Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

AAA kızlar son iki üç sayfanızı okudumda şok oldum millett süper kilolar vermiş yaaa 2-3 ayda hemde bende sizinkisine benzer bi diyet yaptım protein ağırlıklı 8 kilo kadar verdim ama şuan durdu gram oynamıyor biri bana özetleye bilirmi tam olarak ne yapıyorsunuz sayfalar çok kalabalık okuyamadım ilgilimi çekenler daha çok 80 lerden 70 lerden 50 lere düşenler oldu :) ama nasıl biri bana anlatsın lütfennnnnn

Dukan emmi sayfalarca vermis sirrini ilk isin kitabi alip okumak baska yolu yok arakadasim..

günaydın kızlar

Bugün yumurtasız kaldık ne saçma bir durummuş bu yahu, beni bırak oğluş da kahvaltı yapamadı, market 3 km uzak gidip almak sıkıyor biraz, kapısını çalıp isteyebileceğim bir komşum yok Markette halk günüymüş öğleden sonra getirebilirlermiş anca Melemenlik konservelerimden açtım bir tane, yanına da beyaz peynir ve lor aldım onlarla kahvaltı yapıyorum

Ben salıdan beri protein yapıyorum, bayada sıktım yani çok az yedim falan ama dün akşam tavukla salatalık turşusu yiyeyim dedim, aldım öyle duruyordu dolapta, amanın ne güzel bişeymiş o öyle kütür kütür epey bi yedim :26: kendimi durduramadım ve sabah 68 gördüm tartıda, ne oldu anlamadım su tuttu galiba onca emekten sonra ben 66 lı rakam beklerken 68 görmek çok can sıkıcı, tam motive olmuştum bir hafta daha seyir yapayım dedim ama hepsi uçtuuuu gittiiii, dukan benden sıkıldı galiba

Canlar,ballar bademler günaydınnnnn..hakikaten ya bu hafta töbe töbe hepimizin üstüne sanki ölü toprağı serpilmiş gibiyizzz..haftaya umarım hepimiz için bomba gibi bi hafta olur malum bayram öncesi söyle moralle girelimmm inşşşbacagım kötü hala bide yurt dısından misafirler war gün boyu onlarla ugrasıorum ama napayım en azından bacagım yandı yüzüm fln deil die kendimi avutmaya çalışıorumm.

İyice tembelleştikkk sanki. Aliye nerdeeeeee. Sevgi nerdeee. Herkes nerde yaaaqa

cnm benim yurt dısından misafirlerim fuara geldi,,onlarla ugrasıorum gün boyu.dahada pazara kdr burdalar

cnm tekrardan Allah sizlere sabır ve güç versin.sağlıklı uzun ömürler wersin.seninkilerde benim eski patron gibiymiş heralde cok gıcık oldum.anlayışsız insanlar..

gecmıs olsun sızlerede kızlarr..

Sen süper gidiyorsun canım yaa! Maşallah dilimi ısıriyim =) Sakın sıkılmaaa!! Sıkılma zamanı değiill çalışma zamanıı Ara da vermiştin zaten di mi Bundan sonra ayynen devaammm. Yarıyı geçtin.. süper olacaksın süpeeerrr :129:

Mide ağrısı sırta vurur canım. Böyle tam kaburgalarının bitiş yeri, önden orta taraf ağrır. O da sırta doğru vurur. Böbrek ağrısıyla karışabilir ama.. böbrek daha çok sırta vuruyor sanırım. Yediklerine dikkat et bi süre.. anlarsın onu. Devam ederse bi doktora gidersin. Ama mide için endoskopi falan isterler, öyle dışardan anlaşılmaz çünkü..

Merhaba,
Bünye yapılan bir diyete alışıyor maalesef.. bu diyette de öyle. Belli bri süre sonra duruyor. Sabredersen, sonra bir daha vermeye başlıyorsun
Anlatmakla olacak bir şey değil ama.. Kafan çok karışır.. Öncelikle kitabını alıp okursan en net ordan anlarsın. Zaten çok kalın bi kitap değil. Fiyatı da 10-15 TL arası bişey sanırım. Ondan sonra burdan anlamadığın şeyleri sorarsan herkes yardımcı olmaya çalışır.

benim dersler öğleden sonra okula gidicem şimdi özelden yaz modals ile ilgili ne sorun varsa yardım ederim de kpds de modals çıkmaz pek sadece passage içinde çıkar

Son düzenleme:
afiyet olsun canım denemeler yapıyoruz kaçamak yapmamak için bende canım çekince ucundan tadıyorum dünü kurtardık bugün neler olucak bakalım :)

medesam izin al topla kendini bu şekilde çok zorlanırsın işyerinde af yok malesef sen özel mesaj at yerini ben gidip bir koşu dağıtayım orayı günlük sporumu yapar sinirimi boşaltırım hehehe :) sen üzme kendini hiç bu günlerde geçecek zaten rüyandada görümüşsüz denizde yüzmek çok güzel yorumlanır temiz ise düz ise sorun yok iyiye yor dalgalı ise hayat biraz zorlucak seni ama aşıcaksın demek sıkma canını herşey bizim için ve bugünlerde geçecek.

slm kızlar iyi sabahlar herkes iyidir umarım bu sabah 74,6 çıktım haftaya 74 olurum umarım diyet bi ileri bi geri devam ediyor bakalım nerde durucam uzun süre diyet yapanlar ekstra ne kullandılar vitamin falan rüyamda saçımdan koca bir tutamı elimde kalmıştı çok moralim bozuldu vitamin olayını araştırayım diyorum dukan amcama uygun vitamin kullanan varmıdır?

