Kuzularimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben yine +1 oldum hemiddde 12saatte ödemmidir nedir
ben de öyleyim bugün. dert etme...
dukan diyeti tarifleri
bu sitede pek çok tarif var. krem vanilya tarifi de burada. şimdiden afiyet olsun
iyi akamlar dukancanlar..:)
Aliyecim süpersin arkadasim fotoyu görünce eski halim geldi gözümün önüne...tebrik ediyorum seni en kocamanin dan..
Benim sabah randevum vardi tr den geldigimden beri girip kulak agrisi birde vucudumda sanki igne dolasiyormus gibi birseyler oluyordu.Mide bulantisi kusma devam edince bu gün kan sonuclarim da mikrop cikti antibiotikum ve iki cesit hap yazdi.Gözümde arpacik cikmisti oda fena görünüyor..Buda yetmiyormus gibi kücük oglumda da mide bulantisi basladi..Sabah dukan kahvaltisi yaptim doktordan sonra ertelemeye karar verdim..Gece calismamdan ötürü diye tahmin ediyorum bu sabah arti 2 gördüm insallah gecici bir arti dir..
isteyim bu gece yine cubuk kraker ve etimek yiyorum bol bol da nane ve papatya cayi..Sonum hayir olur insallah..
Merhaba arkadaşlar
Aliyecim resimlerini gördüm süpersin arkadaşım gerçekten büyük bir iş başardın tebrikler
biz de görmek istiyoruz o güzel günleri....Kızlar ne çok yazmışınız yine.Okuyamadım henüz. Benim başımı kaşıyacak vaktim olamadı maalesef. Hafta sonu bile koşturmacayla geçti. Güçlendirmedeyim bildiğiniz üzereVe Nişasta öğünü diye kıytırık bir piyaz tabağı aldım önüme ama o kuru fasulye bana bakıyor ben ona bakıyorum. Dedim fazla muhabbet tez ayrılık getirir. İki çatal aldım bıraktım. O kadar da özlememişim. Sadece yenmesi gerekiyor, vücudun besinlere alışması lazım diye yedim valla. Ayrıca şu minnacık yapılmış acı badem kurabiyelerinden bir kaç kaçamak yaptım ama protein günlerim sağlam gidiyor. Bu arada güçlendirmeye 57.5 la başladım. Şu an 56.1 kg' yim. Daha da vermek istemiyorum. Yeni aldıklarım bile bol görünüyor biraz. On iki yıl önce giyip çok sevdiğim bir türlü atamadığım kışlık eteklerimi çıkardım geçen. Hepsi 12 yıl önceki gibi beklemişler beni Hepinizi öptüm. Bol eksili tartılar kızlar...
bir kina gecesi daha kazasiz belasiz atlatildi. deli kuruyemis tukettiler, ya bu kuruyemisler kokuyomus ya. ben daha once hic mi dikkat etmemisim.
Yarinda dugunu var. pasta olayini hallettik mi taaamamdir.
Evde bir suru cips var, bir alisveris sitesi icin cek veriyomus diye, bir torba aldim. Hepsinin posetini cikardim tabi cekelri almak icin. kavanozlara bosallttim, onlar bana ben onlara bakiyorum. artik annemin tuketmesini beklicem. Onunda yemesi gunler surer onu.
Bugun sebze gunuydu. sebze gunlerini seviyorum ya. protein gunleri gercekten zor geliyor sadece tavuk yiyince. et balik katinca bir nebze daha iyi.
Bu arada haftada 5 yumurta sarisindan daha cok tuketmemeliymisiz. benim onceki hafta gun icinde 3 tane tukettigim oldu. yumurtasiz nasil yapcaksam. ya da sadece beyazi yersem o kadar sariyi napicam.
yok tansiyon problemim yok ta tuz su tutup ödem yapıyor diye tuzsuz yiyorum halbuki kitapta tuzu kesin dememiş ama
Yulaf kepegını en lezzetlı nasıl yaptınız ?
