Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

porsiyon döner söylersin hiç olmazsa, yanında ayran içersin, yağlı yağlı iskenderi de canım hiç çekmiyor falan dersin :) öyle böyle atlatırsın günü hiç olmazsa, ben seyirdeyken çok zorda kaldığımda protein günümde döner yemiştim bir kaç kez

döner yağlı olmazmı
bakalm kandırabilirsem kebapçıya götürüp tavuk yerim:KK1: yanınada ayran
napıym artk böyle olcak
bugün öğlende dukan dışıı beslenmek zorunda kaldm ama ölçülü

Canım ben seni sonradan gördüm. Hemen de listeyi yayınlayıp çıktım. Kusura bakma... Haftaya artık kısmet.. :KK54:

Sorun değil canım, zaten ben kesin listeden çıkarmışsındır artık diyerek bir umutla yazmıştım olsun, bu arada güçlendirmedeydim ben son bir hafta çok raydan çıktığım için son kez 5+5 döndürüyorum, zaten bugün 3 gün oldu, 5 gün yapar devam ederim...Bayramdan sonraki hafta istemeye gelecekler beni:KK17: Biraz daha zayıf olmak istedim...Gerçi sevgilim toplu ama olsun :KK1: Daha aileler tanışmadı, 3 yıldır sevgilim, ama işte aileler anlaşamaz, bir aksilik çıkar diye biraz stresliyim bu aralar :18:

OMRE POĞAÇASI:)(HER EVRE)
Malzemeler : 2 yumurta, 10 kaşık yulaf kepeği, 3 kaşık süt tozu, 1 tatlı kaşığı splenda, 300 gr yağsız peynir, 1 kabartma tozu, 2 yemek kaşığı yogurt

Yapılışı : Hepsini karıştırın ve yarı cıvık bir hamur elde edin. Elinize yapışacak.. Ellerinizi ıslatarak hamurdan parçalar koparın.. Yukarıdaki tariften 20 tane poğaça çıkacak şekilde parçalar ayırın.. yağlı kağıda koyun ve üzerlerine yumurta sürün. Hayatınızda yediğiniz en uymuşak ve en kabaran poğaçalar olacağına eminim.. Parçalar resmen 2 katı şişti. NOT:Günlük kepek miktarı hakkınıza göre tüketin lütfen.
Bu poğça tarifini buradan almıştım sanırım ne harika birşey oldu yahuu..Tarifi verenin elleirne sağlık :13: İlk kez yulaf kepeğini zevkle yedim kendime şaşırdım hani gerçekten tavsiye ederim haniii bende yulaf kepeğini bir türlü sevemeyenlerdenim ama bu tarif hani oturup 5 6 tane yedirir derecede olmuş......tekrardan teşekkür ederim heeee... [/QUOTE ]

Bunda yerken aşırı derecede peynir tadı geliyor mu, Sorum komik oldu kabul ediyorum ama ben peynir yemiyorum, kıymalı poğaçadan da gına geldi , birazcık peynir koysam hani tat vermesi için, yiyebilir miyim ki acep :44: Bu arada pizzanın üstündeki peyniri falan yiyebiliyorum ama çok tadı gelmeyecek işte ağzıma...

Aynı sorum şu dukan sarellesini yapan dukan çıtırları içinde geçerli, labne demişsiniz, peynir tadı gelmiyor dimi onda da.... Hayatımda ona göre ilk defa labne alıp sarelle yapacağımda, marka önerilerine açığım efendim :KK1:

kuzum inşallah dediğin gibi huzur dolu ferah günlerin geleceğine delalettir.
inanamıyorum yaaa,işyerimdekiler gelmediğim 3 gün için yıllık izin formu doldurmamı istediler,inanın elim ayağım boşaldı.son günlerde yaşadıklarıma inanamıyorum.lan insanın böyle bir gününde dalga geçer gibi yapılır mı bu.ayakta duramıyorum,adamlar ne diyor.
3 gün ölüm izni olduğunu sanıyordum ben yoksa zaten rapor da alırdım,eşşeklik bende.alcaktım 2 hafta rapor,ne halleri varsa görsünler.

