Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamşar arkadaşlar...sp gününde kaç çeşit sebze yiyebilirm...örnek öğlen köftenin yanında yarım közlnemiş biber yiyp akşamda yarım közlenmiş patıcan yiyebilrimiyim ayrı ayrı..yoksa br tanemi seçiçem...kitapta havuş ve pancar için tek ögün demiş..diğleri sınırsız..siz nasıl uygulam yapınca daha ii sonuç alınıyor..tek sebzemi seçeyim yoksa 2 çeşite beli ölçüde protin çok olmka şartı iel yiyebilir miyim.....seyire dha hiç başlamadım bilgi topluyorum..renglim bitince 2 günlük atak sonrası başlıcam nasipse..

kendim de dahil herkes için söylüyorum; bu diyete başlarken, bunun yarıda bırakılamayacak bir diyet olduğunu, sonuna kadar gidilmesi gerektiğini ve sonuna kadar gitmezsek verdiğimiz kiloları fazlasıyla geri alacağımızı biliyorduk. bunları bilmeden başladıysak, kitabı okumamışız demektir ki o en fenası. kitabı okumayanları falakaya yatırıyorum biliyosunuz.:-)
şimdi, madem bunları biliyoruz, o zaman azıcık ondan azıcık bundan tırtıklamak niye. tamam artık ben oldum, vereceğimi verdim, dersmi de aldım diyip güçlendirmeyi es geçmek niye. tamam seyirden yorulmuş olabiliriz, yeterince kilo verdiğimiz de düşünüyor olabiliriz. o zaman yapılması gereken efendi gibi güçlendirmeye geçmektir. kimseye kızmıyorum, kimseyi azarlamıyorum kardeşler. ben de aynı durumdayım. bazen aldığım iltifatların gazına, dondurmaların cazına, böreklerin sazına geliyorum ve tamam artık bitsin diyorum ama yanlıııış...
yok öyle totom kalktı, motivem düştü. bizim motivelerin bi şarkısı vardı, neydi o; düştüysek kalkarııııııııııııııııııııııııııız daha ölmediiiiiik yaaaaaaaaaaaaaa:KK1::KK1::KK1:

canım yeter artık verdiğim kilo diye düşünüyorsan da güçlendirmeye geç,hem daha az zorlanırsın hem de verdiğin kiloları geri almazsın bari :KK34: biz de seni seviyoz lan :KK16:

çok yememeye özen göstermene gerek yok ki,izinli olan herşeyden dilediğince yiyebilirsin bunu sen de biliyorsun ama patlamış mısır değil tabiki :KK20:
ben de bayılırım kendisine,en zor vazgeçebildğim şeylerden oldu :KK50:
en büyül keyfimdi dizi seyrederken 1 tencere patlatıp keyifle dizi seyretmek.akşam yemeği yemeyerek de telafi ediyorum sanıyordum ne safmışm:KK9: karnıbahar çıktı bak,onla yap patlamış mısırını :KK34:
valla ben ankaraya geldiğimde tombiş tenarr görmek istemiyorum yoksa valla görmem seni küserim :KK19:

ALİYEMMM süpersin canım tam olarak hakettiğim tepki bu haklısın ama bugün çok iyi bir gün geçirdim tıpkı ilk günlerdeki gibiydimmm ve bu şekilde de devam edicek hepcinize söz veriyorummm yorumuş olabilirm ama dah yılmadımm

medesa sanım ara ara bunu düşünmüyor değilim ama sonra ya hilal ömründe ilk defa kilo verebiliyorsun çu 36-38 bedenleri bi giyde şu dünyadan gözü açık gitme diyorum mükemmel için bırakmak yok kuzu yola devam

yanlız 3 yeşilçay sonrası zombiye dönüştüm sanırsam biri beni uyutsun canımmm

bollaşan kyafetler gojiberyyler herşey okundu kuzular

sevgiler hürmetler saygılar bayyyyy

Günaydın canlarım, ksvetli gri bi Ankara sabahında herkeslere iyi uykular ve iş başında olanlara kolay gelsin...

