Ahahahahahahhahaha benim gaz diye saldığım olmuştu bi kereneyseki evden yeni çıkmış merdivenlerin yarısına anca gelmiştim aman dikkat et, gazdır falan deme yolda
.........
hayırrrr bayramdaki sarmalar ödül değil ki,onlar bildiğin nişastalı hakkımız ama onun dışında yiyeceğimiz tatlılar falan ödül olabilir
ayyy sorma çay hala etki etmedi,normalde 2 saat sonra başlardı kanalizasyon borusu gibi ötmeye karnım
bak gör kesin yürürken başlıcak,ayy rezil olmadan eve ulaşayım da başka bişey istemiyorum
ayyy kuzum senin de ağzından bal damlıyor valla,ohh insanın acaip hoşuna gidiyor şımartılmak
yok zaten uzatmayacağım daha fazla kuzum,anlaştık işte ikimiz de regl olalım ondan sonra görelim en dip kiloyu sonra da geçelim hemengerekirse ilk başta yine biraz dikkatli gideriz,baktık + görüyoruz kasarız hafiften ama geçelim bence de artık.ay anam bi biz kaldık yahuuu.birlikte başladıklarımızın çoğu korumaya geçecek nerdeyse,çekirgeler bil mezun olacak biz burda hala 100 gram verecez diye mi uğraşıcaz
kuzum bu arada bugün bir sen bir ben bildiğin çalışmıyoruz sanırsam
farkındaysan dünkü mesajlarından sonra bugün müşteri ziyaretine de gitmedim,genel müdüre de çok işim yığıldı onları toparlamam lazım bıdbıdbıdı dedimgerçekten de çok işim var ama kopamıyorum sizden,yok yaa yarın araştırıcam kesin internet bağlatacağım eve
anaammm bak gördün mü,hay allahım yaaa.bir de o çayı içince cidden birden geliyor böyle nolduğunu anlamıyorsun,rezil olmadan bu günü bitireyim de başka bişey istemiyorum
ayy kuzuuu özellikle ilk resimdekine bayıldım,sen yap da güzel olursa biz de yapalım
........
AhahahYazını beğendim ama yanlış anlama Öğüt vermişsin ya onu beğendim huhuahha Neyse ucuz atlatmışsın yaa
Kaç tane yiyebiliriz ki acaba. Ay ben cozuturum kesiinn :SŞimdiden hayallenmeye başladım
Hakikaten bi biz kaldık yaaÇekirgeler bile koruyacaklar yakında hihihi Gerçi sen hedefin de altına düştün, 20 kilo verdin hem de kuzuuu Ben 10'cuk Aman napiyim.. Acelem yoktu. Gitti bitti işte :122::124:
Ay sorma yaa :18: İnan hiç ama hiç çalışmıyorum 2 gündürAcil işler çıkarsa onları yapıyorum, rutin işleri es geçiyorum hep, yaparım yaparım diye.. bugün yediğim bilmemneler gelir bi gün beni tırmalar :44: Neydi yaa Öyle bişi vardı Ayvalar mıydı bişeydi hihih işte o hesap :S Çok da korkuyom patron bişi dicek diye, ama çalışasım da gelmiyo hiiçç Puufff Benim de fabrikaya gitmem gerekiyormuş bundan sonra artık haftada 2 gün falan. Geçen hafta yoktu patron, gittin mi dedi bugün de, yok dedim :S Bişiler bişiler dedim bozuldu accık :S Orası da burdan 100 km uzaktaa :S Git gel trafiği de say en az 2 ve hatta 3-4 saatim yollarda geçiyo bi gidince.. hiç istemiyorum ama sanırım mecburuumm :S
Ay aman dikkaattt! Kazasız belasız atlatırsın inşallah
O karnabaharlıymış, diğeri kepekli. Tabi kepekler ince olunca kuş kadar kalıyodur. Karnabaharlı olan da kepek hakkın da kalıyooMmmmm Bence de müthiş görünüyooo Deneyip tecrübelerimi iletirim Karnabaharın mevsimi var mı bu arada :S Ben hiç görmüyom onuu :S
şöyle kiii içinin pirinçleri 220 gr'a denk gelecek kadar sarma yiyebiliriz yani ölçmek lazım,mesela birinin için 20 gramsa 11 tane yeriz kızzz
olsun kuzum geç meç verdik işte.ayy bişey diyeyim mi ben üzülüyor muyum neyim yaa,çok hızlı çok heyecanlı bir süreçti,ben özeleyeceğim her sabah heyecanla kalkıp tartıya koşup bol _ görüp hemen koşup sizinle paylaştığım o günleri.düşünsene artık 100 gr versek mutlu olacağız,millet de bizi deli sanacak
neyse yaa en büyük mutsuzluk bu olsun dimii ama
hurmalar kuzum
evet bence de sanırım mecbursun
benim de gm sordu bugün eee dün gitmediniz mi firma ziyaretine diye,ee gittiimmm dedim raporu göremedim de dedi,ben de işim çoktu yazamadım ona sıra gelmedi,fırsat bulursam yazıcam dedim.dely versin raporu sana dicektim
bir de hem suçlu hem güçlüyüm haaa
brokoli çıkmış demekki karnabahar da çıkmak üzeredir,ayy onla patlamış mısır yapıyorduk dimi,nenn ne haller düştük haa,halime güldüm birden
Canın mı istiyo gerçekten yaa :O Sabahtan beri 750 ml suyu zorla içtim3 litre su içmişim,3 dakikada bir wc gidiyorum ama hala susuyorum,çıkana kadar 1 litre daha içerim kesin akşam da 2 litre içsem 6 litre olur,ölür müyüm
Ya evet yaaa!! Bi yöntemi olmalı ama, o "ayarlar" kısmından yapmıştım ben de, hiç bi işe yaramadı. Belki de ben amelelik yapıyorum ama; her seferinde tıktıklıyom, değiştiriyom canım.......
