Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sınırlı izinliler duraklama yapar. En azından bende öyle yapıyor...

tey tey tey Kız ne güzel kalori yaktırır o

Süpersin ttatlıımmm :128:

...........
...........şimdi aklımdan ne geçiyor keşke geçen sene yapsaydım diyeti kilo verseydim de bu yaz tatile gittiğimde bikini giyen kızlara bakıp ahhhh geçirmeseydim((
Bu diyetle tanışan nerdeyse herkes keşke daha önce başlasaydım diyor. Zararın neresinden dönülse kardır ama

Ben hiç bilmiyorum. Deniz mahsulü de pek sevmem de, çeşit olsun diye işte.. Migros'da görmüştüm sanırım :44: İyi ki söyledin ne olduğu önemli değil diye. Ben yengeç görmüştüm de.. Tatları fark etmiyosa aliyim gitsin
Bisiklet süper bişey valla, imkan olsa.
Ben de öğlen İzmir köfte yicektim.. Yemekte varmış. Patatesli falan böyle. Bayılırımmmm Tam söylüyordum kii, yicektim valla patatesli falanlı.. Ama sonra orda taze fasülye gördüm. Ah dedim şeytan.. Durrr Son saniyede taze fasülye aldım. Etliymiş de, gerçi etleri görünmüyodu pek hihihi Ama tadı çok güzeldi. Ne zamandır da sebze olarak hep salata tercih ediyordum. Aylar olmuştur taze fasülye yemeyeli. Bayıldım. Yanında yoğurtla ve yine biraz salatayla yedim. Sebze biraz çok oldu belki ama.. E o kadar da olsun artık

Mandıracı dedin de aklıma senin ekmekçi geldi hahahah Ne güzel bi maceraydı hihi Şimdi böyle deyince de senin "ay bak yine sarmalarımı çöpe atan arkadaşım aklıma geldi" demen aklıma geldi Ne zamandır anmıyorsun hahahaha

Hoşgeldin.. Güzel kilo vermişsin Arkadaşlar cevap vermiş zaten.. 1-2-3-5 :76: tane yiyebilirsin ama seyirdeee Ama çok tuzlu olursa su tutaaarr Sonra neden artı çıkıyorum demeyesin

O nedir yaa Tatma bişiler hahahah

...........canimmmm cok mutlu oldummmmm oh güle güle giyin su cicisleriiiii
........ay yarin 69 göreyim nolur nolur nolur
Teşekkür ederim canıımmm
Sen de 69'ları göreceksin benceee.. Yarın değilse öbür gün Ama bu azimle yarın da muhtemel senin görmen :129:

Son düzenleme:

Ooo kolay gelmiştir inşallah Sana da mutlu bir öğleden sonra ve akşam dilerim :))

Çok saol tatlıımmm Mıncıkla kiii gitsiiinnn hihihiha Ben de sirumi aliyiimm ben de sosyetik oliyim ben deee hahaha

Teşekkürleeerr.. Tanga mı giyyim kız huhahah Ay hiç alışkın değilim giyemem ben onu Ay her şeyi de konuşuyoruz rezillik hihihi Onu giyince de onu giydiğin belli oluyo yaa :S Du bakalım ten rengi iç çamaşırı işe yarıcak sanırım ama popişi çok sıkıyor pantolon :S üstüne uzun bişi giycem heralde yine mecbur :S Bakalım

Hahahah Ay çok güldüüümmm Bence de hepimiz için yapman biraz kasar yani huhaahhah

Tarifini yaz bakeemm İçinde süt tozu var mı? Varsa ne kadar var? Kakao illaki vardır. Sınırlı izinliler kimisinde duraklama yapıyor bak Aliye de söylemiş. He başka kaçamak yapmanı engellicekse, biraz biraz ye ama abartma tabi. Ne var içinde, de bakalım.

dely var yaa seni seviyorum yaaa,inanılmaz bişey oldu çok garip hissettim sana aşık oldum dermişim
acaip bir telapati oldu aramızda resmen ve inanamadım buna.senin yazdığını okumaya başlamadan önce benim de aklımdan ekmekçi geçmişti,en son beni arasın diye defalarca mesaj attım aramadı,siteden de mesaj atmıyor.yoksa bana sattığı ekmekler de hileliydi,dükkanı mı kapattılar diye düşünüyordum.sabah da evden çıkarken bir elimde çöp poşeti diğer elimde mamalarımın poşeti vardı.sonra yere koydum ikisini de dolaptan peynir almak aklıma geldi,peyniri de aldım yanlışlıkla neredeyse çöp poşetine atıyordum son anda uyandım o anda da o gıcık, o halden anlamaz ,o dünyamı başıma yıkıp da dolmaları çöpe atan arkadaşım gelmişti aklıma.neyse işte aynı şeyleri düşümüşüz ilginç geldi ama cidden dolmalara çok üzülmüştüm
anaaa dely kız,biz bayramda bildiğin zeytinyağlı yaprak sarması falan yiyebiliriz şimdi dimi
hem de ödül falan değil,karbonhidrat yerine işte
afiyet olsun yemek güzelmiş vallahi özledim cidden.böyle bembeyaz atak pek de keyifli değilmiş ama neyse 2 gün daha sıkıcam dişimi istakozla yengeç aynı kuzum,tadında fark yok.ben diyetten önce de yerdim bunlardan ama o zaman dilimleyip zeytinyağı limonla falan yerdim meze gibi güzel olurdu.şimdi de salatada da tüketebilirsiniz.benim de canımı çektirdiniz,migrosta var mıydı ben alıp cips yapiim bari,öyle denemedim hiç

