Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

asyaaaaaa, ben burdayım bak haberin olsun. hiç bişey yapamazsam çimdiklerim, ısırırım, tükürür kaçarım

geçmiş olsun. bir dene bakalım bugün goji yeme. eğer ondansa farkedersin. bence öyledir. kepekten olacağını sanmıyorum. çok tatlandırıcı tükettiysen ondan da oloabilir. bende de gurultu şişkinlik v.b. yapıyor

güle güle giyin şekercim. bence senin kilo vermen yetmiş artık. gayet güzelsin. ama acilen spora başlaman lazım. spora başlarsan, özellikle de callana, zaten 2-3 hafta içinde 36 da olursu, o beyaz pantolonda gayet fit de durursun.

Canlarım günaydııınnnn,
Yumrukta;
1.gün 72.5
2.gün 71.5
bugün 71.6

2 gün daha devam edeceğim bakalım,70 görsem nolurdu

dün ilk defa işten çıkıp eve kadar sahilden yürüdüm hızlı hızlı,kızlar tam 1.5 saat sürdü,epey bir yol yani
sabah otobüste sayabildiğim kadarıyla 16 durak geldik işe kadar.sayamadıklarım da olsa 20 duraklık mesafe yani
akşam eve gittiğimde 71.6 falan gördüm yuh dedim sabah kesin 70li bişey görürüm ama göremedim ama yine de olsun 72.5larda takılmıştım,en azından 1 kilosu gitti
bu sabah yine 2 yumurta beyazı ve lor yedim.sarıları çöpe atınca çok üzülüyorum ama
hadi bakalım hepimiz için çoook güzel,çoook enerjik bir gün olsun

canım bence cidden ya mevsim geçişi ya regl öncesinden kaynaklanıyor bu durum.
dün ben de akşam balık yedim ama sonra canım bişeyler atıştırmak istedi.goji bery yiyecektim ama yumrukta uygun olmayabilir diye düşündüm,bir kase lor peyniri yedim.aslında doydum ama canım hala bişeyler istedi.sonra da 1 kase yoğurda tatlandırı,vişne ve çikolata aroması ekleyip yedim ama pişman oldum. o tatlandırıcıyı tüketmesem iyiydi bence.
sen de izinlilerden ye istediğin kadar bebişim

hoşgeldin canım,hemen alışverişini de yap.inşallah en kısa zamanda hedefi,ne ulaşırsın

canım vallahi simit gevrek neyse işte ondan yiyebiliyorsak süpper oldu buuu.ayyy hayal ediyorum sıcacık gevrek ortadan 2'ye bölmüşüm arasına light kaşar ve domates koyup tost makinasında basıp yiyiyorum offf yaaaa,ayyy valla geçeceğim ben artık çok heyecanlanıyorum
surimi de işte dedik yaaa sıkıştırılmış balıkımsı bişey zip dosyası gibi

canım bu da lifli gibi bişey zaten,hatta ben bazen böyle liflerini ayırıp da yiyiyourm sindire sindire
daha çok canım bişeyler atıştırmak istediğinde alıyorum elime çerez gibi öyle işte

dely, love01, rachelfine, güneyli, pksnmz, bir de ben tabiiiii. valla dely güneyli ve love01 incecik. ama pksnmz, rachelfine ve ben henüz o kategoride değiliz ne yazık ki.

ben de o kategoride değilim hala ne yazıkki
ama bence onların kemik yapısı da ince,benim kemiklerim iti,iskandinav hatunları gibiyim istesem de sıska görünemem ki

canım vücuduna sebze girmeye başladıkça,vücıt su tıtmaya başlıyor,bu da tartıya yansıyor.ama tartıda gördüğün +lar yağ değil,su sadece bundan emin ol.hem aliye de açıklamış sana,atak zaten şok edici süreç,seni diyete bağlayan motive eden bir süreç.o hızla kilo verilseydi zaten hepimiz 1 ayda 20 kilo verirdik heralde dimi bazen duraklayacak ama bir sabah bir bakacaksın 1000 gr gitmiş,canını sıkma hiç.olacak olacakkk

