Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım benim, geldim ben de gitme biyerlere, bozma dukanını, şişkoluk kaldı mı kuzum çıtır gelin olacaksın tabi :)

gitmiiiiim nolur bozdurmayin dukanimi huleyyyyn diye geziniyorum zaten, sorma daha 5 kilo var asagi yukari herkes simdiden yeter diyo sok icerisindeyim kiskaniyorlar

ayyy ekimmm çok komikmiş kaçamak yapanı kovalayan balık,kaçamak yapanın poposunu ısırsın

Isırsın valla kuzum :))

Nasılsın canım benim, ilk başladığın günleri hatırlıyorum ben tiroidliyim hiç kilo veremem derken ne günlere geldin bak :)) Medesam anlatır sana beyaz gün kırmızı gün, görene kadar anlatmış da zaten :))

Valla kaçamak yapana ne olacağını görmüş olman lazım, yeni yöntem bu, totosunu ısırtıyoruz balıkçığa

canım zaten artık üzülmüyorum vardır Yaradan'ın bir bildiği. eğer o eksiyi de görmeseydim bu hafta herhalde moral bozukluğundan ne yapardım düşünmek bile istemiyorum
ama hala aklım 36 beden olan pantolonumun içine girmekte ahhhh o günlerde gelse artık

Ekim nasılsın canım..

İyiyim bitanem, şimdi ben sana yazacaktım Eksileri görmüşsün valla tebrik ederim seni darısı daha daha eksilere inşallah. Kuzucun da iyi mi

gitmiiiiim nolur bozdurmayin dukanimi huleyyyyn diye geziniyorum zaten, sorma daha 5 kilo var asagi yukari herkes simdiden yeter diyo sok icerisindeyim kiskaniyorlar

Bence de bence de, sen yılma, aynen devam.

Bugün ÖGlene ne yesem ne yesemmmmmm?

Önümüzdeki Haftayi BALIK HAftasi ilan ediyorum sabah aksam balik

firin torbasina koyup bir sogani 4 e bölüp baharatlayip atiyorum firina sicak sicak seviyorum bikmiyorumda süperde kil verdiriyor

ayyyy valla süper ben razıyım bugn olmucak kaçamak inşallah ev sahibi benim nasılsa bayramda da tokum yeni yedim az önce kahve içtim gibisinden yalanlar ile atlatıcam artık :)))

herşeyde bi hayır vardır olcağı zaman olur sen içini ferah tut benim tanıdığım 2 kişide biri ilk çocuklarında doktora gitmeye başlıcaklardı kız hamile kaldı oysa 2-3 sene olmamıştı biride 40 yaşından sonra 2. çocuk için çabaladı tüp bebek bilmem e denemediği kalmadı ama tutmadı sonra kendiliğinden oldu sıkma canını beden konusuna gelincede yaşda ilerliyor 36 değilde 38 olsakta yeter ben 0 beden olmak yarın sağlıklı fit 38 beden olmayı yeğliyorum valla verdiğim bu 4,5 kg ile bile sanki mankenmişim gibi hissediğiyorum 70e düşeyimde sonrası sabırın sabırı olucak bakalım bu yola baş koyduk biz kazancaz zor olacak evet ama başarcaz :)))))))

Kızlar,

Size 36 beden pantolonumu anlatmıştım hatırlarsanız hayatımda ilk defa 36 giymiştim. İkincisini de geçen haftasonu aldım. Açılışta giymek üzere bir takım almam gerekiyordu gittim gezdim baktım, bedenimi sordular korkarak 38 dedim :44:bayan baktı ve siz 36 bedensiniz dedi. 36 beden etek ceketi giydim ve tam oldu. İnanamadım bu benim 2. 36 beden olayım, şoklardayım.

