Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tamam canım geçerim valla artık zaten yakınız birbirimize,hayır bir de şu var benim koruma 220 gün falan sürecek
normalde kendimi zorlamasam mayıs sonu korumada olacaktım ama şimdi uzattığım için ağustos oldu,offf ya önümüzdeki yaz da normal hayata dönmüş olamıcak mıyım benim şu geöen 2 ayı güçlendirme saysak olma mı yaaa
yaaa eğlensinler ama bizi de beklesinler hepberaber eğlenelim.herkes hevesini alıcak bana bişey bırakmayacaklar
bu arada fırsat sitesinin birinde arçelik mikrodalga 105 tl idi

çok sürersen yüzünde patça patça kızarıklıklar oluyor.bir küçük parça sür sen canım,abartınca yakıyor

selam hanımlar ben küçük kızıma yemek ısıttığımda mesela kurufasulye 2.3 tane azıma alıyorum sıcaklığına bakmak için acaba bu kaçamakmı yani diyeti bozarmı günde 1 yada 2 defa oluyor :44:

sen şanslıymışsın valla
umarım yeni gardrop parası kadar tutmaz,hiç yoksa 100 parça götürmüşümdür

benzer durumlarda biz,yutmadan çıkartıyoruz canım

eğer kıyafetlerin çok pahalıysa bilemem ama orta halli kıyafetlerse astarı yüzünden pahalıya gelir. keşke fiyat sorup pazarlık etseydin.
eteklerde ve kolsuz üstlerde daraltma işe yarar. 4 bedene kadar küçülebilir. yani 44 den 40 a düşürebilirsin.
ama ceket ve pantolon belli bir yere kadar daralır. yani öyla ceketin yanlarından pantolonun belinden daraltmak pek işe yaramaz.
gömlekler de aynı şekilde...
aslında daraltma dediğimiz şey en fazla 2 beden olur. yani 42 ise 40 yapılır en fazla. o bile pek iyi olmaz.
ben bu dönemde sadece 1 pantolon 1 de gömlek daralttırdım. o da sadece 44 den 42 ye düştü anca. yine de doğru düzgün olmadı.

annemde sürekli terzilerde daraltır aldığından ziyede terziye para verir keşke verdiğinde kaça yapacağını sorsaydın en azından değenleri daraltırdın ama hepsi sana yakışıcağına eminim arkadaşım inş hep fit olursun bidaha kilo almazsın hepimizde tabiii

cruise control var mı arabada bari yanında kimse yok mu? insan sıkılır ya hu :44::44:

Kızlar hemen paylaşayım,
h.sonu durunamayıp bir sürü yemek yaptım tabiki.
ıspanak suflemi yaptım 2.kez ama ilk daha güzel olmuştu.sanırım bu sefer daha geniş bir kapta yaptım ince oldu,biraz da tuzlu oldu.çok sevmedim ama kötü de değildi.
delyyyymmm kadınbudu köftem ayyy çok kötü oldu yaaa,cıvık oldu böyle,zor tuttum elimde,tavaya da yapıştı gibi dağıldı falan ufff
ama yemedim mi yedim tabi,yarım kilo şeyi c.tesi pazar yedim
sonraaa gojiberryli kek yaptım,ayyy o ne güzel oldu yaaaa.pişince gojiler de yumuşamış,üzümlü kek gibi oldu.daha önce niye yapmamışım ki çok beğendim onu valla
veee aliyenin peynirli kekini yaptım,dereotunda kesinlikle müthiş bir aroma var çok yakıştı,çok da güzel kabardı,çok teşekkürlerr.
ve tabiki olmazsa olmazım bir de balık yaptım

onu bende yapıyorm oğluma yemek ısıtnca kaşığn ucuyla tatmak zorunda kalıyorm
ama medasanında dediği gibi geri çıkarabiliriz

bende öle b canta sey daralttırdım medesam ama cogunun modeli bozuldu.boşa giyemiceğim seylere para wermiş oldum

ıspanak suflenin tarifini alabilirmiyim rica etsem
geçenlerde resmini görmüştüm çok güzel gözüküyordu
afiyet olsun

ayyy öyle mi diyosun,mahveder mi bir de yaaa.
etekler de var onlarda sıkıntı olmayacak anladım da mesela ceketi belime oturtuyor,eee kolları diyorum onlar olmaz,zor olur falan dedi.sonra bi bakiiim ters bişey mi yapılıyormuş neymiş sen daha iyi anlarsın ondan yaparım belki dedi.pantolonları da belini ve bacaklarından ölçüp daraltacak.doğruyu söylemek gerekirse ciddi paralar verdiğim takımlarım da var içlerinde.ki bunu terziş de biliyor çünkü o takımların bir kısmını geçen sene aldığımda da şişmanlıktan potluk yapıyordu da yine aynı adama götürmüştüm,ceplerini kapamıştık falan inşallah içine etmez

