Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ooo süper bi sohbet var galiba burda

nasılsınız canlarım ben iyi gibiyimmm

kızlar ben koptum accık onun ucundan accık bunun ucundan yapmadan duramıyorum aldığım iltifatlar sanırım beni bu hale getirdi tabii anneminde yeter artık demeleri sanırımm

3 gündür bir türlü sp yapamadım hep araya sebze girdi birde bir iki kuruyemiş ve meyve yadimmm sonuçmuuu reglde 72 olan ben gün itibari 72,8 geldim bugün sp yapıorum şincik ben 3 gün ps yaptıysam 3 gün sp mi yapcem kızlarr inşallah aldığım 800 gramı verip71 li bişe görebilirim kaç gündür bunu bekliyorumm

motivem iyce düştü tırmalasın biri beni şekerlerrrrr

hadi bakalım kuzum,perşembe _1.500 bekliyorum senden

69,8 yapiyor -1,5 evet evet o daha iyi bugün 8 km ve pilates var

menümüde yazayim

sabah kahvalti: bir kase sade yogurt 0,1% yag icerisine iki damla tatlandirici ve bir damla aroma kattim 1 kasik kepekle yedim oh

ara: bir bardak zero cola

öglen: tavuk gögsü

ara: bir bardak zero

aksam: krep ve peynir, belki istersem hindi füme

sonunda yıllık iznimi aldım 8 iş günü çalışmayacağım yatacağım dinleneceğim

canım bak en tehlikeli yerdesin ki bu kitapta da yazıyor.
iltifatlar geldikçe gevşemeye başlayabiliyoruz,buna mahal verme bence
bak ben senin buraya ilk yazdığın günü hatırlıyorum,çok ümitsiz çok mutsuzdun,ne kadar güzel ki şı ana kadar güzel kilo verdin ama şunu da biliyorsun ki sonuna kadar devam etmediğin sürece bu verdiğin kilolarrı geri alıp mursuz günlerine dönebilirsin,buna izin verme

afiyet olsun canım,hadi bakalım

gel gelll bi buluşmada ankara yapsınnnn canımmmmm
gelicem canım bekleyin beni

kendim de dahil herkes için söylüyorum; bu diyete başlarken, bunun yarıda bırakılamayacak bir diyet olduğunu, sonuna kadar gidilmesi gerektiğini ve sonuna kadar gitmezsek verdiğimiz kiloları fazlasıyla geri alacağımızı biliyorduk. bunları bilmeden başladıysak, kitabı okumamışız demektir ki o en fenası. kitabı okumayanları falakaya yatırıyorum biliyosunuz.
şimdi, madem bunları biliyoruz, o zaman azıcık ondan azıcık bundan tırtıklamak niye. tamam artık ben oldum, vereceğimi verdim, dersmi de aldım diyip güçlendirmeyi es geçmek niye. tamam seyirden yorulmuş olabiliriz, yeterince kilo verdiğimiz de düşünüyor olabiliriz. o zaman yapılması gereken efendi gibi güçlendirmeye geçmektir. kimseye kızmıyorum, kimseyi azarlamıyorum kardeşler. ben de aynı durumdayım. bazen aldığım iltifatların gazına, dondurmaların cazına, böreklerin sazına geliyorum ve tamam artık bitsin diyorum ama yanlıııış...
yok öyle totom kalktı, motivem düştü. bizim motivelerin bi şarkısı vardı, neydi o; düştüysek kalkarııııııııııııııııııııııııııız daha ölmediiiiiik yaaaaaaaaaaaaaa

evet delym yaa guclendırme yapıyım en azından. boylece bu kotu gıdısı durdurabılırım belkı

medesaaa canım haklısın kendimde bilinç altımda sanki bu kiloyu yeterli görüyorum aslında yeterli değil hala bi koca göbek mevcut ama işteeee

düzenim bozuldu bugün şu saat modum iyi canım ve inşallah devam edicem

yeşilçayımıda planladım sabah öglen akşam yapıcam bırakmıştım bayadır içmiyordum light ürünlerimi aksatıyordum süt ve yoğurtda özellikle bugün işe ve eve ayrı ayrı aldımmm

