Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

AAA kızlar son iki üç sayfanızı okudumda şok oldum millett süper kilolar vermiş yaaa 2-3 ayda hemde bende sizinkisine benzer bi diyet yaptım protein ağırlıklı 8 kilo kadar verdim ama şuan durdu gram oynamıyor biri bana özetleye bilirmi tam olarak ne yapıyorsunuz sayfalar çok kalabalık okuyamadım ilgilimi çekenler daha çok 80 lerden 70 lerden 50 lere düşenler oldu :) ama nasıl biri bana anlatsın lütfennnnnn:KK1:

$557108_521983354496455_1328504373_n.jpg

:KK9::KK9::KK9::KK9: kacamak yapmayi düsünenlere cözüm ossun..:KK9::KK9:

AAA kızlar son iki üç sayfanızı okudumda şok oldum millett süper kilolar vermiş yaaa 2-3 ayda hemde bende sizinkisine benzer bi diyet yaptım protein ağırlıklı 8 kilo kadar verdim ama şuan durdu gram oynamıyor biri bana özetleye bilirmi tam olarak ne yapıyorsunuz sayfalar çok kalabalık okuyamadım ilgilimi çekenler daha çok 80 lerden 70 lerden 50 lere düşenler oldu :) ama nasıl biri bana anlatsın lütfennnnnn:KK1:

Dukan emmi sayfalarca vermis sirrini ilk isin kitabi alip okumak baska yolu yok arakadasim..:KK34:

günaydın kızlar :KK16:

Bugün yumurtasız kaldık :KK53: ne saçma bir durummuş bu yahu, beni bırak oğluş da kahvaltı yapamadı, market 3 km uzak gidip almak sıkıyor biraz, kapısını çalıp isteyebileceğim bir komşum yok :KK53: Markette halk günüymüş öğleden sonra getirebilirlermiş anca :KK53: Melemenlik konservelerimden açtım bir tane, yanına da beyaz peynir ve lor aldım onlarla kahvaltı yapıyorum :KK56:

Ben salıdan beri protein yapıyorum, bayada sıktım yani çok az yedim falan ama dün akşam tavukla salatalık turşusu yiyeyim dedim, aldım öyle duruyordu dolapta, amanın ne güzel bişeymiş o öyle kütür kütür epey bi yedim :26: kendimi durduramadım ve sabah 68 gördüm tartıda, ne oldu anlamadım su tuttu galiba :KK53: onca emekten sonra ben 66 lı rakam beklerken 68 görmek çok can sıkıcı, tam motive olmuştum bir hafta daha seyir yapayım dedim ama hepsi uçtuuuu gittiiii, dukan benden sıkıldı galiba :KK36:

Canlar,ballar bademler günaydınnnnn..hakikaten ya bu hafta töbe töbe hepimizin üstüne sanki ölü toprağı serpilmiş gibiyizzz..haftaya umarım hepimiz için bomba gibi bi hafta olur malum bayram öncesi söyle moralle girelimmm inşşş:KK16:bacagım kötü hala bide yurt dısından misafirler war gün boyu onlarla ugrasıorum ama napayım en azından bacagım yandı yüzüm fln deil die kendimi avutmaya çalışıorumm.:KK33:

İyice tembelleştikkk sanki. Aliye nerdeeeeee. Sevgi nerdeee. Herkes nerde yaaaqa :KK43:

cnm benim yurt dısından misafirlerim fuara geldi,,onlarla ugrasıorum gün boyu.dahada pazara kdr burdalar :KK33:

Canlarım,alıntı yaptım bir sürü ama güneylinin rekorunu egale edeceğim için vazgeçtim.
Hepinize çok teşekkür ederim mesajlarınız için,desteğiniz için.Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın inşallah.
Bu arada kızdım size.Geçmişe baktım biraz,ne kadar kötü başlamışsınız haftaya,ne kadar düşük motivasyonla devam etmişsiniz.
Allah hiç birinize gerçekten dert olan dertler,üzüntüler,kederler yaşatmasın.
Olur olmaz şeyler için hele ki birkaç kilo verdiniz veremediniz diye hiçç canınızı sıkmayın.Gerçekten herşey boşmuş.
Kötü bir haftaya başlamışsınız ama çoook güzel bir h.sonu geçirirsiniz umarım.
Bu arada kaçak göçek yapanları da gördüm aman diiim yolunuzdan şaşmayın,sabırlı olun.
Ben güçlendirmede miyim neyim bilmiyorum.Önceki mesajımda da söylediğim gibi ne yazıkki şu 4-5 gündür hiç bişey yemedim diyebilirim.
Asla diyet dışı bişey de yemedim.Eski erkek arkadaşım bu süreçte yanımdaydı,Allah ondan binlerce kere razı olsun.Bob değil de daha önceki 5 yıllık olan.Ona tam tahıllı ekmek almasını söyledim,tam yulaf ekmeği diye bişey bulmuş.2 gün 1 dilim ondan yedim.bir de kepek haklarımı yedim o kadar.bugün işe geldim ve uğursuzlar bir de nöbet tutturdular bana.halimi görseniz tanınmayacak haldeyim,ruh gibiyim.tutmasam sıkıntı olur mu dedim,öyle böyle gevelediler.dedim lanet olsun tutayım.eşşeklik bende ayrı konu.dün evde fenalaşmıştım,baya yolcu olmak üzereydim.git hastaneye rapor al dimi.neyse c.tesiye izin aldım.h.sonu kendimi toparlmamam ve yeniden insana benzemem lazım.ve hatta inanmayacaksınız ama biraz kilo alsam iyi olacak çünkü bünye zayıf düştü.
haftaya sanırım tam layığıyla güçlendirmeyi yerine getirebilirim.kaldı ki bu hafta kendimi ödüllendirecek falan havada değilim hiç de.
siz de lütfen silkelenip kendinize gelin,güzel bir h.sonu olsun herkes için ve önümüzdeki haftaya herkes çok daha iyi başlasın.
birbirimize güç vermeliyiz.hepinizin gönlü yanımdaydı,bunu biliyorum.hepinizi çok seviyorum güzel arkadaşlarım benim...

cnm tekrardan Allah sizlere sabır ve güç versin.sağlıklı uzun ömürler wersin.seninkilerde benim eski patron gibiymiş heralde cok gıcık oldum.anlayışsız insanlar..:KK33:

ipekom canım komşum benim.. ben de sanki çooook eskilerde kalmış gibi olan halbuki miladı geçen hafta olan günlerimi özledim, sizi özledim ya da "bizi" özledim :KK66:
cumartesi çok mu oturdum dışarda nedir fena üşütmüşüm herhal.. beynim burnumdan akıyor yeminle.. tam da kursa başlar başlamaz.. hayır zaten basmıyodu kafa, şimdi baya maceraya döndü iş :) levin de çok fena ama dirayetli yine de.. sesi boru gibi çıkıyo, iyi tarafından bakarsak erkek çocuğu özlemimi giderdi bir kaç gündür :KK55:

dely'cim gecmis olsun canim senin mide agrisi yenimi basladi diyetle alakasi varmi yoksa önceden de agrirmiydi..? Benim de 3 gündür midem agriyor yumruk gibi birsey oturuyor sanki genelde kahve icince oluyor birde sütlü ictigim halde yine ayni..merak ettim acaba süt mü dokunuyor kahvemi..:44:

gecmıs olsun sızlerede kızlarr..:KK16:

......
insallah hayirlisiyla gecersin güclendirmeye esim bana diyor hastaliktan kurtulamiyorsun yumrukmu atiyon korunuyonmu yap biseyler diyor..:KK9::KK9::KK9: Sagol canim ben gözlemledim iste hamilelik disinda hep sade ictim ben kahvemi hic böyle sikayetim olmamisti ama bu aralar kahveden sonra agriyor sürekli asitli birseyler de icmiyorum ictigim bi zero oda hergün degil ve sinirli..aynen dedigin gibi sirtima vuruyor kayinvalidem de tasmi var yoksa diyip durdu..insallah gecicidir..

bu sabah vanilya cubuklu bir bardak süt ictim baska birsey almiyor midem..yolun yarisina geldim dimiii sykyldim diyip kaytarmaya yer aramak istemiyorum sykylmadim sykylmadim..:21:

uzunnnnnnn zaman sonra ilk kez kot giymenin verdigi mutluluk paha bicilmez...:KK24::KK24:

