Canlarım günaydın,akşamdan sabaha amma kaynatıyorsunuz yaaa.40 dakikadır geçmişi okuyorum aaaa
herkes iyi mi bakalım.benim regl 3.sabahım bugün 71.6'yım.artık tamamdır yarına falan biter benimki.pazartesiyi bekleyeyim mi yoksa cuma falan geçeyim mi bilemedim
Günaydınnnnnn herkesee
Ataktaki ilk günümde 700 gram vermişim iyimi sizce? :26:
vayyy bir günde 700 gram haa,demekki 1 haftada rahat 2-2.5 kg verirsin sen
5 BİLİNMEYENLİ DENKLEM GİBİYİM. çÖZÜN ÇÖZBİLİRSENİZ..
Slm canlar. Canım sıkkın yaa
Hafta sonu kaçamak falan yapmadım aksine öğlenleri mangal olayı ile (yanında közlenmiş biber tomato birer tane akşamları full balık hemde az azz) geçirdimmm
Dün öğlen 4 köfte akşam 6 istavrit hemde ızgara.
Bugün + 1200 ??
Nasıl bir şey bu
Gerçi sabah ezan saati bi sancıyla uyandım. Davul gibiydim. WC ye de çıktım hemde o saatte.
Sabah kalktım karnım bi tuhaff
Tartıldım ki + nın kralını gördümm.
Bozmadım tabi moralimi ama yanlış olan ne anlayamadımmm
Sonra süt içeyim dedim her sabah yaparımm
Anammm midemi deldi resmen o sütt. Yumruk yemiş gibi oldum.
15 dk yürüyüş yaptım şimdi işteyim ve midem de oturan bir boğa var.
Üşüttümmü ne yaptım gece de soğuk soğuk terler döktümm.
Hasta falan olmak istemiyorummmm bu + yı yok etmem lazımmm
YARDIM EDİNNNNNN
kuzuuummm sakinnnn
oluyor işte bazen sebeli sebepsiz böyle +lar.hepimiz yaşıyoruz işte.benim kadar dikkat eden az insan vardır ama ben bile defalarca o anlamsız +ları görüp kafayı yemedim mi
birkaç gün sonra düzeliyor yeniden
hem kızların hep bir dolunay teorisi var ya benim aklımın çok ermediği belki yine dolunay zamanıdır
Günaydın canlarım, ksvetli gri bi Ankara sabahında herkeslere iyi uykular ve iş başında olanlara kolay gelsin...
Kendime söz vermiştim perşembe dışında tartılmamaya ama bu sabah uyku sersemi tartılmış buldum kendi mi 75,9 geldim pek mutlu oldum, haftaya tatilde olacağım ben elimden geleni yapıp abartmayacağım ama Allah yardım etsin
Dün akşamda bi türlü doymak bilmedim
Eşimle dışardaydık koca bi salata ve tavuk ızgara yedim
Silikon kalıplarımı ve krep tavamı aldım 3 günlükte ekmek, poğaça stoğumu yaptım
aferinn banaaaa
oyyy burda da kapalı bir hava vardıı,hiçççç sevmiyorum kışı gelemsin gitsin başka ülkelere yaaa,12 ay yaz olsun bahar olsun olmaz mı yanii
ellerine sağlık canım,afiyetle ye inşallah
Allah bozmasın kuzum
okuyup geçmişi geldim bak hemen
sen kepeğini neden akşam yiyiyorsun ? ben genelde sabah kahvaltısı niyetine yada 5 çayında yiyşyorum ki gün içindeki açlığımı bastırsın diye,akşam zaten yemek yiyiyorum sonra da acıkmıyorum diye pek akşama bırakmıyorum
Kızçeler ben yarın yokum, sabah girebilir miyim bilmiyorum ama şimdiden yazayım didim, emrenin aşıları var yarın hastaneye gidicez, hem 5-6 aydır gitmedik doktora kan tahlillerini falan yaptırayım bebemin, belki ben de yaptırırım ama fırsat olacağını sanmam
Bugün tarhana malzemesi aldım, akşamdan mercimek, nohut ıslatıcam gelince de ona girişirim halim nice olur bilmem artık, neyse ki sebze günüm yarın, pırasa ve kereviz aldım, nihayet kerevizime kavuştum kaç gündür tadamadım, oğluşa her aldığımda benim protein günüme denk geldi, yarın bir güzel yoğurlu salata yaparım kerevizle ohhh misss, pırasanında yemeğini yaparım yada fırına atarım mücver gibi falan
Bu arada bugün çok az yemek yedim, geç kahvaltı yaptım ondan sanırım, kahvaltıdan sonra akşam 5:30 da tavuk göğsü yaptım sote onu yedim kolayla, 9 gibi meyveli yoğurt yedim ama açım şu an, peynirle, hindi füme ile çay içiyorum, lor peynirine isot karıştırdım bakalım bi faydası olacak mı wc olayına
geçmiş olsun emre bebeğee
sana da şimdiden afiyet olsunnn
ARKADAŞLAR PINARIN LABNE peyniri 100 g da 9 gr yağ içeriyor .Kullanmak doğru mu ?