ben salataya da koyuyorum bazen

ben de öyle kilo verdim zaten nanaaaaaaaaaaaaay nanaaaaaaaaaaaaaaaaaay diye diye halay çektim. halay da bir nevi spor
ahahahahaha kuzum çok komiksin yaaa,çok güldürdün beniii,ağzına sağlık

bu konuda sana katılıyorum.ordaki örnek kişi tatlı krizine girmiş belli ki,adam da o kadar ölüp bitiyorsan eee ye bari 1-2 küçük lokum da rahatla demiş.yani tavsiye ettiği bişey değil ama az zararla atlatılsın diye iyi madem dediği bişey olmuş.bence de kişiye özel örnekleri genele uyarlamak doğru olmaz
yani lokum yiyebilecek olsak adam kitapta bunu bizle de paylaşırdı zannımca

spor yapana şekeri mi var,at mıyız biz yahuuuu
valla ben ilk başladığım 3 ay boyunca her gün 2.5 saat spor yaptım,eee o zaman bi poşet şekeri haketmiş miyim yani

canım ellerine sağlık,aldım tarifleri en kısa zamanda yapacağım inşallah
şekerli omlet benzetmene de bittim yani.krem karamel sever misin normalde.ben çok severim,o da çok yumurta kokar ama sevdiğim için bunu da seviyorum ben

yağsız nişastalı besin. neden yenmesin, bence de yenebilir. yalnız bi pişmiş haliyle 200 gr geçmesin falan gibi bişey vardı. kitaba bir bak istersen...

pişmiş hali 220 gr olacak doğru,ayy çk sevindim bu simit olayınaaa

evet 1971 doğum tarihim. teşekkür ederim. gerçekden de çok değiştim. seni de benzer bir değişim bekliyor. hem de yaşın genç olduğu için, benden daha kısa sürede...

aliye bişey söyleyeyim mi şok oldum,ben dikkat etmemişim yanındaki 71'e.
ben nedense seni 32 yaşında sanıyordum,zaten son resminde de en çok o kadar görünüyorsun.verdiğin kilo kadar yani
keşke hepimiz verdiğimiz kilo yaşında olsaydık,mesela ben de 21 yaşında çıtır olsaydım ne güzel olurdu,o zaman daha fazla kilo vermek istemezdim yaşım büyümesin diye

canım kafelerde genelde yağsız yada yarım yağlı süt oluyor,ben kahvemi o şekilde istiyorum ama olmazsa da çok sorun değil elbette

delyyyy,benim de birkaç gün var regliye.muhtemelen aynı zamanda başlar bitiririz.ay söyleye söyleye oldu valla birlikte geçeceğiz güçlendirmeye
callen ben 10 gün falan yapmışımdır ama hepiniz fire verince ben de bıraktım ama tekrar başlayacağım.
şimdilik havalar güzelken her akşam şu 1.5 saatlik yürüyüşü yapayım diyorum.yağmurlar başlayıp eve tıkılınca da callen yaparım.zaten kasımda da spora başlayacağım tekrar
kuzuum yaaaa tiyatro için tebrik ederim tekrardan.yani ben sana gördüğüm gün de yazmıştım ama nette sorun vardı yine,bişeyler yenileniyor kopup duruyordu.bazı yazdıklarım yoktu forumda.eğer öyle bir durum olduysa da tekrar edeyim istedim.
cidden çok sevindim senin adına.insanın kaç yaşında olursa olsun hayallerinin peşinden gitmesinden daha güzel bir şey yok
umarım gönlünce,dilediğin gibi olur kuzuummm

heyyyyyyyyy tebrikk ederim kuzuuummm aferim sanaaa,o uğursuz şeytanın bacağını kırabildin en sonundaa
geçen haftaki tabloda arkadaşların yanında mahçup olmuştuk +200lerle,bu hafta telafi edeceğiz sanırım
inan kendim vermiş gibi sevindimmm,güle güle giy cicilerini de
heyyooo gelsin güçlendirmeeee

arkadaşlar grafik ne ola ki yaaa,size yazdıklarımı göndermek için 1 saattir uğraşıyorum.
toplam 100 grafik olmalı,siz 125 kullandınız diyor.sonra smiley'leri sildikçe oldu.
ama o kadar çok kullanmamıştım yada daha önce kullandıklarımızda hiç böyle demiyordu ki.
acaba sizin kullandıklarınız da mı sayılıyor,ben anlamadım

