- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 40
Canım benim, geldim ben de gitme biyerlere, bozma dukanını, şişkoluk kaldı mı kuzum çıtır gelin olacaksın tabi :)
ayyy ekimmm çok komikmiş kaçamak yapanı kovalayan balık,kaçamak yapanın poposunu ısırsın
oooo herkezcikler gelmiş bakıyorum da
iyisiniz kızlar çk sevindim
Nesli kk yı açtım aa dedim hakket dukan dergisi çıkmış gördünmü süpersin kuzummm
kızlar ben artık bıktııımmmm nolur bana bi çıkış yolu bulun ben kop kop olcam işe yürüyerek geliyorum lıght süt yogurt peynire dayandım kolayı bıraktım geçen hafta 70,8 görmüştüm ama malum kaçamak sonrası 2 gündür 71,8 im dün bantda yürüyüşde yaptım ama 1,5 aydır 72,-71 gidip geliyorum
yumruk yapsam diyorum ne dersiniz ayrıca yapan varsa accık özet geçebilirmi kötaptan baktım beyaz gün olarak ama sonuç nası olur siz nası yaptınız özellikle kaç gün yapmam lazım
bi el atın canlarıımm
slm kızlar günaydınnnnnnnn anca okudum geldim geçmişi sonunda 74,6 dan sonra 75e çıktım aralarda dolaşıyordum kaç gündür neyseki bugün 74,4e inmişim aradaki kaçamaklardan sonra hiç beklemiyordum ya çok hareket var bu ara sanırım o yüzden gitti artık silkinip kendime gelmem lazım bugünde misafirim var akşama şimdi başlıcam hazırlıklara pofffff allah bana sabır versin ucundan kıyısından yer gibi yapcam sonra kalanları dağıtcamki yemeyim :) regl öncesi tatlı krizine girmeden bu olaydan sıyrılmam lazım vallaha :))))) herkese bol eksili günler inşallahhh perşembe tartıda bol bol eksi görelim moralimiz yerine gelsin :)
eksiyi görmen güzel canım aynen devam eder inşallah ama bebek konusunda kendini bu kadar yıpratma işi olurununa biırakmayı dene çok takınca gerçekten olmuyor psikolojide bu aşamada çok önemli sıkma canını herşey yoluna girer :)
Ekim nasılsın canım..
gitmiiiiim nolur bozdurmayin dukanimi huleyyyyn diye geziniyorum zaten, sorma daha 5 kilo var asagi yukari herkes simdiden yeter diyo sok icerisindeyimkiskaniyorlar
ayyyy valla süper ben razıyım bugn olmucak kaçamak inşallah ev sahibi benim nasılsa bayramda da tokum yeni yedim az önce kahve içtim gibisinden yalanlar ile atlatıcam artık :)))Isırsın valla kuzum :))
Nasılsın canım benim, ilk başladığın günleri hatırlıyorum ben tiroidliyim hiç kilo veremem derken ne günlere geldin bak :)) Medesam anlatır sana beyaz gün kırmızı gün, görene kadar anlatmış da zaten :))
Valla kaçamak yapana ne olacağını görmüş olman lazım, yeni yöntem bu, totosunu ısırtıyoruz balıkçığa
herşeyde bi hayır vardır olcağı zaman olur sen içini ferah tut benim tanıdığım 2 kişide biri ilk çocuklarında doktora gitmeye başlıcaklardı kız hamile kaldı oysa 2-3 sene olmamıştı biride 40 yaşından sonra 2. çocuk için çabaladı tüp bebek bilmem e denemediği kalmadı ama tutmadı sonra kendiliğinden oldu sıkma canını beden konusuna gelincede yaşda ilerliyor 36 değilde 38 olsakta yeter ben 0 beden olmak yarın sağlıklı fit 38 beden olmayı yeğliyorum valla verdiğim bu 4,5 kg ile bile sanki mankenmişim gibi hissediğiyorum 70e düşeyimde sonrası sabırın sabırı olucak bakalım bu yola baş koyduk biz kazancaz zor olacak evet ama başarcaz :)))))))canım zaten artık üzülmüyorum vardır Yaradan'ın bir bildiği. eğer o eksiyi de görmeseydim bu hafta herhalde moral bozukluğundan ne yapardım düşünmek bile istemiyorum
ama hala aklım 36 beden olan pantolonumun içine girmekte ahhhh o günlerde gelse artık
Kızlar,
Size 36 beden pantolonumu anlatmıştım hatırlarsanız hayatımda ilk defa 36 giymiştim. İkincisini de geçen haftasonu aldım. Açılışta giymek üzere bir takım almam gerekiyordu gittim gezdim baktım, bedenimi sordular korkarak 38 dedim :44:bayan baktı ve siz 36 bedensiniz dedi. 36 beden etek ceketi giydim ve tam oldu.İnanamadım bu benim 2. 36 beden olayım, şoklardayım.