hahahaha ben de senin cevabını okurken çok güldüm
yalnız cidden bişey söylicem,niye içtim ki ben onu.bir de henüz hiç bir belirti yok,ya işten çıkıp yürümeye başlayınca başlarsa belirtiler,amaniiinnn yaaa tövbe yarabbim ben yürürken nolduğunu alamazsam gaz maz sanırsam,ayy çok boktan muhabett oldu ama benim bir arkadaşım kokoreç yemiş bağırsakları bozulmuş,dolmuşta öyle farketmemiş dolduruvermiş altına
korktum bak şimdi,ya sahilde köpeğini gezdiren yakışıklıların köpeği gelir de totomu koklarsa
nefret ettiniz mi benden böööööööö

Dely'm bu arada surimiler gırmenette de var bilgin olsun,başka ihtiyaçların da varsa falan.
alıntı yapıp yapıp yazmayı da unutuyorum;şimdi siz resimlere bakıp tombişken kanlı canlıymış kilo verince yüzü göçmüş falan sanmayın.
tonbişkenki resimde bi kere full makyaj var allık falan filan.diğer resim makyajsız ve özensizken çekilmiş bir resimdi.
ayrıca tombiş resim daha profesyonel bir dijital makina ile çekilmişti,zayıfkenki ise cep telefonuyla.onun için size farklı görünebilir ama ben halaaa güzelim yaaaaaaa,üstelik de tombiş yanaklarım ve gıdığım olmadığı için daha güzel olmuş olmalıyım bence,çökmedim valla bak görünce anlarsın

yedik yedik arılar peşimizden koştu :)))))

ayyyyyyyyyyy bende evlenicemmm ama dukan sayseinde almayacagim hayatim boyu korumada olacagim cipstak cipstak
görürümmmmm :))) 1 sene sonra görürüm hiç kilo almayan hatta yedikçe zayıflayan kuzenim bile evlenince davul oldu :))))))))))

kızlaaaaaaarrrrrr napıyosunuz özledim sizi

benim yoğun iş dönemim biraz hafifledi ama bu sıralar çocuk için uğraşıp duruyorum. sıkıntılı zamanlardan geçiyorum biraz, doktor ziyaretleri vs... 66.5 kg da kaldım. diyet de yapmıyorum pek o psikolojide olmadığım için. umarım sizler iyisinizdir. hepinizi öpüyorum çok çok

Hahahha Aynı zamanlarda aklımıza gelmiş demek.. Korktum kız ben hihihi Ben de seni seviyorum Nnnaaaalaaaannn!!
Şimdik biz bayramda yersek sarmaları, nişasta öğünü yerine mi yicez :44: Ya da ödül gibi di mi? Amaann.. Çok karışık :111: Hiç yemesek daha mı iyiydi hahaha Aman yok ben zaten kesin kaçamak maçamak yerdim, sen yemezdin de Kurban bayramı da tam Dukan'lık heee

Ay ben nefret etmedim de koptum yaa Medesaaa Arkadaşına da üzüldüm bak şimdi :S Aman Allah korusun dur ne doldurması hahahaha Köpeklere de "pok mu var" dersin huhahhah Amaaan! Konuşması bile kötüüü..

Bi bakiyim ihtiyaç neyim bişi var mı? Ordan sipariş de verebilirim o zaman

Yok canım cicimmm.. Olur mu öyle şeeyyy.. Şimdi zaten şahanesiinn Çirkin mi dedik aşkolsuunnn.. Haşaaa :)) Tabi ki çok daha güzelsin Fıstıkların şahısın hihihii (İstiyon mu daha, söylerim, tam gaz gidiyorum ) Daha fazla verme dedim hani, kasma artık diyerekten.. Zaten de artık kasmıcaaazz.. Kasma kasma kasma kasma! Kasmadan da olur işteeee :76:

Son düzenleme:
Kızlar ben dukan ekmeği yapmak istiyorum ama çok fazla tarif var.Sizin denediğiniz ve sevdiğiniz güzel kabaran bir ekmek tarifi verebilir misiniz? Kuru maya da aldım ama bir türlü nasıl yapayım bilemedim...

dely

maalesef izmir'de de 5 gün kalıcam
güçlendirmede izmit'e dönmüş oluyorum
çok zor bir tatil olacak benim için :)

bu arada ben yulaf kepeğini 1,5-2 kaşık kullanıyorum
3-4 tane küçük krep çıkıyor
ama bazen bitiremiyorum krepleri
özellikle dışarda olduğum günler.
mesela dünden bugüne 2 krebim kaldı.