Sen süper gidiyorsun canım yaa! Maşallah dilimi ısıriyim :nazar::nazar: =) Sakın sıkılmaaa!! Sıkılma zamanı değiill çalışma zamanıı :p Ara da vermiştin zaten di mi :KK34: Bundan sonra ayynen devaammm. Yarıyı geçtin.. süper olacaksın süpeeerrr :KK9::129:

Mide ağrısı sırta vurur canım. Böyle tam kaburgalarının bitiş yeri, önden orta taraf ağrır. O da sırta doğru vurur. Böbrek ağrısıyla karışabilir ama.. böbrek daha çok sırta vuruyor sanırım. Yediklerine dikkat et bi süre.. anlarsın onu. Devam ederse bi doktora gidersin. Ama mide için endoskopi falan isterler, öyle dışardan anlaşılmaz çünkü..

Merhaba,
Bünye yapılan bir diyete alışıyor maalesef.. bu diyette de öyle. Belli bri süre sonra duruyor. Sabredersen, sonra bir daha vermeye başlıyorsun :KK66:
Anlatmakla olacak bir şey değil ama.. Kafan çok karışır.. Öncelikle kitabını alıp okursan en net ordan anlarsın. Zaten çok kalın bi kitap değil. Fiyatı da 10-15 TL arası bişey sanırım. Ondan sonra burdan anlamadığın şeyleri sorarsan herkes yardımcı olmaya çalışır.

benim dersler öğleden sonra okula gidicem şimdi özelden yaz modals ile ilgili ne sorun varsa yardım ederim de kpds de modals çıkmaz pek sadece passage içinde çıkar

Son düzenleme:
Hepinize günaydınnnn!!!! :21:

Allah razı olsun dün üşenmedim yaptım bundan, labne yerine az daha yağlımsı lor vardı ondan koydum, tablet splendalarımı da toz haline getirdim (6 adet) koydum, bir kaşık da neskafe... Allah'ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!! :KK56: Muhteşem oldu!!! Tatlı tatlı diye ölürken öyle iyi geldi ki, hep tarif görüyordum da üşeniyordum yapmaya, sayende midem şenlendi, psikolojim düzeldi. Bir de süt tozu-yumurtadan tatlımsı kreplerden yaptım mı, üstüne bundan döktüm mü...... Muhteşem olduuuuu!!!!!!!!!!!! Ay hala çok mutluyum! :KK16:

Ellerine sağlık dely, sayende nolduk ne haldeyiz görüyoruz. :) Boyumu söyledi miydim hatırlamıyorum, 1.63üm ben.

Bu açıklama benim de içimi rahatlattı, arada düşünüyorum "Atakta uu gitti, şimdi gıdım gıdım iki ileri bir geri noluyor" diye. Hayırlısı, sabretmek lazım...
afiyet olsun canım denemeler yapıyoruz kaçamak yapmamak için bende canım çekince ucundan tadıyorum dünü kurtardık bugün neler olucak bakalım :)
Canlar günaydın,
Nöbet üstü sabahın köründe yine burdayım.Allahlarından bulsunlar ne diiim.
Nöbet iznimi bugün 4'te çıkarak kullanmaya karar verdim,yarına da izin aldım.pazartesiye kadar kendimi kesinlikle toplamam lazım.
bu sabah 68.3 çıktım.istem dışı kilo kaybediyorum.normalde 1 ayda vereceğim kiloyu verdim bir anda.son 4 günde 3 kilo kaybettim.
kursağımdan lokma geçmiyor ama h.sonu toparlanmak zorundayım.inşallah yeni haftaya daha iyi başlayabilirim.resmen süzüldüm,midem sırtıma yapıştı.gece rüyamda hep denizlerde yüzdüğümü gördüm,güzel bişey demek sanki dimi.
2012 pek çok konuda yordu beni,umarım 2013 herkes için güzel bir yıl olur.öyle daldan dala konuşuyorum işte idare edin beni,öpüyorum hepinizi...

medesam izin al topla kendini bu şekilde çok zorlanırsın işyerinde af yok malesef sen özel mesaj at yerini ben gidip bir koşu dağıtayım orayı günlük sporumu yapar sinirimi boşaltırım hehehe :):KK9::KK9: sen üzme kendini hiç bu günlerde geçecek zaten rüyandada görümüşsüz denizde yüzmek çok güzel yorumlanır temiz ise düz ise sorun yok iyiye yor dalgalı ise hayat biraz zorlucak seni ama aşıcaksın demek sıkma canını herşey bizim için ve bugünlerde geçecek.

