Canlarım günaydııınnnn,
Yumrukta;
1.gün 72.5
2.gün 71.5
bugün 71.6
2 gün daha devam edeceğim bakalım,70 görsem nolurdu
dün ilk defa işten çıkıp eve kadar sahilden yürüdüm hızlı hızlı,kızlar tam 1.5 saat sürdü,epey bir yol yani
sabah otobüste sayabildiğim kadarıyla 16 durak geldik işe kadar.sayamadıklarım da olsa 20 duraklık mesafe yani
akşam eve gittiğimde 71.6 falan gördüm yuh dedim sabah kesin 70li bişey görürüm ama göremedim ama yine de olsun 72.5larda takılmıştım,en azından 1 kilosu gitti
bu sabah yine 2 yumurta beyazı ve lor yedim.sarıları çöpe atınca çok üzülüyorum ama
hadi bakalım hepimiz için çoook güzel,çoook enerjik bir gün olsun
Iyi geceler Güzellerimmmm.....bugün annemleri aldim havaalanindan tüm günüm yollarda gecti ardindan aile boyu muhabbet sohbet istee tahmin edeceginiz gibi....cok uzak kaliyorum sizden cok üzülüyorum cok kiskaniyorum aama ben yaaaa olmazki böyle
ödem biraz biraz gidiyor insallah persembeye tamamen iner de bende güzeeel bir rakam görürürm tartida 69 lu rakamlari görürmüyüm acep
bu haftayi balik haftasi ilan ediyorum ayrica elimden geldigi kadar balik yiyecegim
medoshummmm kesinlikle öyle yapmalisin hadi sen gec iki haftaya ardindan iki hafta ben takilirim seyirde (hersey tikirinda giderde düserse kilom) bende izindeyim dukanatam
bilmiyorum delycim ya ama nedense midem patlicak gibi oluyor bu birazda kabizliktan ileri geliyor saniyorum ama medesamin dedigi gibi mevsim geciside olabilir
ayy belkide öyledir dogru yani bende dukan disina cikmadim ama hep bir kasik fazladan kepek tükettim sanirim bi tek kacamagim bu oldu günlerdir
ama ele aldim tekrar durumu kontrol bende beynimde degil artik
bitanemmmm haftaya belli oluyor bir gün belirleriz o gün bulusuruz olmadi
ben ben ben ben doymuyorum kac gündür ama dukanin bu olayinida seviyorum medoshumun dedigi gibi istedigim kadar yerim doyana kadar.sende yeee.mevsimden kaynaklaniyor gececektir eminim
simdi yatiyorum ben güzellerim yarin is cok yogun olmazsa girerim sohbet ederiz insallaah
canım bence cidden ya mevsim geçişi ya regl öncesinden kaynaklanıyor bu durum.
dün ben de akşam balık yedim ama sonra canım bişeyler atıştırmak istedi.goji bery yiyecektim ama yumrukta uygun olmayabilir diye düşündüm,bir kase lor peyniri yedim.aslında doydum ama canım hala bişeyler istedi.sonra da 1 kase yoğurda tatlandırı,vişne ve çikolata aroması ekleyip yedim ama pişman oldum. o tatlandırıcıyı tüketmesem iyiydi bence.
sen de izinlilerden ye istediğin kadar bebişim
herkese günaydın bugün erkenciyim,ilk yaptığım iş sayfayı açmak oldu dün akşam kitabım geldi 52.sayfadayım bir an evvel bitirip başlamak istiyorum hiç diyete başlamak için bu kadar istekli olmamıştım sanırım sizlerin sayesinde 3-4 gündür sürekli sizin yazdıklarınızı okuyorum ve inanılmaz bir motivasyon oldu gününüz güzel geçsin dilekleriyle...
hoşgeldin canım,hemen alışverişini de yap.inşallah en kısa zamanda hedefi,ne ulaşırsın
Dün aniden çıktım, yazmakta olduğum mesajı bile yarım bırakmışım :) Yolda aklıma geldi, bilgisayarda görseler kk da, hemide rumuzlu falan, bittiğimin resmiydi herhalde :)) Allahtan bilgisayar kilitleniyor da sorun olmadı :))
Herkese haftayı ortaladığımız bugün yazın son güneşli günlerinin tadını çıkaracağınız, huzurlu, sağlıklı, enerjik ve kaçamaksız bir gün diliyorum.
