Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

öldümmmmm

bu ara kendimi acı bibere verdim normalde nefret ederim midemi ağrıtır ama zayıflatıyor yahuuuu.

zayıflayacağım diye hasta etme kendini. ayrıca acı zayıflatmaz, sadece metabolizmayı hızlandırır. bunun zayıflamaya az da olsa bir katkısı vardır tabi, o ayrı. acı zayıflatsaydı, beni zayıflatırdı şeker. çocukluğumdan beri kaşık kaşık yerim pul biberi. acı biber turşularını 1 tabak yemekle 1 kase götürürüm. senelerdir böyle bu. hiç de zayıflamamıştım.

Ya artıyımdır yine.. Tartılmadım gerçekten.. 60 çıkarım zahir.. Dün de yedim, hee... Arabam yok, öküzüm bizzat, üzerinize afiyet.. o derece Ben de güçlendirme gibi bişiler yapıyom işte.. Patron da mıkmıklık yapıyo.. ağlayabilirim şu an, sinirlerim bozuldu.. Çoook çalışmam lazım...! Yapamazsın bence, yetişmicek bence, deyip duruyo. Manyak mıdır, aptal mı..? elimde kalcak sonunda... Bi kurtulaydım...

Merhaba canım..
Güçlendirmeyle başladı her şey zaten.. Ödül olsun şu olsun bu olsun derken yemeye başladım yine.. Ödül falan yaramıyo işte bana ( Hala güçlendirmedeyim zaten. Yani öyle kaçamak falan yapınca ani bi geçiş oldu. Kaç kiloyla geçtim bilmiyorum. 57,5 falandım heralde. Tartılmamıştım cumartesi. Sabah 1 dilim ekmek ve 1 ince dilim de kaşar yedim. ekmek tam buğdaydı ama, tam tahıl değildi. O da oluyordu di mi :44: Sebze protein karışık yicem.. Bi kaç hafta normal bi güçlendirmeyle yine 57 lere düşerim heralde, bilmiyorum.. Haftaya da tatil.. Patron "ay sonuna kadar yetiştiririm" dediğim şeyleri sorup duruyo. Yetiştiremicen bence diyip duruyo. Öldürmek istiyorum şu anda onu ve burdan koşarak mutlulukla uzaklaşmak istiyorum!!

Selam bebekler :) Umarım iyisinizdir. Takip edemiyorum uzun zamandır Diyet de iyi mi değil mi sormayın İdare eder diyeyim, dönem dönem olur böyle şeyler
Selaaamm..

biraz biraz wc problemimi gideriyor iyi oluyor Aliyecim.

bu arada özlemişim seni :)))) görmemiştim uzun zamandır

sayıya alamadıklarım sıradalar )
Eki Görüntüle 533952

Kız nesliiiiim, sen ne ömürsün :)) Yirim seni yirim, dünkü yorgunluktan sonra gözümü açacak halim yoktu bastım kahkahayı

Bundan sonraki bölümde bir cd de koy da böyle oynarız en azından

Canım ya, nere gidiyon ben gelmişim günler sonra, boşver kuzum asıl işimiz burası ya, kopma burdan. Kuzum ne oldu sana böyle, neden doymuyorsun sen? Senin kadar direnen var mı bu diyete be ya, ara ara olur böyle durumlar.

Bu arada ben söyleyip duruyordum ya dukan seni kitap yapsın diye, hazır nesli dergi çıkarmış, sonraki sayıyı sana ayırsın :)) Olmaz mı neslim :)

Kaçamak yapanı böyle kovalıycaz bundan sonra, biline

Günaydin minnos dukanicelerimmmmmm.....yaaa bi tutun benim elimdeeeeeen....sizden uzak olunca diyette gözm olmuyor yani söyle oturup kacamak yapmiyorum ama diyetten zevk alamiyorum artik islerim cok yoguuuuunn bakamiyoum buralaraaaaa regl oldum 10 gün erken geldi bu sefer stresten sanirim +1 gördüm depresyondayimmmmm

ama herkes toparlanmis birbir dagilmayin daha lütfeeeen cirkin gelin olmami mi istiyorsunuuuuuuuuuuuuuuuuuuz