Diyetten vazgeçeceklere, kaçamak yapmak üzere olanlara ya da iradesi zayıflayanlara duyurulur.

bende 3-4 yıl önce bir 36 beden pantolan almıştım 60 kg düşmüştüm hala durur kıyamadım o kadar para vermişim :)))) saklıyom giycem seneye :))))))) valla süpersin darısı başımıza :)

medesam zati benimde oldu okadar 1,5 ayıda geçti hatta gerçi bunda benimde hatalarım oldu ufak kuruyemiş vs. gibi atıştırmalar nedeniyle oldu sanırım bir süre daha normal kasma yapıp sonr aolmadı yapıcam yumrukk

teşekkür kuzum

ekim canım evet daha dün gibiydi çok yol kateddim sayenizde hepinize gönülden sevgiler

tiroid ile kilo vereceğime hiç inanmıyordum ama oldu işte şimdi bu kadar vermişken ömrümde nerdeyse ilk kez başarmışken kesip atmatan korkuyorum ama 69 bir türlü gelmiyo bi gelse ardı gelecek biliyorum dayanıyorum zorla

güçlendirme iyi bir rejşm yani baya süre yapabilirm bi geçebilsem sporu artıdım belki bi sonuç görürüm senin kilolar nası artış olmuyordur umarım ben bi lokma tatlı yiyim ertesi gün kilo ffark edecek kadar şişiyorum ee güçlendirmede çok alırım o zaman diyorum senin nası kaçamak günlerini yapıyormusun yoksa hala katımısın nişastalarını tüketiyormusun

bu süper bi fikir hemn fırın poşeti alıcam palamut uygunmu canım bunun için balık alıp bu hafta bol balık yapim bende

eveeet seyir dönemine girdiğim belli oldu sonunda, bir ileri beş geriye başladık. gördükçe sinirim bozuluyo benim çok pis bırakasım geliyo valla. callan konusunda konuştuğum sanırım pksnmzdi, bayram sonrası bırakmamak üzre başlicam. o ağrılı günden sonra bi gün ara verip ertesi gün yapabildiğim hareketleri yaptım tekrar, alıştı artık vücut sanırım. bayramda ankarada olucaam için sekteye uğricak o yüzden döner dönmez başliciiiim. teşekkür ederim bu arada ipek, bırakma yap dediğin için falan yani bayram gelse de geçse de başlasam hemencecik

merhaba kızlar. bu dukan diyeti nasııl bir diyet zararı var mıdır en fazla kaç kilo verilir bana yardımcı olur musunuz rica etsem her yerde adı geçiyo ama ögrenemedim

okumadıysanız önce kitabı alıp okuyun siz, sonra aklınıza takılanları sorarsınız, o zaman hepimiz bayıla bayıla cevap veririz zaten

sayıya alamadıklarım sıradalar )
Eki Görüntüle 533952

ayyyy bu nasıl iyi geldi anlatamam ya ne tatlısınız

güçlendirmeye geçmeme 2 kilo kaldı size öncesi sonrası yapimmi foto ekliyimmi

ekimiiiiiim cok sevindim tatlimmmmm bende 36 beden istiyorummmm....elbisede falan giyiniyorum ama pantol olmuyo anacim ölcülerim 85-65-108 de

bu süper bi fikir hemn fırın poşeti alıcam palamut uygunmu canım bunun için balık alıp bu hafta bol balık yapim bende

bilemiyorumki bitanem ben birtek som baligi yiyorum oda dondurulmus satin aliyorum almanya bu konuda zengin degil maalesef ama bir dene olur elbet

İyiyim bitanem, şimdi ben sana yazacaktım Eksileri görmüşsün valla tebrik ederim seni darısı daha daha eksilere inşallah. Kuzucun da iyi mi

sağl canım. bizlerde iyiyiz. oğlum gecen hafta bugun düştü dudakları patladı ama çok şükür toparladı. normale dönuyor yavas yavas. onun dısında sıkıntımız yok çok şükür.

herkes sen nasıl böyle inceldin diyor ama ben kendimde fark göremiyorum birde siz bakın bakem
alıntı yapmazsanız sevinirim silcem cunkum

Son düzenleme:
slmsss beybilerrr

üzülme yalnız deilsin bu konuda

merhaba kızlar. bu dukan diyeti nasııl bir diyet zararı var mıdır en fazla kaç kilo verilir bana yardımcı olur musunuz rica etsem her yerde adı geçiyo ama ögrenemedim

kitabı alıp okursan,öğrenirsin arkadaşım.

sayıya alamadıklarım sıradalar )
Eki Görüntüle 533952

allah davull ol emiii Nesliii,,ben şair kalemi olmuşum yaaaa,,ne güldümmmmmm,hohoohh

aa delycannn bi silkelen ve kendine gel lütfenn,,hiç sana yakışmıo bu durumlarr.bu arada patronuna söle kaşınmasınn

adın gibi 34 beden oldugun günlere darısı şekerimmm

tabisideeeeeeee...

