Çok teşekkürler tatlımBi de buna bakiyim bari. Valla sıkılmaktan çok, zaman problemi oldu. Gece 10'u geçe evde oluyorum. O saatten sonra yiyecek bişeyler yapıyorum, yiyorum.. Üstüne bi de Callan yaparsam.. He yapmasına yaparım da, her gün nerddeee bulucam o kadar enerji.. Olmazsa sadece karın yaparım falan.. Bulcaz bi yol, olmucak böyle..
Fabrika Çorlu'ya yakın :S 100 km yol geldim, bi de dönceeemmm
Ya kahvaltıya gittik, valla da artık tutmadım kendimiGerçi bu tutmuş halim.. Menemene bandıra bandıra yidileerr onlar
Ben regl olmadım hala evet :S Baş ağrım var, iştah tavan.. Bu hafta içinde olur heralde, umarım.. Sen geç canım. Ben sana yetişirim
Ay ayrıca fabrikada ne bulursan onu yeme durumu varBildiğin yemek çıkıyo. Ve tahmine dersiniz ki etrafta bişi alıcak edecek yer yok. Çorba, pilav, etli nohut, yoğurt vardı :S Sadece yoğurt yedim önce.. Ama baktım olmadı yani.. Açım aaççç Mecburen az biraz nohut yidim. Hala da açım tabii :105: Yanımda kekim var, onu yicem çıkmaya yakın. Keki bu sefer hani küçük kağıt muffin kalıpları olur ya.. Onlara yaptım. Çok minnoş oldular Kabardılar da pof pofff =)
Bi de bu akşam mikrodalga alcamTeknosa'da indirimde Samsung. Sanırsam onu alcam. 140 lira ama ucuz mu bilmiyom. Benim başından beri gözüm olan üzeri aynalı gibi olan gri renklisi 250'ye mi ne düşmüş.. Ama bana yine de cıkkss!! Çok gelecek Onu alamıcam artıkın.. Hepsi aynı işi yapıyo. bunun Watt'ı falan da iyiymiş. Izgara neyim de yapıyomuş.. Yaşşasıın mikrodalgam olceekkk Gerçi mutfakta yerim yok ama :S Bulcam bi kıyı köşe :S
Ben de olmucam önümüzdeki hafta Medoşumm! Çok eğlenmesinler di mi
Gelecegin zaman haberimiz olsunda organize olalim. hem o zamana kadar bir kac kilo veririm, sizin gibi fitlerin arasinda cok goze batmam. hadi batarim da, bir nebze:)
Buz yanigimi yapiyo, ben de kocaman buz kaliplarinda yapiyodum, bari daha kucuk kaliplarda yapayim. Ama cildi pek yumusatiyor.
annem o konuda mukemmeldir. gelir elinden terzilik. O yuzden zayiflarken korku yok, kotlari bile daraltiyor. Ama tabi sismanlayinca olmuyor, bir iki burasini surasini aciyor ama bir yere kadar tabi:)
Hakikaten kac lira tutarki :)) neyse guzel olcaklarsa deger. yeniden gardrop duzmek dha pahali.
selam hanımlar ben küçük kızıma yemek ısıttığımda mesela kurufasulye 2.3 tane azıma alıyorum sıcaklığına bakmak için acaba bu kaçamakmı yani diyeti bozarmı günde 1 yada 2 defa oluyor :44:
Kızlar bu sabah işe gelmeden önce koca bir valiz yaptım,hepsini topladım atladım taksiye terziye gittim daralttırmak üzere
ama ayıptır söylemesi 3-4 beden daraltacağı için nasıl olcaklar bilmiyorum,adam da dedi bazı takımlarım için bozulabilir bunlar baksanıza ahanda şu kadar daralacak dedi.bakalım nasıl olcak ve daha önemlisi ben bütün o götürdüğüm koca bavul dolusu kıyafete kaç para ödeyeceğim
Kızlar bu sabah işe gelmeden önce koca bir valiz yaptım,hepsini topladım atladım taksiye terziye gittim daralttırmak üzere
ama ayıptır söylemesi 3-4 beden daraltacağı için nasıl olcaklar bilmiyorum,adam da dedi bazı takımlarım için bozulabilir bunlar baksanıza ahanda şu kadar daralacak dedi.bakalım nasıl olcak ve daha önemlisi ben bütün o götürdüğüm koca bavul dolusu kıyafete kaç para ödeyeceğim
Çok teşekkürler tatlımBi de buna bakiyim bari. Valla sıkılmaktan çok, zaman problemi oldu. Gece 10'u geçe evde oluyorum. O saatten sonra yiyecek bişeyler yapıyorum, yiyorum.. Üstüne bi de Callan yaparsam.. He yapmasına yaparım da, her gün nerddeee bulucam o kadar enerji.. Olmazsa sadece karın yaparım falan.. Bulcaz bi yol, olmucak böyle..
