Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canlarım selaaaaaam
Selaammm! Gel de muhabbet koyulaşsın hihiih

bıdı bıdı bıdı, bi susmadınız yaaa. film seyretmeye çalışıyoruz şurda ))))
Nıhahaha Az kaldı az.. 10 kala falan çıkcam kısmetse

Ay çok da saçmaladık arada, boşuna gözleri bozcaklar :111: haha

Diyorum ah şu İpek yok mu şu İpeeekkk

kabızlıktan ölen ilk insan olarak tarih sayfalarında yerımı alıcam yakında:)
yuruyuse barı gıdeyım kızlar gorusuruz:)
Ay Allah korusuunnn!! Bi sürü şey söyledik denemedin mi seenn?

Hadi madem iyi yürüyüşleerr

O darıdan o darıya mı geldin hihihi Ne o darı dediğin senin Bana bişi kokmuyoo :))

ayyyy catliyorum catliyorum buracikta suracikta yaaaa kafayi yicem konsantre olamiyorummm ise milleti tatile diye nerelere gönderdim bugün acaba catlarken hasetimden

ben hastalanica m galiba hastalaninca canim yemek istemiyo bogazim giciklaniyo atesim cikiyo ooh raporluda olursam evden size bol bol yetisirim arayi kapatirim cipstak cipstak

Ay beğenecektim nerdeyse :)) Hastalanıcam falan yazmışsın, dedim olmaz hahah Allah korusun gelinciikk onun için hasta olma, aman :) Ay sen milleti tatile mi gönderiyooon.. Güzel iş ama kıskançlık yaratıcı gerçekten Söyle bakalım Bodrum'da 20 Ekim'de bizim bi tarafımız donacak mı Zira tatile gidiyoruz kısmetse. Otelde oturup durcaz heralde :S :)

yok bee çok saçmalamadık bence arada poktan muhabetler oldu sonra rechelin de altına doldurduğunu öğrendik falan o kadarcık
yalnız şaka maka bişey söyleyeyim mi benim karnın ağrımaya başladı nan:18:
aaaa sen biliyor musun ipek nappmışşş ay hiç kulakları da çınlamıyor kimseciklerin,hepsini çekiştirelim sırayla

Ay Allah korusuunnn!! Bi sürü şey söyledik denemedin mi seenn?

Hadi madem iyi yürüyüşleerr

O darıdan o darıya mı geldin hihihi Ne o darı dediğin senin Bana bişi kokmuyoo :))

ayyy delyyy var yaaa ayıptır söylemesi ki artık ayıp mayıp kalmadı aramızda böğürerek güldüm yaa böyle puhahaha falan diye
ne söylediğinmi anlamadım önce sonra baktım 2 darıya tesadüf olmuş ama cidden çağrıştırmış da olabilir.bana bir iştah geldi galiba
sizi istanbulluularrrrr,haşlanmış mısır yani

dikkat et,hemen önlemini al kuzum,çok tehlikeli mevsim
oyy meslektaşım kader arkadaşım benim
dışardan herkes çok keyifli sanır bu işleri ama çoook bayram sabahları kendimi ofise kapatıp ağladığım olmuştur

rez yaptırdınız mı kuzum,yoksa yardımcı olabiliriz her türlü

bütün hoşgeldin mesajlarına canıgönülden hoşbulduk sabah günaydın deyip çıkmıştım bi geldim eve hepsini okudum burda çok güzel bir arkadaşlık var gördüğüm kadarıyla bir arkadaş evlendikten sonra arı sokmuş gibi demiş tam anlamıyla bendede öyle sanırım eşlerimizin yemek yeme alışkanlıkları bizi etkiliyor e birde eskisi gibi dışarda buluşma e buluşma heyecanı ile kalori yakımı olmayınca evde abur cuburlar tv seyreden tipler haline geliyoruz ben kilolarımın yarısını evlendikten sonra aldım yarısınıda işi bırakıp kpss kursuna çalışırken aldım şimdi öğretmenlikte olmadı gelinliğimde olmuyor :) 4 sene sonunda kazandığım 10 kilo var .sizin yazdıklarınızı okuyup dukana inandım yani inanmak istiyorum tabi başlayıp görücez alışverişe çıkıp eksikliklerimi tamamlayacağım ama tavsiyelerinizi dinleyip önce kitabı bitiricem bu süre içinde de sizleri okuyup motivasyonumu tavan yaptırıcam

Hahaha Ben de "altına doldurmuş" a koptum ahahha Ay alındırmayalım Rachelimizi fine ımızıı Şakaa

Yok kardeş, çınlamıyo kimsenin bi yeri hihihi

Hahhaha Heeee.. O darııı hihihi Söylemesi ayıp ben arada salataların içinde gözüme çarpınca bi kaç yedim hihihi Kim ayıklıcak şimdi tek tek.. Hepsini değil ama ayıklayamadıklarımı :86: Tabi sıcak sıcak yemek gibisi yok