72,8 başlangıç olsun umarım yine yeni yeniden olucakkk

seviyorumm lann siziiii

:) kaba olduk accikk

sen bıraktın mı ki diyeti.? kusura bakma ben biraz kopuğum bu aralar. pek fazla okuyamıyorum yazılanları. ne kadar oldu ara vereli? bu arada nasıl beslendin?

aliyeciim yaa hiç sorma en son ağustosun son haftası 65 kıloyu gordum ondan sonra iş yogunlaştı bi koptum diyetten sonra biraz zor zamanlar başladı psikolojim bozuk falan filan derken diyet falan kalmadı. çok yememeye özen gösteriyorum aslında ama olmadı demek ki. 66.5-67 de sabitlendim sanırken bugun 68 i gorunce çok şaşırdım ve panikledim. sanırım dely nin dediği gibi en azından guclendırme yapsam ya da yenıden bı silkinip diyete başlasam çok iyi olacak. zaten son zamanlarda çok saçma sapan sağlıksız beslenmeye başlamıştım. mesela akşam yemeği yemeyip sadece patlamış mısır falan yiyodum. son gunlerde de abarttım iyice galiba acısı şimdi çıkıyor. neyse bi dur demek lazım yoksa gidişat kötü

Ben başta olmak üzere hepimiz daha bir sıkı sarılacağız. Deneyimlilerden bunları duymak çok güzellll. Tebrik ediyorummm

sonunda yıllık iznimi aldım 8 iş günü çalışmayacağım yatacağım dinleneceğim

Ayyy darısı başıma diyeceğim beni iş arkadaşlarım dahil KK taşlayacakk :)

o kadar emek verdikten sonra bırakman çok yanlış. eğer yorulduysan ve diyet zor gelmeye başladıysa, 1-2 hafta kadar seyir yap ve sonra da güçlendirmeye geç. emeklerini ziyan etme. şu an bulunduğun nokta fena değil ama yarı yolda bırakırsan kilo alacaksın besbelli. yazıl olmasın canımcım...

aaaa hiç tartılmadınmı kaç gün oldu başlayalı canımmmm
tartıldım canım 7 gün bitti 79dan 76,20 ye indim kaçamak olduğu için
valla ben ilkinde geç kaldım o yüzden bu perşembe erkenden bildiricem :)

yaşasın yaşasın
gerçi izmirin kızları güzel!!!! diye burada çok değiliz galiba ama ben çoğalalım istiyoruuuummmm
valla kilo aldıkça geliyoruz burayaçoğalıcaz inşallah

selam kızlar iyi haftalar bu sabah bir tartıldım 76,20 kgolmuşum çok sevindim çok sevindim vallahiiiiii geçmişi okuyup gelicem görüşürüzzzzz bugün seyirdeyim :))))

Laboratuar sonuclarim geldi. Butun degerlerim sinirlarin icinde. turp gibisin dedi doktor:)
Ama kotu kolestrol ust sinirda. O kadar da yumurtaya dikkat ediyordum halbuki. Galiba miktari biraz daah assagiya cekmem gerekecek, Gerci spora baslayacagim, o kolestrolu azaltiyormus. Hatta bugun ilk seansim var. Bugun uzun ve sancili kayit asamasindan sonra, baslicam bakalim.

canım yeter artık verdiğim kilo diye düşünüyorsan da güçlendirmeye geç,hem daha az zorlanırsın hem de verdiğin kiloları geri almazsın bari biz de seni seviyoz lan

çok yememeye özen göstermene gerek yok ki,izinli olan herşeyden dilediğince yiyebilirsin bunu sen de biliyorsun ama patlamış mısır değil tabiki
ben de bayılırım kendisine,en zor vazgeçebildğim şeylerden oldu
en büyül keyfimdi dizi seyrederken 1 tencere patlatıp keyifle dizi seyretmek.akşam yemeği yemeyerek de telafi ediyorum sanıyordum ne safmışm karnıbahar çıktı bak,onla yap patlamış mısırını
valla ben ankaraya geldiğimde tombiş tenarr görmek istemiyorum yoksa valla görmem seni küserim

Çok teşekkürler tatlım Bi de buna bakiyim bari. Valla sıkılmaktan çok, zaman problemi oldu. Gece 10'u geçe evde oluyorum. O saatten sonra yiyecek bişeyler yapıyorum, yiyorum.. Üstüne bi de Callan yaparsam.. He yapmasına yaparım da, her gün nerddeee bulucam o kadar enerji.. Olmazsa sadece karın yaparım falan.. Bulcaz bi yol, olmucak böyle..