............
..............
arkadaşlarla oturduk pastand nescafe içtim artık tek kaçamak sütü oldu bu kadardan biş olmaz napim onca atlıya kedi gibi bakıp yemedim ya kendime şaşıyorum yahuuu :)
Heyooo!! Aferin sanaaaa Hep böyle devaamm

Ne güzel anlatmışsın, ne güzel de kilo vermişsin.. Maşallah Böyle de devam eder inşallah.. Burası gerçekten insanı çok motive ediyor. Ayrılma buralardan

Aslında öyle olmuyor ama :44: Tabi damak zevklerimiz de farklıdır.. Bi de ben tatlandırıcısını yazan miktardan daha çok koyuyorum, yumurta tadı gelmiyor çok, belki ondandır. Geçen yaptığımın içine kakao da koydum hatta. Ayynı puding gibi oldu. İstersen bir de öyle dene. Şu birikiyor ama biraz, doğru. Üşenmezem :) tatlandırıcıyı önce ocakta azıcık suyla karamel haline getiriyorum. Tam karamel olmuyo ama; hafifikahverengi oluyo. Onu kaplara paylaştırıyorum. Üzerine tarifi döküyorum. Kaptan ters çıkarıp yiyorum. Krem karamele daha çok benziyor tadı Ben de senin sofra kremi'ni denicem

Gördüm canım gördüm, saol
Ye yaaa yeee.. Afiyet olsun

ilk başta kilo verdiriyor,bu bariz şekilde belli ama sonra nanay şekerler.spor spor ve spor tabiki düzenli olarak.
Bütün diyetler öyle.. Hayatımız boyunca dikkatli gidicez artık.. Eski yeme alışkanlıklarımıza dönersek, tabi ki alırız.. ama bu diyetle yeni bir yeme alışkanlığı kazanıyoruz. Spor tabi ki her şeyin başı..

Merhaba. O gördüğün şey kilo değil. Sen şu anda şişsin. Zaten rahatsızlığın da varmış. Biz bile reglden önce en az 1-2 kilo fazla çıkıyoruz. Ayrıca bu diyete karar verdiysen, rahatsızlığından dolayı, doktoruna danış bence. Geçmiş olsun..

Ben de 10 kıloyu tamamlayayım spor yapmaya baslıcam. Sımdı kilolar gidiyo ,sonraki silah olarak saklıyorum:)) Gerçi günde bir saat yürüyorum o da spor sayılır.
Günde 1 saat yürümek spor sayılmaz, bizzat kendisi spordur Maşallah

Herkese selam, kaçamaksız bir gün geçirelim inşallah. :)
Yemek çıkınımı aldım geldim, bugün sp günü olduğundan okulda olmak daha kolay geldi. Protein günü için akşamdan kreplerimi hazır edip sabah hindi fümem, tonbalığımla yola çıkacağım. Annem bayağı eğleniyor halimle "mutfaktan çıkmıyorsun" diyerek. Kilo vereyim de herşeye razıyım.

Dükkanların bedenleri hep farklı oluyor zaten, mangonun bedenleri hep dar kesim. LCW en bol en rahat kesimli bedenleri satıyor, o dükkana zayıflamaya çalışırken fazla uğramamalı insan mutlu oluyor "Ooo bak kaç bedene giriyorum!!" diye. Ufak tefek cici bayanların gittiği mağazalarda hezimete uğruyor sonra. Koton sanırım orta halli, bedenler aşırı geniş ya da aşırı dar değil.

canım günaydın
bu sabah tartıda +100gr gördüm. moralim bozulmadı çünkü malesef tuvalet problemim var kuru kayısı aldım ağzıma atıcam mecburen ne denediysem olmadı birde onu deneyim okadar bitki çayı içtim fosss
birde eşim gripti bana sattı kötüyüm halsizlik var tavuk çorbası yapmam lazım geçmez yoksa zaten bugün p günümdeyim içer yatarım bir yandanda c vitamini almam lazım meyve olmayınca vücut zayıflıyor sanırım limon suyu içeyim dedim
yarın 1 hafta olacak inanamıyorum Allahımmmm yarın 65i görsem yahuuuu