sisko gelin isyanlarda

NESLII yavrum ne yaptin sen yarildim ben burada

patronun da ne güzel motive ediyormuş seni maaşallah,uyuz oluyorum böyle tiplere
benim de az önce genel müdürüm geldi tepemee,eee var mı bugün biyerler diyor müşteri ziyareti babında.yok dedim,hadi yaa diyor.asıl sana hadi yaa dicektim.kızlar halimi görseniz suratım bembeyaz,ruh gibiyim ağzımı açmaya mecalim yok.iş güç geri kalmasın,hiç değilse yazışmaları yapayım diye sürüne sürüne geliyorum.ne gülecek,ne tek kelime konuşacak halim yok.bu haldeyken şıkır şıkır süslenip gülücükler saçıp bıcır bıcır konuşarak müşteriye gitmemi nasıl bekliyorlar anlayamıyorum.insanlar değerlerini yitirmiş bence.her iş yerinde benzer durumlar oluyor demekki.valla kafamın tası atacak az kaldı.hele ki gelmediğim 3 gün için yıllık izin formu istediler ya pes dedim.du bakalım,o konu da havada kaldı şimdilik.bende salaklık al 2 hafta rapor,bayramla da birleştir otur annenin dizi dibinde, kasımda işbaşı yap dimi.neyse kuzum en azından tatilin yaklaştı,ne güzel uzaklaşıp kafanı dinlersin.şu adama inat da bitir işleri bitirebiliyorsan da utansın!

ayyy ekimmm çok komikmiş kaçamak yapanı kovalayan balık,kaçamak yapanın poposunu ısırsın

yaa ohoooo bi kendinize gelin dukaniçeler,nedir bu boşvermişliğiniz yaaa.ucu kaçtı mı hiç toparlayamayacaksınız.
ya prensesim kendine gel bakalım,hani bana verdiğin sözler ? ben unurmadım ama sen unuttun sanırım,hadi canlarım yaaa.
inanın sizin güzel haberleriniz beni mutlu ediyor.ama siz böyle yapınca ben gerçekten üzülüyorum.aslında vereceğin ne ladar az kilo kaldı,biraz disiplin hepsi bu.ama araya kaçamaklar girince hep geri gidiyorsunuz,onlar olmasa çoktaan güçlendirmedeydiniz.
üzmeyin,yormayın beni hadi bebişlerim.bu arada rachelfine nerde ?

oooo herkezcikler gelmiş bakıyorum da

iyisiniz kızlar çk sevindim

Nesli kk yı açtım aa dedim hakket dukan dergisi çıkmış gördünmü süpersin kuzummm

kızlar ben artık bıktııımmmm nolur bana bi çıkış yolu bulun ben kop kop olcam işe yürüyerek geliyorum lıght süt yogurt peynire dayandım kolayı bıraktım geçen hafta 70,8 görmüştüm ama malum kaçamak sonrası 2 gündür 71,8 im dün bantda yürüyüşde yaptım ama 1,5 aydır 72,-71 gidip geliyorum

yumruk yapsam diyorum ne dersiniz ayrıca yapan varsa accık özet geçebilirmi kötaptan baktım beyaz gün olarak ama sonuç nası olur siz nası yaptınız özellikle kaç gün yapmam lazım

bi el atın canlarıımm

Evet kesinlikle katılıyorummm. Annemin dün günü varmış. Ev buram buram lezzet kokuyordu. Attım elimiiii, diğer elimle tuttum sonra. Ay pek güzellerdii. Koklamadım bile koştum odama. Hemen öncesi sonrası resimlerine baktım yorumları okudum. Krizim geçtii. Sonra Callen yaptımm. Ya onu yapıncaa bende yemek isteği kalmıyor bunu anladım. TAbi odamın kapısını kitlediğimide söylemeden geçemeyeceğim...

Bende doğumgünümün acısını çekiyorum şuan. Gerçi yeni tartının da azizliğine uğramış olabilirim. Bu hafta P yapıp sporu arttıracağım. Dün gece kitabı tekrar okudum resmen. Bence ayda bir okumalıyız. Farklı şeyler öğrendim resmen.
Birde şu dukan egzersizleri var yaa. Onlara taktım kafayı. Ama okurken uyumuşummm. Müsait olsam nette bakacağım hareketlere. Bilen duyan varsa bana bi güzellik yapsa. Hem yattığınyerdeymiş yaa malum çok severim yatış olayını :)
Dün CALLEN e tekrar başladım. Özlemişim yaaaa.
Bu ara sıkı tutmak lazım zira durum durum durdum resmenn.

