Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

cok sagol tatlimmmm ben oldum olasi makarna pilav eriste türü seyleri sevmem ama bi ara yapar yerim alternatif süper birsey

bal+karabiber+limon iyi gelir normalde... limon ve karabiber / bulabilirsen zencefil ve limon... ılık suyla içebilirsin kuzu..

psikolojik mi acep ipek kuzusu??

yOK WALLA psikolim çok iyi bu aralar. Ben pek bozulmam zatenn. Çok da TINNN modunda benim hayatt.
Yok aşk gaz yaptıysa bilemem. Zİra kelebekler uçuşuyorrr malum bu aralar....

Bu hafta 6 gün mangal yaptım ben. Fazla protein aşırı gaz olayı sanırım. Çünkü öyle böyle değilll yediğim şeyler. Hergün - 200 falan görürkenn bugün böle oladu. Neyse yap olmadığını biliyorumm en azından...

Günaydınnnnnn herkesee
Ataktaki ilk günümde 700 gram vermişim iyimi sizce? :26:

İyi lafmı canımm süperrr...

Süpoer görünüyorr...

abaaaw ipektosummmmm ben neler kacirmisim kelebekler falaaan hemen özet istiyorummm yaaahu cok mu calisiyorum siz mi cok konusuyorsunuz okuyamiyorum anlamadim gitti ama hic hosuma gitmiyooo bu durummm

Günaydın kızlar,

Çok uykum ve çok işim var.. Davul gibi şişim bi dee... Tartılmıyorum ama, Perşembe 58 çıkarım sanırım :S Bugün ve yarın protein günü ilan ettim.

cruise control var mı arabada bari yanında kimse yok mu? insan sıkılır ya hu :44::44:
Control montrol yok :) Yanımda da kimse yookk.. eveeet çok sıkıcıı

Afiyet olsun canım.. Bi dahakine sıkı bi kadının budunu yaparsın Callan yapsın o kadın, olmaz öyle cıvık cıvık :86::86:

Ben aldırken 70'di sanırım, geçen sene :S Ara ara alıyodum. 100 gr 100 gr alabilyodum tabi kiii :100: Elin kurt üzümüne biçtikleri fiyata bak ayol :S

Geçmiş olsun canım... Allah şifalar versin.. Böyle konularda bilgim yok maalesef, sadece geçmiş olsun diyebiliyorum..

İnşallah hasta olmazsın canım.. Ama sanırım bu belirtiler o yönde.. Sıcak tut kendini, mideni, böbreğini, bağırsağınıı Her biyeriniii Tartıda gördüğünü boşver, iyi olmaya bak.

Yoksa zehirlendin mi seeeeeen

Tarifler muhteşem! Özellikle ekmek türü birkaç gün dayanabilecek tarifler yapmak daha iyi oluyor, denemeliyim.
Sabah su muhallebimi yaptım soğuyorlar şimdi. Bu sefer kesmeden yapabildim!! Protein gününe devam, yarın sp olacak inşallah. Kaçamak öncesi kilomla aramda 300 gram kaldı.

Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle. :)

Canlarım günaydın,akşamdan sabaha amma kaynatıyorsunuz yaaa.40 dakikadır geçmişi okuyorum aaaa
herkes iyi mi bakalım.benim regl 3.sabahım bugün 71.6'yım.artık tamamdır yarına falan biter benimki.pazartesiyi bekleyeyim mi yoksa cuma falan geçeyim mi bilemedim