slm kızlar iyi sabahlar herkes iyidir umarım bu sabah 74,6 çıktım haftaya 74 olurum umarım diyet bi ileri bi geri devam ediyor bakalım nerde durucam uzun süre diyet yapanlar ekstra ne kullandılar vitamin falan rüyamda saçımdan koca bir tutamı elimde kalmıştı çok moralim bozuldu vitamin olayını araştırayım diyorum dukan amcama uygun vitamin kullanan varmıdır?

günaydın kızlar :KK16:

Bugün yumurtasız kaldık :KK53: ne saçma bir durummuş bu yahu, beni bırak oğluş da kahvaltı yapamadı, market 3 km uzak gidip almak sıkıyor biraz, kapısını çalıp isteyebileceğim bir komşum yok :KK53: Markette halk günüymüş öğleden sonra getirebilirlermiş anca :KK53: Melemenlik konservelerimden açtım bir tane, yanına da beyaz peynir ve lor aldım onlarla kahvaltı yapıyorum :KK56:

Ben salıdan beri protein yapıyorum, bayada sıktım yani çok az yedim falan ama dün akşam tavukla salatalık turşusu yiyeyim dedim, aldım öyle duruyordu dolapta, amanın ne güzel bişeymiş o öyle kütür kütür epey bi yedim :26: kendimi durduramadım ve sabah 68 gördüm tartıda, ne oldu anlamadım su tuttu galiba :KK53: onca emekten sonra ben 66 lı rakam beklerken 68 görmek çok can sıkıcı, tam motive olmuştum bir hafta daha seyir yapayım dedim ama hepsi uçtuuuu gittiiii, dukan benden sıkıldı galiba :KK36:

Sudur suu :KK53: Bu kadar sıkmaya kilo almış olamazsın canım. Hiç moralini bozma.. Aslında 66'lı bişeysindir dee.. gizliyodur bunu tartı senden :KK66:
Ben de bugün bi kaç lokma peynir attım ağzıma sabah.. ahan da o kadar.. Kahvaltım budur :97:

öğle saatleri yaklaşıyor beni sinir salıyor ne yicem telaşı :KK43:( dün tavuk şiş yedim yanında yoğurt

kızlar damla sakızı kullanan varmı kendime muhallebi yaptım ama tereddütte kaldım

Ben kullanmıyorum ama, kullanmamak için değil yani :) Hiç kullanmadım ondan :)) Damla sakızından ne kadar kullanıyosun ki? Küçücük bişey zaten o.. Bana zararsız gibi geldi.. Sakız yani.. Mısır nişastası bile sınırlı izinliyken, damla sakızı yasak olmaz bence..

canım başın sağolsun. tahmin edebiliyorum anne bir yana anneanne bir yana o daha farklı sanki. birden kendi başıma da geleceğini düşündüm ve çok kötü oldum. yaşadığın acının tarifini yapamaz kimse sadece üzülme demek gelir elimizden ama üzülmemekte imkansız. Allah sabır versin canım mekanı cennet olsun

Günaydın tatlışımmm :KK16: Biz yanında olamazsak da, kalplerimiz hep yanındaaa.. Seni seviyoruz canım...

Aman dikkat et kendine. Hasta falan olma sakın.. Şimdi tabi yiyemezsin bişey haklısın :KK43: Ama inşallah yavaş yavaş toparlanacaksın.. Denizlerde yüzmek çok güzzeeellll :KK16: En kısa zamanda huzurlu mutlu günler bekliyor seni canımcım.. 2013'e de ne kaldı.. Her şey güzel olacak inşallah.

