, bunu neyle nasıl yerim??" gibi sorularla...
Light ayran, maden suyu, kola zero (veya pepsi max sanırım şekersiz yazıyordu üstünde) doymadığım zamanlar kurtarıcım oluyor.
Sebze günlerinde sebzeli ciğer sote, fırında patlıcan, salata gibi şeyleri kasede veya kapta götürüyorum. Üstlerine peynir döküp götürdüğüm oluyor. Ufak kutu light yoğurtlardan da alabilirsin. Güveç kabına karışık birşeyler atıp pişirip gene kapta götürüyorum.
Şu an için aklıma gelenler bunlar... :) Evet kantinde açıp yemek belki komik gelebilir bazı insanlara veya götürmeye üşenilebilir. Ama bunun işe yaradığını görüyorum, o yüzden umursamadan kabımı da taşıyorum orda burda açıp yiyorum da.
neslicim bir baktim ki aaa ben de varim :)
cok mutlu oldum
dukancilar, "super kizlar"siniz hepiniz :))
cok yazamasam da takip ediyorum hepinizi.
Hep dusungumu bir seyi su an belirtmek istiyorum:
kk da bu kadar egitim kultur geyik potansiyeli yuksek bir grup daha da ben gormedim. Dukan da var bir keramet :)
............
Hayırlı uğurlu olsuunnnn!!ru-sheim yulaf kepeği siparişimi vermiş bulunmaktayım,haftaya p.tesi inş.. başlıycamm,ay çok heyecenalıyımmmmmm...
Sen de mi tiyatro şeyediyon :) Ben de ben deeeTiyatro'da oksuruk tuttu, oksuruk icin pastil almak zorunda kaldim. hala bakmaya korkuyorum, onun icinde seker vardir ya.
Aahahha.......
Canim ben bi regl olsaydim o zaman anlayacagim neden bu artilar ya gercekten icimde doymak bilmeyen bi öküz var komsuma diyorum keselim kurbanda..
............
Maşallah sana Neslicanıımmm!!Günaydın güzel bıdıklarım
Birazdan çıkıcam peşin peşin yazayım.. Dün döndüm dukanıma bugün o fazlalık olan 5 kilodan geriye 2,5 kilo kalmış... büyüksün dukan, azizsin dukan, senin de işin düşer, kayırırım seni dukaaaannn
Büyük uyanış harekatına katılan bacılarr, yani dün "ben de ben de" diye yazanlarr!!
ayrıca da bugünün teması
İyi Düşün İyi Olsun!!"
ben 1 paket mest çayı ile perişan oluyorum,3 paket içince motor pervaneye takılmasın kuzumgünaydın tatlım.
tebrıkler 1 gunde 2,5 kılo. ben 1 gunde daha bu kadar kılo veremedım yanı...2. aynadakı benım
ben bugun kahvaltı yapmadım. yanımda da getırmedım yapmıycam. zaten yapasımda yok. mest form getırdım gun boyu 3 fincan ıcmeyı dusunuyorum. benım acıl wc ye ıhtıyacım var o nedenle 3 bardak..
ağzımada 1 tane şekresiz çilekli sakız atıverdım.. raporum budur.. yedıgım ıctıgımı an be an yazarım...
Bende geliyorum izmir'e güzel izmirime bayram için
Medesaaa aç böğrünü ben geliyommm İzmir'ee :))
kızlar salgam içen varmış sanırım şalgam yasak ödem yapar dikkat
bu arada hepinize tesekkrlerr
Medesaaa aç böğrünü ben geliyommm İzmir'ee :))
Günaydın güzel bıdıklarım
ayrıca da bugünün teması
İyi Düşün İyi Olsun!!"
...
Tıp oku istersen, ordan mühendisliğe geçiş, ordan halkla ilişkiler falan hihihoh
ben 1 paket mest çayı ile perişan oluyorum,3 paket içince motor pervaneye takılmasın kuzum
Günaydın herkeseeeearada okuyorum ama yazamıyorum, bir kitabın esiri oldum wc ye bile onunla gidiyorum oğluşda yine sapıtmış durumda tepemde sürekli
Ben malum her hafta sonu olduğu gibi sapıttım yine, şimdide onun diyetini ödüyorum +2 görmüştüm hatta biraz daha fazla dünden beri +1 oldu. Şalgam şalgam dediniz bende aldırdım dün akşam acılısından, 1 saat geçmeden kendimi wc ye zor attıım, arkadaş o ne biçim bişeymiş öyleeeeişin garibi sabah da wc ye çıkamamıştım, direk şalgamın acısını bütüüüüüün fücudumda hissettim Kabızlık çekenlere duyurulur ama ödem de yapar onu da diyim yani
Ben kaçtım yine çok işim var, arada gelmeye çalışırım, öptüm sizi
günaydın canlarım...
hayatımda ilk defa 69 rakamını gordum tartıda şükürler olsun..
bak buna katıldım.biz burda birbirini hiç tanımamış ama aile olmayı başarmıştık...kaç kişi kaldık ki konuşalım? nerde buranın şenlikli curcunalı günleri. topik bu halde olunca bende motivasyon da kalmıyor valla...
merhaba kızlarr
nasılsınız?