Fabrika Çorlu'ya yakın :S 100 km yol geldim, bi de dönceeemmm

Ya kahvaltıya gittik, valla da artık tutmadım kendimi Gerçi bu tutmuş halim.. Menemene bandıra bandıra yidileerr onlar

Ben regl olmadım hala evet :S Baş ağrım var, iştah tavan.. Bu hafta içinde olur heralde, umarım.. Sen geç canım. Ben sana yetişirim

Ay ayrıca fabrikada ne bulursan onu yeme durumu var Bildiğin yemek çıkıyo. Ve tahmine dersiniz ki etrafta bişi alıcak edecek yer yok. Çorba, pilav, etli nohut, yoğurt vardı :S Sadece yoğurt yedim önce.. Ama baktım olmadı yani.. Açım aaççç Mecburen az biraz nohut yidim. Hala da açım tabii :105: Yanımda kekim var, onu yicem çıkmaya yakın. Keki bu sefer hani küçük kağıt muffin kalıpları olur ya.. Onlara yaptım. Çok minnoş oldular Kabardılar da pof pofff =)

Bi de bu akşam mikrodalga alcam Teknosa'da indirimde Samsung. Sanırsam onu alcam. 140 lira ama ucuz mu bilmiyom. Benim başından beri gözüm olan üzeri aynalı gibi olan gri renklisi 250'ye mi ne düşmüş.. Ama bana yine de cıkkss!! Çok gelecek Onu alamıcam artıkın.. Hepsi aynı işi yapıyo. bunun Watt'ı falan da iyiymiş. Izgara neyim de yapıyomuş.. Yaşşasıın mikrodalgam olceekkk Gerçi mutfakta yerim yok ama :S Bulcam bi kıyı köşe :S

..........
yaaa bu hafta olmadı buluşma haftaya olcak diyosun,sence ben şimdi rahatlamış mıyımdır,beni de bekleyin yaaa
...........

Ben de olmucam önümüzdeki hafta Medoşumm! Çok eğlenmesinler di mi

Kızlar bu sabah işe gelmeden önce koca bir valiz yaptım,hepsini topladım atladım taksiye terziye gittim daralttırmak üzere
ama ayıptır söylemesi 3-4 beden daraltacağı için nasıl olcaklar bilmiyorum,adam da dedi bazı takımlarım için bozulabilir bunlar baksanıza ahanda şu kadar daralacak dedi.bakalım nasıl olcak ve daha önemlisi ben bütün o götürdüğüm koca bavul dolusu kıyafete kaç para ödeyeceğim

merhaba bayanlar
bugün protein günümdeyim
kaçamaksız devam ediyorm
benim seyirde 23. günüm felan
sanırım kilo vermem durdu
preotein günleri çok güzel kilo veriyordum
acaba 2 gün protein yapıp sporumu arttırsam

Gelecegin zaman haberimiz olsunda organize olalim. hem o zamana kadar bir kac kilo veririm, sizin gibi fitlerin arasinda cok goze batmam. hadi batarim da, bir nebze:)

Buz yanigimi yapiyo, ben de kocaman buz kaliplarinda yapiyodum, bari daha kucuk kaliplarda yapayim. Ama cildi pek yumusatiyor.

annem o konuda mukemmeldir. gelir elinden terzilik. O yuzden zayiflarken korku yok, kotlari bile daraltiyor. Ama tabi sismanlayinca olmuyor, bir iki burasini surasini aciyor ama bir yere kadar tabi:)

Hakikaten kac lira tutarki :)) neyse guzel olcaklarsa deger. yeniden gardrop duzmek dha pahali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…