Canım kusura bakma, acil çıktım. Şöyle söyleyim ben ilk simidimi ödül öğünümü kahvaltı yaparak yemiştim. Simit, kızarmış ekmek, peynir, reçel, nutella vs. herşey işte :)
Daha sonra da bir nişastalı öğün yerine 1 simit yedim, hiç bişey olmadı, sen bilirsin tabi ama ben yenebileceğini düşünüyorum.
Afiyet olsun canım, surumi de neymiş ki, sosyetikler sizi
medesa da alıyordu onu, hiç almadın neye benzediğini bile bilmiyorum :))
canım vallahi simit gevrek neyse işte ondan yiyebiliyorsak süpper oldu buuu.ayyy hayal ediyorum sıcacık gevrek ortadan 2'ye bölmüşüm arasına light kaşar ve domates koyup tost makinasında basıp yiyiyorum offf yaaaa,ayyy valla geçeceğim ben artık çok heyecanlanıyorum
surimi de işte dedik yaaa sıkıştırılmış balıkımsı bişey zip dosyası gibi
tadı sorun değil de, benim asıl derdim yiyimi. yanı ısırdığımda ne hissettirdiği. ben sadece lifli etleri yiyebiliyorum. tavuk, kırmızı et, balık. sakatat yiyemem mesela, tavuğun derisini yiyemem. midyenin tadını çok severim ama ısırınca yiyemiyeceğimi anlıyorum. ama her sferinde bir kere şansımı deniyorum belki bu sefer olur diye
))) salam sosis de o yüzden yiyemiyorum.
canım bu da lifli gibi bişey zaten,hatta ben bazen böyle liflerini ayırıp da yiyiyourm sindire sindire
daha çok canım bişeyler atıştırmak istediğinde alıyorum elime çerez gibi öyle işte
dely, love01, rachelfine, güneyli, pksnmz, bir de ben tabiiiii. valla dely güneyli ve love01 incecik. ama pksnmz, rachelfine ve ben henüz o kategoride değiliz ne yazık ki.
ben de o kategoride değilim hala ne yazıkki
ama bence onların kemik yapısı da ince,benim kemiklerim iti,iskandinav hatunları gibiyim
istesem de sıska görünemem ki
kitapta da sebze alınan günlerdeki kilo yani su protein günlerinde verilir yazıyor o zaman diyetin esas mantığı p günlerinde kilo vermek yani ben bugün sp günündeydim
zaten bir tuvalet problemim var yulaf kepeğinin içine buğday kepeği karıştırıp yiyeceğim birde öyle deneyeceğim. 65 kiloyu bir görseydim en son 1,5 ay önce gördüm haftaya görürüm inşaallah talimli asker gibi yerimde kaldım:))))
canım vücuduna sebze girmeye başladıkça,vücıt su tıtmaya başlıyor,bu da tartıya yansıyor.ama tartıda gördüğün +lar yağ değil,su sadece bundan emin ol.hem aliye de açıklamış sana,atak zaten şok edici süreç,seni diyete bağlayan motive eden bir süreç.o hızla kilo verilseydi zaten hepimiz 1 ayda 20 kilo verirdik heralde dimi
bazen duraklayacak ama bir sabah bir bakacaksın 1000 gr gitmiş,canını sıkma hiç.olacak olacakkk
Ben daha önce ıstakoz yemediğim için tadını bilmiyorum ama ıstakoz aroması geliyor ağza sadece, ben aromalı şeyleri sevdiğim için hoşuma gitti, görüntüsü çok güzel ama
göz dolduruyor, omletin içinde de çok güzel göründü
işlenmiş bişey bu zaten, sosis gibi düşün, balık tadı yok hiç :104::104:
ben salataya da koyuyorum bazen
ben de öyle kilo verdim zaten nanaaaaaaaaaaaaay nanaaaaaaaaaaaaaaaaaay diye diye halay çektim. halay da bir nevi spor
ahahahahaha kuzum çok komiksin yaaa,çok güldürdün beniii,ağzına sağlık
arkadaşım sen bu koçluk alanlara taktın kafayı ama yapma bence. çünkü bunlar spesifik cevaplar gibi geliyor bana. yani kişiye ve duruma özel cevaplar. sanırım soruyu soran hasretle türk lokumu bekliyormuş. yani ben öyle anladım. koç da diyor ki hadi madem o kadar istiyosun, diyet boyunca 1-2 tane ye bari ama canın tatlı istiyosa dukan tarifleri kitabındaki tatlılardan ye diyor. (bence minik lokumlardan bahsediyor. yani bizim dişimizin kovuğuna kaçar)
bu işi bu kadar dallandırıp budaklandırma. insanın kafası karışıyor, motivasyonu kırılıyor... filancanın tarifinde bilmem ne var o serbest mi, koç filanca soruda şunu demiş o serbest mi derken ipin ucu kaçar. hem hepsini boşver, kitabı okuduysan dukanın mantığını biliyorsundur, sence lokum serbest ya da sınırlı izinli olabilir mi?
