Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de yuzde bes dıye bılıyorum sakatlık olmasın

kitapta bahsedilen yağ oranlarını hatırlamıyorum. et için farklı, süt ürünleri için farklıydı oranlar. ancak şunu söyleyeyim, sürülebilir peynirler, (labne, krem v.b.) ortalamanın üstünde yağlıdır. tüketmemek lazım.

Dukan tariflerim sitesine eklenen o armut kebap tarifi nedir öyle ya, mis gibi patlıcanları bir de kıymaya sarıp tavada çevirmişler falan. Of of. :KK56: Cezalı olduğum için saf protein günündeyim, yarın da aynı bugünkü gibi mi olacak sabah tartıda karar vereceğim.
Patlıcanlarım dolapta beni bekliyor ya. :2: Umarım o kaçamak fazlalığı gider bir an önce, ben de patlıcanlarıma kavuşurum. :KK14:

Hepinize iyi akşamlar :)

Peyniri soran arkadasss!!

0,2 % yag oranlilar serbest

digerleri sinirli

5% yag oranli krem peynir 30 g

ve 7% yag oranli kasar diyim veya digerleri 40 g

serbest

Dukan tariflerim sitesine eklenen o armut kebap tarifi nedir öyle ya, mis gibi patlıcanları bir de kıymaya sarıp tavada çevirmişler falan. Of of. :KK56: Cezalı olduğum için saf protein günündeyim, yarın da aynı bugünkü gibi mi olacak sabah tartıda karar vereceğim.
Patlıcanlarım dolapta beni bekliyor ya. :2: Umarım o kaçamak fazlalığı gider bir an önce, ben de patlıcanlarıma kavuşurum. :KK14:

ne yemiştin de kacamak olmustu Allah askına ben takıp edemıyorum..:KK70:

bende 2 gün saf protein yapıcam çok şişkinlik var atamıyorum bir türlü belki böyle iyi olur perşembe günü sp yapar cumada annemin yanına uçarım :)))

neden cezalısn öğrenebilirmiyim

köfte, yoğurttan oluşan akşam yemeğimden sonra braz light kefir içtim. şimdi de yaseminli yeşil çayımı içiyorum.:nazar:

2 gün kaçamağım oldu arkadaşlar düğün ve yan etkinlikleri sebebiyle, açık açık yediklerimi yazmıyorum öylesine ciddi kaçamaktı yani. :) 2 haftayı doldurmadan yapmak hoş olmadı ama gerekliydi bir bakıma.. 1 kiloya yakın almışım, saf protein günleri yaparak telafiye çalışıyorum şimdi. 64 küsürü tekrar görünce normal seyir rutinime döneceğim inşallah.

PEYNİR KONUSUNDA açıklama yaptıgınız için teşekkur ederım..labneyı pekçok tarıfin içinde görunce şaşırıyorum..o nedenle sormuştum..
bu platformunda en ıyı yanı bu..bırşey aklınıza takılınca hemen cevap bulabılıyorsunuz vesselam..sağolun arkadaşlar..

kılaaarr durumlar pek parlak değil benim açımdan. sanırım acil bir önleme ihtiyacım olacak. bu sabah 68 çıktım. ne zamandır diyete uymasam da sabittim 66.5-67 arası acaba direndi direndi sonunda dayanamayıp aldı mı kiloyu :44: oyy almayım daha fazla yaw napsam yeniden başlasam mı dukana çok sıkıntı olur mu acep? hani dırmadan bırakıp başlamayın diyodu ya dukan amca siz ne dersiniz? ama verdiklerimi geri alırsam çok üzücü olacak offf :KK43:

tenar yaa hiç diet yapamıyorsan birazcık dikkat etmeye çalışsan, az az yesen, yeşil çayı falan ihmal etmesen yani... çünkü diğer türlü kendimden biliyorum ipin ucu kaçtı mı amaaann deyip toptan gidiyor, emeklerine yazık valla... dukana yeniden başlamak yerine protein sebzeden devam et bence, bu aralar diet yapamam diyorsan geç güçlendirmeye sonra p+s ye geri dönersin kaldığın yerden devam edersin... olumsuz düşünme, kepeği falan da ihmal etme, almayacaksın sen bu kiloları :KK34:

zayıflamada ölçüyü kaçırmamak lazım. bakınız: hadise :-) nolmuş o öyle yaaa, kaditi çıkmış.

hülya avşar dedi ya üflesem uçacak gerçekten öyle olmuş ne oo öyle kollar, çocuk kolu gibi incecik, bir de kas var diye gösteriyor:KK9:

Kızlar ben güçlendirmeye yeni geçtim ama sanki hava basılmış gibiyim, meyve yiyorum acayip gaz yapıyor :KK50: tartılmadım yarın tartılayım dedim aslında saf prodan sonra tartılmak en iyisi de, işte.... umarım yarın artı görmem....

zayıflamada ölçüyü kaçırmamak lazım. bakınız: hadise :-) nolmuş o öyle yaaa, kaditi çıkmış.

Hakikaten ya ne çirkin olmuş o öyleeee :KK53::KK53::KK53: dişinede mi bişey yaptırmış ne, bu kadar peltek mi konuşuyordu o hiç dikkatimi çekmemiş :44::44: ama heç beğenmedim ben bu halini, bir çekiciliği kalmamış, spor da yapmamış kollarının altı bıngıl bıngıl sallanıyor :KK53::KK53::KK53:

İyi akşamlar....

Ben hafta sonunu berbat geçirdim yahuu:KK43:
Ankara fena gçti resmen cumartesi önüme zorla kızartma konuldu bir çatal alıp yoğurt yedim (kendi aldığım light yoğurt tabiki) ama baya baskı gördüm ye ye die tavuk ciğeri vardı oda yağlı ve tuzluydu ama onuda yedim küsmelerle tehdit edilince:KK43:(
Sabah kahvaltı geç oldu ondan kaçtım ama olmadı öğle ve aral öğünler ve su çöpe gitti:KK43:( akşamda zorla pizza yedirdiler ona mecbur kaldım:KK43:(( kendimi çok fena mutsuz ve huzursuz hissettim yerken ve 2 küçük dili yedim:KK43:(( kolayı içmedim ama kendime ceza verdim ve 3 protein günü yapmaya başladım tartılmadım da korktuğumdan:KK43: o yüzden mutsuzummmm:KK43:((
3 protein az bile gibi geliyor bana ama fazlada abartmak istemiyorum:KK43:(
Umarım bir daha olmaz çünk çok iyi gidiyordum kendimce:KK43:

Bu arada ben süt tozu bulamadım bana bir marka versenizde ben ona göre arasam hep krema vardı..

Kızçeler ben yarın yokum, sabah girebilir miyim bilmiyorum ama şimdiden yazayım didim, emrenin aşıları var yarın hastaneye gidicez, hem 5-6 aydır gitmedik doktora kan tahlillerini falan yaptırayım bebemin, belki ben de yaptırırım ama fırsat olacağını sanmam :emir_bebek: Bugün tarhana malzemesi aldım, akşamdan mercimek, nohut ıslatıcam gelince de ona girişirim halim nice olur bilmem artık, neyse ki sebze günüm yarın, pırasa ve kereviz aldım, nihayet kerevizime kavuştum kaç gündür tadamadım, oğluşa her aldığımda benim protein günüme denk geldi, yarın bir güzel yoğurlu salata yaparım kerevizle ohhh misss, pırasanında yemeğini yaparım yada fırına atarım mücver gibi falan :KK56::KK56::KK56:

Bu arada bugün çok az yemek yedim, geç kahvaltı yaptım ondan sanırım, kahvaltıdan sonra akşam 5:30 da tavuk göğsü yaptım sote onu yedim kolayla, 9 gibi meyveli yoğurt yedim ama açım şu an, peynirle, hindi füme ile çay içiyorum, lor peynirine isot karıştırdım bakalım bi faydası olacak mı wc olayına :KK1:

Son düzenleme:
İyi akşamlar....

Ben hafta sonunu berbat geçirdim yahuu:KK43:
Ankara fena gçti resmen cumartesi önüme zorla kızartma konuldu bir çatal alıp yoğurt yedim (kendi aldığım light yoğurt tabiki) ama baya baskı gördüm ye ye die tavuk ciğeri vardı oda yağlı ve tuzluydu ama onuda yedim küsmelerle tehdit edilince:KK43:(
Sabah kahvaltı geç oldu ondan kaçtım ama olmadı öğle ve aral öğünler ve su çöpe gitti:KK43:( akşamda zorla pizza yedirdiler ona mecbur kaldım:KK43:(( kendimi çok fena mutsuz ve huzursuz hissettim yerken ve 2 küçük dili yedim:KK43:(( kolayı içmedim ama kendime ceza verdim ve 3 protein günü yapmaya başladım tartılmadım da korktuğumdan:KK43: o yüzden mutsuzummmm:KK43:((
3 protein az bile gibi geliyor bana ama fazlada abartmak istemiyorum:KK43:(
Umarım bir daha olmaz çünk çok iyi gidiyordum kendimce:KK43:

Bu arada ben süt tozu bulamadım bana bir marka versenizde ben ona göre arasam hep krema vardı..

Bana kimse ısrar etmiyor bu şekilde, sen yumuşak yüzlüsün biraz galiba :KK1: ben hayır dedim mi olay biter kimse ikinci aşamaya geçmek istemez yoksa 2 saat falan konuşabiliyorum diyet hakkında kesintisiz olarak :KK9::KK9: Şaka bir yana insanların senin hayatına bu denli karışmalarına müsade etmesen daha iyi olmaz mı, tabi sen daha iyi bilirsin ama yemene bile karışabiliyorsa insanlar bu işte bir sorun olmalı :KK34:

Süt tozu sadece Pınar marka var, ben migros dan alıyorum, kutu sütlerin olduğu reyonda oluyor

Bana kimse ısrar etmiyor bu şekilde, sen yumuşak yüzlüsün biraz galiba :KK1: ben hayır dedim mi olay biter kimse ikinci aşamaya geçmek istemez yoksa 2 saat falan konuşabiliyorum diyet hakkında kesintisiz olarak :KK9::KK9: Şaka bir yana insanların senin hayatına bu denli karışmalarına müsade etmesen daha iyi olmaz mı, tabi sen daha iyi bilirsin ama yemene bile karışabiliyorsa insanlar bu işte bir sorun olmalı :KK34:

Süt tozu sadece Pınar marka var, ben migros dan alıyorum, kutu sütlerin olduğu reyonda oluyor

mersinde 3 migros var ve 3ündede süt tozu yok bulamadm
buay bidaha bakacağm

Son düzenleme:
X