dely yaa ne dicem,sen bu yazılar renkli olsun diye her seferinde çizittiriyor musun ? ben taa ilk üye olduğumda ayarlardan değiştirmiştim ama yazınca değişmiyor.ama bu yazı tip sonracığıma rengi hiç beni yansıtmıyor
gökkuşağı gibi olmalı benim yazdıklarım yahuuu
Ayyyy11 Tane mii :O Vuuu!! Süpeeerr İçinde ne kadar vardır kii Neyse yaa.. Ortalama işte napiyim. 10 dene falan yerim ben + - 2 hihihi - yazdığıma bakma, o kısmı kullanacağımı sanmam :86: Peki mesela bi gün 5 diğer gün 5 yiyemiyo muyuz? Ben her gün 1 kaşık pilav yesem mesela Toplamı haftada 220 gr olsa hahahah Tabi pilav için pek uygun değil de Sarma için çok mis olur bence öyle :))
Ben zaten korkumdan her gün tartılmıyorum, o zaman hiç tartılamam bence yaa :18: Tırsarım beenn
Ayyyy11 Tane mii :O Vuuu!! Süpeeerr İçinde ne kadar vardır kii Neyse yaa.. Ortalama işte napiyim. 10 dene falan yerim ben + - 2 hihihi - yazdığıma bakma, o kısmı kullanacağımı sanmam :86: Peki mesela bi gün 5 diğer gün 5 yiyemiyo muyuz? Ben her gün 1 kaşık pilav yesem mesela Toplamı haftada 220 gr olsa hahahah Tabi pilav için pek uygun değil de Sarma için çok mis olur bence öyle :))
Ben zaten korkumdan her gün tartılmıyorum, o zaman hiç tartılamam bence yaa :18: Tırsarım beenn
Heeee! Hurmalardı huhahaha
Üzüldüğün şeye bak, ödüllere boğulacaksın kuzum:119:
Çıksın da yapiyim bi kısır be yaaaSen yapıyo muydun patlamış karnabahar Ben hiç yapmadım
Canın mı istiyo gerçekten yaa :O Sabahtan beri 750 ml suyu zorla içtim1 fincan nescafe, 1 fincan 7 otlu çay, 1 fincan mate çayı içtim. Ahan da bu kadaarr :S Şu 750'lik öbür şişeyi de bitiriyim bariii.. Puuff
Ölmezsin dicem de, Allah'ın işine karışılmaz hahahhaAy Allah korusun şakası bile kötüüü Olmaz bişicik kuzu
Bu arada İpek nerelerde biliyo musun? Sabahtan beri sorucam..
Bu nişasta öğünleri sizi iyi şımarttı bakıyorum:)) neyse bi 5-6 ay sonra ben de yeni gelen çömezlere aynını yapacağım. Şimdiden onun planını yapıyorum.
canlarım selaaaaaam
Bu nişasta öğünleri sizi iyi şımarttı bakıyorum:)) neyse bi 5-6 ay sonra ben de yeni gelen çömezlere aynını yapacağım. Şimdiden onun planını yapıyorum.
selam naber,biz de takılıyoz dely ile sabahtan beri buralarda
Ya evet yaaa!! Bi yöntemi olmalı ama, o "ayarlar" kısmından yapmıştım ben de, hiç bi işe yaramadı. Belki de ben amelelik yapıyorum ama; her seferinde tıktıklıyom, değiştiriyom canım:))
bebitolarım benden ıyılık degılselam naber,biz de takılıyoz dely ile sabahtan beri buralarda
E hak ettik amaa Çok uzun zaman oldu bizim canım. Hani ben öyle abartı kilo da veremedim :) İstediğime ulaştım ama sonunda Aliye açık ara seyir süresi rekortmeni Arkasından asya_deniz ve Medesa, 1 hafta geriden de ben
Darısı başınızaaa..
bıdı bıdı bıdı, bi susmadınız yaaa. film seyretmeye çalışıyoruz şurda))))
bebitolarım benden ıyılık degıldun yurtta nobetcıydım su ıcemedım cok çişim gelırse gıdemıyorum dıye kac gundur de tartıya cıktım artıdayım ama sızın guzel haberlerınızı aldım umudum arttı
E hak ettik amaa Çok uzun zaman oldu bizim canım. Hani ben öyle abartı kilo da veremedim :) İstediğime ulaştım ama sonunda Aliye açık ara seyir süresi rekortmeni Arkasından asya_deniz ve Medesa, 1 hafta geriden de ben
Darısı başınızaaa..