Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ak bakalım kuzuuu

ISPANAK SUFLE
MALZEMELER:
-1 büyük soğan
-1 paket superfresh ıspanak
-3 yumurta
-1 bardak yağsız süt
-3 kaşık lor
-1 tatlı kaşığı z.yağ
-tuz,karabiber,pul biber

Fırın 200derecede ısınmaya bırakılır.Soğan küp kesilir ve z.yağ ile sotelenir.ıspanaklar eklenir ve beraber kavrulur.(taze ıspanak kullanacaksanız biraz ölmesi yeterli)ılınana kadar bir süzgeçte suyunu salması için bekletilir.
Kalan malzemelerle beraber blendera alınır ve beraber püre halini alana dek çırpılır.Bir fırın kabı peçeteyle yağlanıp karışım dökülür ve yaklaşık 35 dk.kızarana dek pişirilir.Tezgahta en az 20dk kadar bekletildikten sonra servis edilir.

çook tşkler
benim fırnda yaptığm yumurtalı ıspanak gibi
bitek bunları püre haline getiriyorsun

Kızlar öpüyorum sizi ben yavaştan kaçar,daha eve gidip güçlendirme kısmını hatmedicem kitabın :KK52::KK52:
öpüldünüzzzz:KK54:

haftasonu kaçamak demiyelim ama dukana uygun olmayan şekilde beslenmek zounda kaldım. cuma günü neredeyse hiç su içemedim. akşam yemeğinde (öğlen yemeği yiyemedim) etli pilavın içinden et ayıkladım. yanında 2 tane ayran içtim.

cmt sabah normaldi. akşam üstü salata ve taze fasulye yedim. protein yoktu. taze fasulye de normal pişirilmişti. suyundan yemedim.
gece de 1 ayran içtim. 3 bardak zero içtim. yaklaşık yarım tepsi baklavayı tabaklara koydum. hem de en sevdiğimden, ev yapımı. ama hiç ellemedim. irademe alkış:KK9:

hiç spo felan yapmadım. pazar sabah tartıldım. 99.4 kilo idim. akşam 10 gibi şu eşim bilir yarışmasında turşu suyu içenleri görünce canım çekti. eşim de buzdolabındaki salatalık turşusu kavanozunu açtı ve beraber kavonozu bitirdik. sabah tartıldığımda
100.1 idim:KK43::KK43::KK43:

bugün protein günü ytaptım. aslında sp idi. ama 3 gün p yapıcam. kendime ceza verdim.

sabah sadece kek yedim. öğlen zero ve tavuk, aralarda bol su ve kayfe.

akşama köfte ve yoğurt, yeşil çay olacak.

servis kuşu azrasıla:KK56:

kuzular.. evdeki temizlik hesabı tadilata döndü.. bizimkiler izin aldılar hala da damdalar :)) anca çamaşırları hallettim.. koltuk kılıflarına varana kadar yıkadım.. yarın da eve dalıcam.. bu sebeple yazamadım hiç..
ama şunu diyivermem gerek size,
kek kabilinden her şey güzel oluyoya hani.. ben bugün evde ne kaa sebze varsa hepsini rendeleyip, suyunu sıkıp, soğan ve sarımsakla hafiften yağsız (sütle) soteledim.. soğuyunca da kepek yumurta lor ve kabartma tozuyla bir de dereotu- maydanoz kataraktan fırına attım.. nefis oldu bilginize :KK66::KK56:
haa sıktığım sebze sularını da tavuğu haşladığım suya kattım, o da ayrı bi güzellik oldu :):KK23:

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar..Uzun zamandır yazılanları okuyorum ama bır turlu yazmak nasıp olmadı işten güçten..
Aliye Abla mistik çayı aldığını okudum sevındım beğenmene..bende senin söyledığin biberiye turşularından aldım :) ikiside metabolızmayı hızlandırıyor gerçekten..
bu arada şimdi eve gelınce tartıldım 91 kg düşmüşüm..SP YAPIYOR olmama ragmen kılo kaybedıyorum demek ki sadece protein gunu olsa daha çok kılo kaybedermışım..Bu arada 5+5 şeklınde uyguluyorum seyir evresini..En güzel yol bu benım için..
Haftaya perşembe inşAllah bende bıldırım yapacağım..Bakalım ne kadar sürede beraber kurtulabıleceğiz bu kılocuklardan ..
herkese bol azimli günler..