koruma evresi harika birşey..hadi gelin artık bekliyorummm
ödem yapmadı bende yaa direkt cırcır oldum,kabızlığa en lezzetli ilaç diyebilirim
kuzuummm,senin ne hisettiğini benden iyi kimse bilemez,ne çok beklemiştim o 69lu kiloları,çok şükür kavuştum bende
ipekommm herlade artık bensiz buluşma organize etmiyorsunuzdur değil mi
Günaydın Dukaniçeler,
Herkes iyi mi bakalım.Bu sabah 69.5 idim.İyiymiş yaa güçlendirme de kilo alacağıma veriyorum,bu evreyi de sevdim ben
dün akşam taze fasulye,tavuk çorbası,1 dilim ekmek ve ayran hüplettim.neyseki normale yakın beslenmeye başladım,en azından yiyebiliyorum artık.3-4 gün önce midem resmen sırtıma yapışmıştı,çok kötü duruyordu şimdi biraz toparlandım.
geçen gün bir arkadaş makarna tarifi diye vermişti,ben onu yaptım makarna değil de daha ziyade omlet gibi oldu.1 yumurta,1 yumurta beyazı,1 kaşık kepek. şimdi onu 2 dilim tulum peyniri ve çayla yedim.öğlen sanırım ıspanak ve yoğurt yiyeceğim,akşama da taze börülce ve yoğurt yicem.araya bir yerlere de 2 dilim ekmeğimi sıkıştıracağım
ben 1 paket mest çayı ile perişan oluyorum,3 paket içince motor pervaneye takılmasın kuzum
neslimmmm var ya okuduğuma inanamadım cidden söylüyorum bugünün beni en mutlu edecek haberi bu oldu sanırım.
inanır mısın sanki 40 yıldır görmediğim bir dostum geliyormuşçasına sevindim.yani o kadar ki bugün artık kolay kolay canımı sıkamaz hiç kimse.ne zaman geliyorsun ve bu kadar heyecanımın üstüne ay ama görüşemeyebiliriz falan deme sakın valla oturur ağlarım
grace senin de gelmene sevindim canım.ben bayramda izmir dışına çıkmayı düşünmüyorum,buralarda biraz kafa dinlemek,dinlenmek istiyorum.çok sevinirim görüşürsek
canım ben içeriğine baktım,sakınca yok.doğanay marka şekersiz olandan arada tüketiyorum turşu suyu gibi.en azından koladan faydalı olduğu kesin.ayrıca kabızlık sorunu çekenlere de birebir.ödem yapmıyor aksine bağırsakları çalıştırıyor
yasena .!.:Prensess ve diger arkadaslar bunu denemenizi tavsiye ederim..
Nudeln:
1 EL Haferkleie
1 Ei
1 Eiweiß
Verrühren, auf ein Backblech streichen und 10 min bei 180° backen.
Also da bei mir der Ofen etwas schräg steht (Studenten WG) ging das mit dem Backblech nicht weil der Teig immer nach hinten geflossen ist, also musste ich improvisieren und hab den Teig in einer Auflaufform gemacht und die irgendwie gerade gestellt. Das war das Ergebnis:
Die waren einfach GENIAL!!! Man kann sie eindrehen wie echte Spaghetti, und mit Soße schmeckt man fast keinen Unterschied. Habe schon die zweite Portion im Ofen, da mir die Menge einfach zu wenig war. LEEEEECKEEEEEEER!!!!!
Türkcesi...
Makarna tarifi..
1 yemek kasigi yulaf kepegi
1 yumurta
1 yumurtanin beyazi...
Bunlarin karistirip düz zemine (ekmege nutella sürer gibi..) sürüyoruz..ben kücük borcamda yaptim.10 dk 180 derecede pisiriyoruz biraz ilimasini bekleyip rulo yapip makarna gibi kesiyoruz..ben üzerine tavuk gögsü dogradim doyurucu ensef bisey oldu..
bende çoook zayıf olmak istiyorummm çoookkk :))))
anlatsam roman olur :) 14 aylık evliliğimin ilk 7,5 ayı ilişki problemleri yüzünden burnumdan geldi. sonra birde bebek kimse bilmiyorki ne acılar yaşadığımı herkes soruyorr eee ne zaman yapacaksın? korunuyorum diyorum ama olmuyor diyemiyorum.
teşekkür ederim deneyeceğim bu tarifide fikri de.seyir evresindeyim ayın 24 üne 1.ayımı bitiriyorum inş
GÜNAYDIN CANLARRR
Hadi karar verelim İstanbul buluşması için ona göre otel motel bişeyler ayarlayayım. Çalışma saatlerimi düzelteyim. Çiek pasajında yer ayarlayayım. Dansözü organize edeyimm. Ben belirsizlik sevmem hadiii tarih alayımmm..
.
Günaydın herkeseeeearada okuyorum ama yazamıyorum, bir kitabın esiri oldum wc ye bile onunla gidiyorum oğluşda yine sapıtmış durumda tepemde sürekli
Ben malum her hafta sonu olduğu gibi sapıttım yine, şimdide onun diyetini ödüyorum +2 görmüştüm hatta biraz daha fazla dünden beri +1 oldu. Şalgam şalgam dediniz bende aldırdım Ben kaçtım yine çok işim var, arada gelmeye çalışırım, öptüm sizi
merhaba kızlarr
nasılsınız?
koruma evresi harika birşey..hadi gelin artık bekliyorummm