Sudur suu Bu kadar sıkmaya kilo almış olamazsın canım. Hiç moralini bozma.. Aslında 66'lı bişeysindir dee.. gizliyodur bunu tartı senden
Ben de bugün bi kaç lokma peynir attım ağzıma sabah.. ahan da o kadar.. Kahvaltım budur :97:

öğle saatleri yaklaşıyor beni sinir salıyor ne yicem telaşı ( dün tavuk şiş yedim yanında yoğurt

kızlar damla sakızı kullanan varmı kendime muhallebi yaptım ama tereddütte kaldım

kızlar damla sakızı kullanan varmı kendime muhallebi yaptım ama tereddütte kaldım

Ben kullanmıyorum ama, kullanmamak için değil yani :) Hiç kullanmadım ondan :)) Damla sakızından ne kadar kullanıyosun ki? Küçücük bişey zaten o.. Bana zararsız gibi geldi.. Sakız yani.. Mısır nişastası bile sınırlı izinliyken, damla sakızı yasak olmaz bence..

canlarım sizi çok seviyorum,kalplerimiz bir biliyorum ve size söz pazartesi daha iyi olmak için elimden gelen gayreti göstereceğim.
bu arada sevgicim bacağın yanmış sanırım geçmiş olsun,nesli sana da geçmiş olsun.umarım en kısa sürede iyileşirsiniz.

ben tartılmayı unuttum:26:. hayret nasıl unuttuysam. halbuki hayat tartıdan ıbarettır sanırdım . diyet yapan biri nasıl unutur dımı ama yoksa dıyet psikolojısından mı kurtuldum. yada yada zayıfladım dıye havalaramı gırdım.. anaaamm ne garıp hissetim. ben nasıl unuturum tartılmayı

Kusuuuum tekrar tekrar Allah rahmet eylesin bitanem cok üzme kendini desemde bos biliyorum.....hicte konusmayi beceremem bu durumlarda ......delyninde dedigi gibi yanindayiz kuzummm bir bir yanimiz buruktu hep :8 gel toparlanalim birlikte hic keyfimiz yok

Hahahah Ay ilahi yaaa Çok tatlı Memleket meselesi olmuş tartılmaman hihihi Ne güzel işte tartılma bi süreee relaaaxxxx

selam canlar....
Delym ellerine saglık..
gızlar dun borek yedım cok mutsuzum... ıkı gundur kan tahlılı ıcın beklıyorum sabah alıyolarmıs kucuk yer ıste... oglene kadar ac duruyorum dun boregı attım agzıma...bugun de actım oglene kadar ama bugun bozmadım neyse..hayır kanı da aldıramadım ıyı mı bosuna aclık bosuna borek:S

o derece manyadık artık yani benim sıpa da gidip gidip tartılıyor artık, bir de bakıyor rakamlara anlayacak sanki

OMRE POĞAÇASI:)(HER EVRE)
Malzemeler : 2 yumurta, 10 kaşık yulaf kepeği, 3 kaşık süt tozu, 1 tatlı kaşığı splenda, 300 gr yağsız peynir, 1 kabartma tozu, 2 yemek kaşığı yogurt

Yapılışı : Hepsini karıştırın ve yarı cıvık bir hamur elde edin. Elinize yapışacak.. Ellerinizi ıslatarak hamurdan parçalar koparın.. Yukarıdaki tariften 20 tane poğaça çıkacak şekilde parçalar ayırın.. yağlı kağıda koyun ve üzerlerine yumurta sürün. Hayatınızda yediğiniz en uymuşak ve en kabaran poğaçalar olacağına eminim.. Parçalar resmen 2 katı şişti. NOT:Günlük kepek miktarı hakkınıza göre tüketin lütfen.

Bu poğça tarifini buradan almıştım sanırım ne harika birşey oldu yahuu..Tarifi verenin elleirne sağlık :13: İlk kez yulaf kepeğini zevkle yedim kendime şaşırdım hani gerçekten tavsiye ederim haniii bende yulaf kepeğini bir türlü sevemeyenlerdenim ama bu tarif hani oturup 5 6 tane yedirir derecede olmuş......tekrardan teşekkür ederim heeee...

selam, gecen kpdsden 97 aldim. grammeri yeterince aciklayabilecegimden emin degilim, sonucta ogretmenlik degil bransim. ama sorun varsa, dogru cevap verecegimi dusunuyorum. yardim etmekten zevk duyarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…