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.bol yoğurtlu terbiyeli bir çorba yap bari,iç sıcak sıcak iyi gelir
A101'de mest çayı var o da iyi geliyor wc sorununa alabilirsen yada eşin alırsa içersin
kızlar bu arada bağırsakları bozar bari diye içtiğim bozuk süt o anlamda hiç bir işe yaramadı hatta ters etki yaptı anlamadım nedense ama şimdi sorun yok.65 görürsün canım hiç stres yapma,60 da görürsün ama biraz sabır dimi yaaa

medesam sen gayet incesin. ben şok oldum fotoğrafını görünce. bu kadar ince olduğunu düşünmüyordum. kemik yapın iriyse ne yapacaksın, kemiklerini mi yontacaksın. ayrıca iri kemikli bile değilsin. bir de şunu diyeyim sıska olmak bence çirkin bişey, sıska olma zaten.

Kızlar size çok teşekkür ederim aliye,rachel,ipektoş sağolun vallahi yaa süzme yoğurt yapmanın böyle kolay bişey olduğunu hiç bilmiyordum ben yaa.annem de hayatta böyle bir şey yapmadığı için yada çevremde görüp duymadığımdan bilemiyordum.
dün gece dediğiniz gibi ince süzgüye koydum yoğurdu,onun da altına başka bir kap ve attım dolaba.baktım çok az su var amaan bundan süzme falan olmayacak dedim.sabah bir baktım daha fazla su salmış ve yoğurt cidden koyulaşmış kıvamna gelmiş.Allah sizden razı olsun yaaa,ben şimdi onu dondurma yapmam mı,ben şimdi sebze günümde süzme yoğurtlu patlıcan ezmeler yapmam mı

krem karemel bir kez yedim, sevmedim. ama bu yaptığım yumurta kokmadı. aromasını bol koydum. hem vanilya hem limon... kokusunda ya da tadında sorun yoktu. yiyimi ve görüntüsü omlet gibiydi. bildiğin yumurtayı tavada pişirmişsin gibi, göz göz yumurta.

bedenler konusunda dediğin doğru. lcw geniş kalıp çalılıyor. orda 40 beden oluyor bana. ama kotonda 42 zor oluyor daha. zaten kotonda 40 bedene rahat girdiğim zaman yeter bana

afiyet olsun şekercim...
benim torbam var, onda süzüyorum. sonra da ipeğin bahsettiği ince, pirinç süzgecine koyuyorum. ipek doğrudan süzgece koy dedi. ben de öyle deneyeceğim bu sefer.

Tebrik ederiimm :)) Çok güzel gitmiş maşaallaaahhh Geri gelemsin inşallaahhh

Saol canım :)) Yok yaaa.. Kendine haksızlık etmee Keşke gelseydiinn..
Ben kendim bizzat mor pantolonlu beyaz tişörtlü kızçeyim

dely, love01, rachelfine, güneyli, pksnmz, bir de ben tabiiiii. valla dely güneyli ve love01 incecik. ama pksnmz, rachelfine ve ben henüz o kategoride değiliz ne yazık ki.
Saol tatlım =)) Love incecikliğin dibine vurmuş zaten de Siz de gayet fıstıksınız yani neden öyle diyosun yaaa Çok az kaldııı çoookkk

Ben de yiyemem sakatat neyin ıyyyyy, ciğer bile yiyemem edirne ciğeri dışında, bu et gibi değil, kalamar yedin mi hiç kalamar gibi :44::44::44::44:
Ben de ondan almak istiyorum ama hani böyle lastik gibi mi :S O hissi sevmiyorum.. Salam sosise bayılırım amaa Ay ben de bi kerecik deniyim yaaa.. Istakoz sirumi Tamamdır

Ay evet fenaaa!! Benim karşımda sürekli bişiler yiyen biri vaarrrr :S Cips de dahiiill :18: ve bol bol makarnaaaa Neyse ki bu aralar o da pek yemiyo da, yani.. 6 ay oldu, nelere direndiikk

Merhaba. böyle istekli de devam edersin inşallah :128: Hadi şimdiden hayırlı olsun..

