- 23 Şubat 2012
- 1.761
- 678
Günaydınnn Milletttt..belki bende size yakında güsel haberler werebilirim ama daha şimdiiii deeellll,,az daha zmn geçsinde
kızlar geçmiş olsunnnn..kendinize dikkat edinnn.
cnm ben göremedim hadiseyi ama benim ztn kemiklerim iri yapılı oldugundan,hiç bi zmn minyon bi bayan olamıcam hayatımda o yüzden öle olmam herhal
medesam kendimi senin güçlendirme koçun ilan etmek istiorum izninle şimdi orda öle dior ama sen takılma çünkü kitabın cevirisi berbat.protein gunun dısında her gn 1 porsiyon meywe yiyebilirsin.ben hemen hemen hergün karpuz yedim mesela hep aynı sey sonucta ama ters bi etkisi olmadı.cogu zmn yemiorum bile cunku ztn diyetten öncede meywe sewen biri deildim aramıorum.korumaya gecıncede aynısı olcagı ıcın bu konuda sorun yasayacagımı sanmıorum.
nişastalı bölümde ewt dogru anlamıssın.içlerinden birini seçip tüketiosun.hamur işi olarak ben sadece simit tükettim şahsen diğer börek vs olaylarına nişastalıda girmedim.onu ödülde kullandım.mercımegıde ewt ister corba ister baska bısı olarak tuketebilirsin.
bu ekmek konusundada facedede tam bugday onerıordu herkes bende artk tam bugday alıorum.tam tahıllının ıcınde aycıcegı flnmı ne olabılıomus o da uygun deılmıs.ben Bim.den alıorum tam bugday ekmegı hem fiyatı flnda cok uygun.1.60 tl fln.Unonunki hemen hemen 2 katı.o yüzden bence bunu tercih edebilirsin.ayrıacada ben yerinde olsam,hafta bası Pazartesiye temız temız gecerdim guclendırmeye.yeni hafta yeni dönem babındannn
Uykusuz gecen bir gecenin sabahindan herkese günaydinlar...
Gecmek bilmeyen öksürük canima okudu sabaha kadar gözümü kirpmadim..doktorum izindeymis haftaya gelecekmis..Bana önerisi olan varmi..
Bu sabah tardida gördügüm rakamla gözlerim yerinden firladi gecicidir gecici insallah...
5 BİLİNMEYENLİ DENKLEM GİBİYİM. çÖZÜN ÇÖZBİLİRSENİZ..
Slm canlar. Canım sıkkın yaa
Hafta sonu kaçamak falan yapmadım aksine öğlenleri mangal olayı ile (yanında közlenmiş biber tomato birer tane akşamları full balık hemde az azz) geçirdimmm
Dün öğlen 4 köfte akşam 6 istavrit hemde ızgara.
Bugün + 1200 ??
Nasıl bir şey bu
Gerçi sabah ezan saati bi sancıyla uyandım. Davul gibiydim. WC ye de çıktım hemde o saatte..
15 dk yürüyüş yaptım şimdi işteyim ve midem de oturan bir boğa var.
Üşüttümmü ne yaptım gece de soğuk soğuk terler döktümm.
Hasta falan olmak istemiyorummmm bu + yı yok etmem lazımmm
YARDIM EDİNNNNNN
kızlar geçmiş olsunnnn..kendinize dikkat edinnn.
Canlarım günaydın,akşamdan sabaha amma kaynatıyorsunuz yaaa.40 dakikadır geçmişi okuyorum aaaa
herkes iyi mi bakalım.benim regl 3.sabahım bugün 71.6'yım.artık tamamdır yarına falan biter benimki.pazartesiyi bekleyeyim mi yoksa cuma falan geçeyim mi bilemedim
ayyy sen ne diyosunnnnnn,Allahım korusun,öyle zayıf olmak hiç istemem ben
ne kadınlık,ne çekicilik hiç bişeysi kalamış.tipi kaymış töbe yarabbimmm.hastalıklı gibi olmuş.
sevgi,delyy bak abartmayın siz de.fıstık gibisiniz zaten,biraz daha vereyim derseniz Allah korusun bak ne kötü bir örnek
cnm ben göremedim hadiseyi ama benim ztn kemiklerim iri yapılı oldugundan,hiç bi zmn minyon bi bayan olamıcam hayatımda o yüzden öle olmam herhal
Canlarım ben dün akşam yine okudum kitabı şimdi sorularımı soruyorum :
Sanırım çeviriden dolayı da yanlışlık olabilir ama aydınlatın beni bakiiimmm
şimdi her gün 1 porsiyon meyve tüketebilirsiniz diyor ama hemen altında da her öğünde ve her gün tüketmemek koşuluyla diyor,bu ne yaman çelişkihergün tüketebiliyor muyum tüketemiyor muyum.yada bu şu mu demek aynı meyveyi hergün yemeyeyim mi yani anlamadım
nişastalı bölümü daha iyi anladım sanırım;ya hamur işi yicem,ya patates pilav ya mercimek ama hepsi birden değil.
bu arada nohut,kuru fasulye falan da yine mercimek gibi yiyebilirim dimi ve mercimeği yemek değil çorba yapabilirim dimi.
hergün de 2 dilim tam tahıllı ekmek,hani bu çiğdemli olan ekmeklerden dimi
medesam kendimi senin güçlendirme koçun ilan etmek istiorum izninle
nişastalı bölümde ewt dogru anlamıssın.içlerinden birini seçip tüketiosun.hamur işi olarak ben sadece simit tükettim şahsen diğer börek vs olaylarına nişastalıda girmedim.onu ödülde kullandım.mercımegıde ewt ister corba ister baska bısı olarak tuketebilirsin.
bu ekmek konusundada facedede tam bugday onerıordu herkes bende artk tam bugday alıorum.tam tahıllının ıcınde aycıcegı flnmı ne olabılıomus o da uygun deılmıs.ben Bim.den alıorum tam bugday ekmegı hem fiyatı flnda cok uygun.1.60 tl fln.Unonunki hemen hemen 2 katı.o yüzden bence bunu tercih edebilirsin.ayrıacada ben yerinde olsam,hafta bası Pazartesiye temız temız gecerdim guclendırmeye.yeni hafta yeni dönem babındannn