Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de katılıyorum Aliye'ye Medesam. O fotoğrafta gerçekten çok zayıf görünüyorsun. Bence de daha fazla zayıflamana gerek yok artık, hatta bak yanlış anlama ama kötü bile olabilir.. O derece zayıfsın yani. Bu halin çok çok iyi Yeter diyorum ben de Zaten de güçlendiricez artık hehhuuu

Teşekkür ederim canım =) Acilen başlamam lazım daa , işte.. :) İnşallah olurum :)

Bana olmadı hiç :) Benden alıntılar yapmışsın ya, bisürü smileyli yazılarımdan. Belki de ondandır Normalde mimikle konuştuğumdan hep, burda da smileysiz duramıyorum Ama diğer alıntılar da uzun olmuş, yazı olarak Ondan da olabilir. Neyse halletmişsin.

:44: Benimki öyle olmadı ama.. Neyse artık Herkesin tatlısı kendine ihihihih Yapmazsın bi daha gari :)) Deneme yanılmayla gidiyoruz zaten :))

Geçmiş olsun şaşkıınnn.. Bitki çaylarını aç karnına içersen, o anlamda daha çok fayda sağlar Bir de aktarlardan Tilaks çay, ya da A101'den mest çay dene

Kızlar benim okul haftada 4 günmüş yaa :S Tiyatro şeysi yani.. Akşam 6'dan gece 9'a 10'a kadar falan. 2 sene boyunca. En azından bu sene böyle olduğu kesin. Kociş de eve akşam 8 de falan varıyo. 9.30'da ders bitse benim eve gitmem 10. Yok adamceğiz bişi de demiyo ama... Moralim de bozuldu yani. 3 gün olsaydı yine iyiydi. ben öyle düşünmüştüm. 1 gün 1 gündür yani. Ama 4'müşş :S O da "sen dayanabilecek misin bu tempoya" diyo. Dedim yani öyle sanıyorum ama, sen de yalnız kalıyosun falan.. Bişi demedi tabi, ne desin.. Gitme mi dicek. Hevesimi de görüyo. İstemese bile hayatta gitme demez. Derse de ben tamam gitmem, demem ki zaten :S
Hiç bir şey yapmasak akşamları bi alışveriş merkezine falan gidip yemek yerdik, kahve neyim içerdik.. Şimdiden hayatımız kısıtlanmış gibi oldu, ama çok da istiyorum. Devam edicem tabi ki de ama... bakalım, ne olacak..

kuzum öyle düşünecek olursak ben de diyebilirim keşke 10 sene hadi bilemedin 5-6 sene önce keşfetseymişim şu diyeti de gençliğim deneme tahtası gibi o diyetisyen senin,bu akapunturcu benim,yok altın çilek yok zayıflama hapları falan gibi saçma sapan hatta ölüme bile yol açabilen sonuçlar doğuran,madden ve manen her türlü zararlı şeylerle deneme tahtasına dönmeseymiş
şöyle düşünsene tatlım,önümüzdeki yaz da başkaları sana bakıp iç çekecek
bu arada peynir konusunda da şöyle söyleyeyim arkadaşlar,ben artık o büyük marketlerdeki kapalı kutu peynirlerini almıyorum.
hem pahalılar hem de tadı sürpriz çıkabiliyor ben çok lezzetli bulmuyorum onları
artık mandıradan alıyorum peynirimi.light peynir çok güzel ve kilosu 7.90 gibi bişey,bir de inanılmaz lezzetli tulum loru var.azcık azcık tazecik alıyorum tüketebileceğim kadar.çünkü o kutu peynirler bir süre sonra bozuluyor.ben yalnız yaşıyorum,başka tüketen olmayınca yazık oluyor.güçlendirmeye geçince de mandıracıya 40 gr'lık kestirmeyi düşünüyorum peynirleri

selam arkadaşlar,

bu sabah: dukan kek, 3 dilim hindi füme, peynir ve çay
aralarda: bol su, neskayfe ve tarçınlı yeşil çay (iğrençmiş)

