Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar bugün de iş bitti, yine servisten size ulaşıyorum. buluşma fotolarını çok merak ediyorum.

ayrıca medesanın dediği gibi kilo veren arkadaşlar önce sonra fotolarını koyarlarsa bizler çn gerçekten güzel motivasyon olur.

sevgiler...

iyi akamlar dukancanlar..:)

Aliyecim süpersin arkadasim fotoyu görünce eski halim geldi gözümün önüne...tebrik ediyorum seni en kocamanin dan..

Benim sabah randevum vardi tr den geldigimden beri girip kulak agrisi birde vucudumda sanki igne dolasiyormus gibi birseyler oluyordu.Mide bulantisi kusma devam edince bu gün kan sonuclarim da mikrop cikti antibiotikum ve iki cesit hap yazdi.Gözümde arpacik cikmisti oda fena görünüyor.. Buda yetmiyormus gibi kücük oglumda da mide bulantisi basladi..Sabah dukan kahvaltisi yaptim doktordan sonra ertelemeye karar verdim..Gece calismamdan ötürü diye tahmin ediyorum bu sabah arti 2 gördüm insallah gecici bir arti dir..
isteyim bu gece yine cubuk kraker ve etimek yiyorum bol bol da nane ve papatya cayi..Sonum hayir olur insallah..

Son düzenleme:

Teşekkür ederim arkadaşım. bu arada geçmiş olsun... diyete tam uyamaya bilirsin ilaç kullandığın için ama en azından öyle etimekti çubuk kraketdi v.b. şeyler yemem. hergün sp yararsan sorun olmaz. birazcık da kepekli ekmek belki. ama nasıl olsa bozdum diye salma kendini. gerçi sen bilirsin ne yapacağını ama ben diyeyim yine de )))

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar

Aliyecim resimlerini gördüm süpersin arkadaşım gerçekten büyük bir iş başardın tebrikler

iyi akşamlar

sabah: 1 yumurta, peynir, çay
ara: kek ve çay
ara: light sütlü neskayfe
öğle: 3 köfte ve ayran
ara: neskayfe ve kek (1 günlük hakkımı 2ye bolmustum)
akşam: et sote ve yogurt

1.5 lt suyumu ve dogadan form cayını da ictim.

slm kızlar az önce eksikleri almaya gittim tansaştan light gazoz kola aldım birde doğalsanın yulaf kepeğii 6,45 tl bundan uygunu nerde vardır dün kipada bulamayınca bugün bulduğum yerden aldım birde tatlandırıcı aldım takita tablet diye splenda falan yoktu

canlarim nedendir bilmiyorum ama son zamanlarda doymak nedir bilmiyorum bunun tabi bir bucuk ay araya bagliyorum ramazandi suydu buydu:26:

menüme bakarmisiniz

kahvalti: bir dilim dukan ekmek (2 yk) + peynir + salatalik

ara: bir kahve sütlü

öglen: tavuk izgara (hasladim sonra elektrikli mangala attim)

ara: bir meyveli yogurt x2

aksam: aynen yine tavuk izgara ve cacik tavuk 150 gr civari

doyuyorum midem sisiyo ama yok yinede yeme istegi devam ediyor önerisi olan:26::26::26:

biz de görmek istiyoruz o güzel günleri....

ben bolca yumurta yediğim günler daha iyi hissediyorum. ayrıca yumarta sınırsız diyor kitapta. sadece kolesteroli olanlar sarısını sınırlı yesin diyordu.

yok tansiyon problemim yok ta tuz su tutup ödem yapıyor diye tuzsuz yiyorum halbuki kitapta tuzu kesin dememiş ama

canım tuzu dikkatli kullansan yeter. tamamen kesmene gerek yok. ben kaya tuzu kullanıyorum ama senin guatr falan varmış bişey diyemicem

en güzeli peynirli kek oluyor. ben çok seviyorum. tarif aliyenin verdiği. aliyeye teşekkürler

hoşgeldin . umarım birlikte güzel kilolar veririz.

tarifler için teşekkürler.peynirli kek harika oldu

az önce eşim kavun kesti ya cennet kavun gibi kokuyodur dedim meyvesizlik çook zoorr. dün bir ısırık elma aldım. çiğnedikten sonra tekrar tükürdüm. bu gün de 1 kaşık pirinç çiğneyip tükürdüm. yyaa napim canım çook istiyor.

ahanda bu da benim öncem sonram, 1 sene önce 84 kg dım sanırım, 8 ay önce 80 falandım, diyete başladığımda 4 ay önce 78,5 dum yani 8 ay önceki halim hemen hemen diyete başlamadan önceki halim diyebilirim. son fotoğrafta hırkamı çıkaraydım iyiydi de üşüyordum ondan şaapmamışımdır

Son düzenleme:

yulaf kepeğinin en uygun fiyatı bu. açık varmış bazı akrtarlarda. ben bulamadım. splenda migroslarda var. takitanın da toz olanı var.

tatminsizlikten. aç kalmıyorsundur neticede ama istediğin şeyleri yiyemeyince öyle oluyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…