Günaydın kızlar:

Çok mutluyum sabah tartışdım 1.4 gitmiş daha yolun başındayim
ama bu 1.4kg ilk gun icin iyi bir motivasyon oldu açıkcası :)
Günaydın.. Daha çok çok gidecek inşallah

Geçmiş olsuunnn!! Hadi bir an önce iyileş de başla artık tekrar çıtırlık yolunda ilerlemeyeee

Vııyyyy Ne çok yürümüşsüünnn.. Aferin sanaaa Her gün de yürücem diyosun.. Süpeerr!! :129: Bence de daha çok kilo vermişsindir canım ama; spor yapınca kaslar şişiyor ya, az da yürümemişsin yani.. Ondan öyle yansımıştır tartıya. Hem dediğin gibi, yarın eksi çıkıcaz inşallah :13:

Benim de regle normalde bi kaç gün var ama, pek de belirti yok :18: Tırsma günlerini yaşamiyim yine :S Neyse bakalım. Bi olup kurtulalım, daha çok eksi görücez inşallah
Güzel dileklerin için de teşekkür ederim tiyatroyla ilgili İnşallah güzel olur canımcım

Sen de şimdi olmasa bile, güçlendirmede kesin 69 lu bi kilo göreceksin bence Şeytanın bacağını kırdık harbiden galiba yaa Hep berabeeerrr :13:

bedenler konusunda dediğin doğru. lcw geniş kalıp çalılıyor. orda 40 beden oluyor bana. ama kotonda 42 zor oluyor daha. zaten kotonda 40 bedene rahat girdiğim zaman yeter bana

oyy ağzından bal damlıyor kuzum yaaa,çok sağol canım ama ben yine de kendimi öyle ince hissetmiyorum.gerçi bu sorun hepimizde var galiba,tomarla kilo versek de hala nedense kendimizi zayıf hissedemiyoruz.düşünsene bizi bırak dely,sevgi bile hala fazlaları olduğunu düşünüyor.ama yine de çok şükür bu halimize tabiki ve Allah inşallah bir daha o kabus günleri yaşatmasın.kendime inanamıyorum yaa,napmışım ben kendime diye kızıyorum şimdi.ama o zaman farkında değildim ben tosuncuk olduğumu,kendimi yine iyi güzel falan sanıyordum.şu an bakınca bildiğin kurbanlık gibiymişim
krem karamel sevmedinse bunu da sevmemen doğal.sanki malzemede bir hata mı yaptın acaba,kıvamı o kadar da omlet gibi olmuyor.neyse revani yap bence bir dahakine.ayy o ne müthiş olmuştu yaa
kotonun kalıpları çok dar.ben yıllarca kapısından geçmedim,42ler bile olmuyordu amaa çok şükürrr artık oluyorrrr hatta bol bile oluyorr ayyy size söylemiş miydim geçen gün bedenine balmadan mont almıştım ordan,eve bi geldim 36 beden .annem de dedi deli misin o sana olmaz dedi,ben de biliyorum o kadarını dedim.değiştiririm dedim.sonra anneme gıcık olunca gizli gizli deneyeyim şunu dedim,anaaam bi giydim kapandı vallahi de billahi de gayet kapandı
ama azcık kastı omuzlar,38 ile değiştiricem.sonuçta bu bile büyük bişey benim için
sen de koton 42'sine giriyorsan süpper bişey.çünlkü normal bedenle 1 beden fark var aralarında kesin

haftaya sınava gireceğim inşaallah o zamana iyi olurum
eşim dün "göbeğin sönmeye başlamış" dedi. yahu karnım yok göbeğim var bacaklarım ince garip bir fiziğim var çözemedim kendimi.
canım benim evde 5-1 çayı ve liptonun bütün form çaylarından var birde onu aldırayım madem suyuda çok içiyorum ama anlamadım.
dün pınarın light krem peynirini aldım amannn ne sevdim :))) kaç gündür aynı peynirden sıkılmışım hatta dün ara öğünlerde bile attım ağzıma arada değişik şeyler almak istiyorum ama oturduğum yerde hiç bişey yok (((
en zoru eşimin 2 gündür bitmek bilmeyen saç böreği isteği. kendimi köyde oturan kadınlar gibi hissettim ama yapıyorum yiyor birde önümde yiyor iç çekiyorum. bugün hasta olmasaydım kendime de kepekten yapacaktım yarın yaparım belki bakalım nasıl olacak. canım sıkılıyor evde oturmaktan yürüyüş yapmam lazım çıkamıyorum dün 1,5 saat yürüdüm bakalım bugün yürüyebilecekmiyim. şimdi aklımdan ne geçiyor keşke geçen sene yapsaydım diyeti kilo verseydim de bu yaz tatile gittiğimde bikini giyen kızlara bakıp ahhhh geçirmeseydim((

