Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ahahahhahaha benim gaz diye saldığım olmuştu bi kere :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: neyseki evden yeni çıkmış merdivenlerin yarısına anca gelmiştim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17: aman dikkat et, gazdır falan deme yolda :KK53::KK53::KK53:
Ahahah :KK70: Yazını beğendim ama yanlış anlama :KK9: Öğüt vermişsin ya onu beğendim huhuahha :KK70: Neyse ucuz atlatmışsın yaa :KK70::KK70:

.........
hayırrrr bayramdaki sarmalar ödül değil ki,onlar bildiğin nişastalı hakkımız ama onun dışında yiyeceğimiz tatlılar falan ödül olabilir:KK34:
ayyy sorma çay hala etki etmedi,normalde 2 saat sonra başlardı kanalizasyon borusu gibi ötmeye karnım :KK49:
bak gör kesin yürürken başlıcak,ayy rezil olmadan eve ulaşayım da başka bişey istemiyorum :KK55:
ayyy kuzum senin de ağzından bal damlıyor valla,ohh insanın acaip hoşuna gidiyor şımartılmak :21:
yok zaten uzatmayacağım daha fazla kuzum,anlaştık işte ikimiz de regl olalım ondan sonra görelim en dip kiloyu sonra da geçelim hemen :KK76: gerekirse ilk başta yine biraz dikkatli gideriz,baktık + görüyoruz kasarız hafiften ama geçelim bence de artık.ay anam bi biz kaldık yahuuu.birlikte başladıklarımızın çoğu korumaya geçecek nerdeyse,çekirgeler bil mezun olacak biz burda hala 100 gram verecez diye mi uğraşıcaz :KK9:
kuzum bu arada bugün bir sen bir ben bildiğin çalışmıyoruz sanırsam :KK6:
farkındaysan dünkü mesajlarından sonra bugün müşteri ziyaretine de gitmedim,genel müdüre de çok işim yığıldı onları toparlamam lazım bıdbıdbıdı dedim :KK30: gerçekten de çok işim var ama kopamıyorum sizden,yok yaa yarın araştırıcam kesin internet bağlatacağım eve En Büyük KK

Kaç tane yiyebiliriz ki acaba. Ay ben cozuturum kesiinn :S :KK1: Şimdiden hayallenmeye başladım :KK39::KK1:
Hakikaten bi biz kaldık yaa :KK70: Çekirgeler bile koruyacaklar yakında hihihi :KK1: Gerçi sen hedefin de altına düştün, 20 kilo verdin hem de kuzuuu :KK9::nazar: Ben 10'cuk :KK1::KK1: Aman napiyim.. Acelem yoktu. Gitti bitti işte :122::124:

Ay sorma yaa :18: İnan hiç ama hiç çalışmıyorum 2 gündür :KK17: Acil işler çıkarsa onları yapıyorum, rutin işleri es geçiyorum hep, yaparım yaparım diye.. bugün yediğim bilmemneler gelir bi gün beni tırmalar :44::KK9::KK9: Neydi yaa :KK70: Öyle bişi vardı :KK1::KK1: Ayvalar mıydı bişeydi hihih :KK70: işte o hesap :S :KK70: Çok da korkuyom patron bişi dicek diye, ama çalışasım da gelmiyo hiiçç Puufff :KK31: Benim de fabrikaya gitmem gerekiyormuş bundan sonra artık haftada 2 gün falan. Geçen hafta yoktu patron, gittin mi dedi bugün de, yok dedim :S Bişiler bişiler dedim bozuldu accık :S Orası da burdan 100 km uzaktaa :S Git gel trafiği de say en az 2 ve hatta 3-4 saatim yollarda geçiyo bi gidince.. hiç istemiyorum ama sanırım mecburuumm :S

Son düzenleme:
anaammm bak gördün mü,hay allahım yaaa.bir de o çayı içince cidden birden geliyor böyle nolduğunu anlamıyorsun,rezil olmadan bu günü bitireyim de başka bişey istemiyorum :KK9:

ayy kuzuuu özellikle ilk resimdekine bayıldım,sen yap da güzel olursa biz de yapalım :KK56:
........

Ay aman dikkaattt! Kazasız belasız atlatırsın inşallah :KK1:

O karnabaharlıymış, diğeri kepekli. Tabi kepekler ince olunca kuş kadar kalıyodur. Karnabaharlı olan da kepek hakkın da kalıyoo :KK34: Mmmmm :KK56: Bence de müthiş görünüyooo :KK52: Deneyip tecrübelerimi iletirim :KK66: Karnabaharın mevsimi var mı bu arada :S Ben hiç görmüyom onuu :S

Ahahah :KK70: Yazını beğendim ama yanlış anlama :KK9: Öğüt vermişsin ya onu beğendim huhuahha :KK70: Neyse ucuz atlatmışsın yaa :KK70::KK70:

Kaç tane yiyebiliriz ki acaba. Ay ben cozuturum kesiinn :S :KK1: Şimdiden hayallenmeye başladım :KK39::KK1:
Hakikaten bi biz kaldık yaa :KK70: Çekirgeler bile koruyacaklar yakında hihihi :KK1: Gerçi sen hedefin de altına düştün, 20 kilo verdin hem de kuzuuu :KK9::nazar: Ben 10'cuk :KK1::KK1: Aman napiyim.. Acelem yoktu. Gitti bitti işte :122::124:

Ay sorma yaa :18: İnan hiç ama hiç çalışmıyorum 2 gündür :KK17: Acil işler çıkarsa onları yapıyorum, rutin işleri es geçiyorum hep, yaparım yaparım diye.. bugün yediğim bilmemneler gelir bi gün beni tırmalar :44::KK9::KK9: Neydi yaa :KK70: Öyle bişi vardı :KK1::KK1: Ayvalar mıydı bişeydi hihih :KK70: işte o hesap :S :KK70: Çok da korkuyom patron bişi dicek diye, ama çalışasım da gelmiyo hiiçç Puufff :KK31: Benim de fabrikaya gitmem gerekiyormuş bundan sonra artık haftada 2 gün falan. Geçen hafta yoktu patron, gittin mi dedi bugün de, yok dedim :S Bişiler bişiler dedim bozuldu accık :S Orası da burdan 100 km uzaktaa :S Git gel trafiği de say en az 2 ve hatta 3-4 saatim yollarda geçiyo bi gidince.. hiç istemiyorum ama sanırım mecburuumm :S

şöyle kiii içinin pirinçleri 220 gr'a denk gelecek kadar sarma yiyebiliriz yani ölçmek lazım,mesela birinin için 20 gramsa 11 tane yeriz kızzz :KK52::KK52::KK52:
olsun kuzum geç meç verdik işte.ayy bişey diyeyim mi ben üzülüyor muyum neyim yaa,çok hızlı çok heyecanlı bir süreçti,ben özeleyeceğim her sabah heyecanla kalkıp tartıya koşup bol _ görüp hemen koşup sizinle paylaştığım o günleri.düşünsene artık 100 gr versek mutlu olacağız,millet de bizi deli sanacak :KK9:
neyse yaa en büyük mutsuzluk bu olsun dimii ama :KK76:
hurmalar kuzum :KK1:
evet bence de sanırım mecbursun :KK50:
benim de gm sordu bugün eee dün gitmediniz mi firma ziyaretine diye,ee gittiimmm dedim raporu göremedim de dedi,ben de işim çoktu yazamadım ona sıra gelmedi,fırsat bulursam yazıcam dedim.dely versin raporu sana dicektim :KK9:
bir de hem suçlu hem güçlüyüm haaa :KK60:

Ay aman dikkaattt! Kazasız belasız atlatırsın inşallah :KK1:

