Çok teşekkürler tatlım Bi de buna bakiyim bari. Valla sıkılmaktan çok, zaman problemi oldu. Gece 10'u geçe evde oluyorum. O saatten sonra yiyecek bişeyler yapıyorum, yiyorum.. Üstüne bi de Callan yaparsam.. He yapmasına yaparım da, her gün nerddeee bulucam o kadar enerji.. Olmazsa sadece karın yaparım falan.. Bulcaz bi yol, olmucak böyle..
Fabrika Çorlu'ya yakın :S 100 km yol geldim, bi de dönceeemmm
Ya kahvaltıya gittik, valla da artık tutmadım kendimi Gerçi bu tutmuş halim.. Menemene bandıra bandıra yidileerr onlar
Ben regl olmadım hala evet :S Baş ağrım var, iştah tavan.. Bu hafta içinde olur heralde, umarım.. Sen geç canım. Ben sana yetişirim
Ay ayrıca fabrikada ne bulursan onu yeme durumu var Bildiğin yemek çıkıyo. Ve tahmine dersiniz ki etrafta bişi alıcak edecek yer yok. Çorba, pilav, etli nohut, yoğurt vardı :S Sadece yoğurt yedim önce.. Ama baktım olmadı yani.. Açım aaççç Mecburen az biraz nohut yidim. Hala da açım tabii :105: Yanımda kekim var, onu yicem çıkmaya yakın. Keki bu sefer hani küçük kağıt muffin kalıpları olur ya.. Onlara yaptım. Çok minnoş oldular Kabardılar da pof pofff =)
Bi de bu akşam mikrodalga alcam Teknosa'da indirimde Samsung. Sanırsam onu alcam. 140 lira ama ucuz mu bilmiyom. Benim başından beri gözüm olan üzeri aynalı gibi olan gri renklisi 250'ye mi ne düşmüş.. Ama bana yine de cıkkss!! Çok gelecek Onu alamıcam artıkın.. Hepsi aynı işi yapıyo. bunun Watt'ı falan da iyiymiş. Izgara neyim de yapıyomuş.. Yaşşasıın mikrodalgam olceekkk Gerçi mutfakta yerim yok ama :S Bulcam bi kıyı köşe :S
Ben de olmucam önümüzdeki hafta Medoşumm! Çok eğlenmesinler di mi
tamam canım geçerim valla artık zaten yakınız birbirimize,hayır bir de şu var benim koruma 220 gün falan sürecek
normalde kendimi zorlamasam mayıs sonu korumada olacaktım ama şimdi uzattığım için ağustos oldu,offf ya önümüzdeki yaz da normal hayata dönmüş olamıcak mıyım benim şu geöen 2 ayı güçlendirme saysak olma mı yaaa
yaaa eğlensinler ama bizi de beklesinler hepberaber eğlenelim.herkes hevesini alıcak bana bişey bırakmayacaklar
bu arada fırsat sitesinin birinde arçelik mikrodalga 105 tl idi
Gelecegin zaman haberimiz olsunda organize olalim. hem o zamana kadar bir kac kilo veririm, sizin gibi fitlerin arasinda cok goze batmam. hadi batarim da, bir nebze:)
Buz yanigimi yapiyo, ben de kocaman buz kaliplarinda yapiyodum, bari daha kucuk kaliplarda yapayim. Ama cildi pek yumusatiyor.
çok sürersen yüzünde patça patça kızarıklıklar oluyor.bir küçük parça sür sen canım,abartınca yakıyor