- 10 Ocak 2012
- 172
- 10
fotoğrafçılık bende okumak isterdim kurs murs ile ilgili araştırıyorum hatta :)))))
maydonoz ve soğan suyu hakkında fikrim yok ama bu hazır gıdalar pek uygun değil burgerler yağlı oluyor ben salam bulamadım uygun sonra sosis bulamadım jambon alıyorum uygun buldukça kitabı okursan orda açıklıyor herşeyi zaten ne yiyip yiyemiyeceğini :) çok yağlı şeyler alınmıyor malesef
ah ah o üzüntü nedir iyi bilirim tv de dogum sahnesi görünce bile aglamaktan ölüyorum.bugün haberlerde gördüm bi aile 7 aylık bebeklerini boğarak öldürmüş ben yine ağla ağla öldüm.rabbim böyle kötü insanlara bile evlat veriyor oysa pamuklar içinde büyütecek,başının tacı yapacak ,gözünden bile sakınacak bizlere nasip etmiyor.vardır rabbiminde bi bildiği buda bizim sınavımız herhalde.
biz 2 senedir uğraşıyoruz ikimizde de hiç bir sorun yok.yapılmadık test kalmadı,gayet sağlıklıyız ama olmuyor.
aşılama tüp bebek bunlar için kendimi hazır hissetmiyorum.bu süreç,etraftakilerin baskıları çok yıpratıcı.
bende kendime 3 ay daha süre verdim.bundan önce belki hamileyimdir deyip hiç bi hareket yapmayıp yiyip içip yattım.bu yüzden kilo aldım.ama bu 3 aylık süreçte dukanımı yapıp yürüyüşümü yapıp kendi haline bırakacağım.
hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden.ama içimdeki acı okadar büyük ki anlatmaya kelimeler yetmez.
siz anneler evlatlarınızın kıymetıni bilin.onlar alllahın size verdiği eşsiz hediyeler.
neyse başınızı ağrıttım.arkadaşım senin daha 3-4 ay olmuş 1 yıl olmadan kısır olunmuyor.daha üzülmen için çok çok çok erken.ama yinede içinin rahat olması için 3.gün ve 21.gün testlerini yaptır.tabi eşinde yaptırsın.
hayırlısı olsun.
hoşbuldukkkkkkkk...yeni bir dukancı katıldı aranıza umarım istikrarlı olurum cevabın için sağol canım bugün ikinci günüm iyi gidiyor bakalım leslie le 3 mil yürüyorum bide bu seferde kilo veremezsem dahada veremem herhaldeçünkü tiroid hastasıyım çok uzun zamandır takıldım kaldım bu kiloda
baya araştırdım nette ama kitap şart sanırım sağolasın
canlarım yaa bu kadar çocuk isteyen biri olarak sizin bu yazdıklarınızı okudukça çok duygulanıyorum.
ne hisettiğinizi aşağı yukarı anlıyorum.Allah inşallah isteyen herkese tez zamanda bebişlerini kucağına almayı nasip eder
amin canım.inşallah rabbim tez vakitte isteyen herkese verir.
içimizi böyle bir acıyla yakmaz.
canlarım yaa bu kadar çocuk isteyen biri olarak sizin bu yazdıklarınızı okudukça çok duygulanıyorum.
ne hisettiğinizi aşağı yukarı anlıyorum.Allah inşallah isteyen herkese tez zamanda bebişlerini kucağına almayı nasip eder
hadi bakalım hayırlısı canım.hiç ümidi olmayan herkes burda inanılmaz kilolar verdi,burdan ayrılma,disiplinli ol.
bak aramızda ekim34 var kendisi de tiroid hastası ama şu an 36 beden giyer hale geldi tam çıtır oldu,sen de olursun inşallah
oyy sen kitabı okumadın mı,cıxx kitapsız olmaz hem de asla olmaz yani
fotoğrafçılık bende okumak isterdim kurs murs ile ilgili araştırıyorum hatta :)))))
maydonoz ve soğan suyu hakkında fikrim yok ama bu hazır gıdalar pek uygun değil burgerler yağlı oluyor ben salam bulamadım uygun sonra sosis bulamadım jambon alıyorum uygun buldukça kitabı okursan orda açıklıyor herşeyi zaten ne yiyip yiyemiyeceğini :) çok yağlı şeyler alınmıyor malesef
Kursa gidiyorum canım. Hani okulunu okursam hobiden öteye gidip meslek olurmu benım ıcın acaba dedim:26:
kızlar sınavsız 2. ünversite ile FOTOĞRAFÇILIK VE KAMERAMANLIK veya LABORANT VE VETERİNER SAĞLIK* okusam diyorum:26:
belki iş hayatım yön değiştirir...