Çıkıyoruuummm Medesaaaa!! Ve beni okuyan herkes

İyi akşamlar Medesaaa!! Ve beni okuyan herkese

alınmamıştır yaaa şaka yaptık,rachel alınmadın dimi kız kuzum,şakacıktan dediydim.
asıl benim karnım ağrımaya başladı,çıkıyorum şimdi işten yürücem.dua edin de yolda ters bişey gelmesin başıma,haydiii yarın konuşuruz.ben de kaçtıım öpüyorummmmm

Aliyenin çörekleri

açlıktan ölmek üzereyim ya, öğlen surimi cipsle meyveli yoort yemiştim, saat kaç olmuş hiç farkında değilim şimdi çöreklerim pişti çayla ve kaşarla onları götürcem.
2,5 lt su içtim sabahtan beri daha 1 lt içerim garanti

Bu arada dün yörsan lor yoktu yağ oranı yoksek ama ekici aldım mecburen, hiç güzel değilmiş bunun tadı hiç beğenmedim, yani muratbeyin loru bunun yanına sütlaç kalır, o lorsa bu ne, bu lorsa o ne, bunlar lorsa yörsan ne

Son düzenleme:

Hahaha Ben de "altına doldurmuş" a koptum ahahha Ay alındırmayalım Rachelimizi fine ımızıı Şakaa

Ne alıncam kıııııız kalan gazı da çıkarsaydım doldurcaktım gerçekten ayyy yemek yiyorum ya, neyse bu konuyu kapatalım

Allah ne etsin seni e mi... Ben de diyorum ki bi başbakan lafı dolaşıyo ortalıkta, nedir bu? kimsenin mesajında da başbakanlı bişey göremedim.
meğer bizim kız kendini başbakan ilan etmiş.

Allah ne etsin seni e mi... Ben de diyorum ki bi başbakan lafı dolaşıyo ortalıkta, nedir bu? kimsenin mesajında da başbakanlı bişey göremedim.
meğer bizim kız kendini başbakan ilan etmiş.

Yenimi gördünüz kız Allah sizi emiii o günden beri öyle orası

Ben kendimi başbakan ilan etmedim bu arada, beni halkım yarattı, beni siz vaaar ettiniz bebeklerim

çörekler mükemmel oldu Aliyeeeee sağol vallaaa

Son düzenleme:

aman deyim, benim başbakanlarla başım hoş değildir )))
çörekler güzel görünüyor eline sağlık. afiyet şeker olsun. benim de son 1 tane kaldı ama yiyemiyorum. yarının hakkı o :-(

walla şaşmıyorum hiç bu kadar iradeli olmamıştım ama atakta böle ise seyirde nolcak merak ediyorum yarı sabahı merakla bekliyorum
bakalım :)
O nedir yaa Tatma bişiler hahahah

ya bunlarım böle tadım günleri oluyormuş giden bir arkadaşa bende gelim dedim artık caymak olmaz yarın azcık kaçamak yapcam ama yürüyüş yapcam yakıcam onları :)))

bence hiç durma hemen başla ben atak ile ilgili bölümü okuyup hemen başladım sonrada diyet sırasında kitabı bitirirsin benim 3.gün bugün kitap bu akşam biticek kısmetse :))))

Günaydın canım

İzinlilerden ye sen de bol bol, kaçamak yapmıyorsan korkma, birden gider kilocukların.

kaçamak mı mmmmm kem kümm falan filan. şeyyyyy:26::26: anladın sen onu

asyaaaaaa, ben burdayım bak haberin olsun. hiç bişey yapamazsam çimdiklerim, ısırırım, tükürür kaçarım

oklavayı üzerimde kır alıyem yaaa. hatta hortumla döv..hakedıyorum vallaa..

kuzum yıne hasta.. bugun ısede gıdemedım..suanda da basım çatlıyor ilaç aldım ama hala tık yok...

ekmek yaptım etimek yanında yumusak kalır. bldiğin odun.. pööfff gecsın su matem havası yaaa..

kuzum yıne hasta.. bugun ısede gıdemedım..suanda da basım çatlıyor ilaç aldım ama hala tık yok...

ekmek yaptım etimek yanında yumusak kalır. bldiğin odun.. pööfff gecsın su matem havası yaaa..

geçmiş olsun, inşallah tez zamanda iyileşir bu aralar herkes hasta zaten

Bu arada kızlar bir uyarım olacak şu şekr marka kıyma döner var ya sakın yemeyin ondan, anlatıp midenizi bulandırmayayım zaten benimki yeterince bulanmış durumda, akşam yemeği yiyemedim sayesinde zaten midem de kaldırmaz şu an, ayyy birde migrostan pahalı aldım 4.69 mu neydi kipada ucuz olan şey, hadi dedim değişiklik olsun ama yok...Dikkat edin sizde...

herkese iyi akşamlar,

bugün baya bi yürüdüm. bacaklarım ağrıdı. evde de biraz hareket yapayım.

ne güzel muhabbet varmış, kaçırmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…