Kendime söz vermiştim perşembe dışında tartılmamaya ama bu sabah uyku sersemi tartılmış buldum kendi mi 75,9 geldim pek mutlu oldum, haftaya tatilde olacağım ben elimden geleni yapıp abartmayacağım ama Allah yardım etsin :KK56::KK56::KK56:

Dün akşamda bi türlü doymak bilmedim :KK50:
Eşimle dışardaydık koca bi salata ve tavuk ızgara yedim :KK1: :KK1: :KK1:

Silikon kalıplarımı ve krep tavamı aldım 3 günlükte ekmek, poğaça stoğumu yaptım :KK16: aferinn banaaaa

Günaydinnnn Kuzularimmmmmmm:21::21::21::21::21: bugün pek bir neseliyim Allahim bozdurmasin insallah:KK16::KK16::KK16:

Bugün erkenciyim biraz....kendime göre süper Kahvalti kesfetmis oluyorum iki gündür:KK39: simdiye kadar sabah krebimi yiyordum nereme yedigimi anlamiyordum sabahlari pek bir ac olmam ama ac kalmamak adina yiyordum eskiden ise recel yerdim hep....iki gündür yarim yk kepegimi bi kase yogurda karistirip aromali bir iki damla tatlandirici ile afiyetle yiyorum:KK56: hem doyuyorum hem mutlu oluyorum hem aksama kepek hakkim kaliyor...bunu diyetin 3. ayinda farketmesem iyiydi zira daha rahat olacakti:KK9: kár kardir deyip yola devam:KK55:

insallah bol eksiler ile uyanirsiniz bu sabah bekliyorum hepinizi:KK55:

Uykusuz gecen bir gecenin sabahindan herkese günaydinlar...:KK48:

Gecmek bilmeyen öksürük canima okudu sabaha kadar gözümü kirpmadim..:KK43: doktorum izindeymis haftaya gelecekmis..Bana önerisi olan varmi..

Bu sabah tardida gördügüm rakamla gözlerim yerinden firladi gecicidir gecici insallah...

5 BİLİNMEYENLİ DENKLEM GİBİYİM. çÖZÜN ÇÖZBİLİRSENİZ..

Slm canlar. Canım sıkkın yaa
Hafta sonu kaçamak falan yapmadım aksine öğlenleri mangal olayı ile (yanında közlenmiş biber tomato birer tane akşamları full balık hemde az azz) geçirdimmm
Dün öğlen 4 köfte akşam 6 istavrit hemde ızgara.
Bugün + 1200 ??
Nasıl bir şey bu
Gerçi sabah ezan saati bi sancıyla uyandım. Davul gibiydim. WC ye de çıktım hemde o saatte.
Sabah kalktım karnım bi tuhaff
Tartıldım ki + nın kralını gördümm.
Bozmadım tabi moralimi ama yanlış olan ne anlayamadımmm
Sonra süt içeyim dedim her sabah yaparımm
Anammm midemi deldi resmen o sütt. Yumruk yemiş gibi oldum.
15 dk yürüyüş yaptım şimdi işteyim ve midem de oturan bir boğa var.
Üşüttümmü ne yaptım gece de soğuk soğuk terler döktümm.
Hasta falan olmak istemiyorummmm bu + yı yok etmem lazımmm
YARDIM EDİNNNNNN

rapor vermeden olmuyor bu işler :)
yine yeni yine yeniden callan 1/21 :KK8:

olmuyor olmuyor.. gunaydın buarada. eksiksiz callan dılıyorum sana:KK54:

Gecmek bilmeyen öksürük canima okudu sabaha kadar gözümü kirpmadim..:KK43: doktorum izindeymis haftaya gelecekmis..Bana önerisi olan varmi..

Bu sabah tardida gördügüm rakamla gözlerim yerinden firladi gecicidir gecici insallah...

gecmıs olsun seker .. zencefıl oksuruge cok ıyı gelıyor benım nacızane fıkrımdır :KK34:

Hafta sonu kaçamak falan yapmadım aksine öğlenleri mangal olayı ile (yanında közlenmiş biber tomato birer tane akşamları full balık hemde az azz) geçirdimmm
Bugün + 1200 ??
Nasıl bir şey bu
Gerçi sabah ezan saati bi sancıyla uyandım. Davul gibiydim. WC ye de çıktım hemde o saatte.
YARDIM EDİNNNNNN

hasta olmazsın umarım ama sımsıdeden gecmıs olsun tatlım. o artı bende var +1500 :KK9:
valla çözüm bulursan banada yaz mutlaka.. dolunayın etkısımı bu yıneeee... hadı benımkının sebebını bılıyorumda senınkı belkı dolunaydandır..

bal+karabiber+limon iyi gelir normalde... limon ve karabiber / bulabilirsen zencefil ve limon... ılık suyla içebilirsin kuzu..