İpektoşum, bir elinle uzanıp öbür linle tutuşuna bayıldım. Maşallah, böyle devam et canım.

O hareketleri ben biliyorum canım,

dukan diyeti tarifleri: RESİMLİ-AÇIKLAMALI DUKAN EGZERSİZLERİ

çOK SAĞOL CANIMMMMMM.....
Valla artık kasmak lazımm. Yılbaşına ince olmalıyım artıkkkk

Her türlü balığı poşete koyup 4 dk. mikrodalgaya atıyorummm. Miss oluyor. Daha kokusu çıkamadan piştiği için evde kokmuyorrr.

Bende başta çok zorlandım işkence bu dedim ama gerçekten faydasını gördüm ve sarkmadan zayıflamada çok etkili garanti vermiştim değilmii. Devam et canımm sabrın sonu dukannn

Tabikiiiiiii

Ya ne var ölçülerinde fıstık gibisin face de resimlerini gördümmm....
Her türlü balık fırına girer süresini ayarla yeter. Ben hamsiti mikroda 1,5 dk pişiriyorummm

herkes sen nasıl böyle inceldin diyor ama ben kendimde fark göremiyorum birde siz bakın bakem

Fark var canım. Miden kaybolmuşşş bacaklar dümdüzzzz. Fark olmazmııı. Devam ettt çok az kalmışş....

:=

:) Keşke işim burası olsaydı.. Ne eğlencelii..

Gözüm aç kaldı iyice, ondan heralde Doymak bilmiyoommm Dur bakalım Cuma'ya kadar dikkat edince bi değişiklik olacak mı :44:

Patron da uyuz ediyo.. Patron sistemine karşıyım zaten.. Birinin sana hesap sorması ne uyuz bi durumdur yaa..:95: İnşallah hepimiz şu patronların elinden kurtulur da kendi patronumuz oluruz.. Ya da zengin olup aylaklık yaparız..

Dukan beni dely gibi delyrenler diye kitap yapcak sanırım sonunda Bu gidişle..

İnşallah biter canım, saol. Denicem bakalım ben de işte
Ya "yetişecek mi" diyo.. "Bence yetişmicek" diyo.. Şimdi o öyle deyince "aaa, bence de yetişmez, bi 10 gün daha geç olsun o zaman" diyemiyosun. Psikolojik baskı :S Dese ki bi 10 gün daha veriyim istersen falan diye, tamam dicem.. Ama yok.. Nerdeee.. Patronn işte!! Patronn!

Seninkiler de manyamış zaten.. Hepsi dayaklık bunların.. en iyisinden en kötüsüneee

Vayyy!! Çok artizsiinnn Gayet de incelmişsin, maşallaahhh Kaç kilo verdiinn?

slmsss beybilerrr
...........
aa delycannn bi silkelen ve kendine gel lütfenn,,hiç sana yakışmıo bu durumlarr.bu arada patronuna söle kaşınmasınn
............
.......

Kaşınıyo eveeeettt :88:

Çok sıkılmışım diyetteeennn Şimdi güçlendirmeyle devam etmeye çalışıyorum... 2-3 kilo artım vardır heralde.. Onlar da gider umarım dikkat edersem.. Bakalım ne olcak.. :100:
:99: :99:

Maşallah sana canımmm Ben de istiyom otuzaltııııııı 36 36 36 :) Bana duyruluurrrr!!

10 kilo verdim kızlar guclendirmeye 2 kaldı

rica etsem alıntıları silermisiniz fotoyu kaldırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…