Sen öyle olunca, bizim de moralimiz bozuldu.. İçimizden gelmedi muhabbet falan pek. Toparlanıcaz inşallah canım. Hepberaber... Seninle birlikte.. :KK16:

İşyerindekileri de bi dövmeye geliriz beraber :KK66: Neye uğradıklarını şaşırırlar heee :KK4:

Sabah sabah ne tatlısın sen öyleeee :KK19::103:

Canlar,ballar bademler günaydınnnnn..hakikaten ya bu hafta töbe töbe hepimizin üstüne sanki ölü toprağı serpilmiş gibiyizzz..haftaya umarım hepimiz için bomba gibi bi hafta olur malum bayram öncesi söyle moralle girelimmm inşşş:KK16:bacagım kötü hala bide yurt dısından misafirler war gün boyu onlarla ugrasıorum ama napayım en azından bacagım yandı yüzüm fln deil die kendimi avutmaya çalışıorumm.:KK33:

cnm benim yurt dısından misafirlerim fuara geldi,,onlarla ugrasıorum gün boyu.dahada pazara kdr burdalar :KK33:

cnm tekrardan Allah sizlere sabır ve güç versin.sağlıklı uzun ömürler wersin.seninkilerde benim eski patron gibiymiş heralde cok gıcık oldum.anlayışsız insanlar..:KK33:

gecmıs olsun sızlerede kızlarr..:KK16:

afiyet olsun canım denemeler yapıyoruz kaçamak yapmamak için bende canım çekince ucundan tadıyorum dünü kurtardık bugün neler olucak bakalım :)

medesam izin al topla kendini bu şekilde çok zorlanırsın işyerinde af yok malesef sen özel mesaj at yerini ben gidip bir koşu dağıtayım orayı günlük sporumu yapar sinirimi boşaltırım hehehe :):KK9::KK9: sen üzme kendini hiç bu günlerde geçecek zaten rüyandada görümüşsüz denizde yüzmek çok güzel yorumlanır temiz ise düz ise sorun yok iyiye yor dalgalı ise hayat biraz zorlucak seni ama aşıcaksın demek sıkma canını herşey bizim için ve bugünlerde geçecek.

slm kızlar iyi sabahlar herkes iyidir umarım bu sabah 74,6 çıktım haftaya 74 olurum umarım diyet bi ileri bi geri devam ediyor bakalım nerde durucam uzun süre diyet yapanlar ekstra ne kullandılar vitamin falan rüyamda saçımdan koca bir tutamı elimde kalmıştı çok moralim bozuldu vitamin olayını araştırayım diyorum dukan amcama uygun vitamin kullanan varmıdır?

canlarım sizi çok seviyorum,kalplerimiz bir biliyorum ve size söz pazartesi daha iyi olmak için elimden gelen gayreti göstereceğim.
bu arada sevgicim bacağın yanmış sanırım geçmiş olsun,nesli sana da geçmiş olsun.umarım en kısa sürede iyileşirsiniz.

ben tartılmayı unuttum:26:. hayret nasıl unuttuysam. halbuki hayat tartıdan ıbarettır sanırdım :KK9:. diyet yapan biri nasıl unutur dımı ama :KK24:yoksa dıyet psikolojısından mı kurtuldum. yada yada zayıfladım dıye havalaramı gırdım.. anaaamm ne garıp hissetim. ben nasıl unuturum tartılmayı :KK52::KK52::KK52:

Canlar günaydın,
Nöbet üstü sabahın köründe yine burdayım.Allahlarından bulsunlar ne diiim.
Nöbet iznimi bugün 4'te çıkarak kullanmaya karar verdim,yarına da izin aldım.pazartesiye kadar kendimi kesinlikle toplamam lazım.
bu sabah 68.3 çıktım.istem dışı kilo kaybediyorum.normalde 1 ayda vereceğim kiloyu verdim bir anda.son 4 günde 3 kilo kaybettim.
kursağımdan lokma geçmiyor ama h.sonu toparlanmak zorundayım.inşallah yeni haftaya daha iyi başlayabilirim.resmen süzüldüm,midem sırtıma yapıştı.gece rüyamda hep denizlerde yüzdüğümü gördüm,güzel bişey demek sanki dimi.
2012 pek çok konuda yordu beni,umarım 2013 herkes için güzel bir yıl olur.öyle daldan dala konuşuyorum işte idare edin beni,öpüyorum hepinizi...