Yuh diyorum, ölüm izni nasıl yok ya, memurlarda 7 gün, sözleşmelide 5 gün ölüm izni vardır , bir de üstüne sana nöbet tutturmuşlar yaa , insanlıktan çıkmış bunlar:KK19:

Bu saatte kereviz pişirdim kendime buharda, üzerine yoğurt, dereotu, ve azcık melemenlik mmmmm nefis, bayılıyorum kerevize, yemeğini yapasım vardı bugün acayip özlemişim, patates özlemimi de giderirdim bu sayede ama fırsat olmadı, poğaçalarım da fırında pişsinler çayla yicem onları da :KK56::KK56: oğluma yaptığım kekten yedim biraz akşam ama yemek zorundaydım çünkü oğluş yedirdi, eee emir büyük yerden, o verince mecbur yiyorum çünkü yemezsem ben verdiğimde o da aynısını bana yapıyor :emir_bebek: az bişeydi gerçi ama iyi gitti yani 3 günlük saf proteinin üzerine :KK1:

Yarın ipekin doom günüsüymüüüüş dım dım tıssss :KK71::KK71::KK71::KK71:

Nice yıllara ipecim, mumları üflerken bizim için de dilek tut emiii :KK16::KK16:

Çok tatlı ipekim;

Doğum günün kutlu, mutlu olsun. Yeni yaşın sağlık, mutluluk, sevgi, huzur ve çıtırlıkla geçsin. :KK9::KK9::KK16::KK16:

Bugün senin de doğum günün. Yeni yaşının geçen yılki bütün üzüntülerini unutturacağı çok güzel bir şekilde geçmesini dilerim. :KK16::KK16::KK19:

Kızlar,

2 haftaya yakındır giremedim, anormal yoğunluğum var ama sanırım salı dan sonra eskisi kadar olmasa da mümkün olduğunca çok geleceğim. Hepinizi çok özledim. Girmediğim sürede motivasyonunuz düşmüş, pazartesiden itibaren silkelenme vaktidir, hadi toparlansın herkes :KK19:

Medesam tekrar başın sağolsun bitanem, dualarımız pamuk meleğinle.

Lütfen kendine iyi bak toparlan artık çünkü o seni böyle görmek istemezdi, hepimiz için toparlan canım. :KK48:

Ve tüm dostlarım telefondan uzun yazamıyorum, hepinizi çok seviyorum. Kendinize çok iyi bakın, bol bol eksiler görün, bi de beni özleyin. :KK54::KK16:

Dünkü aptallıklarımdan sonra (üstüste günlerde yenmemesi gereken kakaoyu yemek, yağı tam olarak belli olmayan süt ürünlerinden fazla fazla tüketmek...) sabah tartıda +1 kilo gördüm, kendimi tebrik ettim... Kitabı baştan iyice okuyup doğru yola geri dönmeliyim. Özel durum şişkinliği de yavaştan başlıyor sanki..
Böyle zamanlarda, çok mantıksız olduğunu biliyorum ama, zayıf ve istediğini yiyen insanlara nefrete yakın bir öfke duyuyorum... :KK47:

Sabahın körü güllerim geldiii. Yaş kemale erince 2 vazoya anca sığdı tabi yaşım kadar gül :)

$2012 ekim 13.jpg

Yarın ipekin doom günüsüymüüüüş dım dım tıssss :KK71::KK71::KK71::KK71:

Nice yıllara ipecim, mumları üflerken bizim için de dilek tut emiii :KK16::KK16:

Sağol canım bennimmmm. HUZUR diliyorum hepimiz içinn. Bu herşeyin kapısını açan anahtar bence....

Çok tatlı ipekim;

Doğum günün kutlu, mutlu olsun. Yeni yaşın sağlık, mutluluk, sevgi, huzur ve çıtırlıkla geçsin. :KK9::KK9::KK16::KK16:

Ahh canım iyiki geldin özledik seni çok.
Çok teşekkür ederimmmm.
Benden daha çıtır olun emiiii
:)

Ipekimmmmmm Dogum günün kutl olsun ipek böcüüüüüüm nice mutlu dukanellla tadinda yillara insallah :KK16:

Kizlaaaar uykusuzluktan ölüyorum :KK14:

dün kina gecemiz vardi bugün patronun gicikligi üzerindeydi bana bu hafta izin vermedi bende isten cikip kosturarak oralara gidiyorum:KK43:

dün gece kinadan 1 de geldim sabah 6 da kalk ise hazirlan :KK53: ve 12 ye kadar calisip hazirlanip dügüne kosturucam :KK14: basim catliyor keyfim yoooook

ipek dogum gunun kutlu olsun.

ben pilatese basladim. iki seans oldu. ilk basta cok kolay geldi, dedim bu mu beni inceltecek, ama bugun sanki karnim cekiyo, megerse calistiriyormus. ama aerobik daha eglenceli daha yorucu olsada.
gecen protein gunu bozup sebze yapmistim, onu telafi icin iki gun ust uste protein yapiyorum. pek keyifli bir sey degil. dukanin neden 1+1 onerdigini anladim.
sucukta yasakti galiba bize di mi, gecen dayanamayip, pizzanin ustundeki sucuklardan aldim, guzeldi tadi da, uff en kucuk sey kacamak.

Zayıfladığımdan beri ilk defa kıyafet aldım kendime bugün, gözlerime inanadım streç pantolonu giydiğimde :KK53::KK53::KK53: 40 beden aldım ama 38 alsam da olurdu, alışkanlık işte beli bol geldi ama yine de 40 aldım, bugüne kadar streç pantolon giydiğim olmamıştır ama hep bayılmışımdır dar paça streçlere, çok mutlu oldum çoooooook :KK52::KK52::KK52::KK52: colinsten aldım bir bilezik bir de kolye hediye verdiler hemi de :KK52::KK52:
Sabah yine kahvaltıya gittik biz :26: ben bugünden itibaren güçlendirmeye geçmiş bulunuyorum zaten 3-4 kg versen yetecek bana böyle de iyi hissediyorum kendimi güçlendirmede de veririm sanıyorum ona göre bir düzenleme yapıcam kendime artık :KK53:

Herkese güzel bir haftasonu olur umarım, hepinizi öpüyorum :KK54:

Zayıfladığımdan beri ilk defa kıyafet aldım kendime bugün, gözlerime inanadım streç pantolonu giydiğimde :KK53::KK53::KK53: 40 beden aldım ama 38 alsam da olurdu, alışkanlık işte beli bol geldi ama yine de 40 aldım, bugüne kadar streç pantolon giydiğim olmamıştır ama hep bayılmışımdır dar paça streçlere, çok mutlu oldum çoooooook :KK52::KK52::KK52::KK52: colinsten aldım bir bilezik bir de kolye hediye verdiler hemi de :KK52::KK52:
Sabah yine kahvaltıya gittik biz :26: ben bugünden itibaren güçlendirmeye geçmiş bulunuyorum zaten 3-4 kg versen yetecek bana böyle de iyi hissediyorum kendimi güçlendirmede de veririm sanıyorum ona göre bir düzenleme yapıcam kendime artık :KK53:

Herkese güzel bir haftasonu olur umarım, hepinizi öpüyorum :KK54:
Kutlarım arkadaşım. Güçlendirmede geri kalan 4 kilo çok rahat gider merak etme. Ben hala vermeye devam ediyorum. Vermemem gerekiyor ama vücut yakmaya alıştı resmen. Yesem bile yakıyor.

ipek dogum gunun kutlu olsun.

Ben pilatese basladim. Iki seans oldu. Ilk basta cok kolay geldi, dedim bu mu beni inceltecek, ama bugun sanki karnim cekiyo, megerse calistiriyormus. Ama aerobik daha eglenceli daha yorucu olsada.
Gecen protein gunu bozup sebze yapmistim, onu telafi icin iki gun ust uste protein yapiyorum. Pek keyifli bir sey degil. Dukanin neden 1+1 onerdigini anladim.
Sucukta yasakti galiba bize di mi, gecen dayanamayip, pizzanin ustundeki sucuklardan aldim, guzeldi tadi da, uff en kucuk sey kacamak.

ipekimiz dogum gunun kutlu olsun ....

çok teşekkür ederim canlar.....

X