eve döndüğümde çılgınlar gibi açtım. soframda
1. mantar çorbası(yulaf kepeğiyle hazırlanmış iğrençti)
2. ciğer kavurmuştum
3.salata
4 közlenmiş biber (yoğurtlu)

tıka basa yedim. gözüm de karnım da ancak doydu yaa. sebze günlerimde hep böyle oluyo :KK53:

ayrıca öğlen yediğim biber turşuları karnımı mahvetti. tuvalete yapışıp kalacaktım az kalsın. hala da gacur gucur:KK25::KK25:

eve döndüğümde çılgınlar gibi açtım. soframda
1. mantar çorbası(yulaf kepeğiyle hazırlanmış iğrençti)
2. ciğer kavurmuştum
3.salata
4 közlenmiş biber (yoğurtlu)

tıka basa yedim. gözüm de karnım da ancak doydu yaa. sebze günlerimde hep böyle oluyo :KK53:

ayrıca öğlen yediğim biber turşuları karnımı mahvetti. tuvalete yapışıp kalacaktım az kalsın. hala da gacur gucur:KK25::KK25:

gerçekden yulaf kepeği ile yaplan birçok şey çok kötü oluyor
bende geçenlerde terbiyeli tavuk çorba yaptm içine çok az yulaf attm kvam versin diye
iğrenç ötesi oldu ama içtim genede
menün gayet güzel afiyet olsn
bende ps günlerimde gözüm dönüyor kaçamak yapmamak için kendimi zor tutuyorm
ama protein günlerimde kaçamağn ksı bile gelmiyor aklıma

gerçekden yulaf kepeği ile yaplan birçok şey çok kötü oluyor
bende geçenlerde terbiyeli tavuk çorba yaptm içine çok az yulaf attm kvam versin diye
iğrenç ötesi oldu ama içtim genede
menün gayet güzel afiyet olsn
bende ps günlerimde gözüm dönüyor kaçamak yapmamak için kendimi zor tutuyorm
ama protein günlerimde kaçamağn ksı bile gelmiyor aklıma

çorbalara kıvam vermek için mısır nişastası kullanın. sınırlı izinli olduğu için, mümkün olduğunca az kullanmaya çalışın. kepeği çorbada falan ziyan etmeyin. zaten işe de yaramıyor. kıvam falan vermez kepek...

acı yeşil biber ve mest çay ile 20 dak wc de taş saymaca:))))

herkescikler gitmiş galiba ama olsun yaziym yine de ben, sonunda reglom bitti de başlayabildim bugün :KK56:
içmem gereken çok azıcık bi suyum kaldı. çok az şey yedim ama hiç de aç hissetmiyorum ne güzel şey bu böyle enerji veriyo insana psikolojikman:KK24:
ay bu arada ıspanak şeysi tarifi süpsüper ellerinize sağlık :KK19:

zayıflamada ölçüyü kaçırmamak lazım. bakınız: hadise :-) nolmuş o öyle yaaa, kaditi çıkmış.

Allahım sonunda diyetime başladım çok mutluyum inanılmaz bir vicdan rahatlaması anlatamam sizin yazdıklarınızı okuyup başlayamamak kendimi suçlu gibi hissediyordum.
1.günüm
sabah 2 yumurta+lıght peynir,şekersiz çay
öğle 1.5 yk yulaf kepeği yoğurtla yedim.yanında 1 çöp şiş tavuk göğüs eti
1 bardak yeşil çay
akşam yinee tavuk :) lıght çamlıca gazoz ve yoğurt
sade türk kahvesi
1.5 lt su
saat 21:00 umarım sorun yaşamadan tamamlarım

çorbalara kıvam vermek için mısır nişastası kullanın. sınırlı izinli olduğu için, mümkün olduğunca az kullanmaya çalışın. kepeği çorbada falan ziyan etmeyin. zaten işe de yaramıyor. kıvam falan vermez kepek...
Haklısın hazır çorbanın tadı bozuluyor
nisasta tadını değiştirmiyor değilmi
zayıflamada ölçüyü kaçırmamak lazım. bakınız: hadise :-) nolmuş o öyle yaaa, kaditi çıkmış.

Evet yaa hadise çok kötü gözüküyor

ARKADAŞLAR PINARIN LABNE peyniri 100 g da 9 gr yağ içeriyor .Kullanmak doğru mu ?
yağ oranı % 5 olan ürünlere kadar izin var değil mi ? yanlış mı hatırlıyorum ..aynı durum pınar beyaz light içinde gecerli..oda 100 g için yağ oranı 15,4 yazıyor..Ne düşünuyorsunuz bu konuda..

selam guzeller ben yokken bayaaaaa bi incelmissiniz haaaaaa perşembe geliyo bakalım ak popo kara popo cıksın ortaya :p

ARKADAŞLAR PINARIN LABNE peyniri 100 g da 9 gr yağ içeriyor .Kullanmak doğru mu ?
yağ oranı % 5 olan ürünlere kadar izin var değil mi ? yanlış mı hatırlıyorum ..aynı durum pınar beyaz light içinde gecerli..oda 100 g için yağ oranı 15,4 yazıyor..Ne düşünuyorsunuz bu konuda..

ben de yuzde bes dıye bılıyorum sakatlık olmasın

X