İnan bak bugün aklıma geldin. Mesaj yazacaktım sanaaa... Bi minnoş tenarr vardı diye düşündümmm Neşe saçardı etrafaaa Ben de özlediiimmm..
E hafiflediyse işlerin buralarda ol. Muhabbet ederiz canım. Hem sıkılıyormuşsun da.. Allah tez vakitte gönlüne göre versin canım yaa Yine de tamamen eski yeme stiline dönme bak, kilo alırsın bebiş için de olumsuz olabiliyormuş ya. Sağlıkla nasip etsin inşallah Allah tatlıımmm Kolay gelsin hem işlerinde hem de bu zor süreçte.

sabahtan beri 2lt. su 2 fincan form çayı içtim yokkkkkkkkkkkk ortadan ikiye ayrılabilirim((((((

Kızlaaarr! Simla'nın sitesinde alternatif kısır tarifleri varmış, görmüş müydünüzz? Ay kısıra bayılırım Paylaşiyim ben:

KISIR

MALZEMELER1 kişilik)
-2 kaşık yulaf kepeği(atakta 1,5)
-4-5 dal maydanoz, taze nane, fesleğen
-1 adet taze soğan
-2 adet kornişon turşu
-1 kaşık balsamik sirke
-1 tatlı kaşığı limon suyu
-sumak,pul biber

Kepeği çok az kaynamış suyla ıslatıp şişmesi için bekletilir. Diğer tüm malzeme incecik doğranıp eklenir.Limon suyu,sirke ve baharatlar eklenerek servis edilir.

*Bu tarifte özellikle Doğalsan kepek kullanılırsa daha iyi netice verecektir.Ru-sheim'in yapısı daha un gibi olduğundan bulgur gibi şişmiyor.

GÜNCELLEME:
Doğalsan da artık eskisi gibi iri taneli değil. O yüzden bu tarif ilk yaptığım gibi olmuyor artık.Rossman kepeği gibi iri taneli bulursanız deneyin yoksa karnabahar kısırı daha iyi bir alternatif.

KARNABAHAR KISIRI

MALZEMELER:
-1 küçük karnabahar
-1 küçük kuru soğan
-3 dal taze soğan
-maydanoz,nane
-3 adet kornişon turşu
-1 yk domates salçası(katkısız,yağsız,şekersiz)
-1 yk biber salçası(katkısız,yağsız,şekersiz)
-1 yk limon suyu
-1 yk z.yağ
-maydanoz,nane(ve arzu edilen yeşillikler)
-sumak,pul biber,tuz(ve arzu edilen baharatlar)

Karnabahar çiçeklerine ayrılır.sapları kesilir ve tomurcukları robotta bulgur büyüklüğünde çekilir.Yapışmaz bir tavada rengi dönüp,kokusu değişinceye kadar sotelenir.
Kuru soğan incecik doğranır ve derin bir kabın içinde az tuzla ovulur.Pişen karnabahar bulguru üzerine eklenir.Salçalar ve baharatlarla beraber iyice yoğrulur.İnce doğranmış yeşillikler,turşu ve geri kalan tüm malzeme eklenerek iyice karıştırılır.
Afiyet olsun.

Son düzenleme:

ahahahhahaha benim gaz diye saldığım olmuştu bi kere neyseki evden yeni çıkmış merdivenlerin yarısına anca gelmiştim aman dikkat et, gazdır falan deme yolda

canım hoşgeldin nerelerdesin sen yaa,özledik valla gitme bi daha böyle
eee madem bebiş düşünüyorsun şimdiden biraz daha kilo versen daha iyi olmaz mıydı,zayıfken hamile kalırdın falan diye düşündüm yani Allah inşallah isteyen herkese hayırlısıyla versin,bana da bana da

hayırrrr bayramdaki sarmalar ödül değil ki,onlar bildiğin nişastalı hakkımız ama onun dışında yiyeceğimiz tatlılar falan ödül olabilir
ayyy sorma çay hala etki etmedi,normalde 2 saat sonra başlardı kanalizasyon borusu gibi ötmeye karnım
bak gör kesin yürürken başlıcak,ayy rezil olmadan eve ulaşayım da başka bişey istemiyorum
ayyy kuzum senin de ağzından bal damlıyor valla,ohh insanın acaip hoşuna gidiyor şımartılmak
yok zaten uzatmayacağım daha fazla kuzum,anlaştık işte ikimiz de regl olalım ondan sonra görelim en dip kiloyu sonra da geçelim hemen gerekirse ilk başta yine biraz dikkatli gideriz,baktık + görüyoruz kasarız hafiften ama geçelim bence de artık.ay anam bi biz kaldık yahuuu.birlikte başladıklarımızın çoğu korumaya geçecek nerdeyse,çekirgeler bil mezun olacak biz burda hala 100 gram verecez diye mi uğraşıcaz
kuzum bu arada bugün bir sen bir ben bildiğin çalışmıyoruz sanırsam
farkındaysan dünkü mesajlarından sonra bugün müşteri ziyaretine de gitmedim,genel müdüre de çok işim yığıldı onları toparlamam lazım bıdbıdbıdı dedim gerçekten de çok işim var ama kopamıyorum sizden,yok yaa yarın araştırıcam kesin internet bağlatacağım eve

Kızlar ben dukan ekmeği yapmak istiyorum ama çok fazla tarif var.Sizin denediğiniz ve sevdiğiniz güzel kabaran bir ekmek tarifi verebilir misiniz? Kuru maya da aldım ama bir türlü nasıl yapayım bilemedim...

çok Güzel kabaran ya da çok güzel olan bir tarif yok. ama benim en iyi tariflerim şunlar.

Ekmek (2 günlük)

2 yumurta
1 küçük çay bardağı süt
1 küçük çay bardağı yoğurt
1/4 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı splenda
1 paket kabartma tozu
1/2 yk sirke
1 yk süt tozu (isteğe bağlı-kullanmasan daha iyi)
4 yk kepek

yumurtaları çırp, sütü yoğurdu ekle çırp, sirkeyi ve tuzu ekle. kepek süt tozu kabartma tozu ekle. karıştırdıktan sonra yağlı kağıt serilmiş bir kaba döküp fırına at. en güzeli silikon kalıplar oluyor. yağlı kağıda da gerek yok.

peynirli çörek (3 günlük)
6 yemek kaşığı kepek
2 yumurta (orta boy)
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı yoğurt (susuz tarafından)
(bu arada yoğurdu kaşığı daldırıp bir kenarından oyarak değil de, üstünden sıyırarak ve hizasını bozmayarak alırsanız sulanmaz ve bitene kadar kıvamını-tadını korur)
200 gr lor
1 tutam (elini korkak alıştırma) dereotu
1 yemek kaşığı süt tozu
1 yemek kaşığı sirke
1 paket mahlepli kabartma tozu
1 çay kaşığı splenda

bir kasede yoğurdu çıptım. yoğurt iyice çırpılınca sütü ekleyip karıştırdım. sütozunu ekledim ve eriyene kadar çırptım. splenda ve sirkeyi de ekleyip karıştırdım.
daha büyük bir kapta yumurtayı iyice çırptım. diğer karışımı yumurtaya ekleyip karıştırdım. mahlepli kabarma tozunu da ekledim ve karıştırdım. ince kıyılmış dereotu ve loru da ekledim. en son kepeği de ekleyip karıştırdım. kabartma tozunu ekledikten sonraki aşamalarda fazla karıştırmadım. sadece yeteri kadar. kek hamurundan daha koyu bir hamur oldu. fırını 170 dereceye ısıttım. iyice kızarana kadar pişirdim.

poğaça gibi de yapılabilir ama yayılır,pek hoş olmaz gibime geldi. benim hamburger ekmeği büyüklüğünde 3 tane silikon kalıbım var, onları kullandım. tüm malzemeyi 3 kalıba paylaştırdım. silikon kalıpta ya da yağlı kağıt serilmiş tepside olabilir ama fazla kalın dökmeyin bence.

Ah bi de fotoğrafları var kiiii :18: Mmmmm O'nun yaptığı gibi yapmam imkansız sanırım ama, denicem bir gün mutlaka :))

ahahahhahaha benim gaz diye saldığım olmuştu bi kere neyseki evden yeni çıkmış merdivenlerin yarısına anca gelmiştim aman dikkat et, gazdır falan deme yolda

anaammm bak gördün mü,hay allahım yaaa.bir de o çayı içince cidden birden geliyor böyle nolduğunu anlamıyorsun,rezil olmadan bu günü bitireyim de başka bişey istemiyorum

ayy kuzuuu özellikle ilk resimdekine bayıldım,sen yap da güzel olursa biz de yapalım

sabahtan beri 2lt. su 2 fincan form çayı içtim yokkkkkkkkkkkk ortadan ikiye ayrılabilirim((((((

ayy anlaşılan o ki bugün hepimiz aynı anda birden salıvereceğiz
ohh neyse yarın tartıya _ olarak yansır bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…