- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
Ahahah Yazını beğendim ama yanlış anlama Öğüt vermişsin ya onu beğendim huhuahha Neyse ucuz atlatmışsın yaaahahahhahaha benim gaz diye saldığım olmuştu bi kere neyseki evden yeni çıkmış merdivenlerin yarısına anca gelmiştim aman dikkat et, gazdır falan deme yolda
.........
hayırrrr bayramdaki sarmalar ödül değil ki,onlar bildiğin nişastalı hakkımız ama onun dışında yiyeceğimiz tatlılar falan ödül olabilir
ayyy sorma çay hala etki etmedi,normalde 2 saat sonra başlardı kanalizasyon borusu gibi ötmeye karnım
bak gör kesin yürürken başlıcak,ayy rezil olmadan eve ulaşayım da başka bişey istemiyorum
ayyy kuzum senin de ağzından bal damlıyor valla,ohh insanın acaip hoşuna gidiyor şımartılmak
yok zaten uzatmayacağım daha fazla kuzum,anlaştık işte ikimiz de regl olalım ondan sonra görelim en dip kiloyu sonra da geçelim hemen gerekirse ilk başta yine biraz dikkatli gideriz,baktık + görüyoruz kasarız hafiften ama geçelim bence de artık.ay anam bi biz kaldık yahuuu.birlikte başladıklarımızın çoğu korumaya geçecek nerdeyse,çekirgeler bil mezun olacak biz burda hala 100 gram verecez diye mi uğraşıcaz
kuzum bu arada bugün bir sen bir ben bildiğin çalışmıyoruz sanırsam
farkındaysan dünkü mesajlarından sonra bugün müşteri ziyaretine de gitmedim,genel müdüre de çok işim yığıldı onları toparlamam lazım bıdbıdbıdı dedim gerçekten de çok işim var ama kopamıyorum sizden,yok yaa yarın araştırıcam kesin internet bağlatacağım eve
Kaç tane yiyebiliriz ki acaba. Ay ben cozuturum kesiinn :S Şimdiden hayallenmeye başladım
Hakikaten bi biz kaldık yaa Çekirgeler bile koruyacaklar yakında hihihi Gerçi sen hedefin de altına düştün, 20 kilo verdin hem de kuzuuu Ben 10'cuk Aman napiyim.. Acelem yoktu. Gitti bitti işte :122::124:
Ay sorma yaa :18: İnan hiç ama hiç çalışmıyorum 2 gündür Acil işler çıkarsa onları yapıyorum, rutin işleri es geçiyorum hep, yaparım yaparım diye.. bugün yediğim bilmemneler gelir bi gün beni tırmalar :44: Neydi yaa Öyle bişi vardı Ayvalar mıydı bişeydi hihih işte o hesap :S Çok da korkuyom patron bişi dicek diye, ama çalışasım da gelmiyo hiiçç Puufff Benim de fabrikaya gitmem gerekiyormuş bundan sonra artık haftada 2 gün falan. Geçen hafta yoktu patron, gittin mi dedi bugün de, yok dedim :S Bişiler bişiler dedim bozuldu accık :S Orası da burdan 100 km uzaktaa :S Git gel trafiği de say en az 2 ve hatta 3-4 saatim yollarda geçiyo bi gidince.. hiç istemiyorum ama sanırım mecburuumm :S
Son düzenleme: