Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dely'cim gecmis olsun canim senin mide agrisi yenimi basladi diyetle alakasi varmi yoksa önceden de agrirmiydi..? Benim de 3 gündür midem agriyor yumruk gibi birsey oturuyor sanki genelde kahve icince oluyor birde sütlü ictigim halde yine ayni..merak ettim acaba süt mü dokunuyor kahvemi..:44:

Canim tekrardan basiniz sagolsun..mekani cennet olsun insallah..Bizde babannemle birlikte büyüdük ama veda etmek icin yaninda bile olamadik babam ucaktan indi babannemin vefat haberi geldi hic eve gelmeden havaalanindan tekrar geri döndü..Son kez görme sansimiz bile olamadi.. Sanlisin demek evet komik ama yinede sanslisin son yolculugunda yanindaydin..Dualarim rahmetli ananen icin..rabbim sabir versin..

dely
canım o site yabancı ama off kitapta yok elimde ama acil diyete başlamalıyım

Ben bile almanya dan 1 hafta icin de sahip oldum kitap'a sende alabilirsin hadda ikisini bir al tarif kitabida cikmis ekim ayini sabirsizlikla bekliyorum türkiye den siparis verecegim kardesime.Bence okumadan baslama arkadasim.

Cok sevindim senin adina insallah hepimiz bir gün böyle yorumlar yazacagiz buraya...

ikinizede gecmis olsun neslicim salgin burda da var benim oglumda rahatsiz onun seside babasinin sesi gibi cikiyor iki adam fazla bu eve didim icirdim sicak caylari balli balli insallah yarina birseyi kalmaz.

Günaydın "canımın içi"lerim, canımla içli dışlılarım, ayrıyken içe birlikteyken dışavurumlarımmm

ben hala hastalıktan geberenzi
:44:kafam kpds'yi almayanzi
sesim bakü-ceyhan işlevselliğinde olanzi
kaşı ayrı gözü ayrı pörtleyip, kurbağadan hallice şişenzi
:26:bugün gitmesem de iyice bi terleyip, ev boşken bol bol dinlensem mi diyenzi
-bugünün konusu olan "modals"ı bilirim her bir sorunu yanıtlarım bebeeem- diyen çıksa pek bi sevinenzi!!
hastalık sebebiyle (fırsatıyla) beslenme mevzuunun gözüne vurmuş olabileceğinden şüphelenenzii
dün bozduğu diyetin ve de niyetin ceremesini göze alsa da sonuçlarını tartıda görmekten imtina edenzii
lan bu saatte bu kaaa geveze olunmaz ki amağğ- serzenişlerinize hak verenzi
Öpenzi Koklayanzi Bağrına Basanziiii

Hepinize günaydınnnn!!!!

Allah razı olsun dün üşenmedim yaptım bundan, labne yerine az daha yağlımsı lor vardı ondan koydum, tablet splendalarımı da toz haline getirdim (6 adet) koydum, bir kaşık da neskafe... Allah'ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!! Muhteşem oldu!!! Tatlı tatlı diye ölürken öyle iyi geldi ki, hep tarif görüyordum da üşeniyordum yapmaya, sayende midem şenlendi, psikolojim düzeldi. Bir de süt tozu-yumurtadan tatlımsı kreplerden yaptım mı, üstüne bundan döktüm mü...... Muhteşem olduuuuu!!!!!!!!!!!! Ay hala çok mutluyum!

Tebrikler kızlaaarr!!

Acele oldu. Yanlışlık varsa kusura bakmayın. Çıkmam gerekiyorrr. İyi akşamlar herkeseeee...!!

Eki Görüntüle 531226

Ellerine sağlık dely, sayende nolduk ne haldeyiz görüyoruz. :) Boyumu söyledi miydim hatırlamıyorum, 1.63üm ben.

Bu açıklama benim de içimi rahatlattı, arada düşünüyorum "Atakta uu gitti, şimdi gıdım gıdım iki ileri bir geri noluyor" diye. Hayırlısı, sabretmek lazım...

Son düzenleme:

Haahhahahahahah deli bozuk
Geçmiş olsun la siz daha yeni hasta olup da iyileşmediniz mi? levine okulda bedave mi veriyorlar bu hastalıkları acaba yoksa

Günaydın Kızlar sabah kahvaltımı yaptım içim enerji doldu kendimi iyi hissediyorum.
krep yapmayı da becerebildim nihayet
bu arada Hakmar marketlerde lor peynir var hem uygun hemde yağ oranı 10 hoşuma gitti

çok geçmiş olsun herkez hastalıktan kırılıyor

kesin değil ama şüpheli yoksa bile adet olsam da şişkinliğim geçse ya da 9 ay boyu şişsem ayyy ne güzel olur :)))) birkaç güne belli olur

Hayırlısı olsun canım…

canım benım. Bılıyorum kolay değil ama sende yavaş yavaş toparlanmalısın. Bundan sonrası kendıne zarar olur. Bu anlayışsız insanlar inan heryerde var. Hayatları işten ibaretmiş gibi davranan, insanlıktan nasiplerini almamış, karakteri tam oturmamış insanlardan nefret ediyorum… bi çıkın hayatımızdan yaaa..

gecmıs olsun annem bizde sizin gibiyiz : (

Güne bomba gıbı baslamıssın. Koptum…

canım vitamin kullanıyormusun vücudun vitaminsiz de kalmış olabilir.

Canlar günaydın,
Nöbet üstü sabahın köründe yine burdayım.Allahlarından bulsunlar ne diiim.
Nöbet iznimi bugün 4'te çıkarak kullanmaya karar verdim,yarına da izin aldım.pazartesiye kadar kendimi kesinlikle toplamam lazım.
bu sabah 68.3 çıktım.istem dışı kilo kaybediyorum.normalde 1 ayda vereceğim kiloyu verdim bir anda.son 4 günde 3 kilo kaybettim.
kursağımdan lokma geçmiyor ama h.sonu toparlanmak zorundayım.inşallah yeni haftaya daha iyi başlayabilirim.resmen süzüldüm,midem sırtıma yapıştı.gece rüyamda hep denizlerde yüzdüğümü gördüm,güzel bişey demek sanki dimi.
2012 pek çok konuda yordu beni,umarım 2013 herkes için güzel bir yıl olur.öyle daldan dala konuşuyorum işte idare edin beni,öpüyorum hepinizi...

canım vitamin kullanıyormusun vücudun vitaminsiz de kalmış olabilir.

canım ben hiç ilaç yada vitamin falan kullanmam normalde.sadece şu süreçte sakinleştirici ve uyku ilacı falan kullanmak zorunda kalıyorum.arkadaşım supradyn almış içiyorum ama hiç bir faydasını görmedim yada belki de bu faydasını görmüş halim bilemiyorum.

Günaydın.. Mutlu bir gün olsun herkes için..
57,4.. Bakarsınız Pazartesi güçlendirmeye geçmişim

Canım ben seni sonradan gördüm. Hemen de listeyi yayınlayıp çıktım. Kusura bakma... Haftaya artık kısmet..

dely
canım o site yabancı ama off kitapta yok elimde ama acil diyete başlamalıyım
hmmm
tamam kızlar ben en iyisi bugün kitap siparişi verem
inşallah işe yarar aminnnnnnnnnnnnnn
zaten artık sık sık buraya gelirim bakalım ne olacak
Evet canım.. Kitap olmadan olmuyor bu iş.. Site için de aşağıdaki link sana yardımcı olabilir. buralardan ayrılmazsan forumdaki herkes de yardımcı olabilir Hoşgeldin..
Adım Adım Dukan diyeti testi | Anne Kaz

kesin değil ama şüpheli yoksa bile adet olsam da şişkinliğim geçse ya da 9 ay boyu şişsem ayyy ne güzel olur :)))) birkaç güne belli olur
Ayyy :18: Hayırlısı olsun.. Ama inşallah istediğin gibi olur Hadi bakalım...

Merabaaa.. Güçlendirmedekiler bi de hedeflerine ulaşmışlarsa listeden çıkarıyorum canım, o yüzden :) Gelmediğin için değil.. Başardığın için yani :128: Ben ulaşamadım daha.. Çıkarmıcam kendimi
Çok iyi verdin yaa.. Maşallah Keşke daha sık gelseennn Öptüm ben de sempatikcan

Başında da olabiliyor. Ataktan sonra ilk seyire geçişte çoğu kişi bi duraklıyor mesela. ama çok uzun sürmez Suyunu yeterince içiyor musun? O da çok önemli bak..

toplamda 3.300 kg verdim 3 ünü atakta verdim.300gr seyirde verdim
Ataktan seyire geçişte duraklama oluyor. Kitaba tekrar bi bak. Duraklamanın olası sebepleri yazıyordu. Her şeyi düzgün yapıyor musun? Eksiğin fazlan var mı, onları bi düşün. Duraklama 2 haftadan uzun süren bir takılma demek. O kadar olmamıştır senin sanırım.. Tam olarak ne zaman başlamıştın?

Geçmiş olsun sana da, oğluşuna da

Saol canım. Bi de onun ağrısı insanın sırtına doğru bile vuruyor.. Süt mide ağrısını keser genelde. Ben ağrıyınca süt içiyorum, hafifletiyor biraz. Eskiden de olurdu arada ama, mesela en son 2 sene önce olmuştu diyim.. Yani bayadır ağrımıyordu. Diyetten olduğunu sanmam.. Kahveden ve asitli içeceklerden olur ama.. Ya da işte kendini tanıyacaksın bu konuda. Ne dokunuyor sana, ne dokunmuyor.. O da kişiden kişiye değişiyor.. ama doktorların dediği en temel şey, kahve ve asitli içecekler.. Bunlar kesin zararlı. Ve de stres.. tabi ki her şeyde etkili.. Bugünlerde pek içmiyorum zararlı şeyler ama, yine de ağrıyor. Bir birikim de oluyor heralde, sonradan ortaya çıkıyor.. Sana da geçmiş olsun canım. Dikkat et..

Son düzenleme:

Tsk ederım sinem msjını aldım msj hakkım dolmadıgı ıcın ozel msj atamadım :/

canım başın sağolsun. tahmin edebiliyorum anne bir yana anneanne bir yana o daha farklı sanki. birden kendi başıma da geleceğini düşündüm ve çok kötü oldum. yaşadığın acının tarifini yapamaz kimse sadece üzülme demek gelir elimizden ama üzülmemekte imkansız. Allah sabır versin canım mekanı cennet olsun

Günaydın tatlışımmm Biz yanında olamazsak da, kalplerimiz hep yanındaaa.. Seni seviyoruz canım...

Aman dikkat et kendine. Hasta falan olma sakın.. Şimdi tabi yiyemezsin bişey haklısın Ama inşallah yavaş yavaş toparlanacaksın.. Denizlerde yüzmek çok güzzeeellll En kısa zamanda huzurlu mutlu günler bekliyor seni canımcım.. 2013'e de ne kaldı.. Her şey güzel olacak inşallah.

Sen öyle olunca, bizim de moralimiz bozuldu.. İçimizden gelmedi muhabbet falan pek. Toparlanıcaz inşallah canım. Hepberaber... Seninle birlikte..

İşyerindekileri de bi dövmeye geliriz beraber Neye uğradıklarını şaşırırlar heee

Sabah sabah ne tatlısın sen öyleeee :103:

Son düzenleme:

Cok tatlisin sen kuzum yaaa sabah sabah iyi geldi mesajin..

insallah hayirlisiyla gecersin güclendirmeye esim bana diyor hastaliktan kurtulamiyorsun yumrukmu atiyon korunuyonmu yap biseyler diyor.. Sagol canim ben gözlemledim iste hamilelik disinda hep sade ictim ben kahvemi hic böyle sikayetim olmamisti ama bu aralar kahveden sonra agriyor sürekli asitli birseyler de icmiyorum ictigim bi zero oda hergün degil ve sinirli..aynen dedigin gibi sirtima vuruyor kayinvalidem de tasmi var yoksa diyip durdu..insallah gecicidir..

bu sabah vanilya cubuklu bir bardak süt ictim baska birsey almiyor midem..yolun yarisina geldim dimiii sykyldim diyip kaytarmaya yer aramak istemiyorum sykylmadim sykylmadim..

uzunnnnnnn zaman sonra ilk kez kot giymenin verdigi mutluluk paha bicilmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…