kendim de dahil herkes için söylüyorum; bu diyete başlarken, bunun yarıda bırakılamayacak bir diyet olduğunu, sonuna kadar gidilmesi gerektiğini ve sonuna kadar gitmezsek verdiğimiz kiloları fazlasıyla geri alacağımızı biliyorduk. bunları bilmeden başladıysak, kitabı okumamışız demektir ki o en fenası. kitabı okumayanları falakaya yatırıyorum biliyosunuz.
şimdi, madem bunları biliyoruz, o zaman azıcık ondan azıcık bundan tırtıklamak niye. tamam artık ben oldum, vereceğimi verdim, dersmi de aldım diyip güçlendirmeyi es geçmek niye. tamam seyirden yorulmuş olabiliriz, yeterince kilo verdiğimiz de düşünüyor olabiliriz. o zaman yapılması gereken efendi gibi güçlendirmeye geçmektir. kimseye kızmıyorum, kimseyi azarlamıyorum kardeşler. ben de aynı durumdayım. bazen aldığım iltifatların gazına, dondurmaların cazına, böreklerin sazına geliyorum ve tamam artık bitsin diyorum ama yanlıııış...
yok öyle totom kalktı, motivem düştü. bizim motivelerin bi şarkısı vardı, neydi o; düştüysek kalkarııııııııııııııııııııııııııız daha ölmediiiiiik yaaaaaaaaaaaaaa
canım yeter artık verdiğim kilo diye düşünüyorsan da güçlendirmeye geç,hem daha az zorlanırsın hem de verdiğin kiloları geri almazsın baribiz de seni seviyoz lan
çok yememeye özen göstermene gerek yok ki,izinli olan herşeyden dilediğince yiyebilirsin bunu sen de biliyorsun ama patlamış mısır değil tabiki
ben de bayılırım kendisine,en zor vazgeçebildğim şeylerden oldu
en büyül keyfimdi dizi seyrederken 1 tencere patlatıp keyifle dizi seyretmek.akşam yemeği yemeyerek de telafi ediyorum sanıyordum ne safmışmkarnıbahar çıktı bak,onla yap patlamış mısırını
valla ben ankaraya geldiğimde tombiş tenarr görmek istemiyorum yoksa valla görmem seni küserim
rapor vermeden olmuyor bu işler :)
yine yeni yine yeniden callan 1/21
Uykusuz gecen bir gecenin sabahindan herkese günaydinlar...
Gecmek bilmeyen öksürük canima okudu sabaha kadar gözümü kirpmadim..doktorum izindeymis haftaya gelecekmis..Bana önerisi olan varmi..
Bu sabah tardida gördügüm rakamla gözlerim yerinden firladi gecicidir gecici insallah...
5 BİLİNMEYENLİ DENKLEM GİBİYİM. çÖZÜN ÇÖZBİLİRSENİZ..
Slm canlar. Canım sıkkın yaa
Hafta sonu kaçamak falan yapmadım aksine öğlenleri mangal olayı ile (yanında közlenmiş biber tomato birer tane akşamları full balık hemde az azz) geçirdimmm
Dün öğlen 4 köfte akşam 6 istavrit hemde ızgara.
Bugün + 1200 ??
Nasıl bir şey bu
Gerçi sabah ezan saati bi sancıyla uyandım. Davul gibiydim. WC ye de çıktım hemde o saatte.
Sabah kalktım karnım bi tuhaff
Tartıldım ki + nın kralını gördümm.
Bozmadım tabi moralimi ama yanlış olan ne anlayamadımmm
Sonra süt içeyim dedim her sabah yaparımm
Anammm midemi deldi resmen o sütt. Yumruk yemiş gibi oldum.
15 dk yürüyüş yaptım şimdi işteyim ve midem de oturan bir boğa var.
Üşüttümmü ne yaptım gece de soğuk soğuk terler döktümm.
Hasta falan olmak istemiyorummmm bu + yı yok etmem lazımmm
YARDIM EDİNNNNNN
bal+karabiber+limon iyi gelir normalde... limon ve karabiber / bulabilirsen zencefil ve limon... ılık suyla içebilirsin kuzu..Uykusuz gecen bir gecenin sabahindan herkese günaydinlar...