Günaydınnnnnn herkesee
Ataktaki ilk günümde 700 gram vermişim iyimi sizce? :26:

vayyy bir günde 700 gram haa,demekki 1 haftada rahat 2-2.5 kg verirsin sen

kuzuuummm sakinnnn
oluyor işte bazen sebeli sebepsiz böyle +lar.hepimiz yaşıyoruz işte.benim kadar dikkat eden az insan vardır ama ben bile defalarca o anlamsız +ları görüp kafayı yemedim mi
birkaç gün sonra düzeliyor yeniden
hem kızların hep bir dolunay teorisi var ya benim aklımın çok ermediği belki yine dolunay zamanıdır

oyyy burda da kapalı bir hava vardıı,hiçççç sevmiyorum kışı gelemsin gitsin başka ülkelere yaaa,12 ay yaz olsun bahar olsun olmaz mı yanii
ellerine sağlık canım,afiyetle ye inşallah

Allah bozmasın kuzum
okuyup geçmişi geldim bak hemen
sen kepeğini neden akşam yiyiyorsun ? ben genelde sabah kahvaltısı niyetine yada 5 çayında yiyşyorum ki gün içindeki açlığımı bastırsın diye,akşam zaten yemek yiyiyorum sonra da acıkmıyorum diye pek akşama bırakmıyorum

geçmiş olsun emre bebeğee
sana da şimdiden afiyet olsunnn

ben pınar beyazın lightını alıyordum labne niyetine,anaaa sonra bir baktım ki light labnenin yağ oranı light beyazdan daha düşük.öyle olunca light labne almaya başladım.ama şöyle söyleyeyim yaklaşık 7 ayda 3 kere falan almışımdır.o da müthişşşş nutellayı yapmak için yoksa sürekli kıllanmayın yani,zararlı olabilir.oranlarla ilgili prensessevgilisi yazmış zaten cnm sana

afiyet olsun,sen de deneyebilirsin.hiç de zor değil

zayıflamada ölçüyü kaçırmamak lazım. bakınız: hadise nolmuş o öyle yaaa, kaditi çıkmış.

ayyy sen ne diyosunnnnnn,Allahım korusun,öyle zayıf olmak hiç istemem ben
ne kadınlık,ne çekicilik hiç bişeysi kalamış.tipi kaymış töbe yarabbimmm.hastalıklı gibi olmuş.
sevgi,delyy bak abartmayın siz de.fıstık gibisiniz zaten,biraz daha vereyim derseniz Allah korusun bak ne kötü bir örnek

afiyet olsun canım,çok güzel olmuş menün

hemen kopyaladım bunu,ne kadar güzel görünüyor.benim hiç bir ekmeğimin ne tadı ne tipi ekmeğe benzemedi
bu arada yasenin makarnasını da kopyaladım,ellerine sağlık arkadaşımın da,deneyeceğim bakalım olacak mı

bu 34 beden işini biraz hastalık gibi görüyorum. yani hem fiziksel hem ruhsal. burda da 34 beden olmaya çalışanlar varsa kızmasınlar bana ama hem estetik değil hem de sağlıklı değil. hadisenin çok üstüne gittiler, yok şişman yok güreşci gibi falan diye. halbuki gayet hoş bir türk kadını modeliydi. üstelik de taş gibiydi. şimdi, hastalıklı gibi görünüyor. komplekse soktular kızı yazık.

sadece pınarın var süttozu. bazı migroslarda süt reyonunda, bazılarında ise un pasta malzemelerinin yanında.

Kuzuuuuum nihayettt bence persembe basla hic vakit kaybetme son bildirimini yap o gün güclendirmeye koss

ben söglenleri yemek yiyorum aksamlari yine krebimsi birsey isten dolayi yetistiremiyorum ama suan sistemi oturttum ha gayret 3 ay sonra

bu ekmegi hemen yap medoshum cok leziz ben cok sevdim sahsen dukanella ile yedim sonra tost yaptim ama söyle tost burada light peynir bulamadigim icin...tavuk gögsünü domates biber ile birazcik soteledim tavuk pismisti tabbiikisi arasna koydum (ben borcamda yaptim hemen cikiyor) altina krem peynir sürdüm tost makinasina Allahim ne enfes oldu

geçmiş olsun. soğuk algınlığı ve ateşin varsa, vücut su tutmuş olabilir.