sordum bu kadar şey getirdim heralde düzgün bir indirim yaparsın bana diye ama net bişey söylemedi.bir yapayım bakalım kolaylık zorluğuna göre bakıcaz dedi.len içimde kötü bir his var heee,birkaç takım parası bayılıcam galiba ama çöpe mi atsaydım kıyafetlerimi daha yeni almıştım pek çoğunu napayım

onu bende yapıyorm oğluma yemek ısıtnca kaşığn ucuyla tatmak zorunda kalıyorm
ama medasanında dediği gibi geri çıkarabiliriz

canım bak geçen akşam bir arkadaşım geldi yemeğe.eee bizim beslenme şeklimizle doymaz.yemeğin yanında makarna yaptım ona.diri mi pişti mi anlamak için arada bir iki tane aldım ağzıma,azcık çiğneyip çıkardım kıvamını anladıktan sonra,siz de öyle yapabilirsiniz

gojili kek ilk kez nesliden yedim ben. goji almamıştım hiç. ama çok hoşuma gitti. alayım diye bir aktara sordum geçen gün. yeni mahsul daha gelmedi ama 10 güne kadar gelir dedi. fiyatını sordum, geçen yıl 50'den sattık dedi. ben de dedim siz satın ben size mani olmayayım. )))

tamam dediğin gibi yapacağm
seyirin ilk zamanıında protein sebze günlerinde kaçamaklarm oluyorduu
sizin sayenizde onları tamamen sıfra indirmek istiyorm
bu arada benimde daraltılacak trençkotlarm var
bozulurmu yaaa çok seviyordum bol geliyorlar kollarıda uzamış bozulcaksa kalsnlar
ilerde hamile olursam giyerim artk

gojiyi aktar dışında başka nerde bulabiliriz
şu büyük marketlerde yokmudur

napsak ya bizim koydeki tarlalara goji berry mi diksek. 2 yilda meyve vermeye 4-5 yilda maksimum calismaya basliyomus. hem de fidani da 2 tl:)) neyse ananemin bahceye bir tane ekeyim ben bundan, iki kilo ciksa bir calidan, cabuk cikarir maliyetiD

yaaa dedım dımı ben sana bana yolla ben de sana ıstedıgını alayım diye. Adam zıyan etsın guzelım takımları ben sana sorarım..

ıspanak suflenin tarifini alabilirmiyim rica etsem
geçenlerde resmini görmüştüm çok güzel gözüküyordu
afiyet olsun

ak bakalım kuzuuu

ISPANAK SUFLE
MALZEMELER:
-1 büyük soğan
-1 paket superfresh ıspanak
-3 yumurta
-1 bardak yağsız süt
-3 kaşık lor
-1 tatlı kaşığı z.yağ
-tuz,karabiber,pul biber

Fırın 200derecede ısınmaya bırakılır.Soğan küp kesilir ve z.yağ ile sotelenir.ıspanaklar eklenir ve beraber kavrulur.(taze ıspanak kullanacaksanız biraz ölmesi yeterli)ılınana kadar bir süzgeçte suyunu salması için bekletilir.
Kalan malzemelerle beraber blendera alınır ve beraber püre halini alana dek çırpılır.Bir fırın kabı peçeteyle yağlanıp karışım dökülür ve yaklaşık 35 dk.kızarana dek pişirilir.Tezgahta en az 20dk kadar bekletildikten sonra servis edilir.

bayramda aldığım ve düğmesini kapatırken zorlandığım pantolonum bugün rahatça oldu

Bu hafta kilomun dalgalanmasi
10/01/2012 77.8 Edit || Delete
09/30/2012 77.6 Edit || Delete
09/29/2012 78.1 Edit || Delete
09/28/2012 77.9 Edit || Delete
09/27/2012 78.1 Edit || Delete
09/26/2012 77.5

istisnasiz her sebze gununde kilo almisim, protein gununde de vermisim. protein diyeti mucizesi bu olsa gerek.

ya valla bende de vardı ama kekte güzel olmaz diye yapmamıştım,bundan kelli sürekli yaparım garii

napsak ya bizim koydeki tarlalara goji berry mi diksek. 2 yilda meyve vermeye 4-5 yilda maksimum calismaya basliyomus. hem de fidani da 2 tl:)) neyse ananemin bahceye bir tane ekeyim ben bundan, iki kilo ciksa bir calidan, cabuk cikarir maliyetiD

senin adını google sincerelyesra koyuyorum

yaaa dedım dımı ben sana bana yolla ben de sana ıstedıgını alayım diye. Adam zıyan etsın guzelım takımları ben sana sorarım..

neyi yollıcaktım kız,bi kamyon dolusu kıyafeti mi daraltcaktın anlamadım

bayramda aldığım ve düğmesini kapatırken zorlandığım pantolonum bugün rahatça oldu

afferrim canım benim,hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…