anlatsam roman olur :) 14 aylık evliliğimin ilk 7,5 ayı ilişki problemleri yüzünden burnumdan geldi. sonra birde bebek kimse bilmiyorki ne acılar yaşadığımı herkes soruyorr eee ne zaman yapacaksın? korunuyorum diyorum ama olmuyor diyemiyorum.
mrb kızlar üniversiteye başladım perişanım.okuldaki hiçbir şey uygun değil.tavuk döner de yok evden kepekten yaptığım bir şeyler götürüyorum.öğlen et türü bir şey yiyemiyorum.duraklamaya sebep olur mu?
duraklamaya sebep olur mu bilemiyorum ama şöyle bi önerim olsun benim :)
dukanyemektariflerimde çok güzel bi mikrodalga ekmeği tarifi var. ismine aldırış etmeyin normal fırında da pişebiliyor ki ben bugün yaptım tadı beklediğimden iyiydi. borcama falan da yapışmıyor hiç gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz hatta foto koyiim de bakın :)Eki Görüntüle 534351
işte bu ekmeği yaptıktan sonra arasına hamburger köftesi büyüklüğünde ister kırmızı etten ister tavuk etinden köfte yapıp arasına koyabilirsiniz. ben böyle üçgenimsi kestim ama hamburger büyüklüğünde bi kaseyle kalıp çıkarır gibi yapabilrsiniz pişirdikten sonra, hem hamburgerimsi olur böylece görenler de hamburger yiyosunuz zannederhangi evredesiniz bilmiyorum ama arasına domates marul falan da koyarsanız enfes olucaktır tadı ama yulaf kepeğinie göre ayarlayın dilimleri yaparsanız, kaş yaparken göz çıkarmayalım di mi
tabi arkadaşlardan duraklama olmaz diyen olursa hiç uğraşmayın ders bitip de eve gelince yersiniz bol bol protein derim ben
Fotoğrafçılık ve kameramanlııkkkkben onu seçiyorum Sen ne seçiyosun bilmem hihiih İnşallah istediğin yönde döner canım..
Ah canıımm.. Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah.. Ben de bebeklere ölürüm biterim yanii.. Henüz zamanı değil, ama zamanı gelir de olmazsa diye düşünüp bile üzülüyorum kimi zaman.. Kimbilir sen nasılsın.. İnşallah tez vakitte Allah yavrunuza kavuşturur sizi.. Sorun da yokmuş hem.. Böyle çok örnekler var.. Stres çok etkiliyor sen benden iyi biliyorsundur. Bi rahatlasanız şöyleee... Minik bi aşk kuşunuz olacak inşallaaahhhh!!!!
İyi akşamlar kızlar... Sevgili patronum beni uyuz etti.. Ben artık böyle uyuz uyuz geçiririm bi kaç zaman.. sizlere mutlu akşamlar, mutlu günler olsuunnn...
bende çoook zayıf olmak istiyorummm çoookkk :))))
anlatsam roman olur :) 14 aylık evliliğimin ilk 7,5 ayı ilişki problemleri yüzünden burnumdan geldi. sonra birde bebek kimse bilmiyorki ne acılar yaşadığımı herkes soruyorr eee ne zaman yapacaksın? korunuyorum diyorum ama olmuyor diyemiyorum.
Medesaaa aç böğrünü ben geliyommm İzmir'ee :))
...
hadi bakalım hayırlısı canım.hiç ümidi olmayan herkes burda inanılmaz kilolar verdi,burdan ayrılma,disiplinli ol.
bak aramızda ekim34 var kendisi de tiroid hastası ama şu an 36 beden giyer hale geldi tam çıtır oldu,sen de olursun inşallah
mrb kızlar üniversiteye başladım perişanım.okuldaki hiçbir şey uygun değil.tavuk döner de yok evden kepekten yaptığım bir şeyler götürüyorum.öğlen et türü bir şey yiyemiyorum.duraklamaya sebep olur mu?
okumadıysanız önce kitabı alıp okuyun siz, sonra aklınıza takılanları sorarsınız, o zaman hepimiz bayıla bayıla cevap veririz zaten
Kızlar,
Size 36 beden pantolonumu anlatmıştım hatırlarsanız hayatımda ilk defa 36 giymiştim. İkincisini de geçen haftasonu aldım. Açılışta giymek üzere bir takım almam gerekiyordu gittim gezdim baktım, bedenimi sordular korkarak 38 dedim :44:bayan baktı ve siz 36 bedensiniz dedi. 36 beden etek ceketi giydim ve tam oldu.İnanamadım bu benim 2. 36 beden olayım, şoklardayım.
Diyetten vazgeçeceklere, kaçamak yapmak üzere olanlara ya da iradesi zayıflayanlara duyurulur.
hashish bakıyorum geç geldin çabuk alıştın)))
kuzum, "kullanıcı kontrol paneli"ne git, sol sütunun en altında "eklentiler" var.. ordan bu resmi tıkla ve kaldır..
alıntılardakiler de dahil gidecektir
kuzum, "kullanıcı kontrol paneli"ne git, sol sütunun en altında "eklentiler" var.. ordan bu resmi tıkla ve kaldır..
alıntılardakiler de dahil gidecektir
bende de öyle bu aralar. tartıyla aramız bozuk. protein günü 69.1 sebze günü 69.3. dönüp dönüp aynı yerde duruyoruz.
ah ah o üzüntü nedir iyi bilirim tv de dogum sahnesi görünce bile aglamaktan ölüyorum.bugün haberlerde gördüm bi aile 7 aylık bebeklerini boğarak öldürmüş ben yine ağla ağla öldüm.rabbim böyle kötü insanlara bile evlat veriyor oysa pamuklar içinde büyütecek,başının tacı yapacak ,gözünden bile sakınacak bizlere nasip etmiyor.vardır rabbiminde bi bildiği buda bizim sınavımız herhalde.
biz 2 senedir uğraşıyoruz ikimizde de hiç bir sorun yok.yapılmadık test kalmadı,gayet sağlıklıyız ama olmuyor.
aşılama tüp bebek bunlar için kendimi hazır hissetmiyorum.bu süreç,etraftakilerin baskıları çok yıpratıcı.
bende kendime 3 ay daha süre verdim.bundan önce belki hamileyimdir deyip hiç bi hareket yapmayıp yiyip içip yattım.bu yüzden kilo aldım.ama bu 3 aylık süreçte dukanımı yapıp yürüyüşümü yapıp kendi haline bırakacağım.
hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden.ama içimdeki acı okadar büyük ki anlatmaya kelimeler yetmez.
siz anneler evlatlarınızın kıymetıni bilin.onlar alllahın size verdiği eşsiz hediyeler.
neyse başınızı ağrıttım.arkadaşım senin daha 3-4 ay olmuş 1 yıl olmadan kısır olunmuyor.daha üzülmen için çok çok çok erken.ama yinede içinin rahat olması için 3.gün ve 21.gün testlerini yaptır.tabi eşinde yaptırsın.
hayırlısı olsun.