Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ana ne gıcık bi durum. yapacam diyip de herkesi aç bırakmış. neyse ilk gün kötü başlamışsınız ama devamı umarım güzel olur. hoşgeldin aramıza

herkeslere günaydın. hafta sonu herkes artılara çkmış ama ben 400 gr cık vermişim. çok iyi oldu bu ya. haftaya mutlu başlamış oldum. rachel de kilo vermiş sanırım. umarım tüm haftamıs bol kilo vermeli geçer...

400 grcik oyle mi, havani da atiyosun bakiyorum:)) ee tabi haklisin kilo vermek zor is. haketmissin.

ben 4-5 gundur pek veremedim, ama dogal o kadar hizli gitseydi kilolar zaten kilolu kalmazdi dunyada. Ama sabirrla devam etmeye kararliyim.

ana ne gıcık bi durum. yapacam diyip de herkesi aç bırakmış. neyse ilk gün kötü başlamışsınız ama devamı umarım güzel olur. hoşgeldin aramıza

evet gerçekten çok gıcık bir durum ama pes etmedim yılmadım günü açta geçirsem yapmaya başladımm
Hoşbuldummm.
tartı gününe kadar 1-2 kilo veririm inşallah :)

Günaydın canımmm, güne güzel başlayalım, hadi gül bakalım biraz, hep gül :)) + lar ne der sana

iyiyim kuzum yaa. moralim bozuk değil valla.. ya baktım moralım bozuluyor, doymakta bilmiyorum, gözüm aç, dedim kaçamak kaçamak nere kadar patlayana kadar yedım. noldu artı. ama ıyıkıde oldu bak moralım yerıne geldı gozum açıldı ve ben heyecenla atakla yenıden basladım. bı sure daha bu morlalle devam eder sonra yıne kabuguma cekılırım. gunler boyle gecer artık.. guluyorum bak valla..

ay boyle valla dedıkcede kendımı Yıldız Tılbe gıbı hıssettım

tartı gününüz varmı kızlar?
varsa hangi gün?
Şuanda tam 58 kiloyum :)
perşembeleri bildirim günü. o gün erken gel heyecanlı oluyor

merhaba şekerler nasılsınız görüşmyeli uzun zaman oldu...güçlendirmede 5.ayımdayım.hiççç kilo almadım üstelik ramazan ve tatil olmasına rağmen..eskileri öpüyorum yenilere kocaman hoşgeldinizzz...

günaydın millett...yeni bi aya daha girdik..yılbasına cok az kaldı.zmn su gibi akıp geçior..ben cumartesi tartıda 51,8 kg gördüm ayy bi sewindim bi sewindim AMMAAAAAAAAA,,, haftasonu ablam flnda gelince annemler teyzemlerde ztn burda,full onları fln gezdirdim we sonuc olarak 2 günü ödül öğünü deil Oskar Ödül töreni günü şeklinde yaşadım midem hala şiş resmennn..bu hafta güçlendirme 2.yarıya geçecektim sözde ama böle bi hafta sonundan sonra geçemem..bu hafta dikkat etmek zorundayım.2 yarıyada annemler döndükten sonra geçicem..gerçekten misafirlikte weya misafirin warken,diyet sağlıklı yapılmıor

gözünaydın sekerimmmm..

aa ommurcum mrbb,,ya sen nerelerdesin yaaa terk eyledin bizleriiiii...daha ne zmn korumaya geçiceksin sanırım yaklasmıs olmalı??? lütfen eskisi gibi daha sık ugra buraya :2:

Rahmetli ananemin çok söylediği bir laf vardır, "ELDEN GELEN AŞ OLMAZ, OLSA DA ZAMANINDA GELMEZ"

tecrübeli arkadaşlar yardım edin.atağı bitirdim seyire geçtim 3-4 gün önce regl olmam gerekiyordu.hala olmadım.dukanla ilgisi olabilir mi?

aa ommurcum mrbb,,ya sen nerelerdesin yaaa terk eyledin bizleriiiii...daha ne zmn korumaya geçiceksin sanırım yaklasmıs olmalı??? lütfen eskisi gibi daha sık ugra buraya :2:
160 gün güçlendirme yapıcam.şu an 152 gün olmuş hesapladım.korumaya 1 hafta var ama tatilde biraz gevşedim.şimdi toparlama zamanı:))sen ne durumdasın..

hayır evliyim.hiç olmazdı böyle.hamile olmamda mümkün değil tüplerimi bağlattım çünkü.

tecrübeli arkadaşlar yardım edin.atağı bitirdim seyire geçtim 3-4 gün önce regl olmam gerekiyordu.hala olmadım.dukanla ilgisi olabilir mi?

Atağa denk geldiyse fazla protein böyle bir etki yapabiliyormuş, ama en büyük etken mevsim geçişi benim de bu ay 10 günlük bir gecikmem oldu daha önce hiç olmamıştı ve bu ay gecikmem var diyenleri çok duyuyorum, büyük ihtimal senin de mevsim geçişinden ama eğer hamile olma gibi bir risk varsa tabii ki bir test yap mutlaka

diyetten dolayı gecikmeler yasanabilior.bendede olmustu ilk ay.

160 gün güçlendirme yapıcam.şu an 152 gün olmuş hesapladım.korumaya 1 hafta var ama tatilde biraz gevşedim.şimdi toparlama zamanı:))sen ne durumdasın..

cnm bende 13 kg werdigim için 135 gün fln güçlendirme yapıcam.ama bende izinde fln gewşedim.1 ay önce koruma 2.yarıya gecmem gerekiodu bu hafta geceyım dıodum ama yıne kısmet olmadı.sanırım 1-2 haftaya gecerım ama 2.yarıda kilo almaktan korkuorum acıkcası yaaa :2:

1 hafta mı oyyy ne güzel bir zaman dilimidir ooooo, biz de görelim inşallah çabucak aksın gitsin zaman

hayır evliyim.hiç olmazdı böyle.hamile olmamda mümkün değil tüplerimi bağlattım çünkü.
anladım o zaman diyetle alakalı olabilir.ama sonuçta uzman değilim.ben de yaşadım oyüzden söylüyorum.yine de dr a danışmakta fayda var..

Fabrikadan bildiriyorum stop. Aanam yol 1 saatten fazla sürdü stop. Hemi de trafik yok iken bu kadar sürdü stop. Bu kadar uzakta fabrika açılır mı stop

Hakettim de miiii Bence de artık şu seyir kabusları peşimi bırakın yahuuu :86: Evet canım. Spor da yapcam.. Callan'a başlıcam. Olmazsa en azından 1 gün durup 1 gün yapıcam da bi hareketlenme olsun. Çabuk sıkılmiyim. Sonra arttırırım olmazsa. Sımsıkı oliyiimmmm Bebiş gelmeden evet.. Regl de olmadım zaten. Umarım geç kalmadım kihkihkihhh :111::86:

Abariiii Kimler gelmişşş.. Nasılsıınnn? Ben hala seyrediyom, senin torunlar güçlendirmeyi bitircek nerdeyse Ben de geçiyorum 1-2 haftaya kısmetse Öpüyorum seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…