geçen gün bir yazı okudum. kadın epeyce bir kilo vermiş (40'dan fazlaydı galiba) diyor ki "eskiden kendimi gayet hoş hissediyordum. şimdi zayıfladım, kendimde bir sürü kusur buluyorum." aynı şey benim için de geçerli, muhtemelen hepimiz için de... galiba bir süre daha böyle gidecek.
tatlı konusunda benim en sevdiğim yoğurtlu dondurma. en zarasızı da o sanırım. bir de tabi kek var. yetiyor bana, idare ediyorum. krem karmeli de merakımdan yaptım. aslında orda mesele tatlı yemek değildi, yemek yapmaktı. ben yemek yapmayı çok özledim yaaaaaaaaaaa

haftaya sınava gireceğim inşaallah o zamana iyi olurum
eşim dün "göbeğin sönmeye başlamış" dedi. yahu karnım yok göbeğim var bacaklarım ince garip bir fiziğim var çözemedim kendimi.
canım benim evde 5-1 çayı ve liptonun bütün form çaylarından var birde onu aldırayım madem suyuda çok içiyorum ama anlamadım.
dün pınarın light krem peynirini aldım amannn ne sevdim :))) kaç gündür aynı peynirden sıkılmışım hatta dün ara öğünlerde bile attım ağzıma arada değişik şeyler almak istiyorum ama oturduğum yerde hiç bişey yok (((
en zoru eşimin 2 gündür bitmek bilmeyen saç böreği isteği. kendimi köyde oturan kadınlar gibi hissettim ama yapıyorum yiyor birde önümde yiyor iç çekiyorum. bugün hasta olmasaydım kendime de kepekten yapacaktım yarın yaparım belki bakalım nasıl olacak. canım sıkılıyor evde oturmaktan yürüyüş yapmam lazım çıkamıyorum dün 1,5 saat yürüdüm bakalım bugün yürüyebilecekmiyim. şimdi aklımdan ne geçiyor keşke geçen sene yapsaydım diyeti kilo verseydim de bu yaz tatile gittiğimde bikini giyen kızlara bakıp ahhhh geçirmeseydim((

afiyet olsun şekercim...
benim torbam var, onda süzüyorum. sonra da ipeğin bahsettiği ince, pirinç süzgecine koyuyorum. ipek doğrudan süzgece koy dedi. ben de öyle deneyeceğim bu sefer.

benim torbam yok ama süzgüde de gayet güzel gibi görünüyordu,akşam tadına bakınca daha iyi anlarım,suyuna da çorba yaparım bari

canım bu surimi lastik gibi de değil,yahuu hiç bişeye de benzemiyor ki nasıl anlatayım.iyisimi siz alıp deneyin
bu arada istakoz yada yengeç olması farketmiyor,ben ikisinden de alıyorum,tatlarında herhangi bir farklılık yok gibi.hani bi de şunu deneyeyim demeyin diye diyorum,ikisi de aynı gibi.bak bunla deniz mahsüllü pizza yapabilirim nen amanniin ton balığı falan da koyarım çok güzel olmaz mıııı
haklısın cnm kas o kas,zaten takmadım kafayı yaaaa çok eminim ki kuzum ikimiz de kırdık bacağını bu sefer
yürüyeceğim her gün 1.5 saat hatta bisiklet alıp işe bisikletle mi gelsem dedim ama yağmurlar başlıcak yakında
yürüyüş bacakları da süper inceltip sıkışaltırabilir bence,10 numara olur
veeeee evet o 69'u hadi olmadı 69.9'u eninde sonunda görücem inşallahh
regl bitsin azcık sönelim sonra geçelim de gevrekler,patatesler yiyelim biz de artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…