bu konuda sana katılıyorum.ordaki örnek kişi tatlı krizine girmiş belli ki,adam da o kadar ölüp bitiyorsan eee ye bari 1-2 küçük lokum da rahatla demiş.yani tavsiye ettiği bişey değil ama az zararla atlatılsın diye iyi madem dediği bişey olmuş.bence de kişiye özel örnekleri genele uyarlamak doğru olmaz
yani lokum yiyebilecek olsak adam kitapta bunu bizle de paylaşırdı zannımca
jelatine izin var, az miktarda, spor yapanlara da seker var. Tatlandirici kullanmak istemeyen arkadaslar var. Onlar icin cozum olabilir.
Kitap iyi de, kutsal kitap degilki. kaldi ki onu bile yorumluyorlar.
Farkli yorumlari kabul etmeyen bir sey degil ki, onemli olan bezmeden diyeti yapmak.
spor yapana şekeri mi var,at mıyız biz yahuuuu
valla ben ilk başladığım 3 ay boyunca her gün 2.5 saat spor yaptım,eee o zaman bi poşet şekeri haketmiş miyim yani
aslında elbette farklı birşey yok ama kıvam ve yöntem tam tuttu bu sefer sanırım.
6 yemek kaşığı kepek
2 yumurta (orta boy)
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı yoğurt (susuz tarafından)
(bu arada yoğurdu kaşığı daldırıp bir kenarından oyarak değil de, üstünden sıyırarak ve hizasını bozmayarak alırsanız sulanmaz ve bitene kadar kıvamını-tadını korur)
200 gr lor
1 tutam (elini korkak alıştırma) dereotu
1 yemek kaşığı süt tozu
1 yemek kaşığı sirke
1 paket mahlepli kabartma tozu
1 çay kaşığı splenda
bir kasede yoğurdu çıptım. yoğurt iyice çırpılınca sütü ekleyip karıştırdım. sütozunu ekledim ve eriyene kadar çırptım. splenda ve sirkeyi de ekleyip karıştırdım.
daha büyük bir kapta yumurtayı iyice çırptım. diğer karışımı yumurtaya ekleyip karıştırdım. mahlepli kabarma tozunu da ekledim ve karıştırdım. ince kıyılmış dereotu ve loru da ekledim. en son kepeği de ekleyip karıştırdım. kabartma tozunu ekledikten sonraki aşamalarda fazla karıştırmadım. sadece yeteri kadar. kek hamurundan daha koyu bir hamur oldu. fırını 170 dereceye ısıttım. iyice kızarana kadar pişirdim.
poğaça gibi de yapılabilir ama yayılır,pek hoş olmaz gibime geldi. benim hamburger ekmeği büyüklüğünde 3 tane silikon kalıbım var, onları kullandım. tüm malzemeyi 3 kalıba paylaştırdım. silikon kalıpta ya da yağlı kağıt serilmiş tepside olabilir ama fazla kalın dökmeyin bence.
bu arada dün yaptığım krem vanilya tat olarak fena olmadı ama yiyimi pek hoş değildi. yani şekerli omlet gibiydi görünümü bildiğin yumurtaydı yani. sütü hiç hissetmedim içinde. bir de dibinde biraz su birikmişti. ben tatlı olarak yoğurtlu dondurma ve sofra kremini tercih edeceğim yine. dondurmayı zaten biliyorsunuz süzme yoğurt süt tozu, tatlandırıcı ve aroma. 200 gr yoğurda 1 yemek kaşığı süt tozu ve 1 yemek kaşığı splenda bana yetiyor. kafana göre de vanilya limon v.b. aroma...
elim değmişken sofra kreminin de tarifini yazayım.
1/2 litre süt
1 tatlı kaşığı mısır nişastası
2 yemek kaşığı splenda
1 limon kabuğu rendesi
1 yumurta sarısı
limon aroması
vanilya aroması
1/2 çay bardağı sütü ayırıp kalanını tencereye alın kaynatın. yumurta sarısını iyice çırpın 1/2 çay bardağı sütü ekleyin. mısır nişastasını da katıp iyice eriyene kadar karıştırın. hiç topak kalmasın. limon kabuğu rendesini ve aromaları da katın. süt kaynamaya başladıktan sonra, bu karışımı kaynayan süte ekleyin. bir yandan da karıştırın. kıvamı koyulaşınca splendayı ekleyip karıştırın.kaselere alıp soğumaya bırakın. dilerseniz kaselere almadan, biraz ılındıktan sonra mikserle önce yavaş sonra hızlı devirde köpük köpük olana kadar çırpın, sonra kaselere alın. miktarı artırıp son aşamada bir kısmını şekerle tatlandırıp, tüm aile de yiyebilirsiniz.
canım ellerine sağlık,aldım tarifleri en kısa zamanda yapacağım inşallah
şekerli omlet benzetmene de bittim yani.krem karamel sever misin normalde.ben çok severim,o da çok yumurta kokar ama sevdiğim için bunu da seviyorum ben
yağsız nişastalı besin. neden yenmesin, bence de yenebilir. yalnız bi pişmiş haliyle 200 gr geçmesin falan gibi bişey vardı. kitaba bir bak istersen...
pişmiş hali 220 gr olacak doğru,ayy çk sevindim bu simit olayınaaa
evet 1971 doğum tarihim.
teşekkür ederim. gerçekden de çok değiştim. seni de benzer bir değişim bekliyor. hem de yaşın genç olduğu için, benden daha kısa sürede...
aliye bişey söyleyeyim mi şok oldum,ben dikkat etmemişim yanındaki 71'e.
ben nedense seni 32 yaşında sanıyordum,zaten son resminde de en çok o kadar görünüyorsun.verdiğin kilo kadar yani
keşke hepimiz verdiğimiz kilo yaşında olsaydık,mesela ben de 21 yaşında çıtır olsaydım ne güzel olurdu,o zaman daha fazla kilo vermek istemezdim yaşım büyümesin diye
slm canım sennde hoşgeldin benimde ikinci günüm ama sen 10 kg bende 19 kg vermem lazım senin işin kolay :) yeterki azimli ol
inşallah çabuk gider yaaaaaaa kurtulmak istiyorum bu kilodan :)
evettt :) ben 5 gün atak yapıcam bende jambon yedim serbest die ama light değilmiş
ay ne güzel vermişin benim metabolizma yavaş wc işide düzenli değil bu yüzden zorlucak sanırm ama bende onu zorlucam :)
medesacım ben buralardayım bi yerlere gitmeye niyetim yok vallahii bugun ksk çarşıda dolndım saatlerce çok yoruldum birde cmrtden beri asansör kullnmıyorum azmettim bu sefer 3 kat in çık zorluyor ama napalım :)
arkadaşlarla oturduk pastand nescafe içtim artık tek kaçamak sütü oldu bu kadardan biş olmaz napim onca atlıya kedi gibi bakıp yemedim ya kendime şaşıyorum yahuuu :)
canım kafelerde genelde yağsız yada yarım yağlı süt oluyor,ben kahvemi o şekilde istiyorum ama olmazsa da çok sorun değil elbette
Ah yazııkk! Bi kere suyunu bol bol içiyor musun öncelikle ona dikkat et. Kabızlık için ben sabahları aç karnına Doğadan 7 otlu çay içiyorum, sonra üstüne de kepekli bişi yaptıysam onu yiyorum, bu bana iyi geliyor. Ayrıca aktarlarda Tilaks çay varmış. Bir de A101'de Mest çay Yine Doğadan'ın form çayları var. 7 otlu çay hariç diğerlerinin hepsinin içinde sinameki var sanırım, o yüzden haftada 2 kereden falan fazla içmemeni tavsiye ederim. Müsil bile kullanmışsın gerçi ama; bunlardan birinin işe yaracağını sanırım :44: Benim bir arkadaşım Dukan yapayım derken bağırsak düğümlenmesi oldu, acil hastaneye gittiler falan.. Sonra da bana Dukan yüzünden neler oldu, herkes böyle oluyormuş, aman yapma falan dedi hep. Gittiği doktor da Dukan yapan bir sürü insan aynı şikayetle geliyor, yapmayın falan demiş. Halbuki o başladığında ben 4-5 aydır yapıyordum zaten, hiç de öyle bir sorun yaşamadım. Ama neden. Ben hep dikkat ettim, hep bitki çayları falan mutlaka içtim.. Yani eğer çözersen sorununu, bundan sonra da dikkat et. Protein ağırlıklı beslendiğimiz için, olabiliyor böyle sorunlar. Gerekli şeyleri yaptığımız sürece sorun kalmıyor ama; merak etme.. Çok geçmiş olsun.. Umarım geçer..
Ay yok canıımmm O kadar özür dilemene gerek yoktu kuşuumm Görmemiş olabilirsin tabi, hani mecbur da değilsin cevap vermeye Zaten sonunda mesaj atıyordum da mesaj kutun da doluymuş Evren benden yana değildi hihihiih Üzülmeee
Dediklerin doğru canım. Ben de işte öyle diyorum. Ben de regl öncesi durumdayım, yani öyle olmam lazım :S bi olsun bitsin inşallah şimdi ben de bi tereddüt ettim :S 2 gün sonra olmam gerekiyor da belirti yok bende :S Neysee.. Bittikten sonra bi hafta da bi inmeyi beklerim, 2 haftaya falan geçerim heralde Spor da yapalım ivet iveettt Callan da yalan oldu :S sıfırdan başlamacaaa :S :))
Hahahhaa Di mi amaa Sorsun, çekinmesin, biz hep burdayız. kitabı okumuş mu acaba Dukan huhaha
Zaten bugün Dukan gibi hissettim kendimi. Sanırsın ki profesörüm hihiihih
Kızlaarrr.. Ben çıkıyoruummm. Tiyatroya gidiyorum ben akşam, derse yani İlk ders. Gerçi 6'da başlıyomuş geç kalıyorum ama.. Bakalım.. İnşallah güzel olur..
İyi akşamlar herkeseee...
delyyyy,benim de birkaç gün var regliye.muhtemelen aynı zamanda başlar bitiririz.ay söyleye söyleye oldu valla birlikte geçeceğiz güçlendirmeye
callen ben 10 gün falan yapmışımdır ama hepiniz fire verince ben de bıraktım ama tekrar başlayacağım.
şimdilik havalar güzelken her akşam şu 1.5 saatlik yürüyüşü yapayım diyorum.yağmurlar başlayıp eve tıkılınca da callen yaparım.zaten kasımda da spora başlayacağım tekrar
kuzuum yaaaa tiyatro için tebrik ederim tekrardan.yani ben sana gördüğüm gün de yazmıştım ama nette sorun vardı yine,bişeyler yenileniyor kopup duruyordu.bazı yazdıklarım yoktu forumda.eğer öyle bir durum olduysa da tekrar edeyim istedim.
