hadi bakalım kuzum,perşembe _1.500 bekliyorum senden
bayramda değil kuzum bayram sonrası önce istanbul sonra ankara yapabilirim bekleyin beni
hoşgeldin canım,ne güzel hemen vermeye başlamışsın kiloları,motive olmuşsun
istersen cumayı bekleme,perşembe bizim kilo bildirim günümüz.perşembe sabah aç karnına tartıl.ve buraya yaz başlangıç kilonu,başlangıç tarihini,güncel kilonu ve hedef kilonu.dely arakadaşımız tablo yapıyor,seni de ekler,böyylece her hafta değişikliklerini takip edebilirsin
tama o zaman. bu daha güzel oldu.
perşembe günü bilgilerimi yazacağım.
ooo süper bi sohbet var galiba burda
nasılsınız canlarım ben iyi gibiyimmm
kızlar ben koptum accık onun ucundan accık bunun ucundan yapmadan duramıyorum aldığım iltifatlar sanırım beni bu hale getirdi tabii anneminde yeter artık demeleri sanırımm
3 gündür bir türlü sp yapamadım hep araya sebze girdi birde bir iki kuruyemiş ve meyve yadimmm sonuçmuuu reglde 72 olan ben gün itibari 72,8 geldim bugün sp yapıorum şincik ben 3 gün ps yaptıysam 3 gün sp mi yapcem kızlarr inşallah aldığım 800 gramı verip71 li bişe görebilirim kaç gündür bunu bekliyorumm
motivem iyce düştü tırmalasın biri beni şekerlerrrrr
69,8 yapiyor -1,5 evet evet o daha iyibugün 8 km ve pilates var
menümüde yazayim
sabah kahvalti: bir kase sade yogurt 0,1% yag icerisine iki damla tatlandirici ve bir damla aroma kattim 1 kasik kepekle yedim oh
ara: bir bardak zero cola
öglen: tavuk gögsü
ara: bir bardak zero
aksam: krep ve peynir, belki istersem hindi füme
gelicem canım bekleyin benigel gelll bi buluşmada ankara yapsınnnn canımmmmm
ooo süper bi sohbet var galiba burda
nasılsınız canlarım ben iyi gibiyimmm
kızlar ben koptum accık onun ucundan accık bunun ucundan yapmadan duramıyorum aldığım iltifatlar sanırım beni bu hale getirdi tabii anneminde yeter artık demeleri sanırımm
3 gündür bir türlü sp yapamadım hep araya sebze girdi birde bir iki kuruyemiş ve meyve yadimmm sonuçmuuu reglde 72 olan ben gün itibari 72,8 geldim bugün sp yapıorum şincik ben 3 gün ps yaptıysam 3 gün sp mi yapcem kızlarr inşallah aldığım 800 gramı verip71 li bişe görebilirim kaç gündür bunu bekliyorumm
motivem iyce düştü tırmalasın biri beni şekerlerrrrr
Ben dee :)) Maşallah.. İradene sağlıkDarısı başımızaaa...
Oyy! Canıımm! Dikkat et baaakk!! Bence sen güçlendirme yap. Son aldığın 1-2 kiloyu öyle verirsin, sonra da almazsın artık. Ya da Karatay'a falan geç, araştır. Gerçi tatlısız duramam diyodun :) Onda hiç karbonhidrat yok. Yine seni güçlendirme paklar. Bari ödül öğünü falan yersin
sen bıraktın mı ki diyeti.? kusura bakma ben biraz kopuğum bu aralar. pek fazla okuyamıyorum yazılanları. ne kadar oldu ara vereli? bu arada nasıl beslendin?
merhaba şekerler nasılsınız görüşmyeli uzun zaman oldu...güçlendirmede 5.ayımdayım.hiççç kilo almadım üstelik ramazan ve tatil olmasına rağmen..eskileri öpüyorum yenilere kocaman hoşgeldinizzz...