Bugün + 1200 ??
Nasıl bir şey bu
YARDIM EDİNNNNNN
psikolojik mi acep ipek kuzusu??

Bugün + 1200 ??
Nasıl bir şey bu
YARDIM EDİNNNNNN

Canim gecmis olsun üsütmüs olabilirsin bu sabah bende + gördüm bende bilemedim nerde yanlis yaptim verdigim aranin acisimi cikiyor anlayamadim..Yada yuttugum bal zencefil karisimi..

olmuyor olmuyor.. gunaydın buarada. eksiksiz callan dılıyorum sana:KK54:

gecmıs olsun seker .. zencefıl oksuruge cok ıyı gelıyor benım nacızane fıkrımdır :KK34:

Canim bende 3 gündür deniyorum ama hafifleme bile olmadi gece ayak tabanlarima vicks sürdüm öyle yattim ama sanki daha beter oldum..Siyah turp icine bal koydum denedim yok cigerlerim agzima gelecek sanki..

Bugün + 1200 ??
Nasıl bir şey bu
YARDIM EDİNNNNNN

kuzucum o nedir öyle yaaa:44: ama o gördügün arti bence yag hic degil bunu sende biliyorsun...söyle bir aciklik getireyim olayi benim mide birazcik cok hassas hani ortalamanin cok cok üzerinde bir hassaslik...ne zaman izgara yesem mideme bicaklar saplanir! közden dir diyor bizimkiler ve doktorum sende tüm bir hafta öyle beslendiysen ondan olmasin? hani bir iki kez yersin birsey olmaz iki gün üst üste her ögünde o dokunmus olmasin ipektoshum ya cok gecmis olsun mide fena birsey :KK5: ama ikinci bir olasilikta kuzum sen üsütmüssün :KK50:

canim yaaa cok gecmis olsunnnn...zencefil cayi ic hatta taze taze kendin yap poset sallama:KK34: buarada yasenacim sen diyete tam anlamiyla baslamadin daha degilmi? tatilden geldikten sonra? eger öyleyse bir bardak süt karabiber ve bal aninda kesiyor:44:

bal+karabiber+limon iyi gelir normalde... limon ve karabiber / bulabilirsen zencefil ve limon... ılık suyla içebilirsin kuzu..

zencefil ve limon denemedim duymamistim da tozu var zencefilin oda olur degilmi..

gunaydııınnn herkese..

sunta, peynir ve çayla kahvaltımı tamamladım.:125:

sunta dıyorum cunku Allah gunah yazmasın nımettır ama ıgrenc oldu bu seferkı ekmegım yaaa...:KK37:

bı sıcak su alayım yesıl çayımı yapayım bıde 1 lt suyumu doldurup işelere koyulalım bakalım. hadi rast gele...

kuzucum o nedir öyle yaaa:44: ama o gördügün arti bence yag hic degil bunu sende biliyorsun...söyle bir aciklik getireyim olayi benim mide birazcik cok hassas hani ortalamanin cok cok üzerinde bir hassaslik...ne zaman izgara yesem mideme bicaklar saplanir! közden dir diyor bizimkiler ve doktorum sende tüm bir hafta öyle beslendiysen ondan olmasin? hani bir iki kez yersin birsey olmaz iki gün üst üste her ögünde o dokunmus olmasin ipektoshum ya cok gecmis olsun mide fena birsey :KK5: ama ikinci bir olasilikta kuzum sen üsütmüssün :KK50:

canim yaaa cok gecmis olsunnnn...zencefil cayi ic hatta taze taze kendin yap poset sallama:KK34: buarada yasenacim sen diyete tam anlamiyla baslamadin daha degilmi? tatilden geldikten sonra? eger öyleyse bir bardak süt karabiber ve bal aninda kesiyor:44:

