Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

36 beden giyenlere maşallah diyorum kıskandım darısı başıma 55 olursa giyermiyim acaba ki şuan 59 um off gitmiyor bu kilolar

bitanemmm aramışsındır mutlaka ama üstüste çok telefon geldi,zaman zaman konuşabilecek durumda değildim ya benim yerime arkadaşlar baktı telefonlara yada hiç bakmamışız demekki.nolur kusura bakma.dün akşam arayacaktım seni ama ilaç aldığım için saat 8lerde sızmışım tv karşısında
çok sağol aradığın için,hepiniz sağolun.evet yaa işyerim de böyle bir uyuzluk yaptı.normalde yapmazlar da bu aralar 2 tane bildiğiniz mal var üzerime oynuyorlar.ukalalık olarak nitelendirmeyin ama bazen resmen başarınız çekilemez hale geliyor bazıları için demekki.
ne kadar üzücü.hiç böyle pis duygular besleyen biri olmadığım için bu insanları anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum.
kimseye beddua edemem sadece Allahlarından bulsunlar diyorum başka da bişey demiyorum.
geçtim canım güçlendirmeye de tam olarak nolduğunu bile anlayamadım.
güle oynaya kutlamalarla geçecektim sözde ama 68.2 gördüğümde bile sevinemedim.
ne geçiş tarihimi,ne geçiş kilomu tam olarak bilmiyorum.
yine de garanti olsun diye 9 ekimde 69.9 ile geçtim farzedeceğim.230 gün var önümde,hadi bakalım hayırlısı.
bu arada sevdim ben güçlendirmeyi ama dely'e katılıyorum tehlikeli kısımları da var fazlasıyla.
yani mesela kepek hakkım 2.5 ya bazen 3 olabiliyor.yada ekmek 2 dilimken 2.5 olabiliyor.nişastalı bişey,meyve ve ödül yemedim henüz.
meyve mümkünse yemek istemiyorum,eziyet benim için.ödüle de keyfim olursa bakarım.

oyyy fıstığım benim yaaa,biz de burda 40 bedenlerdeyiz diye sevinelim
acaba hayatımda hiç 36 beden giymiş miyimdir

canım palamutla da süpper olur,kesinlikle dene.
ben palamutu şu şekilde de yapıyorum:borcamın altına soğanı diz,üstüne palamutlar,üstüne domates biber dilimle alüminyum folyoyla kapa,at fırına 10 dk sonra misler gibi ye.
bu hafta biraz sıkı tut,baktın veremiyorsun o zaman yumruğu dene.
ben yumrukta sadece yumurta beyazı,süt,yoğurt ve balık yedim bilgine.hatta öğlen akşam balık yedim,nadiren de tavuk

10 kilo verdim kızlar guclendirmeye 2 kaldı

rica etsem alıntıları silermisiniz fotoyu kaldırcam

canım tebrik ederim,göbeğin falan gitmiş fıstık gibi olmuşsun

herkes sen nasıl böyle inceldin diyor ama ben kendimde fark göremiyorum birde siz bakın bakem
alıntı yapmazsanız sevinirim silcem cunkum

arkadaşım darısı başıma bende 38 beden istiyorum yeter bana 10 kilo versem süper olucam sadece 10 kilo ve 24 kasıma kadar vaktim var

sağl canım. bizlerde iyiyiz. oğlum gecen hafta bugun düştü dudakları patladı ama çok şükür toparladı. normale dönuyor yavas yavas. onun dısında sıkıntımız yok çok şükür.

anoooom kıyamam ya hemencecik iyileşir inşallah gitsin çatlaklar patlaklar höööööyytt

güçlendirmeye geçmeme 2 kilo kaldı size öncesi sonrası yapimmi foto ekliyimmi

süpsüper olmuş kocaman tebrikler darısı başımaaaa darısı başımaaa deri pantolonla bile fit görünüyosan tamamdır zaten bence

Bende başta çok zorlandım işkence bu dedim ama gerçekten faydasını gördüm ve sarkmadan zayıflamada çok etkili garanti vermiştim değilmii. Devam et canımm sabrın sonu dukannn

evet evet evet sabrın sonu dukan

eee ama tickerımı yeniledim,hiç farketmiyor musunuz

23 kilo mu loooooossssstttt fihuuuuuuuwww bu kadar kilo kaybını tebriğe nasıl smile bulunur bilemedim vallahiiiii:112:
bütün tebrik smileleri çarpı binbeşyüz üzeri binbeşyüz

Süper 4lüm: Fırın torbası, fırın kağıdı, güveç kabı ve silikon kalıplar :))) Fırın torbasında muhteşem oluyor balıklar, hem de ortalık fazla pislenmemiş-kokmamış oluyor.

Muhteşemsin! Ben de 70 gibi başladım işte, ah cidden 55 olunca 36 beden oluyor mu insan o pantolonlara girebiliyor mu O günleri bir görebilsem...

ben balik yedigim günler ertesi gün mutlaka -400 görüyorum

canım eksilerine çok sevindim bebek içinde ağlama nolur doktorlar genelde 1 sene bekle diyorlar bende kilo verince bebek istiyorum inşallah.bir de folik asit kullanıyomusun hatırlatmat istedim bebeğin gelişimi için hamilelik öncesi 2-3 ay kullanımını tavsiye ediyorlar ben güçlendirmeye ki geçebilirsem :) o zaman kullanmayı düşünüyorum

youknow süpersin gerçekten bariz bir incelme var yahu 10 kilo vermişsin az değil ben 4,5 kgda farkediyorum 10 kgda nasıl farkedilmez hemen sabah kalktım giyemediğim 2-3 şeyi denedim moralim yerime geldi o gazla misafir hazırlığına başladım yaptıklarımı yazmayım ama evin içi mis kokuyor yahuuuuu ben yeşil çay ve su ile idare ediyorum pofffffffffffffffff

bu ara hangi balık yenir bende alayım bare balığın gücünü görecekmiyim ben de ? şöle kokutmadan yapılcak bişi var mı:)

canim her balik cesitinde firin poseti kullan hic kokmuyor ben almanyadayim taze balik degilde dondurucudan aliyorum ve sadece som baligi tüketebiliyorum burada

Tickerimi degistirdimmmm bende 65,7 diyordu dukanikowski ama ben 65 yaptim onu küsürlü kilomu olurmuskiii

canim her balik cesitinde firin poseti kullan hic kokmuyor ben almanyadayim taze balik degilde dondurucudan aliyorum ve sadece som baligi tüketebiliyorum burada

anladım canım teşekkür ederim bende balık olayına dalayım bakayım araştırayım biraz işi sıkmak lazım artık :)

çok teşekkür ederim canım,darısı başınıza

ben farkettimmmmm cok güzel oldu cok yakisti ayagini sürterek gectigini farzediyorum güclendirmeye hepimiz pesine gelicez bakalim

hadi bakalım inşallah öyle olmuştur da bir an önce sizde gelirsiniz,acele et de istanbula geldiğimde hep beraber ödül mamaları yiyelim

bu ara hangi balık yenir bende alayım bare balığın gücünü görecekmiyim ben de ? şöle kokutmadan yapılcak bişi var mı:)

canım şu sıralar uskumru,palamut mevsimi.
palamutun tanesi 5-6 tl,eti de çok sıkı lezzetli.bana yarısı yetiyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…