- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
Ben de katılıyorum Aliye'ye Medesam. O fotoğrafta gerçekten çok zayıf görünüyorsun. Bence de daha fazla zayıflamana gerek yok artık, hatta bak yanlış anlama ama kötü bile olabilir.. O derece zayıfsın yani. Bu halin çok çok iyimedesam sen gayet incesin. ben şok oldum fotoğrafını görünce. bu kadar ince olduğunu düşünmüyordum. kemik yapın iriyse ne yapacaksın, kemiklerini mi yontacaksın. ayrıca iri kemikli bile değilsin. bir de şunu diyeyim sıska olmak bence çirkin bişey, sıska olma zaten.
Teşekkür ederim canım =) Acilen başlamam lazım daa , işte.. :) İnşallah olurum :)güle güle giyin şekercim. bence senin kilo vermen yetmiş artık. gayet güzelsin. ama acilen spora başlaman lazım. spora başlarsan, özellikle de callana, zaten 2-3 hafta içinde 36 da olursu, o beyaz pantolonda gayet fit de durursun.
Bana olmadı hiç :)arkadaşlar grafik ne ola ki yaaa,size yazdıklarımı göndermek için 1 saattir uğraşıyorum.
toplam 100 grafik olmalı,siz 125 kullandınız diyor.sonra smiley'leri sildikçe oldu.
ama o kadar çok kullanmamıştım yada daha önce kullandıklarımızda hiç böyle demiyordu ki.
acaba sizin kullandıklarınız da mı sayılıyor,ben anlamadım
:44: Benimki öyle olmadı ama.. Neyse artıkkrem karemel bir kez yedim, sevmedim. ama bu yaptığım yumurta kokmadı. aromasını bol koydum. hem vanilya hem limon... kokusunda ya da tadında sorun yoktu. yiyimi ve görüntüsü omlet gibiydi. bildiğin yumurtayı tavada pişirmişsin gibi, göz göz yumurta.
Geçmiş olsun şaşkıınnn.. Bitki çaylarını aç karnına içersen, o anlamda daha çok fayda sağlarcanım günaydın
bu sabah tartıda +100gr gördüm. moralim bozulmadı çünkü malesef tuvalet problemim var kuru kayısı aldım ağzıma atıcam mecburen ne denediysem olmadı birde onu deneyim okadar bitki çayı içtim fosss
birde eşim gripti bana sattı kötüyüm halsizlik var tavuk çorbası yapmam lazım geçmez yoksa zaten bugün p günümdeyim içer yatarım bir yandanda c vitamini almam lazım meyve olmayınca vücut zayıflıyor sanırım limon suyu içeyim dedim
yarın 1 hafta olacak inanamıyorum Allahımmmm yarın 65i görsem yahuuuu
Kızlar benim okul haftada 4 günmüş yaa :S Tiyatro şeysi yani.. Akşam 6'dan gece 9'a 10'a kadar falan. 2 sene boyunca. En azından bu sene böyle olduğu kesin. Kociş de eve akşam 8 de falan varıyo. 9.30'da ders bitse benim eve gitmem 10. Yok adamceğiz bişi de demiyo ama... Moralim de bozuldu yani. 3 gün olsaydı yine iyiydi. ben öyle düşünmüştüm. 1 gün 1 gündür yani. Ama 4'müşş :S O da "sen dayanabilecek misin bu tempoya" diyo. Dedim yani öyle sanıyorum ama, sen de yalnız kalıyosun falan.. Bişi demedi tabi, ne desin.. Gitme mi dicek. Hevesimi de görüyo. İstemese bile hayatta gitme demez. Derse de ben tamam gitmem, demem ki zaten :S
Hiç bir şey yapmasak akşamları bi alışveriş merkezine falan gidip yemek yerdik, kahve neyim içerdik.. Şimdiden hayatımız kısıtlanmış gibi oldu, ama çok da istiyorum. Devam edicem tabi ki de ama... bakalım, ne olacak..