Kusuuuum :KK43: tekrar tekrar Allah rahmet eylesin bitanem cok üzme kendini desemde bos biliyorum.....hicte konusmayi beceremem bu durumlarda :KK43:......delyninde dedigi gibi yanindayiz kuzummm bir bir yanimiz buruktu hep :8 gel toparlanalim birlikte hic keyfimiz yok:KK50:

ben tartılmayı unuttum:26:. hayret nasıl unuttuysam. halbuki hayat tartıdan ıbarettır sanırdım :KK9:. diyet yapan biri nasıl unutur dımı ama :KK24:yoksa dıyet psikolojısından mı kurtuldum. yada yada zayıfladım dıye havalaramı gırdım.. anaaamm ne garıp hissetim. ben nasıl unuturum tartılmayı :KK52::KK52::KK52:

Hahahah :KK9::KK9: Ay ilahi yaaa :KK70: Çok tatlı :KK70: Memleket meselesi olmuş tartılmaman hihihi:KK1::KK1: Ne güzel işte tartılma bi süreee :KK66: relaaaxxxx :KK12: :KK54:

selam canlar....
Delym ellerine saglık..
gızlar dun borek yedım cok mutsuzum... ıkı gundur kan tahlılı ıcın beklıyorum sabah alıyolarmıs kucuk yer ıste... oglene kadar ac duruyorum dun boregı attım agzıma...bugun de actım oglene kadar ama bugun bozmadım neyse..hayır kanı da aldıramadım ıyı mı bosuna aclık bosuna borek:S

o derece manyadık artık yani :KK53: benim sıpa da gidip gidip tartılıyor artık, bir de bakıyor rakamlara anlayacak sanki :emir_bebek::KK1:

OMRE POĞAÇASI:)(HER EVRE)
Malzemeler : 2 yumurta, 10 kaşık yulaf kepeği, 3 kaşık süt tozu, 1 tatlı kaşığı splenda, 300 gr yağsız peynir, 1 kabartma tozu, 2 yemek kaşığı yogurt

Yapılışı : Hepsini karıştırın ve yarı cıvık bir hamur elde edin. Elinize yapışacak.. Ellerinizi ıslatarak hamurdan parçalar koparın.. Yukarıdaki tariften 20 tane poğaça çıkacak şekilde parçalar ayırın.. yağlı kağıda koyun ve üzerlerine yumurta sürün. Hayatınızda yediğiniz en uymuşak ve en kabaran poğaçalar olacağına eminim.. Parçalar resmen 2 katı şişti. NOT:Günlük kepek miktarı hakkınıza göre tüketin lütfen.

Bu poğça tarifini buradan almıştım sanırım ne harika birşey oldu yahuu..Tarifi verenin elleirne sağlık :13: İlk kez yulaf kepeğini zevkle yedim kendime şaşırdım hani gerçekten tavsiye ederim haniii bende yulaf kepeğini bir türlü sevemeyenlerdenim ama bu tarif hani oturup 5 6 tane yedirir derecede olmuş......tekrardan teşekkür ederim heeee...

:KK69:Günaydın "canımın içi"lerim, canımla içli dışlılarım, ayrıyken içe birlikteyken dışavurumlarımmm :KK19:

:KK43:ben hala hastalıktan geberenzi
:44:kafam kpds'yi almayanzi
:KK24:sesim bakü-ceyhan işlevselliğinde olanzi
:KK53:kaşı ayrı gözü ayrı pörtleyip, kurbağadan hallice şişenzi
:26:bugün gitmesem de iyice bi terleyip, ev boşken bol bol dinlensem mi diyenzi
:KK23:-bugünün konusu olan "modals"ı bilirim her bir sorunu yanıtlarım bebeeem- diyen çıksa pek bi sevinenzi!!
:KK56: hastalık sebebiyle (fırsatıyla) beslenme mevzuunun gözüne vurmuş olabileceğinden şüphelenenzii
:KK53:dün bozduğu diyetin ve de niyetin ceremesini göze alsa da sonuçlarını tartıda görmekten imtina edenzii
:KK1:lan bu saatte bu kaaa geveze olunmaz ki amağğ- serzenişlerinize hak verenzi
:KK54:Öpenzi Koklayanzi Bağrına Basanziiii

selam, gecen kpdsden 97 aldim. grammeri yeterince aciklayabilecegimden emin degilim, sonucta ogretmenlik degil bransim. ama sorun varsa, dogru cevap verecegimi dusunuyorum. yardim etmekten zevk duyarim.

X