O karnabaharlıymış, diğeri kepekli. Tabi kepekler ince olunca kuş kadar kalıyodur. Karnabaharlı olan da kepek hakkın da kalıyoo :KK34: Mmmmm :KK56: Bence de müthiş görünüyooo :KK52: Deneyip tecrübelerimi iletirim :KK66: Karnabaharın mevsimi var mı bu arada :S Ben hiç görmüyom onuu :S

brokoli çıkmış demekki karnabahar da çıkmak üzeredir,ayy onla patlamış mısır yapıyorduk dimi,nenn ne haller düştük haa,halime güldüm birden :KK9:

3 litre su içmişim,3 dakikada bir wc gidiyorum ama hala susuyorum,çıkana kadar 1 litre daha içerim kesin akşam da 2 litre içsem 6 litre olur,ölür müyüm :KK9:

3 litre su içmişim,3 dakikada bir wc gidiyorum ama hala susuyorum,çıkana kadar 1 litre daha içerim kesin akşam da 2 litre içsem 6 litre olur,ölür müyüm :KK9:

mesaj tekrarı olmuş pardonnnn :)
dely yaa ne dicem,sen bu yazılar renkli olsun diye her seferinde çizittiriyor musun ? ben taa ilk üye olduğumda ayarlardan değiştirmiştim ama yazınca değişmiyor.ama bu yazı tip sonracığıma rengi hiç beni yansıtmıyor:KK50:
gökkuşağı gibi olmalı benim yazdıklarım yahuuu :KK33:

şöyle kiii içinin pirinçleri 220 gr'a denk gelecek kadar sarma yiyebiliriz yani ölçmek lazım,mesela birinin için 20 gramsa 11 tane yeriz kızzz :KK52::KK52::KK52:
olsun kuzum geç meç verdik işte.ayy bişey diyeyim mi ben üzülüyor muyum neyim yaa,çok hızlı çok heyecanlı bir süreçti,ben özeleyeceğim her sabah heyecanla kalkıp tartıya koşup bol _ görüp hemen koşup sizinle paylaştığım o günleri.düşünsene artık 100 gr versek mutlu olacağız,millet de bizi deli sanacak :KK9:
neyse yaa en büyük mutsuzluk bu olsun dimii ama :KK76:
hurmalar kuzum :KK1:
evet bence de sanırım mecbursun :KK50:
benim de gm sordu bugün eee dün gitmediniz mi firma ziyaretine diye,ee gittiimmm dedim raporu göremedim de dedi,ben de işim çoktu yazamadım ona sıra gelmedi,fırsat bulursam yazıcam dedim.dely versin raporu sana dicektim :KK9:
bir de hem suçlu hem güçlüyüm haaa :KK60:

brokoli çıkmış demekki karnabahar da çıkmak üzeredir,ayy onla patlamış mısır yapıyorduk dimi,nenn ne haller düştük haa,halime güldüm birden :KK9:

Ayyyy :KK52: 11 Tane mii :O Vuuu!! Süpeeerr :KK70: İçinde ne kadar vardır kii :KK70: Neyse yaa.. Ortalama işte napiyim. 10 dene falan yerim ben + - 2 hihihi :KK1: - yazdığıma bakma, o kısmı kullanacağımı sanmam :86: Peki mesela bi gün 5 diğer gün 5 yiyemiyo muyuz? Ben her gün 1 kaşık pilav yesem mesela :KK70: Toplamı haftada 220 gr olsa hahahah :KK9::KK9: Tabi pilav için pek uygun değil de :KK1: Sarma için çok mis olur bence öyle :))

Ben zaten korkumdan her gün tartılmıyorum, o zaman hiç tartılamam bence yaa :18: Tırsarım beenn :KK70:

Heeee! Hurmalardı huhahaha :KK60:

Üzüldüğün şeye bak, ödüllere boğulacaksın kuzum :KK34: :119:

Çıksın da yapiyim bi kısır be yaaa :KK66: Sen yapıyo muydun patlamış karnabahar :KK9: Ben hiç yapmadım :KK70:

Canın mı istiyo gerçekten yaa :O Sabahtan beri 750 ml suyu zorla içtim :KK43: 1 fincan nescafe, 1 fincan 7 otlu çay, 1 fincan mate çayı içtim. Ahan da bu kadaarr :S Şu 750'lik öbür şişeyi de bitiriyim bariii.. Puuff :KK31:

Ölmezsin dicem de, Allah'ın işine karışılmaz hahahha :KK9: Ay Allah korusun şakası bile kötüüü :KK54::KK54: Olmaz bişicik kuzu

Bu arada İpek nerelerde biliyo musun? Sabahtan beri sorucam..

