OMRE POĞAÇASI:)(HER EVRE)
Malzemeler : 2 yumurta, 10 kaşık yulaf kepeği, 3 kaşık süt tozu, 1 tatlı kaşığı splenda, 300 gr yağsız peynir, 1 kabartma tozu, 2 yemek kaşığı yogurt
Yapılışı : Hepsini karıştırın ve yarı cıvık bir hamur elde edin. Elinize yapışacak.. Ellerinizi ıslatarak hamurdan parçalar koparın.. Yukarıdaki tariften 20 tane poğaça çıkacak şekilde parçalar ayırın.. yağlı kağıda koyun ve üzerlerine yumurta sürün. Hayatınızda yediğiniz en uymuşak ve en kabaran poğaçalar olacağına eminim.. Parçalar resmen 2 katı şişti. NOT:Günlük kepek miktarı hakkınıza göre tüketin lütfen.
Bu poğça tarifini buradan almıştım sanırım ne harika birşey oldu yahuu..Tarifi verenin elleirne sağlık :13: İlk kez yulaf kepeğini zevkle yedim kendime şaşırdım hani gerçekten tavsiye ederim haniii bende yulaf kepeğini bir türlü sevemeyenlerdenim ama bu tarif hani oturup 5 6 tane yedirir derecede olmuş......tekrardan teşekkür ederim heeee... [/QUOTE ]
Bunda yerken aşırı derecede peynir tadı geliyor mu, Sorum komik oldu kabul ediyorum ama ben peynir yemiyorum, kıymalı poğaçadan da gına geldi , birazcık peynir koysam hani tat vermesi için, yiyebilir miyim ki acep :44: Bu arada pizzanın üstündeki peyniri falan yiyebiliyorum ama çok tadı gelmeyecek işte ağzıma...
Aynı sorum şu dukan sarellesini yapan dukan çıtırları içinde geçerli, labne demişsiniz, peynir tadı gelmiyor dimi onda da.... Hayatımda ona göre ilk defa labne alıp sarelle yapacağımda, marka önerilerine açığım efendim kuzum inşallah dediğin gibi huzur dolu ferah günlerin geleceğine delalettir.
inanamıyorum yaaa,işyerimdekiler gelmediğim 3 gün için yıllık izin formu doldurmamı istediler,inanın elim ayağım boşaldı.son günlerde yaşadıklarıma inanamıyorum.lan insanın böyle bir gününde dalga geçer gibi yapılır mı bu.ayakta duramıyorum,adamlar ne diyor.
3 gün ölüm izni olduğunu sanıyordum ben yoksa zaten rapor da alırdım,eşşeklik bende.alcaktım 2 hafta rapor,ne halleri varsa görsünler.
Yuh diyorum, ölüm izni nasıl yok ya, memurlarda 7 gün, sözleşmelide 5 gün ölüm izni vardır , bir de üstüne sana nöbet tutturmuşlar yaa , insanlıktan çıkmış bunlar