- 18 Ağustos 2009
- 1.164
- 21
inşallahhh...27 aralık 2012 den beri bu diyet hayatımda...4 ayda 16 kilo gitti seyirde...darısı sizlerin başına...1 hafta mı oyyy ne güzel bir zaman dilimidir ooooo, biz de görelim inşallah çabucak aksın gitsin zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallahhh...27 aralık 2012 den beri bu diyet hayatımda...4 ayda 16 kilo gitti seyirde...darısı sizlerin başına...1 hafta mı oyyy ne güzel bir zaman dilimidir ooooo, biz de görelim inşallah çabucak aksın gitsin zaman
dikkat eder kurallara uyarsan alınmıyor.ben ramazanda coştum resmen hareketsizlik ve akşam yenen dondurmalar baktım 1-2 kilo gelmiş. hemen toparladım şimdi 1-2 kilo daha veririrm güçlendirmede öyle geçerim korumaya:)))diyetten dolayı gecikmeler yasanabilior.bendede olmustu ilk ay.
cnm bende 13 kg werdigim için 135 gün fln güçlendirme yapıcam.ama bende izinde fln gewşedim.1 ay önce koruma 2.yarıya gecmem gerekiodu bu hafta geceyım dıodum ama yıne kısmet olmadı.sanırım 1-2 haftaya gecerım ama 2.yarıda kilo almaktan korkuorum acıkcası yaaa :2:
iyiyim canım.özlemişim sizi:))Fabrikadan bildiriyorum stop. Aanam yol 1 saatten fazla sürdü stop. Hemi de trafik yok iken bu kadar sürdü stop. Bu kadar uzakta fabrika açılır mı stop
Hakettim de miiii Bence de artık şu seyir kabusları peşimi bırakın yahuuu :86: Evet canım. Spor da yapcam.. Callan'a başlıcam. Olmazsa en azından 1 gün durup 1 gün yapıcam da bi hareketlenme olsun. Çabuk sıkılmiyim. Sonra arttırırım olmazsa. Sımsıkı oliyiimmmm Bebiş gelmeden evet.. Regl de olmadım zaten. Umarım geç kalmadım kihkihkihhh :111::86:
Abariiii Kimler gelmişşş.. Nasılsıınnn? Ben hala seyrediyom, senin torunlar güçlendirmeyi bitircek nerdeyse Ben de geçiyorum 1-2 haftaya kısmetse Öpüyorum seni..
merhaba şekerler nasılsınız görüşmyeli uzun zaman oldu...güçlendirmede 5.ayımdayım.hiççç kilo almadım üstelik ramazan ve tatil olmasına rağmen..eskileri öpüyorum yenilere kocaman hoşgeldinizzz...
160 gün güçlendirme yapıcam.şu an 152 gün olmuş hesapladım.korumaya 1 hafta var ama tatilde biraz gevşedim.şimdi toparlama zamanı:))sen ne durumdasın..
hihii rekor kıracam demek kihayatımda bu kadar iradeli olduğum görülmemişti bu demek oluyor ki benden korkulur:)))ömür hoşgeldin... Maşallah sana yaa. Korumaya gececek ılk kısı sensın burda sanırım. Yanı ben geldıgımde sen guclendırmeye gecıyordun gectın ve sımdı korumaya bısey kalmamıs. Ogun bugun ılk koruma sen olacaksın. Tebrıkler yaaa...
Ben dee :)) Maşallah.. İradene sağlık Darısı başımızaaa...iyiyim canım.özlemişim sizi:))
kılaaarr durumlar pek parlak değil benim açımdan. sanırım acil bir önleme ihtiyacım olacak. bu sabah 68 çıktım. ne zamandır diyete uymasam da sabittim 66.5-67 arası acaba direndi direndi sonunda dayanamayıp aldı mı kiloyu :44: oyy almayım daha fazla yaw napsam yeniden başlasam mı dukana çok sıkıntı olur mu acep? hani dırmadan bırakıp başlamayın diyodu ya dukan amca siz ne dersiniz? ama verdiklerimi geri alırsam çok üzücü olacak offf
kılaaarr durumlar pek parlak değil benim açımdan. sanırım acil bir önleme ihtiyacım olacak. bu sabah 68 çıktım. ne zamandır diyete uymasam da sabittim 66.5-67 arası acaba direndi direndi sonunda dayanamayıp aldı mı kiloyu :44: oyy almayım daha fazla yaw napsam yeniden başlasam mı dukana çok sıkıntı olur mu acep? hani dırmadan bırakıp başlamayın diyodu ya dukan amca siz ne dersiniz? ama verdiklerimi geri alırsam çok üzücü olacak offf
Bayramda medesa gelcekmis, biz de onu bekleyelim madem.