.......
dely yaa ne dicem,sen bu yazılar renkli olsun diye her seferinde çizittiriyor musun ? ben taa ilk üye olduğumda ayarlardan değiştirmiştim ama yazınca değişmiyor.ama bu yazı tip sonracığıma rengi hiç beni yansıtmıyor:KK50:
gökkuşağı gibi olmalı benim yazdıklarım yahuuu :KK33:
Ya evet yaaa!! Bi yöntemi olmalı ama, o "ayarlar" kısmından yapmıştım ben de, hiç bi işe yaramadı. Belki de ben amelelik yapıyorum ama; her seferinde tıktıklıyom, değiştiriyom canım :KK53: :))

Ayyyy :KK52: 11 Tane mii :O Vuuu!! Süpeeerr :KK70: İçinde ne kadar vardır kii :KK70: Neyse yaa.. Ortalama işte napiyim. 10 dene falan yerim ben + - 2 hihihi :KK1: - yazdığıma bakma, o kısmı kullanacağımı sanmam :86: Peki mesela bi gün 5 diğer gün 5 yiyemiyo muyuz? Ben her gün 1 kaşık pilav yesem mesela :KK70: Toplamı haftada 220 gr olsa hahahah :KK9::KK9: Tabi pilav için pek uygun değil de :KK1: Sarma için çok mis olur bence öyle :))

Ben zaten korkumdan her gün tartılmıyorum, o zaman hiç tartılamam bence yaa :18: Tırsarım beenn :KK70:

Bu nişasta öğünleri sizi iyi şımarttı bakıyorum:)) neyse bi 5-6 ay sonra ben de yeni gelen çömezlere aynını yapacağım. Şimdiden onun planını yapıyorum.

Heeee! Hurmalardı huhahaha :KK60:

Üzüldüğün şeye bak, ödüllere boğulacaksın kuzum :KK34: :119:

Çıksın da yapiyim bi kısır be yaaa :KK66: Sen yapıyo muydun patlamış karnabahar :KK9: Ben hiç yapmadım :KK70:

Canın mı istiyo gerçekten yaa :O Sabahtan beri 750 ml suyu zorla içtim :KK43: 1 fincan nescafe, 1 fincan 7 otlu çay, 1 fincan mate çayı içtim. Ahan da bu kadaarr :S Şu 750'lik öbür şişeyi de bitiriyim bariii.. Puuff :KK31:

Ölmezsin dicem de, Allah'ın işine karışılmaz hahahha :KK9: Ay Allah korusun şakası bile kötüüü :KK54::KK54: Olmaz bişicik kuzu

Bu arada İpek nerelerde biliyo musun? Sabahtan beri sorucam..

yok be kuzum sadece haftada 1 kez yiyebiliyormuşuz nişastalı.günlere bölemiyoruz yani :KK50:
öyle olsa ben ödülümü bölerdim günlere;bir gün çorba,öbür gün güzel bir burger,öbür gün profiterol,öbür gün balığımın yanında bir kadeh falan ne güzel olurdu :KK9:
ipek sabahtan buralardaydı ama uzaktan takıldı,yazmadı bize işi çok diye tahmin ediyorum.
hoş benim de işim çok ama bugün karıncadansa ağustos böcüğü olmayı tercih ettim sanırım :KK24:
neyseki raporumu yazdım ama göndermek için 6 olmasını bekliyorum.ne me lazım raporun üstünden bişey konuşalım diyesileri tutar hiç çekemicem :KK9:
yaa burda biri bana demişti ya mutlu'ydu sanırım,çok su içersen ölürsün diye,ondan dedim :KK76:
valla canım istiyor hala ama içmicem,1.5 saat yol yürücem erkek değilim ki nereye yapıcam :KK1:
ben hiç yapmadım karnabahar patlamışı ama merak edşyorum ay çok güzel olabilir bence :KK56:

