Çok güzel kilo vermişssiniz. Umarım sağlıkla vermişsinizdir. Tebrik ederim.Diliyorsanız, ben de adınıza devamını dilerim.
slm kızlar az önce eksikleri almaya gittim tansaştan light gazoz kola aldım birde doğalsanın yulaf kepeğii 6,45 tl bundan uygunu nerde vardır dün kipada bulamayınca bugün bulduğum yerden aldım birde tatlandırıcı aldım takita tablet diye splenda falan yoktu[/QUO
merhaba dukan diyeti kitabını sipariş ettim internetten yarın gelicek.yulaf kepeğini aktarda sordum 400 gr 12 tl fakat tatlandırıcı bulamadım tatlandırıcıyı kipa,tansaş gibi marketlerden bulabilirmiyiz markası splenda mı olmalı kesinlikle ben yeni başlayacağım 3-4 gündür internetten araştırdım ama önce kitabı okuyacağım
iyi akşamlar bayanlar ayrıca iyi akşamlar aliye1971 ya bi sorum olacak canan karatay diyeti ile dukan çok benziyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ardarda çok mesaj atmış gibi oldum ama: Ebru Şallı Ebruli programıyla Beyaz TV'deymiş artık, şu an ekranda püfflüyor. Ah bir başlayamadım gitti. :26:
slm kızlar az önce eksikleri almaya gittim tansaştan light gazoz kola aldım birde doğalsanın yulaf kepeğii 6,45 tl bundan uygunu nerde vardır dün kipada bulamayınca bugün bulduğum yerden aldım birde tatlandırıcı aldım takita tablet diye splenda falan yoktu[/QUO
merhaba dukan diyeti kitabını sipariş ettim internetten yarın gelicek.yulaf kepeğini aktarda sordum 400 gr 12 tl fakat tatlandırıcı bulamadım tatlandırıcıyı kipa,tansaş gibi marketlerden bulabilirmiyiz markası splenda mı olmalı kesinlikle ben yeni başlayacağım 3-4 gündür internetten araştırdım ama önce kitabı okuyacağım
tatlandırıcıların çok farkı yok birbirinden. tablet olanlar çaya kahveye atmak için. toz olanlarsa tatlı yapımında v.b. kullanılabilir. hangi markayı seçeceğin sana kalmış. splenda bizim aramızda çok popüler.
tatlandırıcıların çok farkı yok birbirinden. tablet olanlar çaya kahveye atmak için. toz olanlarsa tatlı yapımında v.b. kullanılabilir. hangi markayı seçeceğin sana kalmış. splenda bizim aramızda çok popüler.
çok teşekkürederim biraz tedirginim daha başlayamadığım için bu arada tebrik ederim zaferiniz için sabrınız için siz hedefinize ulaşmışsınız inşallah bende yaparım
çok teşekkürederim biraz tedirginim daha başlayamadığım için bu arada tebrik ederim zaferiniz için sabrınız için siz hedefinize ulaşmışsınız inşallah bende yaparım
çok teşekkür ederim. henüz hedefe ulaşmadım ama az kaldı sanırım...
Eki Görüntüle 516803 Eki Görüntüle 516804 Eki Görüntüle 516805
yapabildim sanırım. dur bi deneyeyim...
ahanda bu da benim öncem sonram, 1 sene önce 84 kg dım sanırım, 8 ay önce 80 falandım, diyete başladığımda 4 ay önce 78,5 dum yani 8 ay önceki halim hemen hemen diyete başlamadan önceki halim diyebilirim. son fotoğrafta hırkamı çıkaraydım iyiydi de üşüyordum ondan şaapmamışımdır
Eki Görüntüle 517159
Teşekkür ederim arkadaşım. bu arada geçmiş olsun... diyete tam uyamaya bilirsin ilaç kullandığın için ama en azından öyle etimekti çubuk kraketdi v.b. şeyler yemem. hergün sp yararsan sorun olmaz. birazcık da kepekli ekmek belki. ama nasıl olsa bozdum diye salma kendini. gerçi sen bilirsin ne yapacağını ama ben diyeyim yine de)))
iyi akamlar dukancanlar..:)
Aliyecim süpersin arkadasim fotoyu görünce eski halim geldi gözümün önüne...tebrik ediyorum seni en kocamanin dan..
Benim sabah randevum vardi tr den geldigimden beri girip kulak agrisi birde vucudumda sanki igne dolasiyormus gibi birseyler oluyordu.Mide bulantisi kusma devam edince bu gün kan sonuclarim da mikrop cikti antibiotikum ve iki cesit hap yazdi.Gözümde arpacik cikmisti oda fena görünüyor..Buda yetmiyormus gibi kücük oglumda da mide bulantisi basladi..Sabah dukan kahvaltisi yaptim doktordan sonra ertelemeye karar verdim..Gece calismamdan ötürü diye tahmin ediyorum bu sabah arti 2 gördüm insallah gecici bir arti dir..
isteyim bu gece yine cubuk kraker ve etimek yiyorum bol bol da nane ve papatya cayi..Sonum hayir olur insallah..
çok teşekkür ederim. henüz hedefe ulaşmadım ama az kaldı sanırım...
peki hedefinize ulaştıktan sonrada burda olur musunuz tecrübelerinizden faydalanabilme şansımız olur mu? eşimide kandırdım :) o da benimle başlayacak testi yaptık benimki 165 gün sonra koruma evresine ulaşıyor hedef kilo olarak 62 verdi test .
geçmiş olsun cnmm cok dikkat et kendine..
karatay diyeti temelde dukana çok benziyor ama ayrıldığı bazı noktalar var. mesela karatayda stabil bir beslenme düzeni var. dukanda ise dönemler halinde değişiyor beslenme düzeni. ayrıca içerdiği besinlerde de biraz farklılık var. ama temel farklılık karatay kilo vermeden de öte hayat boyu uygulayabileceğiniz bir beslenme programı. dukan ise hayat boyu süren koruma evresinin bir yana bırakırsak, hedeflediğimiz kiloya ulaşana kadar devam ediyor. hangisini yapacağınıza kendi ihtiyaçlarınız, sağlık durumunuz ve hedeflerinize göre karar vermelisiniz. ben kendi adıma dukandan çok çok menunum. hem sağlığımı korudum hem de epeyce kilo verdim. karatay diyetini öğrendiğim zaman dukana başlayalı birkaç ay olmuştu. eğer bugün başlayacak olsam karatayı tercih edebilirdim belki. çünkü karatay türk damak tadına daha uygun ve izinli besinlerden bazıları (kuruyemişler gibi) çok sevdiğim şeyler. dukanın avantajı da karataya göre daha hızlı kilo verdirmesi.
peki hedefinize ulaştıktan sonrada burda olur musunuz tecrübelerinizden faydalanabilme şansımız olur mu? eşimide kandırdım :) o da benimle başlayacak testi yaptık benimki 165 gün sonra koruma evresine ulaşıyor hedef kilo olarak 62 verdi test .
hedefe ulaştıktan sonra güçlendirme var. daha bir yere gitmek yok yani
sağol ilgin için bakalım hangisine başlıyacağım hızlı kilo vermek aklıma yatıyor sanki ama sence hangisinin kitabını alayım