ben de yuzde bes dıye bılıyorum sakatlık olmasın
yok tadını etkilemiyor ama dediğim gibi az kullanmak lazım. bu arada hazır çorba derken?
ne yemiştin de kacamak olmustu Allah askına ben takıp edemıyorum..Dukan tariflerim sitesine eklenen o armut kebap tarifi nedir öyle ya, mis gibi patlıcanları bir de kıymaya sarıp tavada çevirmişler falan. Of of.Cezalı olduğum için saf protein günündeyim, yarın da aynı bugünkü gibi mi olacak sabah tartıda karar vereceğim.
Patlıcanlarım dolapta beni bekliyor ya. :2: Umarım o kaçamak fazlalığı gider bir an önce, ben de patlıcanlarıma kavuşurum.
Hepinize iyi akşamlar :)
Dukan tariflerim sitesine eklenen o armut kebap tarifi nedir öyle ya, mis gibi patlıcanları bir de kıymaya sarıp tavada çevirmişler falan. Of of.Cezalı olduğum için saf protein günündeyim, yarın da aynı bugünkü gibi mi olacak sabah tartıda karar vereceğim.
Patlıcanlarım dolapta beni bekliyor ya. :2: Umarım o kaçamak fazlalığı gider bir an önce, ben de patlıcanlarıma kavuşurum.
Hepinize iyi akşamlar :)
kılaaarr durumlar pek parlak değil benim açımdan. sanırım acil bir önleme ihtiyacım olacak. bu sabah 68 çıktım. ne zamandır diyete uymasam da sabittim 66.5-67 arası acaba direndi direndi sonunda dayanamayıp aldı mı kiloyu :44: oyy almayım daha fazla yaw napsam yeniden başlasam mı dukana çok sıkıntı olur mu acep? hani dırmadan bırakıp başlamayın diyodu ya dukan amca siz ne dersiniz? ama verdiklerimi geri alırsam çok üzücü olacak offf
zayıflamada ölçüyü kaçırmamak lazım. bakınız: hadisenolmuş o öyle yaaa, kaditi çıkmış.
zayıflamada ölçüyü kaçırmamak lazım. bakınız: hadisenolmuş o öyle yaaa, kaditi çıkmış.
İyi akşamlar....
Ben hafta sonunu berbat geçirdim yahuu
Ankara fena gçti resmen cumartesi önüme zorla kızartma konuldu bir çatal alıp yoğurt yedim (kendi aldığım light yoğurt tabiki) ama baya baskı gördüm ye ye die tavuk ciğeri vardı oda yağlı ve tuzluydu ama onuda yedim küsmelerle tehdit edilince(
Sabah kahvaltı geç oldu ondan kaçtım ama olmadı öğle ve aral öğünler ve su çöpe gitti( akşamda zorla pizza yedirdiler ona mecbur kaldım (( kendimi çok fena mutsuz ve huzursuz hissettim yerken ve 2 küçük dili yedim (( kolayı içmedim ama kendime ceza verdim ve 3 protein günü yapmaya başladım tartılmadım da korktuğumdan o yüzden mutsuzummmm ((
3 protein az bile gibi geliyor bana ama fazlada abartmak istemiyorum(
Umarım bir daha olmaz çünk çok iyi gidiyordum kendimce
Bu arada ben süt tozu bulamadım bana bir marka versenizde ben ona göre arasam hep krema vardı..
Bana kimse ısrar etmiyor bu şekilde, sen yumuşak yüzlüsün biraz galibaben hayır dedim mi olay biter kimse ikinci aşamaya geçmek istemez yoksa 2 saat falan konuşabiliyorum diyet hakkında kesintisiz olarak Şaka bir yana insanların senin hayatına bu denli karışmalarına müsade etmesen daha iyi olmaz mı, tabi sen daha iyi bilirsin ama yemene bile karışabiliyorsa insanlar bu işte bir sorun olmalı
Süt tozu sadece Pınar marka var, ben migros dan alıyorum, kutu sütlerin olduğu reyonda oluyor
mersinde 3 migros var ve 3ündede süt tozu yok bulamadm
buay bidaha bakacağm
Her yerde olmuyor evet belki mağaza sorumlusuna söylerseniz getirirler :44: gurmenet den de alabilirsiniz.