Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

saol medesacım palamut bakayım bende bare tavuktan sıkıldım ton balığı alıyorum arada değişiklik olsun diye kırmızı eti pek sevmediğim için :)))) balıkla haşır neşir olayım lakin temizlemekten hazetmem temizletip alırsam süper olcak :)))))

temizlerler kuzum.ben 4-5 tane alıp temizletip,birerli ikişerli buzluğa atıyorum çok iyi oluyor

Farketmezmiyiz. Minik filcik çökmüş resmennn :)

sorma valla kuzum fil gibi başladım şimdi çöktüm resmen ama şu bayramı da atlatayım yeniden fıstık gibi olucam
en kötü kasımda siz toparlarsınız beni

23.000 kez tebrikler şekerimmmm

yok öleeeee sonra toparlancam falan gelir kontrol ederim bakkkkkk ona göreeeeee hemen ilk işin oturduğun yerde doğrulmak olsun sonra şöle bir silkin topla kendini
öyle saldım kendimi sora toplucam falan hiç yakışmıyor sana bak sölimmmmmmmmmm

çoooooooooooook teşekkürler çok aydınlatıcı oldu benim için

valla ben eskilerimi giymek istiyorum ama daha 2 ay var belkide daha çoookkk

folik asit alıyorum son kullanması geçiyor yine alıyorum yine geçiyor bu döngü böyle devam ediyor unutuyorum içmeyi malesef

Sen zaten fıstık gibisinn bebemmmm
Ama hiç olmadı kasımda toplarız ALLAHIn izniyle...

valla ben eskilerimi giymek istiyorum ama daha 2 ay var belkide daha çoookkk

folik asit alıyorum son kullanması geçiyor yine alıyorum yine geçiyor bu döngü böyle devam ediyor unutuyorum içmeyi malesef

ben kısa sürede 80e çıktım uzun süredir 70lerdeydim 74.4 e düşünce 70dekş kıyafetler oluyor işte orta derece sende giyersin eski kıyafetleri merak etme benimde 29 beden bir kotum var ona girmeyi bekliyorumgerçi likralı ama :)))))

kızlar sınavsız 2. ünversite ile FOTOĞRAFÇILIK VE KAMERAMANLIK veya LABORANT VE VETERİNER SAĞLIK* okusam diyorum:26:

belki iş hayatım yön değiştirir...

Tebriklerin alasıııııı Ve deee

23.000 kez tebrikler şekerimmmm

Sen zaten fıstık gibisinn bebemmmm
Ama hiç olmadı kasımda toplarız ALLAHIn izniyle...

sağolun canlarımmmmm,yaa iyiki varsınız hemi de istisnasız her biriniz
h.sonu annecim de uğraştı benle,biraz daha iyiyim.en azından yavaş yavaş bişeyler yemeğe başladım.
inşallah çok daha iyi ve güçlü olacağım en kısa zamanda

medoshummmmmm tabiiiki yetisiiiiiiiciiiiiim balik stogu yaptimmmmmmm evde

hadi bakalım kuuzm acele et.bu arada kaçında istanbuldayız,ona göre program yapıcam.
daha önce sen bana söylemiştin 10-16 yada 16-24 mü demiştin.
ben o zaman 10 kasım anneanneciğimin doğumgünü olduğundan diğer periodu seçmiştim.şu an artık nasıl dersen ona göre ayarlayacağım tatlım

tecrübeli arkadaşlarım kafama takılan bir iki soru var bide onlara cevap verirseniz çok sevinirim

1: atak döneminde soğan yada maydonoz suyu içilebilirmi sebze olduğu için kafama takıldı

2:atak dönemide hani bimde falan satılan tavuk burger tavuk yada et döner gibi hazır gıdalar var onlar tüketilebilirmi çünkü az yağlılarınada rastlamak mümkün seçeneklerimi çoğaltmak istiyorumda

canım hoşgeldin.sebze suyunu içebilirsin sıkıntı yok hatta ödem attırır.
o burgerlerin içinde nişasta falan var bildiğim kadarıyla,ben hiç tüketmedim.
dönerlerde de yağ oranı %10'u geçmeyenlerden tüketebilirsin,afiyet olsun

ah ah o üzüntü nedir iyi bilirim tv de dogum sahnesi görünce bile aglamaktan ölüyorum.bugün haberlerde gördüm bi aile 7 aylık bebeklerini boğarak öldürmüş ben yine ağla ağla öldüm.rabbim böyle kötü insanlara bile evlat veriyor oysa pamuklar içinde büyütecek,başının tacı yapacak ,gözünden bile sakınacak bizlere nasip etmiyor.vardır rabbiminde bi bildiği buda bizim sınavımız herhalde.
biz 2 senedir uğraşıyoruz ikimizde de hiç bir sorun yok.yapılmadık test kalmadı,gayet sağlıklıyız ama olmuyor.
aşılama tüp bebek bunlar için kendimi hazır hissetmiyorum.bu süreç,etraftakilerin baskıları çok yıpratıcı.
bende kendime 3 ay daha süre verdim.bundan önce belki hamileyimdir deyip hiç bi hareket yapmayıp yiyip içip yattım.bu yüzden kilo aldım.ama bu 3 aylık süreçte dukanımı yapıp yürüyüşümü yapıp kendi haline bırakacağım.
hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden.ama içimdeki acı okadar büyük ki anlatmaya kelimeler yetmez.
siz anneler evlatlarınızın kıymetıni bilin.onlar alllahın size verdiği eşsiz hediyeler.

neyse başınızı ağrıttım.arkadaşım senin daha 3-4 ay olmuş 1 yıl olmadan kısır olunmuyor.daha üzülmen için çok çok çok erken.ama yinede içinin rahat olması için 3.gün ve 21.gün testlerini yaptır.tabi eşinde yaptırsın.
hayırlısı olsun.

kızlar sınavsız 2. ünversite ile FOTOĞRAFÇILIK VE KAMERAMANLIK veya LABORANT VE VETERİNER SAĞLIK* okusam diyorum:26:

belki iş hayatım yön değiştirir...
fotoğrafçılık bende okumak isterdim kurs murs ile ilgili araştırıyorum hatta :)))))

maydonoz ve soğan suyu hakkında fikrim yok ama bu hazır gıdalar pek uygun değil burgerler yağlı oluyor ben salam bulamadım uygun sonra sosis bulamadım jambon alıyorum uygun buldukça kitabı okursan orda açıklıyor herşeyi zaten ne yiyip yiyemiyeceğini :) çok yağlı şeyler alınmıyor malesef

hoşbuldukkkkkkkk...yeni bir dukancı katıldı aranıza umarım istikrarlı olurum cevabın için sağol canım bugün ikinci günüm iyi gidiyor bakalım leslie le 3 mil yürüyorum bide bu seferde kilo veremezsem dahada veremem herhalde çünkü tiroid hastasıyım çok uzun zamandır takıldım kaldım bu kiloda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…