Gecmek bilmeyen öksürük canima okudu sabaha kadar gözümü kirpmadim..doktorum izindeymis haftaya gelecekmis..Bana önerisi olan varmi..
Bu sabah tardida gördügüm rakamla gözlerim yerinden firladi gecicidir gecici insallah...
psikolojik mi acep ipek kuzusu??5 BİLİNMEYENLİ DENKLEM GİBİYİM. çÖZÜN ÇÖZBİLİRSENİZ..
Hafta sonu kaçamak falan yapmadım aksine öğlenleri mangal olayı ile (yanında közlenmiş biber tomato birer tane akşamları full balık hemde az azz) geçirdimmm
Bugün + 1200 ??
Nasıl bir şey bu
Gerçi sabah ezan saati bi sancıyla uyandım. Davul gibiydim. WC ye de çıktım hemde o saatte.
YARDIM EDİNNNNNN
Bugün + 1200 ??
Nasıl bir şey bu
YARDIM EDİNNNNNN
olmuyor olmuyor.. gunaydın buarada. eksiksiz callan dılıyorum sana
gecmıs olsun seker .. zencefıl oksuruge cok ıyı gelıyor benım nacızane fıkrımdır
Bugün + 1200 ??
Nasıl bir şey bu
YARDIM EDİNNNNNN
canim yaaa cok gecmis olsunnnn...zencefil cayi ic hatta taze taze kendin yap poset sallamaUykusuz gecen bir gecenin sabahindan herkese günaydinlar...
bal+karabiber+limon iyi gelir normalde... limon ve karabiber / bulabilirsen zencefil ve limon... ılık suyla içebilirsin kuzu..
psikolojik mi acep ipek kuzusu??
bal+karabiber+limon iyi gelir normalde... limon ve karabiber / bulabilirsen zencefil ve limon... ılık suyla içebilirsin kuzu..
psikolojik mi acep ipek kuzusu??
kuzucum o nedir öyle yaaa:44: ama o gördügün arti bence yag hic degil bunu sende biliyorsun...söyle bir aciklik getireyim olayi benim mide birazcik cok hassas hani ortalamanin cok cok üzerinde bir hassaslik...ne zaman izgara yesem mideme bicaklar saplanir! közden dir diyor bizimkiler ve doktorum sende tüm bir hafta öyle beslendiysen ondan olmasin? hani bir iki kez yersin birsey olmaz iki gün üst üste her ögünde o dokunmus olmasin ipektoshum ya cok gecmis olsun mide fena birseyama ikinci bir olasilikta kuzum sen üsütmüssün
canim yaaa cok gecmis olsunnnn...zencefil cayi ic hatta taze taze kendin yap poset sallamabuarada yasenacim sen diyete tam anlamiyla baslamadin daha degilmi? tatilden geldikten sonra? eger öyleyse bir bardak süt karabiber ve bal aninda kesiyor:44:
gunaydııınnn herkese..
sunta, peynir ve çayla kahvaltımı tamamladım.:125:
sunta dıyorum cunku Allah gunah yazmasın nımettır ama ıgrenc oldu bu seferkı ekmegım yaaa...
bı sıcak su alayım yesıl çayımı yapayım bıde 1 lt suyumu doldurup işelere koyulalım bakalım. hadi rast gele...
zencefil ve limon denemedim duymamistim da tozu var zencefilin oda olur degilmi..
inanirmisin benimde hic bir ekmegim olmadi simdiye kadar bir tek krep yiyordum gecenlerde bi ekmek yaptim Allahim yok böyle birsey...icerisinde süttozuda oldugu icin pek yapmak istemiyorum hani sikildikca krepten yaparim diye düsündüm tarifini vereyimmi facebook sayfasindan buldum:44:
Günaydınnnnnn herkesee
Ataktaki ilk günümde 700 gram vermişim iyimi sizce? :26:
olur canım tozuda olur.. sıcak sıcak iç. suana kadar işe yaramadıgını duymadım hiç..
ver tabıkıde. yenılebılecek seyler olursa kacamak ıhtımalımızde sıfırlanır...