Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

mest çayımıdır nedir onu aldım bakalım işe yarayacakmııııı
bu kabızlık + görmeme sebep uyuzzz şeyy

dikkat eder kurallara uyarsan alınmıyor.ben ramazanda coştum resmen hareketsizlik ve akşam yenen dondurmalar baktım 1-2 kilo gelmiş. hemen toparladım şimdi 1-2 kilo daha veririrm güçlendirmede öyle geçerim korumaya:)))

iyiyim canım.özlemişim sizi:))

160 gün güçlendirme yapıcam.şu an 152 gün olmuş hesapladım.korumaya 1 hafta var ama tatilde biraz gevşedim.şimdi toparlama zamanı:))sen ne durumdasın..

ömür hoşgeldin... Maşallah sana yaa. Korumaya gececek ılk kısı sensın burda sanırım. Yanı ben geldıgımde sen guclendırmeye gecıyordun gectın ve sımdı korumaya bısey kalmamıs. Ogun bugun ılk koruma sen olacaksın. Tebrıkler yaaa...

hihii rekor kıracam demek kihayatımda bu kadar iradeli olduğum görülmemişti bu demek oluyor ki benden korkulur:)))

kılaaarr durumlar pek parlak değil benim açımdan. sanırım acil bir önleme ihtiyacım olacak. bu sabah 68 çıktım. ne zamandır diyete uymasam da sabittim 66.5-67 arası acaba direndi direndi sonunda dayanamayıp aldı mı kiloyu :44: oyy almayım daha fazla yaw napsam yeniden başlasam mı dukana çok sıkıntı olur mu acep? hani dırmadan bırakıp başlamayın diyodu ya dukan amca siz ne dersiniz? ama verdiklerimi geri alırsam çok üzücü olacak offf

iyiyim canım.özlemişim sizi:))
Ben dee :)) Maşallah.. İradene sağlık Darısı başımızaaa...

Oyy! Canıımm! Dikkat et baaakk!! Bence sen güçlendirme yap. Son aldığın 1-2 kiloyu öyle verirsin, sonra da almazsın artık. Ya da Karatay'a falan geç, araştır. Gerçi tatlısız duramam diyodun :) Onda hiç karbonhidrat yok. Yine seni güçlendirme paklar. Bari ödül öğünü falan yersin

sen bıraktın mı ki diyeti.? kusura bakma ben biraz kopuğum bu aralar. pek fazla okuyamıyorum yazılanları. ne kadar oldu ara vereli? bu arada nasıl beslendin?

tünaydınnn kızlarrr,11'de geldim işe ama o kadar çok yazmışsınız ki anca okuyabildim
herkes iyi gibi sanırım.cumartesi buluştunuz mu bakem ?
şimdiii sizeee müjdemi vereyiiimmm dünnn regl oldummmm
hayatımda regl olduğuma ilk defa bu kadar çok sevindim
bu sabah da regl olmama rağmen 71.5 çıktım
güçlendirme geliyorrrr ohhh yampiri yampirii

Bayramda medesa gelcekmis, biz de onu bekleyelim madem.

bayramda değil kuzum bayram sonrası önce istanbul sonra ankara yapabilirim bekleyin beni

ooooo sen de hemşerim çıktın süpperrr
bu arada kaçamaksız atlattığına sevindim tebrikler,aynen devam

ben de eskiden yapardım o buzu ama biraz abarttım galiba yüzümde buz yanığı oldu kızarıklıklar.kalıcı bişey değildi ama ola da bilirdi korktum :18:

anaaaa kaçamakçı seni,hazırlık mı yapıyosun afiyet olsun
eee senin regl geç kaldı ama yaaa,valla kuzum ben çok heyecanlıyım şu regl bitsin olmazsa h.sonu da seyirde olur p.tesi geçerim artık

günaydın kuzum,iyi haftalar ayyy ne güzelmiş o kahve öyle

çook tebrikkk ederim canımmmm inşallah bende bir gün 60lı bişeyler görebilirim

inşallahhh...27 aralık 2012 den beri bu diyet hayatımda...4 ayda 16 kilo gitti seyirde...darısı sizlerin başına...

