Dely cim ya, seni böyle görmeye alışık değilim ben. Patron sanırım eşiyle kavga etmiş sana sarıyor bu günlerde, takma hiç, boşver. Bu zamana kadar o mu yapıyordu senin işlerini, ay sonuna daha çoook var. Boşver, kaçamak yapanları atacaktım ama ben şimdi patronun peşine bir köpekbalığı takıyorum o ondan kaçarken sen yaparsın işlerini :)
Canım benim, geldim ben de gitme biyerlere, bozma dukanını, şişkoluk kaldı mı kuzum çıtır gelin olacaksın tabi :)
Canımm, aradım seni cuma görmdin sanırım. O nedemekmiş öyle ya, bilmiyordum o 3 gün için senden izin yazmanı mı istediler. Pes gerçekten, insanlıktan çıkmış bunlar.
Pazarlama işi moralsiz motivasyonsuz olur mu hiç, robotmuyuz biz. Tabii sen normal insan standartlarının üzerinde koşturduğun için öyle alıştılar demek ki. Hiç takma canım, daha iyisini bulamayacaklarına göre, ne halleri varsa görsünler. İstiyorsan raporunu da al otur dinlen.
Bu arada güçlendirmeye de geçmişsin, hayırlı olsun.
Valla istedikleri kadar çıldırsınlar, sefan olsun, yap güçlendirmeni, aheste aheste çalış. Anlasınlar biraz. Seni çok seviyorum canım, kendine iyi bak, bize neşeli arımaya lazım
bitanemmm aramışsındır mutlaka ama üstüste çok telefon geldi,zaman zaman konuşabilecek durumda değildim ya benim yerime arkadaşlar baktı telefonlara yada hiç bakmamışız demekki.nolur kusura bakma.dün akşam arayacaktım seni ama ilaç aldığım için saat 8lerde sızmışım tv karşısında
çok sağol aradığın için,hepiniz sağolun.evet yaa işyerim de böyle bir uyuzluk yaptı.normalde yapmazlar da bu aralar 2 tane bildiğiniz mal var üzerime oynuyorlar.ukalalık olarak nitelendirmeyin ama bazen resmen başarınız çekilemez hale geliyor bazıları için demekki.
ne kadar üzücü.hiç böyle pis duygular besleyen biri olmadığım için bu insanları anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum.
kimseye beddua edemem sadece Allahlarından bulsunlar diyorum başka da bişey demiyorum.
geçtim canım güçlendirmeye de tam olarak nolduğunu bile anlayamadım.
güle oynaya kutlamalarla geçecektim sözde ama 68.2 gördüğümde bile sevinemedim.
ne geçiş tarihimi,ne geçiş kilomu tam olarak bilmiyorum.
yine de garanti olsun diye 9 ekimde 69.9 ile geçtim farzedeceğim.230 gün var önümde,hadi bakalım hayırlısı.
bu arada sevdim ben güçlendirmeyi ama dely'e katılıyorum tehlikeli kısımları da var fazlasıyla.
yani mesela kepek hakkım 2.5 ya bazen 3 olabiliyor.yada ekmek 2 dilimken 2.5 olabiliyor.nişastalı bişey,meyve ve ödül yemedim henüz.
meyve mümkünse yemek istemiyorum,eziyet benim için.ödüle de keyfim olursa bakarım.
Kızlar,
Size 36 beden pantolonumu anlatmıştım hatırlarsanız hayatımda ilk defa 36 giymiştim. İkincisini de geçen haftasonu aldım. Açılışta giymek üzere bir takım almam gerekiyordu gittim gezdim baktım, bedenimi sordular korkarak 38 dedim :44:bayan baktı ve siz 36 bedensiniz dedi. 36 beden etek ceketi giydim ve tam oldu.
İnanamadım bu benim 2. 36 beden olayım, şoklardayım.
Diyetten vazgeçeceklere, kaçamak yapmak üzere olanlara ya da iradesi zayıflayanlara duyurulur.
oyyy fıstığım benim yaaa,biz de burda 40 bedenlerdeyiz diye sevinelim
acaba hayatımda hiç 36 beden giymiş miyimdir
medesam zati benimde oldu okadar 1,5 ayıda geçti hatta gerçi bunda benimde hatalarım oldu ufak kuruyemiş vs. gibi atıştırmalar nedeniyle oldu sanırım bir süre daha normal kasma yapıp sonr aolmadı yapıcam yumrukk
teşekkür kuzum
ekim canım evet daha dün gibiydi çok yol kateddim sayenizde hepinize gönülden sevgiler
tiroid ile kilo vereceğime hiç inanmıyordum ama oldu işte şimdi bu kadar vermişken ömrümde nerdeyse ilk kez başarmışken kesip atmatan korkuyorum ama 69 bir türlü gelmiyo bi gelse ardı gelecek biliyorum dayanıyorum zorla
güçlendirme iyi bir rejşm yani baya süre yapabilirm bi geçebilsem sporu artıdım belki bi sonuç görürüm senin kilolar nası artış olmuyordur umarım ben bi lokma tatlı yiyim ertesi gün kilo ffark edecek kadar şişiyorum ee güçlendirmede çok alırım o zaman diyorum senin nası kaçamak günlerini yapıyormusun yoksa hala katımısın nişastalarını tüketiyormusun
bu süper bi fikir hemn fırın poşeti alıcam palamut uygunmu canım bunun için balık alıp bu hafta bol balık yapim bende
canım palamutla da süpper olur,kesinlikle dene.
ben palamutu şu şekilde de yapıyorum:borcamın altına soğanı diz,üstüne palamutlar,üstüne domates biber dilimle alüminyum folyoyla kapa,at fırına 10 dk sonra misler gibi ye.
bu hafta biraz sıkı tut,baktın veremiyorsun o zaman yumruğu dene.
ben yumrukta sadece yumurta beyazı,süt,yoğurt ve balık yedim bilgine.hatta öğlen akşam balık yedim,nadiren de tavuk
10 kilo verdim kızlar guclendirmeye 2 kaldı
rica etsem alıntıları silermisiniz fotoyu kaldırcam
canım tebrik ederim,göbeğin falan gitmiş fıstık gibi olmuşsun