Bu nişasta öğünleri sizi iyi şımarttı bakıyorum:)) neyse bi 5-6 ay sonra ben de yeni gelen çömezlere aynını yapacağım. Şimdiden onun planını yapıyorum.
:KK1: E hak ettik amaa :kk77: Çok uzun zaman oldu bizim canım. Hani ben öyle abartı kilo da veremedim :) İstediğime ulaştım ama sonunda :KK66: Aliye açık ara seyir süresi rekortmeni :KK66: Arkasından asya_deniz ve Medesa, 1 hafta geriden de ben :KK66:

Darısı başınızaaa..

Son düzenleme:
Ya evet yaaa!! Bi yöntemi olmalı ama, o "ayarlar" kısmından yapmıştım ben de, hiç bi işe yaramadı. Belki de ben amelelik yapıyorum ama; her seferinde tıktıklıyom, değiştiriyom canım :KK53: :))

hadi yaaa ben de ben beceremedim heralde falan demiştim,ayarlardan olmadı çünkü:KK50:
neyse ben de üşenmezsem çizittiririm arada o zaman :KK6:
ayy bugün gelmeyenler bizim bütün gün yazdıklarımızı okumak için şaşı olacaklarrr :KK53:
ayy okumazlar mı acaba,okumazlarsa dedikodu yapalım mı,hem böylece okuyup okumadıklarını anlarız,ipeği sormuştun sen eeee ne dicektin ahahahaaa :KK60:

selam naber,biz de takılıyoz dely ile sabahtan beri buralarda:KK76:
bebitolarım benden ıyılık degıl:KK43: dun yurtta nobetcıydım su ıcemedım cok çişim gelırse gıdemıyorum dıye kac gundur de tartıya cıktım artıdayım:KK43: ama sızın guzel haberlerınızı aldım umudum arttı

:KK1: E hak ettik amaa :kk77: Çok uzun zaman oldu bizim canım. Hani ben öyle abartı kilo da veremedim :) İstediğime ulaştım ama sonunda :KK66: Aliye açık ara seyir süresi rekortmeni :KK66: Arkasından asya_deniz ve Medesa, 1 hafta geriden de ben :KK66:

Darısı başınızaaa..

evet evet darısı bütün isteyen arkadaşlarımızın başına en kısa zamanda inşallahhh :KK16:
delyyy,darı da yiyebilcez mi biz şimdi kuzum,o hangigillerden acaba,off çok fena kokuyor sokakta,canım çekiyor yaz bitmeden yesem mi 1 tanecik:KK52:

bıdı bıdı bıdı, bi susmadınız yaaa. film seyretmeye çalışıyoruz şurda :-)))))

burda mıydın kız sen,gel gel dedikodu yapıcazz :KK23:

bebitolarım benden ıyılık degıl:KK43: dun yurtta nobetcıydım su ıcemedım cok çişim gelırse gıdemıyorum dıye kac gundur de tartıya cıktım artıdayım:KK43: ama sızın guzel haberlerınızı aldım umudum arttı

ayyy hiç sıkma canını,baksana dely de ben de neredeyse 2 ay sonra gram gram vermeye başladık da seviniyoruz.pes etmediğin sürece,er yada geç gidecek o yağlar,yeter ki sen onlardan daha inatçı ol :KK34:

kabızlıktan ölen ilk insan olarak tarih sayfalarında yerımı alıcam yakında:)
yuruyuse barı gıdeyım kızlar gorusuruz:)

Darısı başınızaaa..

Sağol, inşallah, imrenmemek elde değil. çok uzun yol katetmişsiniz. hakettiniz tabiki.

X