öğlen bana uygun bişi yok menüde ben kantine takılıcam. ya tavuk ızgara ya köfte ızgara, zeroyla tabi.

bu sabah 99,8 geldim yine, wc işini çözmem lazım...

form çaylarını rutine bağlayayım. günde 2 tane bakalım ne oalcak?

cuma ve cmt yoğun oalcağım size ses veremem. gerçi merak etmezsiniz ama yine de haber edeyim dedim:) kına ve düğün olayımız var. ben orada spor yapıyor oalcağım. (Aliye gibi)

benimde wc sorunum var zaten hep sorunluydu şimdide devam ediyor sanırım 3-4 gündğr wcye gitmedim ve rahatsızda olmuyorum nescafe yada türk kahvesi içince benim wc çabuk oluyor diye bu sabah bir bardak nescafe yaptım kahvaltıda bakalım işe yarıcakmı onun harici hergün bir bardak yeşil çay ve mistik chai içiyorum bakalım sonuç ne olucak

kortizonlu ilacın içeriğini sor mutlaka ne kadar var bir süre kullanacağın için sorun olmaz benim alerjim var bu yüzden düzenli kortizonlu burun spreyi kullanıyorum birde iştah arttıran ilacını bu yüzden çok kilo aldım ama ben 1 yıldır kullanıyorum aralıklı olarak geçmediği için düzenli kullanmaya başladım bir aydır sorun olmaz yane kısa bir süre kullanacağın için doktora sor alternatifi varsa onuda sor en az içereni istedim ben kullanıyorum işte :)))

geçmiş olsun hem grip hem diyet zorlar bol bol dinlen azmin sonucunu seyirde 1 ayın sonunda görebilirmişin sık dişini :)

günaydın kızlar anca yazıabiliyorum öğlen olmuş bilem yaaa benimde wc sorunum var zaten vardı aynen devam ediyor bu sabah nescafe içerek başladım güne işe yarar umarım
atakta birinci gün 800 gr ikinci gün 400 gr vermişim çok moralim bozuldu bugün 77.8 çıktım 77ye düşerim diodum umarım wc ile alakası vardır bu kadar azmediyorum bare atakta güzel kilo vereydim cuma günü kına gecesine pazarda düğüne gidicem azcık belli olsun yahuuu :):))
bu arada dün eşime yemek hazırlarken elimi kestim bazı harfler yanlış oluyor kusura bakmayın :)

Merhabaaa :)
Seyirde 10. günüm
kilo 59.5-60 arası gidip geliyor.
Annem 106'dan 100' düştü. :)
Kısmetse 33 gün sonra güçlendirmeye geçicem ama
seyirin son günlerinde İzmir'de olcam,
nasıl dayanıcam o kumrulara boyozlara bilmiyorum.

Selam kızlar,

Nasılsınız, keyfiniz nasıl? Geçmişi okuyamadım yine daldım. Her gün yeni arkadaşlar katılıyor aramıza, ne güzel. Dukan cumhuriyeti olduk valla :)

Medesacık, güçlendirme ne zaman kuzucum

canım benim yanlış anlamam kesinlikle de ama şöyle de bir gerçek var,siz resimlerde nasıl görüyorsunuz bilmiyorum ama gerçekte cidden o kadar zayıf falan değilim valla bak.yani ben benim gibi birisini görsem zayıf demem ama şişman da demem öyle yani.resimlerden size daha farklı yansıyor olabilir belki,inşallah bir araya gelirsek ne demek istediğimi anlarsınız ama yok kuzum tamamdır yeter bence de zaten naparsak yapalım bunun üstüne daha 10 kilo verecek halimiz yok.reglileri atlatınca hoop geçelim
tiyatro için daha uygun başka saatler yok mu ki,h.sonu falan mesela ? gerçi olsa değerlendirirdin mutlaka.eşin de gelsin arada senle olma mı

ben 1 defa sıkı diyet yapmıştım ondada vereceğimden fazlasını vermiştim zaten ama evlilik berbat bişey arı sokmuş gibi oluyor her yanın :)) ben evlendimde kilo almadım diyen varmı acaba? eşim bile kilo aldı resmen göbek yaptı adam pantolonlarının içine zor giriyor birde diyorki bunu nasıl yıkadın küçülmüş
o kadar sabırlıyım ki daha yolun başındayım ama sonunu hayal ediyorum annemde hamile kalırsan ne yapacaksın diyor yoookk diyet bitmeden kilo vermeden zaten hamile kalamıyorum ama olduki kaldım dukan dayım onunda çözümünü bulmuş diyorum:))))
şu peynir işine birde ben bakayım aslında bende kurma peynir var yağı bile yok tuzu çok ama diyette değilkende sıcak su içinde bekletip yerdim onu o zaman az tuzlu oluyordu güzel oluyordu

bende de rahimde myom (ur) var o zaten kabızlık yapardı ara sıra şimdi birde diyet işin içine girince iyice azıttı. sabah 2 kuru kayısı üstüne ılık su işe yarıyor bende bakalım nolcak. kahveninde sorunu çözdüğünü ilk defa duydum ilginç geldi haydeee kurtulur tuvaletle barışırız umarım:))

meraba arkadaşlar bende yeniyim aranızda bugün atakda 4. günüm ,6gün yapmam gerekiyomuş,2.5 kilo gitti ,günde 1 salatalık turşusu yesem sıkıntı olurmu bazı yerlerde turşu serbest bazı yerlerde değil diyor şimdiden tşk:26:

valla bu da bendeki çözüm sende dene kahvaltıda nescafe içtim ve sonra doğru tuvalete çok mutlu oldum valla işe yaramazsa senin kayısılar yarın sabah sende dene :)) canım herkesin kendine göre yöntemi var işte çözcez bir şekilde napalım

ya düşündümde kilo hem wcden hemde dün eşimle yürüyüş artı aletlerde çalıştık 1,5 saat kadar oda artı gösterirmi acep moralini düzeltemeye çalışan dukancan

bugün çok işim var bişiler atıştırıp kendimi dışarı atıcam yarında sabahın köründe dr oetkerin tadım gününe gidicem azcık diyt bozulcak orda bildirimimi akşama doğru yapıcam sanırım bilginize :)

canim hosgeldinnn ben sahsen atakta atakk böllümünü okudum seyire gecerken seyiri okudum...güclendirmeyi daha okumadim mesela:26:

ahanda bir mevsimgazi daha

canimmmm cok mutlu oldummmmm oh güle güle giyin su cicisleriiiii

medoshhh aynen ama bugün yatistim galiba sabah kahvaltida tikandimmm gecer insallah bence az kaldi 70 i göreceksin güzleim........ay yarin 69 göreyim nolur nolur nolur

kitapta salatalık turşusundan bahsediyor. istersen bir bak. benim hatırladığım şu, seyirde protein günlerinde 1-2 salatalık turşusu, çok az soğan, salça ya da domates sorun olmaz diyor. topu topu 2 gün kalmış. bence atakta yeme. ama dediğim gibi çok net hatırlamıyorum. kitaba bir daha bak. netten edindiğin bilgilere güvenme. herkes kafasına göre yorum yapıyor.

evet yaaa,haklı olabilirsin cidden.açıkçası ben de o 90 kiloluk halimle bile kendimi fıstık gibi hissediyordum,sanırsın 70 kiloyum o kadar fazlam yokmuş gibi geliyordu.şimdi 20 kilo vermişim ama hala oram çıktı,buram şişti diyorum.bunu şımarıklıktan yapmıyorum,cidden şu uyuz göbiş gitmiyor ama onu da yok edicem inşallah sporun dibine vurarak
çok şükür halimize yaaa,Dukan gerçekten bir mucizeymiş

canım sen nerelerdesin yaaa,daha sık gelsenize,çok özlüyoruz eski dostlarımızı
valla nisandurum güçlendirme geldi kapıya dayandı artık,erteleye erteleye buraya kadar erteleyebildim.dukana göre 14 temmuzda geçmiş olmalıydım aslında.yani 2 ay önce ama o günkü hedef kilom 75.7 idi,bugünse 71.5'im.zorlaya zorlaya 4 kilo daha verdim işte.en başından beri en sona saklarım dediğim kozumu oynuyorum şimdi,yumruk yapıyorum hem de beyaz günlü
c.tesi normal seyire dönmeyi planlıyorum.regl olucam,o da geçsin vücıt sönsün hemen geçeceğim artık.tahmin ediyorum en çok 1 hafta 10 gün sonra özgürümmmmm

canım sen acaba az su mu içiyorsun ki ?
ben mesela çok su içiyorum tok tutuyor.hatta bazen acıktıkça su yada süt içiyorum.
sen kepeğinin de yarısını sabah yarısını akşam tüketiyorsun yanılmıyorsam.ama mesela ben akşama bırakmıyorum kepeği,gündüz tüketiyorum ki midede şişsin tokluk yaratsın diye doymaman mümkün değil.yani sadece sebze yersen doymazsın ama atıyorum 2 parça göğüs eti yesen yada hindi etleri sıkı ya tıka basa doyurur.yada en kötü 2 yumurta haşla ye peynirle o da yeterince tok tutar kuzum seni gören de aç yaşıyorsun sanar,obur çıktın çekirge vallahiii

salatalık turşusu günde 1 tane diye hatırlıyorum ve limonda mesela az tüketilecek.bunları fazla tüketince meyveye dönüşüyordu.

Selamlar herkesciklere, sabahtan beri temizlik yapıyorum acccaaayip kalori yakmışımdır amaaa

hepinizin günü süper, hüper, şahane geçsin emiiii

Medesammm vücudun alışkın olmadığı spor ödem yapar bebeğim dün çok yürüdüysen ondan ödem olmuştur, birkaç gün daha yürü alışır fücuuudun bremen mızıkacıları işe yaradı diyorsun yani, ohhh afiyet olsun, yaramasın

Delllyyyyy tebrikleri bebeğimmm, göbüşünü mıncuklarım senin spor yap spor minnacık bişeysin zaten olmuşsun sen de artık

surimiden cips yaptım şimdi, yoğurtla da dipsos yaptım, bandırıp bandırıp yiyorum gayet güzel tadı al al pişman olmazsın, değişik bişey

cicini de güle oynaya giy, içine tanga neyin giy astar yoksa emiiii

Tuna08 canım bağırsak işi beklemeye gelmez, sürekli yediğin herşeyi kes bir hafta kadar, muhtemelen goji berry yapıyordur, süt de yapar, aman dikkat et

öğle yemeğinde taze fasulye,pilav,cacık vardı yiyemedim

sabah 2 yumurta beyazı ve lor
öğlen yanımda getirdiğim fırında derisiz tavuk budu,yoğurt
akşam palamuuuttttt
şu ana kadar 2.5 litre su içmişim
çıkışta yine 1.5 saat yürüyüş
aralarda kahve falan içiyorum
şu anda da nedense mest çayı içiyorum.sizin kabızlık durumları beni korkuttu galiba,hepimizin yerine içeyim de hepinizin yerine şeyyeddemem yalnız peşinen söliiimmm

başbakan mı hahahahahahahahah ayyyy öldüm gülmekten
nereye kayboldu o arkadaş yaaa,iyiydik
kız,tuna sürekli yediği şeyleri keserse ne yicek zaten sınırlı yiyebiliyoz

bende bugün suyu arttirayim:44: yok aslinda güzelde yiyorum ama tatmin olmuorum aliyenin dedigi gibi:26: obur cekirge oldum hee

Ederiz ederiiizzz İyi eğlenceler, iyi göbecik atmalar

Güzel kilo vermişsin, topu topu da 33 gün sonra güçlendirmeye geçecekmişsin.. böyle bir durumum olsa, mutlaka ama mutlaka dayanırdım.. Ne var onda.. Zayıflamak için değmez mi..? 3-5 gün yemeyiver, sonra zaten yersin yine az da olsa Güçlendirmeye geçeceksin hemencecik yaa! Ne güzeelll! Aklından bile geçirmee benceee

Hiç moralin bozulmasın. Kesinn wc ile alakası var.. Eğer diyetten şaşmıyorsan, kilo vermemen imkansız gibi bişey.. Tartıda artı da görsen kilonu sabit de görsen, ki böyle şeyler de göreceksin, sonunda vereceksin.. Yeter ki diyete uy :128: İlk gün verdiğin kadar çok vermeyebilirsin tabi. Sen hiç tartılma bence. Ben 77 kiloyum de kendi kendinee, doğru eğlentinee Eğlenmene bak

Ben iyiyim canım.. Sen de iyisin heralde di mi Ben 56,5 kilo oldum biliyo musuunn hihhhuuu :119::122:

Belki dediğin gibi fotoğraftan da olabilir canım, bilmiyorum. İnşallah Dünya gözüyle görücez bakalım Boyun da uzun olduğundan öyle görüyoruz biz muhtemelen. Bir de eski resmin de yüzün böyle kanlı canlı maşallah Ay gibi Yanaklar tm sıkmalık :) Benim de öyleydi İki resmi yanyana görünce şimdiki halinde biraz sönmüş görünüyor tabi yanaklar normal olarak. Ben önceki halini de çok beğendim ondan Yüzünün o tazecikliği çok güzel.. Gitmesiiinn diyee Tabi direk yeni halini görsek fark diye bişeyi anlamayacağımız için belki dediğin gibi normalsin falan derdik. İkisini yanyana görünce, "aman yavriiiuumm.. Yemek yii yemek yiii" diyesim geldi Böyle mükemmelsin. ama dediğin gibi, insanın kendini iyi hissetmesi önemli olan. Ben de 1 kilo daha versem bi anda gören herkes "aaa süpersin" demicek, ama kendini mutlu etme şeysi işte İnsan kendine hiç "heehh tamamom, süperim" demiyor. Olsun.. Böylesi daha iyi.. Başkaları söyleyince daha mutlu oluyor insan di mi =)
Tiyatroda da başka gün yok canı maalesef Neyse.. Kış geliyo. Pek gezme tozma havası değil zaten de.. O da evde mahsun mahsun oturunca üzülürüm.. Bi uğraş bulsa, spora falan gitse o da bari.. Yazın da okul gibi, tatil olacak sanırım.. Bakalım idare edebilecek miyim :44:

Düzgün ısıda yıka şunları sen de hahahaha O kendini sıyırma yolunu bulmuş
Evet.. Evlendikten sonra beni de arı sokmuştu resmen.. Alerjim de varmış heralde.. Baya bi şişmiştim hahahaa

selam kızlar biyaçgündür yoktum anneme gittim evde bazı işlerim oldu bugünde işlerim var ama özledim sizi uğramak istedim dün akşam kedime dukan çikolata yaptım okadar güzeldiki bayıldım nerdeyse parmaklarımı yiyordum şuara regl sıkıntısıda başladı aşırı setresliyim önüme gelene çatıyorum bu durumdan nefret ediyorum
bu çikolatadan hergün yani regl olanakadar yesem zararı olurmu acaba:18: sevgiler

ayyyyyyyyyyy bende evlenicemmm ama dukan sayseinde almayacagim hayatim boyu korumada olacagim cipstak cipstak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…