yağ oranı % 5 olan ürünlere kadar izin var değil mi ? yanlış mı hatırlıyorum ..aynı durum pınar beyaz light içinde gecerli..oda 100 g için yağ oranı 15,4 yazıyor..Ne düşünuyorsunuz bu konuda..
ben pınar beyazın lightını alıyordum labne niyetine,anaaa sonra bir baktım ki light labnenin yağ oranı light beyazdan daha düşük.öyle olunca light labne almaya başladım.ama şöyle söyleyeyim yaklaşık 7 ayda 3 kere falan almışımdır.o da müthişşşş nutellayı yapmak için
yoksa sürekli kıllanmayın yani,zararlı olabilir.oranlarla ilgili prensessevgilisi yazmış zaten cnm sana
herkescikler gitmiş galiba ama olsun yaziym yine de ben, sonunda reglom bitti de başlayabildim bugün
içmem gereken çok azıcık bi suyum kaldı. çok az şey yedim ama hiç de aç hissetmiyorum ne güzel şey bu böyle enerji veriyo insana psikolojikman
ay bu arada ıspanak şeysi tarifi süpsüper ellerinize sağlık
afiyet olsun,sen de deneyebilirsin.hiç de zor değil
zayıflamada ölçüyü kaçırmamak lazım. bakınız: hadise
nolmuş o öyle yaaa, kaditi çıkmış.
ayyy sen ne diyosunnnnnn,Allahım korusun,öyle zayıf olmak hiç istemem ben
ne kadınlık,ne çekicilik hiç bişeysi kalamış.tipi kaymış töbe yarabbimmm.hastalıklı gibi olmuş.
sevgi,delyy bak abartmayın siz de.fıstık gibisiniz zaten,biraz daha vereyim derseniz Allah korusun bak ne kötü bir örnek
Allahım sonunda diyetime başladım çok mutluyum inanılmaz bir vicdan rahatlaması anlatamam sizin yazdıklarınızı okuyup başlayamamak kendimi suçlu gibi hissediyordum.
1.günüm
sabah 2 yumurta+lıght peynir,şekersiz çay
öğle 1.5 yk yulaf kepeği yoğurtla yedim.yanında 1 çöp şiş tavuk göğüs eti
1 bardak yeşil çay
akşam yinee tavuk :) lıght çamlıca gazoz ve yoğurt
sade türk kahvesi
1.5 lt su
saat 21:00 umarım sorun yaşamadan tamamlarım
afiyet olsun canım,çok güzel olmuş menün
al kuzucummm ben tost bile yapttimmm okadar leziz bir ekmek oldu ama süttozunun dozu korkuttu beni :26:
Eki Görüntüle 521958 (ALINTI)
4 yk yulaf kepeği
3 yk süt tozu
3 yumurta
3 tepeleme yk yoğurt
yarım paketten biraz fazla kabartma tozu
yarım çk mahlep
yarım çk çörekotu
çörekotu hariç bütün malzemeyi güzelce çırpıp üstüne çörek otunu serpiniz. 180 derecede ısıtılmış fırında yarım saat pişirip ılınınca dilimleyiniz
hemen kopyaladım bunu,ne kadar güzel görünüyor.benim hiç bir ekmeğimin ne tadı ne tipi ekmeğe benzemedi
bu arada yasenin makarnasını da kopyaladım,ellerine sağlık arkadaşımın da,deneyeceğim bakalım olacak mı