ah ah o üzüntü nedir iyi bilirim tv de dogum sahnesi görünce bile aglamaktan ölüyorum.bugün haberlerde gördüm bi aile 7 aylık bebeklerini boğarak öldürmüş ben yine ağla ağla öldüm.rabbim böyle kötü insanlara bile evlat veriyor oysa pamuklar içinde büyütecek,başının tacı yapacak ,gözünden bile sakınacak bizlere nasip etmiyor.vardır rabbiminde bi bildiği buda bizim sınavımız herhalde.
biz 2 senedir uğraşıyoruz ikimizde de hiç bir sorun yok.yapılmadık test kalmadı,gayet sağlıklıyız ama olmuyor.
aşılama tüp bebek bunlar için kendimi hazır hissetmiyorum.bu süreç,etraftakilerin baskıları çok yıpratıcı.
bende kendime 3 ay daha süre verdim.bundan önce belki hamileyimdir deyip hiç bi hareket yapmayıp yiyip içip yattım.bu yüzden kilo aldım.ama bu 3 aylık süreçte dukanımı yapıp yürüyüşümü yapıp kendi haline bırakacağım.
hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden.ama içimdeki acı okadar büyük ki anlatmaya kelimeler yetmez.
siz anneler evlatlarınızın kıymetıni bilin.onlar alllahın size verdiği eşsiz hediyeler.
neyse başınızı ağrıttım.arkadaşım senin daha 3-4 ay olmuş 1 yıl olmadan kısır olunmuyor.daha üzülmen için çok çok çok erken.ama yinede içinin rahat olması için 3.gün ve 21.gün testlerini yaptır.tabi eşinde yaptırsın.
hayırlısı olsun.
herkes sen nasıl böyle inceldin diyor ama ben kendimde fark göremiyorum birde siz bakın bakem
alıntı yapmazsanız sevinirim silcem cunkum
kuzum, "kullanıcı kontrol paneli"ne git, sol sütunun en altında "eklentiler" var.. ordan bu resmi tıkla ve kaldır..pffff silemedim fotoyu neysem
ayyyyyyy bak daha bi motive oldum şimdi gelişmeleri paylaşıcam zaten çok sağol canım desteğin için
alıcaz artık başka yolu yok
şalgam suyu hakkında düşünceleriniz nedir ben içiyorum acılı macılı mis
kitapsız olmaz bu iş alıp alıp okuyoruz sürekli takıldığımız yerleri yoksa başedemezsin canımbaya araştırdım nette ama kitap şart sanırım sağolasın
Kursa gidiyorum canım. Hani okulunu okursam hobiden öteye gidip meslek olurmu benım ıcın acaba dedim:26:
fotoğrafçılık ve kameramanlııkkkkBen onu seçiyorum sen ne seçiyosun bilmem hihiih Inşallah istediğin yönde döner canım..
Ah canıımm.. Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah.. Ben de bebeklere ölürüm biterim yanii.. Henüz zamanı değil, ama zamanı gelir de olmazsa diye düşünüp bile üzülüyorum kimi zaman.. Kimbilir sen nasılsın.. Inşallah tez vakitte allah yavrunuza kavuşturur sizi.. Sorun da yokmuş hem.. Böyle çok örnekler var.. Stres çok etkiliyor sen benden iyi biliyorsundur. Bi rahatlasanız şöyleee... Minik bi aşk kuşunuz olacak inşallaaahhhh!!!!
Iyi akşamlar kızlar... Sevgili patronum beni uyuz etti.. Ben artık böyle uyuz uyuz geçiririm bi kaç zaman.. Sizlere mutlu akşamlar, mutlu günler olsuunnn...
aliyeye rakıp olup adalet okusam ordanda dıkeyle hukukmu okusam yoksa. Benımde gonlum fotografcılıkta ama..
aöf'lerin önü kuponlu ekmek kuyruğu gibi olduğundan uzatılmış (güncel bilgi )bu olay açıköğretim muhabbetiyse 2. üniversite şeysi bugün aöfden kayıt yaptırma son günüymüş kızlar birde mazeret bildirirsen 3 gün daha hakkın varmış araştırdım merak ettim bende ne die ama tren kaçmış :)
ben kısa sürede 80e çıktım uzun süredir 70lerdeydim 74.4 e düşünce 70dekş kıyafetler oluyor işte orta derece sende giyersin eski kıyafetleri merak etme benimde 29 beden bir kotum var ona girmeyi bekliyorumgerçi likralı ama :)))))
hayırlısı olsun.