Diyetten vazgeçeceklere, kaçamak yapmak üzere olanlara ya da iradesi zayıflayanlara duyurulur.
canım ben son koz olarak saklamıştım ve güçlendirmeye geçmeden önce yaptım yumruk.aynı zamanda beyaz gün olarak yaptım.
yani 5 gün sadece beyaz ürünlerden atak yapmış oldum.2 kilo kadar verdim sonra 1 kilosu geri geldi.ama kıramadığım bir nokta vardı,onu kırmama yardımcı oldu.1 kilo 1 kilodur yani.sonra da geçtim zaten güçlendirmeye.ama anladığım kadarıyla daha yeni duraklamışsın,eğer öyleyse gerek yok.ben yaklaşık 1.5 ay duraklamadan sonra yaptım.
Isırsın valla kuzum :))
Nasılsın canım benim, ilk başladığın günleri hatırlıyorum ben tiroidliyim hiç kilo veremem derken ne günlere geldin bak :)) Medesam anlatır sana beyaz gün kırmızı gün, görene kadar anlatmış da zaten :))
Valla kaçamak yapana ne olacağını görmüş olman lazım, yeni yöntem bu, totosunu ısırtıyoruz balıkçığa
Bugün ÖGlene ne yesem ne yesemmmmmm?
Önümüzdeki Haftayi BALIK HAftasi ilan ediyorum sabah aksam balik
firin torbasina koyup bir sogani 4 e bölüp baharatlayip atiyorum firina sicak sicak seviyorum bikmiyorumda süperde kil verdiriyor
merhaba kızlar. bu dukan diyeti nasııl bir diyet zararı var mıdır en fazla kaç kilo verilir bana yardımcı olur musunuz rica etsem her yerde adı geçiyo ama ögrenemedim
Kızlar,
Size 36 beden pantolonumu anlatmıştım hatırlarsanız hayatımda ilk defa 36 giymiştim. İkincisini de geçen haftasonu aldım. Açılışta giymek üzere bir takım almam gerekiyordu gittim gezdim baktım, bedenimi sordular korkarak 38 dedim :44:bayan baktı ve siz 36 bedensiniz dedi. 36 beden etek ceketi giydim ve tam oldu.İnanamadım bu benim 2. 36 beden olayım, şoklardayım.
Diyetten vazgeçeceklere, kaçamak yapmak üzere olanlara ya da iradesi zayıflayanlara duyurulur.
bu süper bi fikir hemn fırın poşeti alıcam palamut uygunmu canım bunun için balık alıp bu hafta bol balık yapim bende
İyiyim bitanem, şimdi ben sana yazacaktımEksileri görmüşsün valla tebrik ederim seni darısı daha daha eksilere inşallah. Kuzucun da iyi mi
nice senelere ekim iyiki doğdun bu arada ipeğinkini kaçırmışım sanada iyi seneler ipekçim nice yıllara kızlar :)
herkes nasıl görüşmeyeli bi yandan atıştırıp bi yandan nette dolanıyorum tavuk yemekten gıdaklıcam ya da yumurtlucam sanıyorum :)))))))
merhaba kızlar. bu dukan diyeti nasııl bir diyet zararı var mıdır en fazla kaç kilo verilir bana yardımcı olur musunuz rica etsem her yerde adı geçiyo ama ögrenemedim
Moralim bozuk biraz. Sıkıldım. Çok acıkıyorum. İştahım acayiiippp :18: Tırnaklarımı bilem yiyom ahan daa :S Kaçamak yapıyorum. Kaçamağı bırak, baya yiyorumGüçlendirmeye geçsem.. Tartınmıyorum bile.. 60 oldum herhal... Burda konuşmaya bile yüzüm yok yahuu.. Şimdi siz proetin gününde bi lokma sebze yiyip kaçamaktan sayarsınız... Benim burda yüzüm kızarır :76:
Hadi kaçtım şimdilik...
Ya artıyımdır yine.. Tartılmadım gerçekten.. 60 çıkarım zahir.. Dün de yedim, hee... Arabam yok, öküzüm bizzat, üzerinize afiyet.. o dereceBen de güçlendirme gibi bişiler yapıyom işte.. Patron da mıkmıklık yapıyo.. ağlayabilirim şu an, sinirlerim bozuldu.. Çoook çalışmam lazım...! Yapamazsın bence, yetişmicek bence, deyip duruyo. Manyak mıdır, aptal mı..? elimde kalcak sonunda... Bi kurtulaydım...
