benim dersler öğleden sonra okula gidicem şimdi özelden yaz modals ile ilgili ne sorun varsa yardım ederim de kpds de modals çıkmaz pek sadece passage içinde çıkar
amaniiinnn rüya mı görüyom :)) özelinize bulaşıyorum izninizle...selam, gecen kpdsden 97 aldim. grammeri yeterince aciklayabilecegimden emin degilim, sonucta ogretmenlik degil bransim. ama sorun varsa, dogru cevap verecegimi dusunuyorum. yardim etmekten zevk duyarim.
HahahahAy ilahi yaaa Çok tatlı Memleket meselesi olmuş tartılmaman hihihi Ne güzel işte tartılma bi süreee relaaaxxxx
o derece manyadık artık yanibenim sıpa da gidip gidip tartılıyor artık, bir de bakıyor rakamlara anlayacak sanki
Canlar günaydın,
Nöbet üstü sabahın köründe yine burdayım.Allahlarından bulsunlar ne diiim.
Nöbet iznimi bugün 4'te çıkarak kullanmaya karar verdim,yarına da izin aldım.pazartesiye kadar kendimi kesinlikle toplamam lazım.
bu sabah 68.3 çıktım.istem dışı kilo kaybediyorum.normalde 1 ayda vereceğim kiloyu verdim bir anda.son 4 günde 3 kilo kaybettim.
kursağımdan lokma geçmiyor ama h.sonu toparlanmak zorundayım.inşallah yeni haftaya daha iyi başlayabilirim.resmen süzüldüm,midem sırtıma yapıştı.gece rüyamda hep denizlerde yüzdüğümü gördüm,güzel bişey demek sanki dimi.
2012 pek çok konuda yordu beni,umarım 2013 herkes için güzel bir yıl olur.öyle daldan dala konuşuyorum işte idare edin beni,öpüyorum hepinizi...
Canlar günaydın,
Nöbet üstü sabahın köründe yine burdayım.Allahlarından bulsunlar ne diiim.
Nöbet iznimi bugün 4'te çıkarak kullanmaya karar verdim,yarına da izin aldım.pazartesiye kadar kendimi kesinlikle toplamam lazım.
bu sabah 68.3 çıktım.istem dışı kilo kaybediyorum.normalde 1 ayda vereceğim kiloyu verdim bir anda.son 4 günde 3 kilo kaybettim.
kursağımdan lokma geçmiyor ama h.sonu toparlanmak zorundayım.inşallah yeni haftaya daha iyi başlayabilirim.resmen süzüldüm,midem sırtıma yapıştı.gece rüyamda hep denizlerde yüzdüğümü gördüm,güzel bişey demek sanki dimi.
2012 pek çok konuda yordu beni,umarım 2013 herkes için güzel bir yıl olur.öyle daldan dala konuşuyorum işte idare edin beni,öpüyorum hepinizi...
selam canlar....
Delym ellerine saglık..
gızlar dun borek yedım cok mutsuzum... ıkı gundur kan tahlılı ıcın beklıyorum sabah alıyolarmıs kucuk yer ıste... oglene kadar ac duruyorum dun boregı attım agzıma...bugun de actım oglene kadar ama bugun bozmadım neyse..hayır kanı da aldıramadım ıyı mı bosuna aclık bosuna borek:S
o derece manyadık artık yanibenim sıpa da gidip gidip tartılıyor artık, bir de bakıyor rakamlara anlayacak sanki
..........
Sorma canım ya benım kuzumda benden heveslı.. çömeliyo bakıyo sonra kafayı kaldırıp anneeeee diyerek gülerek parmagıyle gosterıyo şebek şey yerim onu
Mutlakaaa denicemmm.. Saol canım... Böyle anlattığına göre güzel olmaması imkansız gibi geldi :)) Ellerine sağlık...............
Bu poğça tarifini buradan almıştım sanırım ne harika birşey oldu yahuu..Tarifi verenin elleirne sağlık :13: İlk kez yulaf kepeğini zevkle yedim kendime şaşırdım hani gerçekten tavsiye ederim haniii bende yulaf kepeğini bir türlü sevemeyenlerdenim ama bu tarif hani oturup 5 6 tane yedirir derecede olmuş......tekrardan teşekkür ederim heeee...
Kuzumm HOŞGELDİNNNN
Denizde yüzmek, ehli için ilimde arza uttuğu sonuca ulaşmaya, manen ilerlemek isteyen biri ise bunu başarmaya, memuriye,
sıkıntıdan kurtulmaya
denizde yüzmek din ve itikat güzelliğine
Rüyasında yüzdüğünü gören kişi çok başarı kazanacağı iş yolculuğuna çıkacaktır.
Masmavi, berrak bir denizde yüzmek huzur, başarı, rahat olarak yorumlanır.
Rüyada denizde yüzdügümi gören kimse alimse ilimde arzu ettigi seye ve istegine kavuşur
kuzum inşallah dediğin gibi huzur dolu ferah günlerin geleceğine delalettir.
inanamıyorum yaaa,işyerimdekiler gelmediğim 3 gün için yıllık izin formu doldurmamı istediler,inanın elim ayağım boşaldı.son günlerde yaşadıklarıma inanamıyorum.lan insanın böyle bir gününde dalga geçer gibi yapılır mı bu.ayakta duramıyorum,adamlar ne diyor.
3 gün ölüm izni olduğunu sanıyordum ben yoksa zaten rapor da alırdım,eşşeklik bende.alcaktım 2 hafta rapor,ne halleri varsa görsünler.
Oha diyorum :S Böyle bir zamanda bunu yapan şirkete de sen çok fazlasın yani canım.. Bu nedir yaaaBi kere resmi izni falan bırak, insanlık diye bir şey vardır.. İnsan olan vicdanı olan hiç kimse böyle bir şey yapmaz.. O kadar çalışmaya değmez bunlar yaaa!!! Bence bi ara sen bunlara işe gelmemek neymiş bi göster.. Al raporunu misler gibi.. Ohhh!! Oturur musun, gezer misin artık.. Kafan nasıl isterse... Manyak şeyler!!!
inanamıyorum yaaa,işyerimdekiler gelmediğim 3 gün için yıllık izin formu doldurmamı istediler,inanın elim ayağım boşaldı.son günlerde yaşadıklarıma inanamıyorum.lan insanın böyle bir gününde dalga geçer gibi yapılır mı bu.ayakta duramıyorum,adamlar ne diyor.
3 gün ölüm izni olduğunu sanıyordum ben yoksa zaten rapor da alırdım,eşşeklik bende.alcaktım 2 hafta rapor,ne halleri varsa görsünler.
Arkadaşlar hepinize merhaba, siteye yeni üye oldum. Bugün tam 10 gün oldu diyete başlayalı. destekleriniz benim için önemli.Teşekkürler....
Başlangıç tarihi 03-10-2012
Boy 1.74cm
Başlangıç kilosu 78kg
Hedef kilosu 62kg
Geçen Perşembe kilosu 78kg
Bugünkü kilosu 76kg
bende bi çüş demeden geçemiycem. ohaaa..
benım hedefımle başlamıssın boylarda aynı. bak benden once gecersen guclendırmeye saçını yolarım senin
merhaba kızlar bugün komşularmla görüştm hepsi zayflamşsn dedi
ama yarnda çarşıya sahile gidelim yemek felan yiyelim dediler
iskender yeriz demişlerdi
ben yarn nasl atlatcam ne söyleyebilirm ne yiyebilirm
yarnda protein günüm