Fabrika Çorlu'ya yakın :S 100 km yol geldim, bi de dönceeemmm
selam hanımlar ben küçük kızıma yemek ısıttığımda mesela kurufasulye 2.3 tane azıma alıyorum sıcaklığına bakmak için acaba bu kaçamakmı yani diyeti bozarmı günde 1 yada 2 defa oluyor :44:
Kızlar hemen paylaşayım,
h.sonu durunamayıp bir sürü yemek yaptım tabiki.
ıspanak suflemi yaptım 2.kez ama ilk daha güzel olmuştu.sanırım bu sefer daha geniş bir kapta yaptım ince oldu,biraz da tuzlu oldu.çok sevmedim ama kötü de değildi.
delyyyymmm kadınbudu köftem ayyy çok kötü oldu yaaa,cıvık oldu böyle,zor tuttum elimde,tavaya da yapıştı gibi dağıldı falan ufff
ama yemedim mi yedim tabi,yarım kilo şeyi c.tesi pazar yedim
sonraaa gojiberryli kek yaptım,ayyy o ne güzel oldu yaaaa.pişince gojiler de yumuşamış,üzümlü kek gibi oldu.daha önce niye yapmamışım ki çok beğendim onu valla
veee aliyenin peynirli kekini yaptım,dereotunda kesinlikle müthiş bir aroma var çok yakıştı,çok da güzel kabardı,çok teşekkürlerr.
ve tabiki olmazsa olmazım bir de balık yaptım
eğer kıyafetlerin çok pahalıysa bilemem ama orta halli kıyafetlerse astarı yüzünden pahalıya gelir. keşke fiyat sorup pazarlık etseydin.
eteklerde ve kolsuz üstlerde daraltma işe yarar. 4 bedene kadar küçülebilir. yani 44 den 40 a düşürebilirsin.
ama ceket ve pantolon belli bir yere kadar daralır. yani öyla ceketin yanlarından pantolonun belinden daraltmak pek işe yaramaz.
gömlekler de aynı şekilde...
aslında daraltma dediğimiz şey en fazla 2 beden olur. yani 42 ise 40 yapılır en fazla. o bile pek iyi olmaz.
ben bu dönemde sadece 1 pantolon 1 de gömlek daralttırdım. o da sadece 44 den 42 ye düştü anca. yine de doğru düzgün olmadı.
annemde sürekli terzilerde daraltır aldığından ziyede terziye para verir keşke verdiğinde kaça yapacağını sorsaydın en azından değenleri daraltırdın ama hepsi sana yakışıcağına eminim arkadaşım inş hep fit olursun bidaha kilo almazsın hepimizde tabiii
onu bende yapıyorm oğluma yemek ısıtnca kaşığn ucuyla tatmak zorunda kalıyorm
ama medasanında dediği gibi geri çıkarabiliriz
Kızlar hemen paylaşayım,
h.sonu durunamayıp bir sürü yemek yaptım tabiki.
ıspanak suflemi yaptım 2.kez ama ilk daha güzel olmuştu.sanırım bu sefer daha geniş bir kapta yaptım ince oldu,biraz da tuzlu oldu.çok sevmedim ama kötü de değildi.
delyyyymmm kadınbudu köftem ayyy çok kötü oldu yaaa,cıvık oldu böyle,zor tuttum elimde,tavaya da yapıştı gibi dağıldı falan ufff
ama yemedim mi yedim tabi,yarım kilo şeyi c.tesi pazar yedim
sonraaa gojiberryli kek yaptım,ayyy o ne güzel oldu yaaaa.pişince gojiler de yumuşamış,üzümlü kek gibi oldu.daha önce niye yapmamışım ki çok beğendim onu valla
veee aliyenin peynirli kekini yaptım,dereotunda kesinlikle müthiş bir aroma var çok yakıştı,çok da güzel kabardı,çok teşekkürlerr.
ve tabiki olmazsa olmazım bir de balık yaptım
tamam dediğin gibi yapacağmayyy öyle mi diyosun,mahveder mi bir de yaaa.
