çok teşekkür ederim canım,darısı başınıza
hadi bakalım inşallah öyle olmuştur da bir an önce sizde gelirsiniz,acele et de istanbula geldiğimde hep beraber ödül mamaları yiyelim
canım şu sıralar uskumru,palamut mevsimi.
palamutun tanesi 5-6 tl,eti de çok sıkı lezzetli.bana yarısı yetiyor bile
eee ama tickerımı yeniledim,hiç farketmiyor musunuz
saol medesacım palamut bakayım bende bare tavuktan sıkıldım ton balığı alıyorum arada değişiklik olsun diye kırmızı eti pek sevmediğim için :)))) balıkla haşır neşir olayım lakin temizlemekten hazetmem temizletip alırsam süper olcak :)))))
Farketmezmiyiz. Minik filcik çökmüş resmennn :)
eee ama tickerımı yeniledim,hiç farketmiyor musunuz
temizlerler kuzum.ben 4-5 tane alıp temizletip,birerli ikişerli buzluğa atıyorum çok iyi oluyor
sorma valla kuzum fil gibi başladım şimdi çöktüm resmen ama şu bayramı da atlatayım yeniden fıstık gibi olucam
en kötü kasımda siz toparlarsınız beni
temizlerler kuzum.ben 4-5 tane alıp temizletip,birerli ikişerli buzluğa atıyorum çok iyi oluyor
sorma valla kuzum fil gibi başladım şimdi çöktüm resmen ama şu bayramı da atlatayım yeniden fıstık gibi olucam
Hepinize merhaba! Ne güzel sizler neşeli olunca değişiveriyor hemen buraların havası. :)
Evet atak döneminde de kullanabilirsin. İçeceklerde tablet, tatlılarda falan toz olanı kullanılıyor. Isı gerektiren tariflerde tablet tatlandırıcı kullanırsan tadı acılaşıyormuş. Marketlerde, eczanelerde bulabilirsin. Yanılmıyorsam en çok kullanılanı takita marka?
Ben söylemesi ayıp gittiğim kahvecilerde masada duranları cebe atıveriyorum. Yaşasın tasarruf!Tabletleri toz haline dövüp öyle katıyorum çikolata sosuma falan. Henüz onlarla kek pişirmeyi denemedim acı olur diye korkumdan. Pişirme aşamasını geçtikten sonra pudra şeker gibi üstüne serpmeyi düşünüyorum. :)
herşeyde bi hayır vardır olcağı zaman olur sen içini ferah tut benim tanıdığım 2 kişide biri ilk çocuklarında doktora gitmeye başlıcaklardı kız hamile kaldı oysa 2-3 sene olmamıştı biride 40 yaşından sonra 2. çocuk için çabaladı tüp bebek bilmem e denemediği kalmadı ama tutmadı sonra kendiliğinden oldu sıkma canını beden konusuna gelincede yaşda ilerliyor 36 değilde 38 olsakta yeter ben 0 beden olmak yarın sağlıklı fit 38 beden olmayı yeğliyorum valla verdiğim bu 4,5 kg ile bile sanki mankenmişim gibi hissediğiyorum 70e düşeyimde sonrası sabırın sabırı olucak bakalım bu yola baş koyduk biz kazancaz zor olacak evet ama başarcaz :)))))))
canım eksilerine çok sevindim bebek içinde ağlama nolur doktorlar genelde 1 sene bekle diyorlar bende kilo verince bebek istiyorum inşallah.bir de folik asit kullanıyomusun hatırlatmat istedim bebeğin gelişimi için hamilelik öncesi 2-3 ay kullanımını tavsiye ediyorlar ben güçlendirmeye ki geçebilirsem :) o zaman kullanmayı düşünüyorum
valla ben eskilerimi giymek istiyorum ama daha 2 ay var belkide daha çoookkk
folik asit alıyorum son kullanması geçiyor yine alıyorum yine geçiyor bu döngü böyle devam ediyor unutuyorum içmeyi malesef
büyük marketlerin hepsinde çeşit çeşit tatlandırıcılar var. eczanelerde de var. nette de var...
büyük marketlerin hepsinde çeşit çeşit tatlandırıcılar var. eczanelerde de var. nette de var...
Tebriklerin alasııııııVe deee
23.000 kez tebrikler şekerimmmm
yok öleeeee sonra toparlancam falan gelir kontrol ederim bakkkkkk ona göreeeeee hemen ilk işin oturduğun yerde doğrulmak olsun sonra şöle bir silkin topla kendini
öyle saldım kendimi sora toplucam falan hiç yakışmıyor sana bak sölimmmmmmmmmm
Sen zaten fıstık gibisinn bebemmmm
Ama hiç olmadı kasımda toplarız ALLAHIn izniyle...
medoshummmmmm tabiiiki yetisiiiiiiiciiiiiimbalik stogu yaptimmmmmmm evde
tecrübeli arkadaşlarım kafama takılan bir iki soru var bide onlara cevap verirseniz çok sevinirim
1: atak döneminde soğan yada maydonoz suyu içilebilirmi sebze olduğu için kafama takıldı
2:atak dönemide hani bimde falan satılan tavuk burger tavuk yada et döner gibi hazır gıdalar var onlar tüketilebilirmi çünkü az yağlılarınada rastlamak mümkün seçeneklerimi çoğaltmak istiyorumda
günaydınnnnnnnn fıstıklarrrrr
dün eksiyi görünce biraz moralim yerine geldi. bebişim yine olmadı diye kaç gün gece ağladım durdum. eşimin testlerini yaptırıcaz sonunda kabul etti sonra sıra bana gelecek ama 3-4 aydır denediğim için doktorum erken daha dedi en az 1 sene doldurmalısın dedi ama işte gel de bunu bana anlat.
kaç haftadır da 65-64.8 gezdiğim için biraz ona da canım sıkkındı ama şükürrr dün birazcık azalma oldu bende. veee çok sevdiğim ve belimi artık sıkmaya başlayan diyete başlamadan 2 gün önce giydiğimde midem ağzıma gelen pantalonumu hafta sonu rahatça giydim. yanlışım varsa biri beni düzeltsin ama ben 4 kilo vermeme rağmen görüntüm sanki 6-7 kilo gibi oldu :)))) sanırım kilodan fazla yağ gidiyor ayyyy sevindimmmm
fotoğrafçılık bende okumak isterdim kurs murs ile ilgili araştırıyorum hatta :)))))kızlar sınavsız 2. ünversite ile FOTOĞRAFÇILIK VE KAMERAMANLIK veya LABORANT VE VETERİNER SAĞLIK* okusam diyorum:26:
belki iş hayatım yön değiştirir...
tecrübeli arkadaşlarım kafama takılan bir iki soru var bide onlara cevap verirseniz çok sevinirim
1: atak döneminde soğan yada maydonoz suyu içilebilirmi sebze olduğu için kafama takıldı
2:atak dönemide hani bimde falan satılan tavuk burger tavuk yada et döner gibi hazır gıdalar var onlar tüketilebilirmi çünkü az yağlılarınada rastlamak mümkün seçeneklerimi çoğaltmak istiyorumda
canım hoşgeldin.sebze suyunu içebilirsin sıkıntı yok hatta ödem attırır.
o burgerlerin içinde nişasta falan var bildiğim kadarıyla,ben hiç tüketmedim.
dönerlerde de yağ oranı %10'u geçmeyenlerden tüketebilirsin,afiyet olsun