:)

canım ben son koz olarak saklamıştım ve güçlendirmeye geçmeden önce yaptım yumruk.aynı zamanda beyaz gün olarak yaptım.
yani 5 gün sadece beyaz ürünlerden atak yapmış oldum.2 kilo kadar verdim sonra 1 kilosu geri geldi.ama kıramadığım bir nokta vardı,onu kırmama yardımcı oldu.1 kilo 1 kilodur yani.sonra da geçtim zaten güçlendirmeye.ama anladığım kadarıyla daha yeni duraklamışsın,eğer öyleyse gerek yok.ben yaklaşık 1.5 ay duraklamadan sonra yaptım.

eksiyi görmen güzel canım aynen devam eder inşallah ama bebek konusunda kendini bu kadar yıpratma işi olurununa biırakmayı dene çok takınca gerçekten olmuyor psikolojide bu aşamada çok önemli sıkma canını herşey yoluna girer :)

canım kıyamam yaa inşallah görcen eksiyi yılmak yok o kadar yol kattettikten sonra kazanan sen olcan az dayan :)))))

slm kızlar günaydınnnnnnnn anca okudum geldim geçmişi sonunda 74,6 dan sonra 75e çıktım aralarda dolaşıyordum kaç gündür neyseki bugün 74,4e inmişim aradaki kaçamaklardan sonra hiç beklemiyordum ya çok hareket var bu ara sanırım o yüzden gitti artık silkinip kendime gelmem lazım bugünde misafirim var akşama şimdi başlıcam hazırlıklara pofffff allah bana sabır versin ucundan kıyısından yer gibi yapcam sonra kalanları dağıtcamki yemeyim :) regl öncesi tatlı krizine girmeden bu olaydan sıyrılmam lazım vallaha :))))) herkese bol eksili günler inşallahhh perşembe tartıda bol bol eksi görelim moralimiz yerine gelsin :)

Dely cim ya, seni böyle görmeye alışık değilim ben. Patron sanırım eşiyle kavga etmiş sana sarıyor bu günlerde, takma hiç, boşver. Bu zamana kadar o mu yapıyordu senin işlerini, ay sonuna daha çoook var. Boşver, kaçamak yapanları atacaktım ama ben şimdi patronun peşine bir köpekbalığı takıyorum o ondan kaçarken sen yaparsın işlerini :)

Canım benim, geldim ben de gitme biyerlere, bozma dukanını, şişkoluk kaldı mı kuzum çıtır gelin olacaksın tabi :)

Canımm, aradım seni cuma görmdin sanırım. O nedemekmiş öyle ya, bilmiyordum o 3 gün için senden izin yazmanı mı istediler. Pes gerçekten, insanlıktan çıkmış bunlar. Pazarlama işi moralsiz motivasyonsuz olur mu hiç, robotmuyuz biz. Tabii sen normal insan standartlarının üzerinde koşturduğun için öyle alıştılar demek ki. Hiç takma canım, daha iyisini bulamayacaklarına göre, ne halleri varsa görsünler. İstiyorsan raporunu da al otur dinlen.

Bu arada güçlendirmeye de geçmişsin, hayırlı olsun.

Valla istedikleri kadar çıldırsınlar, sefan olsun, yap güçlendirmeni, aheste aheste çalış. Anlasınlar biraz. Seni çok seviyorum canım, kendine iyi bak, bize neşeli arımaya lazım

sayıya alamadıklarım sıradalar )
Eki Görüntüle 533952

Aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy altıma yapıcam gülmekten…. Yerim seni ya…

bende bende bendeee.e....

İpektoşum, bir elinle uzanıp öbür linle tutuşuna bayıldım. Maşallah, böyle devam et canım.

O hareketleri ben biliyorum canım,

dukan diyeti tarifleri: RESİMLİ-AÇIKLAMALI DUKAN EGZERSİZLERİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…