hehe o polisi aramak aklıma gelmiyor değil benimde o raddeye gelsin ararım valla hiç gelemem tartışma olayına :))
mistik chai doğuş marka canım sallama çay burda okudum bende alan olmuş güzelmiş bende öle aldım tadını pek bir beğendim vanilya aromasını severim tarçını sevmesemde idare ediyorum marketlerden bak ben kipadan aldım
bende izmirdeyim cute77 bostanlıdayım:)
ohhh afiyet olsun aliyecim eskiden nasıl yiyormuşuz dedin deme o kadar dişini sıktıktan sonra bir kereşlik buı açamaktan bişi olmaz sen istediğin kiloya nerdeyse inmişin atak yapıp çözcez zaten o yediklerin yaramadan gitsin :))))
hımmm valla aralık'a daha çok var canım öle bak elbise dene sana neler yakışır ne giymek istedin de giyemedin die düşün taşın kasımsonunda yaparsın alışverişini daha bekle bence :))))) ben şöle renkli vve kısa bir elbise tercih etmeni öneririmşöle bir endamın görünsün :)
slm bayanlar iyi haftasonları dün kınayı kaçamaksız atlattım darısı düğüne :))) sabah tartıldım ve 77yi gördüm çok sevindim vallahi inşallah pzt seyire geçincede haftada bir kg verebilirim
5 günün sonunda kaçamakla 2kgda şükür dedim bu yüzden bugün ve yarında atağa devam edip pzt seyire geçiyorum :))))
Selam,
80 kilonun uzerine ciktigimdan beri dukkanlara kusmustum, kiyafet falan almiyodum. bi tek ayakkabi.
Simdi uzunca bir seferdir ilk elbisemi aldim, bi de internetten:) bunun bedeni bana olur diye aldim. artik olmazsa geri gonderirim, ama alisverisle barismak guzel bir sey:)
Kardes de yeni bir guzellik sirri ogrenmis. sutu ve maden suyunu ayri kaliplarda buzlastirdiktan sonra, once sut buzunu yuzumuzde eriyip bitinceye kadar gezdiriyomusuz. sonra maden suyu buzuyla temizliyomusuz. en sonda gul suyu ile temizleyip islemi bitiriyomusuz. gercekten cildi ddaha yumusak yapiyor gibi geldi. bi de kardesim diyor ki ucuk gectikten sonraki izler daha cabuk iyilesiyormus boyle yaparsa.
Günaydın kızlaarr..!
Haftasonu baya çalışılmış, sayfalarca sohbet edilmiş :99: :89: Okuyamadım daha tabi ki dee.. Bugün de baya işler var, birazdan da fabrikaya çıkcam puufff :97: Çok uzak ,hiç sevmiyom ( Burdan da uzak kalıcam sanırım.. Okuyamayabilirim de geçmişi..
Ben dün güzel bi kahvaltı yaptım yaaa Güçlendirmeye geçtim dün bugün yine seyire döndüm:76: Öyle gibi oldu 2 minik dilim ekmek, 2 dene minik sigara börüğü yedim. Bi lokma balın, bi lokma da reçelin tadına baktım. Zeytin de yidim.. Hala regl olmadım :S Bi olaydım da kurtulaydım iyidi Tartılmıyorum da, 58 falan çıkarım, şiştiimm Neyse 56,5'a inerim yine regl bitince. Sonra geçicem nasılsa güçlendirmeye..
Herkeslere iyi bir hafta ve iyi bir ay dilerim Bu ay yoğun geçcek birazzz :100: :105:
Günaydın kızlar,
Hepinize sağlıklı, neşeli, bol eksili ve bol kahkahalı bir hafta diliyorum.
Bugün yine inanılmaz yoğun bir gün olacak. :126: Şimdilik öpüyorum hepicinizi. Kendinize iyi bakın, çok konuşmayın, yetişemiyorum strese giriyorum valla :))
Hepinize benden bir kahve
Eki Görüntüle 521284
Günaydın olsun herkese, güzel bir hafta olsun, yüzünüzden gülücükler, tartınızdan eksiler eksik olmasın
Henüz wc'ye gidememiş olmama rağmen 67'li rakamları gördüm çok şükür, haftasonum 0 kaçak ile geçti ki bu uzun zamandır olmayan birşeydi, bu haftamda böyle geçecek eminim, perşembeye bomba gibi geliyorum
inşallahhh...27 aralık 2012 den beri bu diyet hayatımda...4 ayda 16 kilo gitti seyirde...darısı sizlerin başına...
yaa kizlaaar neden bende bu kadar gaz var siskinlik yapiyor ne yapsam iyi gelir ki?
yaa kizlaaar neden bende bu kadar gaz var siskinlik yapiyor ne yapsam iyi gelir ki?
Fabrikadan bildiriyorum stop. Aanam yol 1 saatten fazla sürdü stop. Hemi de trafik yok iken bu kadar sürdü stop. Bu kadar uzakta fabrika açılır mı stop
Hakettim de miiii Bence de artık şu seyir kabusları peşimi bırakın yahuuu :86: Evet canım. Spor da yapcam.. Callan'a başlıcam. Olmazsa en azından 1 gün durup 1 gün yapıcam da bi hareketlenme olsun. Çabuk sıkılmiyim. Sonra arttırırım olmazsa. Sımsıkı oliyiimmmm Bebiş gelmeden evet.. Regl de olmadım zaten. Umarım geç kalmadım kihkihkihhh :111::86:
tünaydınnn kızlarrr,11'de geldim işe ama o kadar çok yazmışsınız ki anca okuyabildim
herkes iyi gibi sanırım.cumartesi buluştunuz mu bakem ?
şimdiii sizeee müjdemi vereyiiimmm dünnn regl oldummmm
hayatımda regl olduğuma ilk defa bu kadar çok sevindim
bu sabah da regl olmama rağmen 71.5 çıktım
güçlendirme geliyorrrr ohhh yampiri yampirii
çook tebrikkk ederim canımmmm inşallah bende bir gün 60lı bişeyler görebilirim
Allah rahmet eylesin. Ben de sık sık hatırlarım annemin sözlerini. hep de yerli yerindedir...
canım günaydın,sırtını sıvazlayım mı
ne yedin kız sen ? soda falan içsene.
naptın h.sonu 2 p yaptın mı ?
cuma günü başlamış olduğum dukan diyetim çok şahane bir şekilde bozulmadan gidiyor.tartılmak için cumayı bekliyorum.eşim bile fark etti bu 4 günde.tabi bende kıyafetlerimden.ama cumayı bekleyeceğim.hiç de aç kalmıyorum bu arada.kilolarım bu size
Hoşgeldin canım , buluşma haftaya merak etme kimse buluşmadı bu hafta hadi gözün aydın, bu ay regl yolu gözler olduk hepimiz sen güçlendirmeye geç kesin göreceksin 69 u ve daha da altını ben eminim
Ben wc den sonra 67,5 oldum bu arada
Amin aminnn, nur içinde yatsınlar
Benim ananemle ilgili çocukluğumdan beri unutamadığım, her yoğurt mayaladığımda aklıma gelen bi lafı var yoğurt mayaladım demezdi de yoğurt çaldım derdi, ben de ağlardım eve giderken "anne ananemin parası mı yok niye yoğurt çalıyo" diye
Oyyy keşke çocuk olsam yine, keşke o kadar saf olsam
yok medoshum ya kardesim kuzenim en iyi arkadsim olan böcügümün evini yapiyorduk haftaya dügün varda...orada gecti vaktim sebzeli protein yaptim ama bugün saf protein yapiyorum persembeye kadar zira cok sebze yedim son günlerde hastaliktanda ötürü....sinirli larida geride biraktim hani gelecek haftasonuna kadar gerek yok zaten artik canimda istemiyor dukan disi seyler bana kötü geliyor artik cikileta yiyesim yok (kacamaklarda) yedikten sonra ay yemesem ne olurdu sanki diyorum
sende 71,5 görmüssün oh oh gelsin güclendirme bende kasimda güclendirmede olmak istiyorum bu persembe 69,5 görürüm insallaaah