Kızlar,
güçlendirmeye geçmeme 2 kilo kaldısize öncesi sonrası yapimmi foto ekliyimmi
İpektoşum, bir elinle uzanıp öbür linle tutuşuna bayıldım.Maşallah, böyle devam et canım.
O hareketleri ben biliyorum canım,
dukan diyeti tarifleri: RESİMLİ-AÇIKLAMALI DUKAN EGZERSİZLERİ
Bugün ÖGlene ne yesem ne yesemmmmmm?
Önümüzdeki Haftayi BALIK HAftasi ilan ediyorum sabah aksam balik
firin torbasina koyup bir sogani 4 e bölüp baharatlayip atiyorum firina sicak sicak seviyorum bikmiyorumda süperde kil verdiriyor
eveeet seyir dönemine girdiğim belli oldu sonunda, bir ileri beş geriye başladık. gördükçe sinirim bozuluyo benim çok pis bırakasım geliyo valla. callan konusunda konuştuğum sanırım pksnmzdi, bayram sonrası bırakmamak üzre başlicam. o ağrılı günden sonra bi gün ara verip ertesi gün yapabildiğim hareketleri yaptım tekrar, alıştı artık vücut sanırım. bayramda ankarada olucaam için sekteye uğricak o yüzden döner dönmez başliciiiim. teşekkür ederim bu arada ipek, bırakma yap dediğin için falan yanibayram gelse de geçse de başlasam hemencecik
ayyyy bu nasıl iyi geldi anlatamam ya ne tatlısınız
güçlendirmeye geçmeme 2 kilo kaldısize öncesi sonrası yapimmi foto ekliyimmi
ekimiiiiiim cok sevindim tatlimmmmm bende 36 beden istiyorummmm....elbisede falan giyiniyorum ama pantol olmuyo anacim ölcülerim 85-65-108 de
bilemiyorumki bitanem ben birtek som baligi yiyorum oda dondurulmus satin aliyorum almanya bu konuda zengin degil maalesefama bir dene olur elbet
herkes sen nasıl böyle inceldin diyor ama ben kendimde fark göremiyorum birde siz bakın bakem
............
Canım ya, nere gidiyon ben gelmişim günler sonra, boşver kuzum asıl işimiz burası ya, kopma burdan. Kuzum ne oldu sana böyle, neden doymuyorsun sen? Senin kadar direnen var mı bu diyete be ya, ara ara olur böyle durumlar.
Bu arada ben söyleyip duruyordum ya dukan seni kitap yapsın diye, hazır nesli dergi çıkarmış, sonraki sayıyı sana ayırsın :)) Olmaz mı neslim :)
........
patronun da ne güzel motive ediyormuş seni maaşallah,uyuz oluyorum böyle tiplere
benim de az önce genel müdürüm geldi tepemee,eee var mı bugün biyerler diyor müşteri ziyareti babında.yok dedim,hadi yaa diyor.asıl sana hadi yaa dicektim.kızlar halimi görseniz suratım bembeyaz,ruh gibiyim ağzımı açmaya mecalim yok.iş güç geri kalmasın,hiç değilse yazışmaları yapayım diye sürüne sürüne geliyorum.ne gülecek,ne tek kelime konuşacak halim yok.bu haldeyken şıkır şıkır süslenip gülücükler saçıp bıcır bıcır konuşarak müşteriye gitmemi nasıl bekliyorlar anlayamıyorum.insanlar değerlerini yitirmiş bence.her iş yerinde benzer durumlar oluyor demekki.valla kafamın tası atacak az kaldı.hele ki gelmediğim 3 gün için yıllık izin formu istediler ya pes dedim.du bakalım,o konu da havada kaldı şimdilik.bende salaklık al 2 hafta rapor,bayramla da birleştir otur annenin dizi dibinde, kasımda işbaşı yap dimi.neyse kuzum en azından tatilin yaklaştı,ne güzel uzaklaşıp kafanı dinlersin.şu adama inat da bitir işleri bitirebiliyorsan da utansın!
herkes sen nasıl böyle inceldin diyor ama ben kendimde fark göremiyorum birde siz bakın bakem
slmsss beybilerrr
...........
aa delycannn bi silkelen ve kendine gel lütfenn,,hiç sana yakışmıo bu durumlarr.bu arada patronuna söle kaşınmasınn
............
.......
Kızlar,