sonunda yıllık iznimi aldım 8 iş günü çalışmayacağım yatacağım dinleneceğim
aliyeciim yaa hiç sorma en son ağustosun son haftası 65 kıloyu gordum ondan sonra iş yogunlaştı bi koptum diyetten sonra biraz zor zamanlar başladı psikolojim bozuk falan filan derken diyet falan kalmadı. çok yememeye özen gösteriyorum aslında ama olmadı demek ki. 66.5-67 de sabitlendim sanırken bugun 68 i gorunce çok şaşırdım ve panikledim. sanırım dely nin dediği gibi en azından guclendırme yapsam ya da yenıden bı silkinip diyete başlasam çok iyi olacak. zaten son zamanlarda çok saçma sapan sağlıksız beslenmeye başlamıştım. mesela akşam yemeği yemeyip sadece patlamış mısır falan yiyodum. son gunlerde de abarttım iyice galiba acısı şimdi çıkıyor. neyse bi dur demek lazım yoksa gidişat kötü
tartıldım canım 7 gün bitti 79dan 76,20 ye indim kaçamak olduğu içinaaaa hiç tartılmadınmı kaç gün oldu başlayalı canımmmm
valla ben ilkinde geç kaldım o yüzden bu perşembe erkenden bildiricem :)tadı nasıl oldu çok merak ettim
geçen bende ıslak kek yapmştm
ilk çataldan sonrası çöpe gitti
çöpe gidince üzülüyorm
yulaf kepeği ile tuzlular daha güzel oluyor
nasl yani geç kalırsanz
belli bir saatimi var bildirim için
mesela öğleye kadar felan
bileyimde ona göre bildireyim
valla kilo aldıkça geliyoruz burayaçoğalıcaz inşallahyaşasın yaşasın
gerçi izmirin kızları güzel!!!!diye burada çok değiliz galiba ama ben çoğalalım istiyoruuuummmm
medesaaa canım haklısın kendimde bilinç altımda sanki bu kiloyu yeterli görüyorum aslında yeterli değil hala bi koca göbek mevcut ama işteeee
düzenim bozuldu bugün şu saat modum iyi canım ve inşallah devam edicem
yeşilçayımıda planladım sabah öglen akşam yapıcam bırakmıştım bayadır içmiyordum light ürünlerimi aksatıyordum süt ve yoğurtda özellikle bugün işe ve eve ayrı ayrı aldımmm
72,8 başlangıç olsun umarım yine yeni yeniden olucakkk
seviyorumm lann siziiii
:) kaba olduk accikk
aliyeciim yaa hiç sorma en son ağustosun son haftası 65 kıloyu gordum ondan sonra iş yogunlaştı bi koptum diyetten sonra biraz zor zamanlar başladı psikolojim bozuk falan filan derken diyet falan kalmadı. çok yememeye özen gösteriyorum aslında ama olmadı demek ki. 66.5-67 de sabitlendim sanırken bugun 68 i gorunce çok şaşırdım ve panikledim. sanırım dely nin dediği gibi en azından guclendırme yapsam ya da yenıden bı silkinip diyete başlasam çok iyi olacak. zaten son zamanlarda çok saçma sapan sağlıksız beslenmeye başlamıştım. mesela akşam yemeği yemeyip sadece patlamış mısır falan yiyodum. son gunlerde de abarttım iyice galiba acısı şimdi çıkıyor. neyse bi dur demek lazım yoksa gidişat kötü
Çok teşekkürler tatlımNerden nereye gittin kuzu sen? trafiksiz yolda 1 saatten fazla sürdüğüne göre 60-70 km falan yol gitmiş olmalısınSen de callan dan sıkılacak bir hal var bebek ender saraç ın gösterdiği 11 hareketlik bişi var, onlarda çok etkili ve çok seri şekilde yapılıyor, videoyu eklerim. Callanın da karın hareketleri fena onları yap sadece eğer hepsini yapamazsan, ben bacak hareketlerini yapıyorum mesela fırsat buldukça gün içinde, bir de karın hareketlerini
Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube
ahanda video bu, tavsiye ederim çok etkili gerçekten hem kısa sürdüğü için sıkılmadan yaparsınen azından bunu yap bari
Ya kahvaltıya gittik, valla da artık tutmadım kendimi............
............
anaaaa kaçamakçı seni,hazırlık mı yapıyosun afiyet olsun
eee senin regl geç kaldı ama yaaa,valla kuzum ben çok heyecanlıyım şu regl bitsin olmazsa h.sonu da seyirde olur p.tesi geçerim artık
...........
.........
..........
yaaa bu hafta olmadı buluşma haftaya olcak diyosun,sence ben şimdi rahatlamış mıyımdır,beni de bekleyin yaaa
...........
bayramda değil kuzum bayram sonrası önce istanbul sonra ankara yapabilirim bekleyin beni
ben de eskiden yapardım o buzu ama biraz abarttım galiba yüzümde buz yanığı oldu kızarıklıklar.kalıcı bişey değildi ama ola da bilirdi korktum :18:
Kızlar bu sabah işe gelmeden önce koca bir valiz yaptım,hepsini topladım atladım taksiye terziye gittim daralttırmak üzere
ama ayıptır söylemesi 3-4 beden daraltacağı için nasıl olcaklar bilmiyorum,adam da dedi bazı takımlarım için bozulabilir bunlar baksanıza ahanda şu kadar daralacak dedi.bakalım nasıl olcak ve daha önemlisi ben bütün o götürdüğüm koca bavul dolusu kıyafete kaç para ödeyeceğim