- 7 Ocak 2012
- 2.832
- 0
ak bakalım kuzuuu
ISPANAK SUFLE
MALZEMELER:
-1 büyük soğan
-1 paket superfresh ıspanak
-3 yumurta
-1 bardak yağsız süt
-3 kaşık lor
-1 tatlı kaşığı z.yağ
-tuz,karabiber,pul biber
Fırın 200derecede ısınmaya bırakılır.Soğan küp kesilir ve z.yağ ile sotelenir.ıspanaklar eklenir ve beraber kavrulur.(taze ıspanak kullanacaksanız biraz ölmesi yeterli)ılınana kadar bir süzgeçte suyunu salması için bekletilir.
Kalan malzemelerle beraber blendera alınır ve beraber püre halini alana dek çırpılır.Bir fırın kabı peçeteyle yağlanıp karışım dökülür ve yaklaşık 35 dk.kızarana dek pişirilir.Tezgahta en az 20dk kadar bekletildikten sonra servis edilir.
Kızlar öpüyorum sizi ben yavaştan kaçar,daha eve gidip güçlendirme kısmını hatmedicem kitabın
öpüldünüzzzz
eve döndüğümde çılgınlar gibi açtım. soframda
1. mantar çorbası(yulaf kepeğiyle hazırlanmış iğrençti)
2. ciğer kavurmuştum
3.salata
4 közlenmiş biber (yoğurtlu)
tıka basa yedim. gözüm de karnım da ancak doydu yaa. sebze günlerimde hep böyle oluyo
ayrıca öğlen yediğim biber turşuları karnımı mahvetti. tuvalete yapışıp kalacaktım az kalsın. hala da gacur gucur
gerçekden yulaf kepeği ile yaplan birçok şey çok kötü oluyor
bende geçenlerde terbiyeli tavuk çorba yaptm içine çok az yulaf attm kvam versin diye
iğrenç ötesi oldu ama içtim genede
menün gayet güzel afiyet olsn
bende ps günlerimde gözüm dönüyor kaçamak yapmamak için kendimi zor tutuyorm
ama protein günlerimde kaçamağn ksı bile gelmiyor aklıma
Arastirmacilik kisiligime vurmussenin adını google sincerelyesra koyuyorum
Haklısın hazır çorbanın tadı bozuluyorçorbalara kıvam vermek için mısır nişastası kullanın. sınırlı izinli olduğu için, mümkün olduğunca az kullanmaya çalışın. kepeği çorbada falan ziyan etmeyin. zaten işe de yaramıyor. kıvam falan vermez kepek...
zayıflamada ölçüyü kaçırmamak lazım. bakınız: hadisenolmuş o öyle yaaa, kaditi çıkmış.
zayıflamada ölçüyü kaçırmamak lazım. bakınız: hadisenolmuş o öyle yaaa, kaditi çıkmış.
Haklısın hazır çorbanın tadı bozuluyor
nisasta tadını değiştirmiyor değilmi
ARKADAŞLAR PINARIN LABNE peyniri 100 g da 9 gr yağ içeriyor .Kullanmak doğru mu ?
yağ oranı % 5 olan ürünlere kadar izin var değil mi ? yanlış mı hatırlıyorum ..aynı durum pınar beyaz light içinde gecerli..oda 100 g için yağ oranı 15,4 yazıyor..Ne düşünuyorsunuz bu konuda..