Hoşbuldummmmm
kepeğim var ama, şirketteki arkadaşlarla birlikte başlayacaktık. İçlerinden biri ben hepinize yaparım ekmek dedi. Ama yapamamış yumurtası olmadığı için. Oyüzden bende peynirle idare ediyorum yarına yapacağım
400 grcik oyle mi, havani da atiyosun bakiyorum:)) ee tabi haklisin kilo vermek zor is. haketmissin.herkeslere günaydın. hafta sonu herkes artılara çkmış ama ben 400 gr cık vermişim. çok iyi oldu bu ya. haftaya mutlu başlamış oldum. rachel de kilo vermiş sanırım. umarım tüm haftamıs bol kilo vermeli geçer...
ana ne gıcık bi durum. yapacam diyip de herkesi aç bırakmış. neyse ilk gün kötü başlamışsınız ama devamı umarım güzel olur. hoşgeldin aramıza
Günaydın canımmm, güne güzel başlayalım, hadi gül bakalım biraz, hep gül :)) + lar ne der sana
perşembeleri bildirim günü. o gün erken geltartı gününüz varmı kızlar?
varsa hangi gün?
Şuanda tam 58 kiloyum :)
Eki Görüntüle 521284
Günaydın olsun herkese, güzel bir hafta olsun, yüzünüzden gülücükler, tartınızdan eksiler eksik olmasın
Henüz wc'ye gidememiş olmama rağmen 67'li rakamları gördüm çok şükür, haftasonum 0 kaçak ile geçti ki bu uzun zamandır olmayan birşeydi, bu haftamda böyle geçecek eminim, perşembeye bomba gibi geliyorum
merhaba şekerler nasılsınız görüşmyeli uzun zaman oldu...güçlendirmede 5.ayımdayım.hiççç kilo almadım üstelik ramazan ve tatil olmasına rağmen..eskileri öpüyorum yenilere kocaman hoşgeldinizzz...
Hoşbuldummmmm
kepeğim var ama, şirketteki arkadaşlarla birlikte başlayacaktık. İçlerinden biri ben hepinize yaparım ekmek dedi. Ama yapamamış yumurtası olmadığı için. Oyüzden bende peynirle idare ediyorum yarına yapacağım
eskiler ne diyosa doğru diyo valla tam üstüne basmışşRahmetli ananemin çok söylediği bir laf vardır, "ELDEN GELEN AŞ OLMAZ, OLSA DA ZAMANINDA GELMEZ"
perşembeleri bildirim günü. o gün erken gelheyecanlı oluyor
160 gün güçlendirme yapıcam.şu an 152 gün olmuş hesapladım.korumaya 1 hafta var ama tatilde biraz gevşedim.şimdi toparlama zamanı:))sen ne durumdasın..aa ommurcum mrbb,,ya sen nerelerdesin yaaa terk eyledin bizleriiiii...daha ne zmn korumaya geçiceksin sanırım yaklasmıs olmalı??? lütfen eskisi gibi daha sık ugra buraya :2:
bekarsan panik yapma:)genelde olur diyetteykentecrübeli arkadaşlar yardım edin.atağı bitirdim seyire geçtim 3-4 gün önce regl olmam gerekiyordu.hala olmadım.dukanla ilgisi olabilir mi?
tecrübeli arkadaşlar yardım edin.atağı bitirdim seyire geçtim 3-4 gün önce regl olmam gerekiyordu.hala olmadım.dukanla ilgisi olabilir mi?
tecrübeli arkadaşlar yardım edin.atağı bitirdim seyire geçtim 3-4 gün önce regl olmam gerekiyordu.hala olmadım.dukanla ilgisi olabilir mi?
160 gün güçlendirme yapıcam.şu an 152 gün olmuş hesapladım.korumaya 1 hafta var ama tatilde biraz gevşedim.şimdi toparlama zamanı:))sen ne durumdasın..
160 gün güçlendirme yapıcam.şu an 152 gün olmuş hesapladım.korumaya 1 hafta var ama tatilde biraz gevşedim.şimdi toparlama zamanı:))sen ne durumdasın..
anladım o zaman diyetle alakalı olabilir.ama sonuçta uzman değilim.ben de yaşadım oyüzden söylüyorum.yine de dr a danışmakta fayda var..hayır evliyim.hiç olmazdı böyle.hamile olmamda mümkün değil tüplerimi bağlattım çünkü.
Rahmetli ananemin çok söylediği bir laf vardır, "ELDEN GELEN AŞ OLMAZ, OLSA DA ZAMANINDA GELMEZ"
inşallahhh...27 aralık 2012 den beri bu diyet hayatımda...4 ayda 16 kilo gitti ...darısı sizlerin başına...1 hafta mıoyyy ne güzel bir zaman dilimidir ooooo, biz de görelim inşallah çabucak aksın gitsin zaman
Fabrikadan bildiriyorum stop. Aanam yol 1 saatten fazla sürdü stop. Hemi de trafik yok iken bu kadar sürdü stop.Sen artık evinin gadını, çocuklarının anası ol bebeğim, yada az yoğun yerinden kalkmana bile gerek olmayan bir iş bulhepiniz bulun
Bu arada afiyet olsun, hakettin sen ama artıkbiraz da spor yap emi bebiş gelmeden yap sonra istesen de yapamıyorsun ............
........
Abariiiimerhaba şekerler nasılsınız görüşmyeli uzun zaman oldu...güçlendirmede 5.ayımdayım.hiççç kilo almadım üstelik ramazan ve tatil olmasına rağmen..eskileri öpüyorum yenilere kocaman hoşgeldinizzz...