etekler de var onlarda sıkıntı olmayacak anladım da mesela ceketi belime oturtuyor,eee kolları diyorum onlar olmaz,zor olur falan dedi.sonra bi bakiiim ters bişey mi yapılıyormuş neymiş sen daha iyi anlarsın ondan yaparım belki dedi.pantolonları da belini ve bacaklarından ölçüp daraltacak.doğruyu söylemek gerekirse ciddi paralar verdiğim takımlarım da var içlerinde.ki bunu terziş de biliyor çünkü o takımların bir kısmını geçen sene aldığımda da şişmanlıktan potluk yapıyordu da yine aynı adama götürmüştüm,ceplerini kapamıştık falaninşallah içine etmez
sordum bu kadar şey getirdim heralde düzgün bir indirim yaparsın bana diye ama net bişey söylemedi.bir yapayım bakalım kolaylık zorluğuna göre bakıcaz dedi.len içimde kötü bir his var heee,birkaç takım parası bayılıcam galiba ama çöpe mi atsaydım kıyafetlerimi daha yeni almıştım pek çoğunu napayım
canım bak geçen akşam bir arkadaşım geldi yemeğe.eee bizim beslenme şeklimizle doymaz.yemeğin yanında makarna yaptım ona.diri mi pişti mi anlamak için arada bir iki tane aldım ağzıma,azcık çiğneyip çıkardım kıvamını anladıktan sonra,siz de öyle yapabilirsiniz
gojili kek ilk kez nesliden yedim ben. goji almamıştım hiç. ama çok hoşuma gitti. alayım diye bir aktara sordum geçen gün. yeni mahsul daha gelmedi ama 10 güne kadar gelir dedi. fiyatını sordum, geçen yıl 50'den sattık dedi. ben de dedim siz satın ben size mani olmayayım.)))
gojili kek ilk kez nesliden yedim ben. goji almamıştım hiç. ama çok hoşuma gitti. alayım diye bir aktara sordum geçen gün. yeni mahsul daha gelmedi ama 10 güne kadar gelir dedi. fiyatını sordum, geçen yıl 50'den sattık dedi. ben de dedim siz satın ben size mani olmayayım.)))
ayyy öyle mi diyosun,mahveder mi bir de yaaa.
Etekler de var onlarda sıkıntı olmayacak anladım da mesela ceketi belime oturtuyor,eee kolları diyorum onlar olmaz,zor olur falan dedi.sonra bi bakiiim ters bişey mi yapılıyormuş neymiş sen daha iyi anlarsın ondan yaparım belki dedi.pantolonları da belini ve bacaklarından ölçüp daraltacak.doğruyu söylemek gerekirse ciddi paralar verdiğim takımlarım da var içlerinde.ki bunu terziş de biliyor çünkü o takımların bir kısmını geçen sene aldığımda da şişmanlıktan potluk yapıyordu da yine aynı adama götürmüştüm,ceplerini kapamıştık falanInşallah içine etmez
Sordum bu kadar şey getirdim heralde düzgün bir indirim yaparsın bana diye ama net bişey söylemedi.bir yapayım bakalım kolaylık zorluğuna göre bakıcaz dedi.len içimde kötü bir his var heee,birkaç takım parası bayılıcam galiba ama çöpe mi atsaydım kıyafetlerimi daha yeni almıştım pek çoğunu napayım
Canım bak geçen akşam bir arkadaşım geldi yemeğe.eee bizim beslenme şeklimizle doymaz.yemeğin yanında makarna yaptım ona.diri mi pişti mi anlamak için arada bir iki tane aldım ağzıma,azcık çiğneyip çıkardım kıvamını anladıktan sonra,siz de öyle yapabilirsiniz
ıspanak suflenin tarifini alabilirmiyim rica etsem
geçenlerde resmini görmüştüm çok güzel gözüküyordu
afiyet olsun
kuzum naptınnn sen,noldu yaaaa
napsak ya bizim koydeki tarlalara goji berry mi diksek. 2 yilda meyve vermeye 4-5 yilda maksimum calismaya basliyomus. hem de fidani da 2 tl:)) neyse ananemin bahceye bir tane ekeyim ben bundan, iki kilo ciksa bir calidan, cabuk cikarir maliyetiD
yaaa dedım dımı ben sana bana yolla ben de sana ıstedıgını alayım diye. Adam zıyan etsın guzelım takımları ben sana sorarım..
bayramda aldığım ve düğmesini kapatırken zorlandığım pantolonum bugün rahatça oldu