Sagol canim cumartesi atakla basladim canim ama öksürügüm gecsin diye bal kullandim __ yerine artilardayim normal yerken bile kilo vermistim oysa taze zencefil yoktu lidl de rewe ye gitmek gerek sagol fistik..

gunaydııınnn herkese..

sunta, peynir ve çayla kahvaltımı tamamladım.:125:

sunta dıyorum cunku Allah gunah yazmasın nımettır ama ıgrenc oldu bu seferkı ekmegım yaaa...:KK37:

bı sıcak su alayım yesıl çayımı yapayım bıde 1 lt suyumu doldurup işelere koyulalım bakalım. hadi rast gele...

inanirmisin benimde hic bir ekmegim olmadi simdiye kadar bir tek krep yiyordum gecenlerde bi ekmek yaptim Allahim yok böyle birsey...icerisinde süttozuda oldugu icin pek yapmak istemiyorum hani sikildikca krepten yaparim diye düsündüm tarifini vereyimmi facebook sayfasindan buldum:44:

zencefil ve limon denemedim duymamistim da tozu var zencefilin oda olur degilmi..

olur canım tozuda olur.. sıcak sıcak iç. suana kadar işe yaramadıgını duymadım hiç..

inanirmisin benimde hic bir ekmegim olmadi simdiye kadar bir tek krep yiyordum gecenlerde bi ekmek yaptim Allahim yok böyle birsey...icerisinde süttozuda oldugu icin pek yapmak istemiyorum hani sikildikca krepten yaparim diye düsündüm tarifini vereyimmi facebook sayfasindan buldum:44:

ver tabıkıde. yenılebılecek seyler olursa kacamak ıhtımalımızde sıfırlanır...

Prensess ve diger arkadaslar bunu denemenizi tavsiye ederim..:KK34:

Nudeln:
1 EL Haferkleie
1 Ei
1 Eiweiß

Verrühren, auf ein Backblech streichen und 10 min bei 180° backen.

Also da bei mir der Ofen etwas schräg steht (Studenten WG
wink.png
) ging das mit dem Backblech nicht weil der Teig immer nach hinten geflossen ist, also musste ich improvisieren und hab den Teig in einer Auflaufform gemacht und die irgendwie gerade gestellt. Das war das Ergebnis:

$foto0019iw.jpg $foto0021.jpg

Die waren einfach GENIAL!!! Man kann sie eindrehen wie echte Spaghetti, und mit Soße schmeckt man fast keinen Unterschied. Habe schon die zweite Portion im Ofen, da mir die Menge einfach zu wenig war. LEEEEECKEEEEEEER!!!!!
cool.png

Türkcesi...

Makarna Tarifi..

1 yemek kasigi yulaf kepegi

1 yumurta

1 yumurtanin beyazi...

Bunlarin karistirip düz zemine (ekmege nutella sürer gibi..:KK1::KK1: ) sürüyoruz..ben kücük borcamda yaptim.10 dk 180 derecede pisiriyoruz biraz ilimasini bekleyip rulo yapip makarna gibi kesiyoruz..ben üzerine tavuk gögsü dogradim doyurucu ensef bisey oldu..:KK34:

Günaydınnnnnn herkesee :KK3:
Ataktaki ilk günümde 700 gram vermişim iyimi sizce? :26:

olur canım tozuda olur.. sıcak sıcak iç. suana kadar işe yaramadıgını duymadım hiç..

ver tabıkıde. yenılebılecek seyler olursa kacamak ıhtımalımızde sıfırlanır...

al kuzucummm ben tost bile yapttimmm okadar leziz bir ekmek oldu ama süttozunun dozu korkuttu beni :26:

$547237_513292912029971_901932724_n.jpg
(ALINTI)
4 yk yulaf kepeği
3 yk süt tozu
3 yumurta
3 tepeleme yk yoğurt
yarım paketten biraz fazla kabartma tozu
yarım çk mahlep
yarım çk çörekotu

çörekotu hariç bütün malzemeyi güzelce çırpıp üstüne çörek otunu serpiniz. 180 derecede ısıtılmış fırında yarım saat pişirip ılınınca dilimleyiniz

Son düzenleme:
X