cidden çok sevindim senin adına.insanın kaç yaşında olursa olsun hayallerinin peşinden gitmesinden daha güzel bir şey yok
umarım gönlünce,dilediğin gibi olur kuzuummm
Canlar günaydıınnn
Akşamdan beri yazdıklarınızı okuyorum, okucam ama dayanamadım yaziyim dedim. Normalde yarın tartılacaktım, Cumartesi'den beri tartılmıyodum, cumartesi 57,2 çıkmıştım. Ama bugünlerde benim de sistem sizinkilerin aksine fazla bozuldu Bağırsaklar ağrı yaptı falan.. Nedenini anlamadım.. Takita tatlandırıcının öyle bi yan etkisi varmış, ondan çok kullanmış da olabilirim ama bilemedim. Yani çok şikayetçi değilim tabi ama gurul gurul sesler ve ağrısı pek hoş değildi. Neyse bu sabah biraz daha rahat gibiydim. Karnım da inmiş gibiydi. "Ay olsun beyaa :76: bi tartıliyim. Zaten alıştık artı çıkmaya" dedim. Çıktım tartıyaaa.. Ay bir de ne göreeemmm: 56,5 çıktım ya ben Şok oldum tabi Bi kaç kere daha çıktım. Anaa! Valla da öyle. Değişmedi Gün itibariyle 56,5 kiloyum kızlar Daha da ölsem de gam yemem hahahaha Aman Allah korusun tabi Valla neremden gitmiş anlamadım. Karnımdan gitmiyoo. Öyle 300-500 gr olunca da hiç anlaşılmıyo nereden gittiği :44: Sanırım bağırsaklardan gitti hahaha Neyse ne işte Bi yerlerden gitmiş Yarın yine artı çıkabilirim diye bugün seviniyim yeterince de hhihihi :118:
Geçen Cumartesi Mango'dan beyaz pantolon aldım Dar kesim tabii.. Alışkın olmadığım için sanki tenimi gösteriyo gibi geldi, çıplak hissettim kendimi ama, aldım valla :)) Bi de 38 beden olmasına rağmen, çok dar oldu. Her yerim pörtledi :S Ona moralim bozuldu biraz. Tereddütte kaldım ama, amaaann dedim, bi daha ne zaman alcam. Az daha zayıflarım Kotondan da 28 beden pantolon aldım ama :44: ve çok şaşırdım. O da 36'ya denk geliyor :S Pantolonun kesiminden falan fark etti heralde, bi de Koton'daki lasteksti falan, her bedene uygun Yani normalde 36'ya giremiyorum, 38 de tam oturmuyor artık. 37 oldum sanırım 55 kilo olsam 36 olur muyum Ay en büyük hayalim 36 beden olmaaakk Ay çok karışık anlattım ama anladınız mı Sevinçten oldu hihihih Kıza bak 500 gr vermiş şımardı demeyin valla ben bunu 6 aydır bekliyom hihohoho Regl bittikten sonra güçlendirme kesinleştiiiii Eneee!!! Şimdi tarihe baktım :S Tam 6 aydır bekliyorum hem dee :86::122: 26.03.2012 diyete başlama tarihim. Bugün 26.09.2012'ymiş Kadere bak sen :111: Hepinizi o güzel yanacıklarınızdan öpüyorum ve seviyorum
Yeni başlayanlar da lütfen gerçekten zayıflamak istiyorlarsa hiç bir zaman vazgeçmesinler.. Her güzel şeyin bir bedeli var. Amacınıza ulaşmak için yapmanız gerekenler elinizde varken, yapmadan durmak kendinize haksızlık olur.. ve ayrıca kendi adıma, bunun aptallık olduğunu düşünürüm. Sadece bu konuda değil, her konuda böyle... Elimizden gelen her şeyiii yapıcaz, sonra olmazsa da içimiz rahat olacak; çünkü biz her şeyi yapmış olucaz.. Hadi devam devaaammm
heyyyyyyyyy tebrikk ederim kuzuuummm aferim sanaaa,o uğursuz şeytanın bacağını kırabildin en sonundaa
geçen haftaki tabloda arkadaşların yanında mahçup olmuştuk +200lerle,bu hafta telafi edeceğiz sanırım
inan kendim vermiş gibi sevindimmm,güle güle giy cicilerini de
heyyooo gelsin güçlendirmeeee