geçmiş olsun. gaz ve hazımsızlık bence. ne alaka diyeceksin ama bunlar tartıya yansıyor. geçen gece benim de başıma geldi. ciddi ciddi kalp krizi geçiriyorum sandım. süt yanlış olmuş, bi form çayı içsen daha iyi olcak sanki...

valla bu h.sonuki kalkınma planı listeme aldım bu ekmeği,hemen deneyeceğim ama benimki mini fırın olduğundan yine kağıt gibi garip bişey çıkabilir de dur bakalım deneyelim

valla bu h.sonuki kalkınma planı listeme aldım bu ekmeği,hemen deneyeceğim ama benimki mini fırın olduğundan yine kağıt gibi garip bişey çıkabilir de dur bakalım deneyelim

ekmeklerin çok kabarmasının sebebi, yumurtanın diğer malzamalre oranla fazla olması ve iyice çırpılmasıdır. o zaman da yumurta kokar biraz. yani bu işin çaresi yok )) burda hep bir ekmek arayışı var. en az 20 tane tarif dolaştı. ben de çok tarif verdim. ama işte böyle bir handikap var. o yüzden fazla hayal kurmadan, elde ettiğineze razı olun gitsin.

son zamlardan sonra, süt ürünlerine ve ete de %15 zam gelir deniyor. battık yine battık...

Canlarım ben dün akşam yine okudum kitabı şimdi sorularımı soruyorum :
Sanırım çeviriden dolayı da yanlışlık olabilir ama aydınlatın beni bakiiimmm

şimdi her gün 1 porsiyon meyve tüketebilirsiniz diyor ama hemen altında da her öğünde ve her gün tüketmemek koşuluyla diyor,bu ne yaman çelişki hergün tüketebiliyor muyum tüketemiyor muyum.yada bu şu mu demek aynı meyveyi hergün yemeyeyim mi yani anlamadım

nişastalı bölümü daha iyi anladım sanırım;ya hamur işi yicem,ya patates pilav ya mercimek ama hepsi birden değil.
bu arada nohut,kuru fasulye falan da yine mercimek gibi yiyebilirim dimi ve mercimeği yemek değil çorba yapabilirim dimi.

hergün de 2 dilim tam tahıllı ekmek,hani bu çiğdemli olan ekmeklerden dimi

Tek sebebi üşütmüşsün ve gaz sebebiyle tartıda + görmüşsün canım, ben ayaklarımı üşüttüğümde o sancıyı hissediyorum ayaklarımın altına sıcak su torbası iyi ediyor beni bir de her sabah yapıyorum demişsin ama süt mideye çok dokunuyor, annem mide kanaması geçirdi hayatta süt içemez o da çok gaz yapıyor bilgilerinize....

çok leziz bir ekmek bu, çok yapıyorum ben, süt tozu da çok değil, geçen yaptığım kek de 8 yk süt tozu vardı kabarmasını istiyorsanız da hanımlar, sarısını ve beyazını ayırın, beyazını iyice katılaşıncaya kadar çırpın, böle katı köpük olacak , diğer malzemeleri (kabartma tozu hariç) ve yumurtanın sarısını çırptıktan sonra o beyaz köpüğü ezmeden sadece homojen karışım olacak şekilde diğer karışıma karıştırın, fırına girmeden de kabartma tozunu katın, sonra direk fırına, çok güzel kabarıyor, Çoğunuz biliyordur belki ama ben gibi daha önce kek yapmayan arkadaşlar için paylaşayım dedim, geçenlerde dukan usulü kek yaptım, annem ve kardeşim inanamadı, ne güzel kabarmış diyerek

insallah olur canim benim bende oldu enfes iki kez yaptim...mesela senin verdigim ekmekcik kabarmadi bende ama bu kabardi yani oradan pay bic kendine kesin kabarir o kabariyorsa

hakikaten...ve ben hepsini denedim bir tek bu tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…