ömmürrrr hopşgeldin ama ben gelene kadar sen gittin sanırım
tebrik ederim korumaya geçiyormuşsun,ohooo ben daha ağustosta geçicem korumaya

kuzum naptınnn sen,noldu yaaaa

yaa kizlaaar neden bende bu kadar gaz var siskinlik yapiyor ne yapsam iyi gelir ki?

Süt gaz yapar canım, ayaklarını üşütüyorsan o da gaz yapar, yediklerindendir yani, kimyon gaza iyi geliyor yemeklerden hemen sonra 1 çay kaşığı kimyonu suya karıştırıp içebilirsin mideni rahatlatır, geçmiş olsun

cuma günü başlamış olduğum dukan diyetim çok şahane bir şekilde bozulmadan gidiyor.tartılmak için cumayı bekliyorum.eşim bile fark etti bu 4 günde.tabi bende kıyafetlerimden.ama cumayı bekleyeceğim.hiç de aç kalmıyorum bu arada.kilolarım bu size

Nerden nereye gittin kuzu sen? trafiksiz yolda 1 saatten fazla sürdüğüne göre 60-70 km falan yol gitmiş olmalısın Sen de callan dan sıkılacak bir hal var bebek ender saraç ın gösterdiği 11 hareketlik bişi var, onlarda çok etkili ve çok seri şekilde yapılıyor, videoyu eklerim. Callanın da karın hareketleri fena onları yap sadece eğer hepsini yapamazsan, ben bacak hareketlerini yapıyorum mesela fırsat buldukça gün içinde, bir de karın hareketlerini

Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube

ahanda video bu, tavsiye ederim çok etkili gerçekten hem kısa sürdüğü için sıkılmadan yaparsın en azından bunu yap bari

Hoşgeldin canım , buluşma haftaya merak etme kimse buluşmadı bu hafta hadi gözün aydın, bu ay regl yolu gözler olduk hepimiz sen güçlendirmeye geç kesin göreceksin 69 u ve daha da altını ben eminim
Ben wc den sonra 67,5 oldum bu arada

Allah rahmet eylesin. Ben de sık sık hatırlarım annemin sözlerini. hep de yerli yerindedir...

Amin aminnn, nur içinde yatsınlar
Benim ananemle ilgili çocukluğumdan beri unutamadığım, her yoğurt mayaladığımda aklıma gelen bi lafı var yoğurt mayaladım demezdi de yoğurt çaldım derdi, ben de ağlardım eve giderken "anne ananemin parası mı yok niye yoğurt çalıyo" diye
Oyyy keşke çocuk olsam yine, keşke o kadar saf olsam

canım günaydın,sırtını sıvazlayım mı
ne yedin kız sen ? soda falan içsene.
naptın h.sonu 2 p yaptın mı ?

yok medoshum ya kardesim kuzenim en iyi arkadsim olan böcügümün evini yapiyorduk haftaya dügün varda...orada gecti vaktim sebzeli protein yaptim ama bugün saf protein yapiyorum persembeye kadar zira cok sebze yedim son günlerde hastaliktanda ötürü....sinirli larida geride biraktim hani gelecek haftasonuna kadar gerek yok zaten artik canimda istemiyor dukan disi seyler bana kötü geliyor artik cikileta yiyesim yok (kacamaklarda) yedikten sonra ay yemesem ne olurdu sanki diyorum

sende 71,5 görmüssün oh oh gelsin güclendirme bende kasimda güclendirmede olmak istiyorum bu persembe 69,5 görürüm insallaaah

hoşgeldin canım,ne güzel hemen vermeye başlamışsın kiloları,motive olmuşsun
istersen cumayı bekleme,perşembe bizim kilo bildirim günümüz.perşembe sabah aç karnına tartıl.ve buraya yaz başlangıç kilonu,başlangıç tarihini,güncel kilonu ve hedef kilonu.dely arakadaşımız tablo yapıyor,seni de ekler,böyylece her hafta değişikliklerini takip edebilirsin

yaaa bu hafta olmadı buluşma haftaya olcak diyosun,sence ben şimdi rahatlamış mıyımdır,beni de bekleyin yaaa

hadi bakalım kuzum,perşembe _1.500 bekliyorum senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…