Saf proteın tamam da yulaf kepegı kısmı zorluyor benı :S
Omletle yemekden oggg geldı yutamıyorum artık
3 gundur salladım yulaf kepegını valla
nasıl yapayım sızce ??
slm kızlar bende bugün aranıza katılıyorum 79 kg ile başladım tickerımı yapıp sizleri takibe devam bu diyeti bırakmamak için gaza gelmem lazım alışveriş listemde eksik
temizlikten sonra yine alışverişe gidicem :)))
aliyecim tebrik ederim süper olmuşsun aynen devam idolümüz oldun vallahiiiiii :)
herkesin farklı tercihleri var
ben ekmek-poğaça- peynirli kek gibi tüketiyorum. bazıları kek kurabiye yapıyor. kendi denediğim tarifleri vereyim sana. zaman içerisinde en işine geleni bulursun.
Ekmek (2 günlük)
2 yumurta
1 küçük çay bardağı süt
1 küçük çay bardağı yoğurt
1/4 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı splenda
1 paket kabartma tozu
1/2 yk sirke
1 yk süt tozu (isteğe bağlı-kullanmasan daha iyi)
4 yk kepek
yumurtaları çırp, sütü yoğurdu ekle çırp, sirkeyi ve tuzu ekle. kepek süt tozu kabartma tozu ekle. karıştırdıktan sonra yağlı kağıt serilmiş bir kaba döküp fırına at. en güzeli silikon kalıplar oluyor. yağlı kağıda da gerek yok.
peynirli kek (3 günlük)
2 yumurta
1 su bardağ süt
1 su bardağı yoğurt
1/4 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı splenda
1 paket kabartma tozu (mahlepli olanlardan kullanırsan güzel oluyor)
1/2 yk sirke
1 yk süt tozu (isteğe bağlı-kullanmasan daha iyi)
6 yk kepek
1 su bardağı lor
1 miktar dereotu (zevkine göre)
1 tarifteki gibi yap. en son dereotu ve loru da karıştır. silikon kalıba dök.
istersen süt ve yopurdu yarıya düşür. daha katı bir malzeme olsun. yağlı kağıt serilmiş tepsiye kaşık yardımıyla poğaça gibi yap.
kek (2 günlük)
2 yumurta
1 küçük çay bardağı süt
1 küçük çay bardağı yoğurt
3 yk splenda (tadına bak, gerekirse artır)
1 paket kabartma tozu
2 yk süt tozu
4 yk kepek
8-10 damla vanilya aroması
8-10 damla limon aroması(isteğe bağlı)
bildiğin kek gibi yap.
ahanda bu da benim öncem sonram, 1 sene önce 84 kg dım sanırım, 8 ay önce 80 falandım, diyete başladığımda 4 ay önce 78,5 dum yani 8 ay önceki halim hemen hemen diyete başlamadan önceki halim diyebilirim. son fotoğrafta hırkamı çıkaraydım iyiydi de üşüyordum ondan şaapmamışımdır
harika görünüyorsun. maşallah.
slm kızlar az önce eksikleri almaya gittim tansaştan light gazoz kola aldım birde doğalsanın yulaf kepeğii 6,45 tl bundan uygunu nerde vardır dün kipada bulamayınca bugün bulduğum yerden aldım birde tatlandırıcı aldım takita tablet diye splenda falan yoktu
Eki Görüntüle 516803 Eki Görüntüle 516804 Eki Görüntüle 516805
yapabildim sanırım. dur bi deneyeyim...
canlarim nedendir bilmiyorum ama son zamanlarda doymak nedir bilmiyorum bunun tabi bir bucuk ay araya bagliyorum ramazandi suydu buydu:26:
menüme bakarmisiniz
kahvalti: bir dilim dukan ekmek (2 yk) + peynir + salatalik
ara: bir kahve sütlü
öglen: tavuk izgara (hasladim sonra elektrikli mangala attim)
ara: bir meyveli yogurt x2
aksam: aynen yine tavuk izgara ve cacik tavuk 150 gr civari
doyuyorum midem sisiyo ama yok yinede yeme istegi devam ediyor önerisi olan:26::26::26: